sağol canımm
3aydan fazla olmadı canım tam zamanını bılemıyorumGünü güzel kapatmışsın :)
Tebrik ederim 8 kg vermişsin, çok güzel bir başarı bu :)
Yolun yarısı çoktan geçilmiş, 8 kg veren biri elbet 4 kiloyu da verir.
Ben de bu yöntemle kilo verdim ama uzun bir süre ara verip yedim de yedim, sonucu sen düşün
Ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
off ben bugün çok abarttım regl dönemimin son günlerini yaşıyorum ve dün misafirim vardı ikramlıkları biraz abartmışım pasta, tatlı, tuzlu yedim durdum yanına birde yemek yaptım eşim yemek haricindeki şeylerle börek dahi olsa karın doyurmaz illa yemek olucak ee bende diğerleri ziyan olmasın diye bol bol yedim zaten şu iki üç gündür yiyip yiyip doymaz bir haldeyim saat 11 gibi en son fırında patatesle günü kapattım onu hiç yememeliydim ama engel olamadım yarın çok az kalori alıp dengelemem lazım:26::26:
Serapçım pasta, börek, yemek derken tüm güzel yiyecekler biraraya gelmiş, onları görüp de sabredebilmek çok zor hepimiz için :)
Hedefinin en büyük kısmını başardın, bunu kendine bir ödül olarak görebilirsin.
Hem dediğin gibi yarın biraz daha dikkat edip bol hareket ederek bunu telafi edebilirsin
öyle yapıcam canım şuan midem çok rahatsız iyice karıştırdım o yüzden de yatmadım bir saat daha gezinmem lazım evin içinde yarın mutlaka telafi edicem
off ben bugün çok abarttım regl dönemimin son günlerini yaşıyorum ve dün misafirim vardı ikramlıkları biraz abartmışım pasta, tatlı, tuzlu yedim durdum yanına birde yemek yaptım eşim yemek haricindeki şeylerle börek dahi olsa karın doyurmaz illa yemek olucak ee bende diğerleri ziyan olmasın diye bol bol yedim zaten şu iki üç gündür yiyip yiyip doymaz bir haldeyim saat 11 gibi en son fırında patatesle günü kapattım onu hiç yememeliydim ama engel olamadım yarın çok az kalori alıp dengelemem lazım:26::26:
Ben de son 2 gündür tam anlamıyla diyetteyim.
Daha önceki günlerde genelde sabah diyete başlayıp akşamları bozduğum için normalden daha fazla yemeye başlamıştım.
2 gündür abartmadan yiyiyorum, umarım az da olsa telafi edebilmişimdir :)
Uzun zamandır da hevesimi ve hırsımı kaybetmiştim, eskisi gibi kilo verdiğimi görmek istiyorum bir an önce
Selam arkadaşlar,
Beni tanıyan arkadaşlar olabilir bu topikte de..Uzun zamandır KB diyetindeydim..
Ama sonra bir ara verdim..Çok abartmadım ama dikkatli yedim..
2 hafta nesfit yedim mesela sabah akşam filan..
Bu hafta başında kalori diyetine başladım.
Uruzcum nasılsın canım? Sanırım sende de bir durgunluk var..
Ben artık KB diyeti yapabilecek durumda degilim.
Şimdi 5 kg yu mumkunse kalori diyetinde vermek istiyorum.
İnsallah beceririm.Çok gaz bir şekilde başladım ama insallah arkası gelir.
Benim merak ettigim bir çok soru var bu diyetle ilgili.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kalori sepetinden takip ediyorum aslında bir cok şeyin degerini.
Fakat anlamadıgım gunluk kalori 1800 çıkıyor ve kilo vermek için bunun yarısı yani 900 seviyesinde mi tutmam gerekiyor?Yoksa 1000 in altına düşmek iyi degil mi..Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
Sewqili uruz...
Bir kez kilo wermeyi ba$armı$sınnn eqer yeniden yeterince ister we caba qösterirsen ba$aramıyacaqın bi$ey yQk sanırımm
Selam arkadaşlar,
Beni tanıyan arkadaşlar olabilir bu topikte de..Uzun zamandır KB diyetindeydim..
Ama sonra bir ara verdim..Çok abartmadım ama dikkatli yedim..
2 hafta nesfit yedim mesela sabah akşam filan..
Bu hafta başında kalori diyetine başladım.
Uruzcum nasılsın canım? Sanırım sende de bir durgunluk var..
Ben artık KB diyeti yapabilecek durumda degilim.
Şimdi 5 kg yu mumkunse kalori diyetinde vermek istiyorum.
İnsallah beceririm.Çok gaz bir şekilde başladım ama insallah arkası gelir.
Benim merak ettigim bir çok soru var bu diyetle ilgili.Yardımcı olursanız sevinirim.
Kalori sepetinden takip ediyorum aslında bir cok şeyin degerini.
Fakat anlamadıgım gunluk kalori 1800 çıkıyor ve kilo vermek için bunun yarısı yani 900 seviyesinde mi tutmam gerekiyor?Yoksa 1000 in altına düşmek iyi degil mi..Bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
2011-05-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ezine peyniri 30 GRAM 84 84
[2] çeçil peyniri 0.5 100 gr 71.5 71.5
[3] Ekmek (Beyaz) 0.5 100 gr 127 127
[4] Domates 1 ADET 14 14
[5] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74 74
[6] Çay 3 ADET 15 15
[7] yesil cay 1 adet 0 0
[8] Max Vanilya 1 ADET 150 150
Toplam : 535.5 kal.
bu saate kadar yediklerim bunlar akşam yemeğinde tavuk var sadece tavuktan yemeği düşünüyorum pilav ve ekmek yemeyip bugünü iyi kapatabilirim gece yeşil çay ve meyve
2011-05-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Tavuk 200 GRAM 430 430
[2] Ezine peyniri 30 GRAM 84 84
[3] çeçil peyniri 0.5 100 gr 71.5 71.5
[4] Ekmek (Beyaz) 0.5 100 gr 127 127
[5] Domates 1 ADET 14 14
[6] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74 74
[7] Çay 3 ADET 15 15
[8] yesil cay 1 adet 0 0
[9] Max Vanilya 1 ADET 150 150
[10] Sütaş Ayran 1 200 ml 76 76
Toplam : 1041.5 kal.
Arkadaşlar kalori diyeti yapıp spor yapmadan kilo veren var mı aranızda?
Teşekkür ederim bence de öyle ama egzersiz yapmak hiç içimden gelmiyor =/ Bugün diyetimin ilk günüydü, yaklaşık altı kilo vermek istiyorum. 1655 kalori günlük almam gereken normal kalori miktarı bugün 1200 küsür ile kapattım =) Sizce iyi başlamış mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?