günlük kalori ihtiyacı hesaplama
günlük temel metabolizma kalori yakma oranınız (bmr): 1490.9 kalori
bmr :hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
boyunuz, kilonuz, yaşınız ve günlük egzersiz, yada hareket durumunuza göre hesaplamış olduğumuz günlük kalori itiyacınız : 1789.1 kalori
bmr (vücud kütle indeksi) :1490.9
ihtiyaç duyulan günlük kalori:1789.1
hesapladım ama peki ben 1490 kalori almam gerekir yoksa daha az mı almalı zayıflamak için:26:
kengo
günlük kalori ihtiyacı hesaplama
günlük temel metabolizma kalori yakma oranınız (bmr): 1490.9 kalori
bmr :hiç bir şey yapmadığınız durumda günde yakacağınız kalori mikrarıdır
boyunuz, kilonuz, yaşınız ve günlük egzersiz, yada hareket durumunuza göre hesaplamış olduğumuz günlük kalori itiyacınız : 1789.1 kalori
bmr (vücud kütle indeksi) :1490.9
ihtiyaç duyulan günlük kalori:1789.1
hesapladım ama peki ben 1490 kalori almam gerekir yoksa daha az mı almalı zayıflamak için
çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
Beyaz Peynir 50 GRAM 125
Yeşil Zeytin 3 adet 21
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
çorba kremalı mantar 76
Badem 10 gr (adet) 57
Karpuz 200 gr 52
Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
Karışık Salata 1 PORSİYON 123
Malta Eriği (16 gr) 5 adet 40
Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
Çilek 200 gr 74
toplam:1050 kal.
biraz karışık oldu ama bu gün böyle geçtiyarına Allah kerim ama şunu söyleyebilirim zor geçmedi
Birde bende çigelge yapmak istiyorum nasıl yapılıyor?
Serapçım uzun bir aradan sonra tekrar aramızdasın, çok sevindim seni tekrar gördüğüme, hoş geldin
Medusacım yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, 50'li rakamlara saatler kalmış, onu da göreceksin merak etme
kalori sayımının çok çok faydasını gördüm diyetim çoktan bitti ama kalori sayımından vazgeçemiyorum yada öyle demiyim alışkanlık oldu bende yediğimin içtiğimin kalorisini bildiğim için ister istemez dikkatli davranıyorsun ...benim hedefim 54 tü diyeti bırakalı bir ay oldu 2 kilo vermişim hemde sporda yapamadım bu ay dün tartıldığımda 52.6 çıktım bugün 53 ben yine 53 diyim kalori sayımı ve spor ikisini aynı anda götürürsen işin çok kolay şimdiden başarılar dilerim...
aysun5
bugün piknik dönüşü kalorimi hesapladım çok fazla kaçmış yaww tam 2700 yarın meyveyle geçmesi gereken zor bi gün olacak ve yürüyüşü sabah 1 ve akşam 1 saat yapmam gerekecek bi daha bu kötülüğü yapmıycam kendimeee
dasher -
üç gündür doğru düzgün beslenemedim, ne ara öğün yiyebildim ne meyve.. şaka gibi! bugün daha iyiydi, kontrollü bir kahvaltı, 1 kivi, mangalda pişmiş et-tavuk (işte burda biraz ipin ucu kaçtı), patlıcan salatası közde pişmiş patates derken noldum bilmiyorum. henüz hesaplamadım.
yarını marul, domates, salatalık, kivi ile geçirmeyi düşünüyorum, hadı bakalım :/
selam kızlar yaaa nerelerdesiniz net yokken sabırsızlandım aranıza döniyim diye bakıyorumda sizde uğramaz olmuşsunuz diyetler ne oldu koy vermediniz inşallah
uruzcum bende döndüğüme sevindim ve seni burada gördüğümede
o kadar kalori sayımı yapıyorum 64 kilo civarıyım bi türlü kilo vermıyorum günde 800 kal çok mu yaa.boyum 1 70 zaten.kaç kalori alırsam gider kilo?bi yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?