Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Bu akşam hamur kızartması yedim, havlu peçeteyle yağlarını iyice aldıktan sonra birkaç lokmalık üç minik kızartmayı hüplettim

hahaha aynı benm yöntemim Annem köfte kızartır yağları peçeteyle iyice alır yerim, dışarda burgera gideriz bisürü peçete alıp nuggetları tek tek bastırarak yerim Benden bir kişi daha görünce çok mutlu oldum birden

Yawa$ olmasının iyi bir yanı warki daha saqlıklı we kalıcı kilo weriyorsun :)
Kacamak yaptıqımızda ya da kilo wermemiz yawa$ladıqında ister istemez moralimiz bozuluyor ama
önemli olan pes etmemek dewam edip hedefe ulaşmak sanırımm
Bende buqünlerde diyeti habire sabote ediyorumm
iki kilo werince $ımardım sanırımm :76:
ama buqün kaldıqım yerden dewam

Dünkü listem

[1] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[3] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Süt 0.2 LİTRE 136
[6] Kuru kayısı 1 adet 18
[7] Lokma 100 GRAM 314
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[9] Beyaz Peynir 100 GRAM 250
[10] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Elma 1 ADET 60
[13] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[14] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134
[15] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
Toplam : 1611 kal.

Spor: 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:

Uruzcum basabas gıdıyoruz
Dedıgın gıbı nefsımızı koreltmemız lazım kı sonradan dırencımız kırılıp saldırmayalım...

Dun bızım ıs yerınde lokma dokuldu kandıl dıye...
Sabahtan aksama bır fiil hemde...
Ne yaptım gun boyunca toplamda mınnacık 4 tane lokmayı huplettım valla, pişmanmıyım hayır asla

merhaba kızlar.KANDİLİNİZİ KUTLAMAYI UNUTTUM DÜN.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
YEDİKLERİMİ YAZIYIM BİRAZ

1] Kandil Simidi 2 ADET 160.00
[2] Çay 2 ADET 10.00
Toplam : 170.00kal.

Benim gibi birinin daha olduğunu öğrenince ben de mutlu oldum

Kızartmaların yağı biraz alınmıştı havlu peçete üzerinde ama ben havlu peçeteye sarıp içini çıkarıncaya kadar sıkıp ne kadar yağı varsa aldım Sonunda bildiğimiz hamur kızartmasından eser kalmadı, kupkuru bir şey oldu

Hem nefsimi körelttim hem de pişman olmadım :)

Dışarıda nugget yemem gerektiğinde de tıpkı senin gibi yapıyorum ben de, döner veya hamburger yersem de mayonez ve ketçap istemiyorum

Ben önceleri cıs olan bir şey yediğimde diyetten kopar, uzun zaman da kendimi toparlayamazdım ama artık akıllanmışım, kilo vermenin uzun bir maraton olduğunun farkındayım, hemen pes etmiyorum :)

1600 kalori hiç de çok değil, gayet iyi bir liste olduğunu düşünüyorum :)

Yanında da bir saat yürüyüş var, oh ohh

Afiyet olsun canım, iyi ki yemişsin, miktarını bildikten sonra hiç sorun değil

merhaba kızlar.KANDİLİNİZİ KUTLAMAYI UNUTTUM DÜN.
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
YEDİKLERİMİ YAZIYIM BİRAZ

1] Kandil Simidi 2 ADET 160.00
[2] Çay 2 ADET 10.00
Toplam : 170.00kal.

Sağol canım senin de geçmiş kandilin mübarek olsun

Bir an bunu ben mı yazdım dedım uruz
Akşama kadar duzenlı gıtsem de eger en ufak bı kacamak yaptıysam battı balık mısalı saat 12 yı vurana kadar hıncımı alırdım eskıden...
Asıl bu sebepten kılo aldıgımı dusunuyorum zaten...
Amaaaa akıllandık artık

1600 bana ılk basta cok gıbı geldı ama gun ıcersınde cok hareketlıyım, yoğun tempolu bır ısım var...
Tolere etmıstır dıye dusunuyorum...

Biliyormusun yoğurdu bıraz fazla kacırsam sofrada bıle sen gelıyorsun aklıma...

Aynı alışkanlıklar bende de vardı, diyet bozulduğunda yarın tekrar başlarım diyerek saat 12 olana kadar ne görürsem yerdim, sözde ertesi gün yine diyete başlayacağım ya, yiyeceğimden daha da çok yerdim sanki bir daha imkanım olmayacakmış gibi

Sanki saat 12 olunca yediğim her şey sıfırlanıyor, anlayışın yanlışlığına bak :)

En önemlisi bakış açısını değiştirmek, madem bunu başarabildik gerisi de gelir mutlaka

Saat 12 yı vurdugunda kulkedısı mısalı arabamız kabak olmadan kesıyorduk yememızı desene
Hey Allah ım...
Ama o gunler gerıde kaldı :79:
Demi bacım

Saat 12 yı vurdugunda kulkedısı mısalı arabamız kabak olmadan kesıyorduk yememızı desene
Hey Allah ım...
Ama o gunler gerıde kaldı :79:
Demi bacım

Aynen geride kaldı :)

Eskiden bir diyetten diğerine geçerken de deli gibi yerdim ama artık onu da bıraktım

Diyetler arası çılgın yemek ziyafetleri vermiyorum kendime :)

Neyse ki hepsi geride kaldı, o diyet veya bu diyet, önemli olan beslenmenin bir günle sınırla olmadığını şu kalın kafaya anlatmak O da oldu sonunda

bayadır bakamıyordum buraya, yazılanları okudum :) çok tatlısınız kızlarr... ben hamur kızartmasına bayılırım, yanında domates ve peynir olacak, ooh yemeyeli oldu baya gerçi

65in altına indiğimde hamburger yeme ödülü verecektim kendime, verdim. gittim mcdonaldsa, yedim bir adet normal boy menu. ama hiç de öyle lezzetli filan gelmedi, vücudum unutmuş belki amaaan dedim yemesem de olurdu. bir daha carls jr'a gidicem canım çok isterse bu arada marka filan vermek yasak değil di mi böyle? başımıza bir iş gelmesin

neyse, 65in altına geçince biraz boşladım, aslında 2 hafta çok sağlam yapamadım, reglim geldi filan, nutellaları götürdüm kaşık kaşık. iki üç gündür yeniden düzgün gitmeye başladım, ona rağmen kilo vermeye devam etmişim :) 63.5- 64 arasında bir yerlerdeyim, yaşasın! günde 1200 civarı alıyorum genelde. hatta bikini de aldım, göbüşüm de küçülmüş, hoşuma gitti denerken :) bacaklarımın incelmesi lazım ama aslında, o da olur elbet

durmak yok , yola devam kızlar hihihi

O içini çıkarmayı nuggetlara yapıyorum ben de ama ne yağ çıkıyor sorma :90: Tip tip bakışlara maruz kalsam da neee diye cevap verip işime devam ediyorum o yağları gördüm ya ne olursa olsun artık peçetesiz nugget yok Zaten bir dünya yağı var bari üstünkörü bişe yapayım ben de

Hamburger yerken bana tavuk burgerler etli olanlardan daha yağlı geliyor :44: Emin değilim tabi ama tavuk yerine et alıyorum bi de zaten tavuk daha ucuz olduğundan gramajı fazla etin daha az o yüzden kalorilerini kıyasladığında etlilerin daha düşük tabi bunları bu kadar incelediğim için psikopat olduğumu kabul ediyorum

Ketçap ye pek bişi yok onda da mayonezzzz %80i'nin yağ olduğunu öğrendiğimden beri içim el vermiyor yemeğe

[1] Ekmek (Beyaz) 2 100 gr 508.00
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[3] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20.00
[4] Marul Salata 1 PORSİYON 93.00
[5] Carte dOr Çikolata Karnavalı 1 TOP 50.00
[6] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
[7] Coca Cola Zero 4 KUTU 2.64
[8] Crax Sade Çubuk Kraker 10 GRAM 36.50
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[10] Domates 5 ADET 70.00
[11] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[13] Ekmek (Beyaz) 1.5 100 gr 381.00

Toplam : 1324.80kal.

herkese günaydın
dün teyzemin doğum günüydü kaçtı yine:95:
yediklerim
[1] Kandil Simidi 3 ADET 240.00
[2] Çikolatalı Pasta 50 GRAM 150.00

[3] Çikolatalı Pasta 100 GRAM 300.00
[4] Çökelek (lor peyniri) 50 GRAM 40.50
[5] Domates 1 ADET 14.00
[6] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[7] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326.00
[8] Dana kavurma 0.5 porsiyon 205.00
[9] Ayran 1 ADET 107.00
[10] Çikolatalı donut 1 ADET 309.00

[11] Çikolatalı Muffin 1 ADET 172.00
Toplam : 1426.50kal.
sabahta 170 cl almıştım
TOPLAM:1596 CL

Telaşa gerek yok canım, abartmak dediğin 2000 kalori ve üstü olur, senin kalori alımın 1600 civarında :)

Afiyet olsun

Aslında toplam kaloriye bakınca fazla değil de hepsi tatlı ve karbonhidratlardan olmuş Pastalar donutlar kandil simitleri yiyip nasıl 1600lerde kaldınız hiç anlamadım benim menümde bunlar olsa 2500lere vurmuştum tadımlık yediniz heralde :) Tadımlık yemek de sizi kesiyorsa oh ne ala

Bugün sebze meyve ağıtlıklı yeyip dengelersiniz artık fazla bir şey kaçmamış bence

Dün doğru hesapladıysam 1580 kalori aldım. Sabah hafif yemiştim aslında 300 kalori civarıydı ama öğlen abartıp döner dürüm yedim büyük olduğundan 550 olarak aldım kalorisini, sonra 2 saat sonra gittim profiterol yedim Akşam da bi kaç tane kayısı yedim bu abartımın üzerine. Tamam miktarı aşmadım ama çok yağlı yediğimden midir nedir kendimi daha şişman hissediyorum

Kalori limitini aşmasam da çok fazla karbonhidrat yediğimde aynı şekilde hissediyorum ben de :)

Sanırım daha çok psikolojik bir şey, kendini suçlu hissetmek gibi

Ben en son tartıldığımda 1.1 kg vermiştim, daha sonra hiç tartılmadım. 3-4 hafta sabredip sonra kilomdaki değişiklikleri görmek istiyorum. Kilomdaki değişikliği birden göreyim ki sürpriz olsun

Tartıda güzel değişiklikler gören var mı? Sonuçları bizlerle paylaşın, biz de moral bulalım

merhabaaa kızlarr
kaloriiyi nasıl hesaplıyorsunuz acaba?
yani bi site filan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…