Ben en son tartıldığımda 1.1 kg vermiştim, daha sonra hiç tartılmadım. 3-4 hafta sabredip sonra kilomdaki değişiklikleri görmek istiyorum. Kilomdaki değişikliği birden göreyim ki sürpriz olsun
Tartıda güzel değişiklikler gören var mı? Sonuçları bizlerle paylaşın, biz de moral bulalım
merhabaaa kızlarr
kaloriiyi nasıl hesaplıyorsunuz acaba?
yani bi site filan varmı
merhaba kızlar...
ben geçen yıl kalori diyeti yaptım 1300 kalorilik diyetim vardı onunla 13 kilo verdim
daha sonra montiange diyeti yaptım ve toplamda 26 kilo verdm
fakat hedefim 58 kilo olmak
ama artık ne yaparsam yapayım veremiyorum
yani hangi yöntemi uyguluyorum ben bile bilmiyorum 2 gün detoks yapyorum . gün yiyorum ama
artık bu git gellerden çok sıkıldım ve günlük 1000-1100 kalori alıp bir liste yapmak istiyorum
kısaca kenidmiii tanıtdımm
Kalorisepeti ve kilotakibinden kalori hesaplaması yapıyorum ben, bir yiyeceğin kalorisini her ikisinde de kontrol ediyorum eğer bir farklılık varsa en yüksek kaloriyi kabul ediyorum :)
Hoşgeldin Masum, seni monti başlığından tanıyorum
Ben birçok diyet yöntemini araştırıyorum, değişik başlıklardaki gelişmeleri takip ediyorum, seni de montide görmüştüm :)
Çok güzel kilo vermişsin, tebrik ederimBu aşamadan sonra kiloların inatlaşmaya başlaması normal, senin de diyetten ziyade spora ve egzersize yönelmeni tavsiye ederim.
1000-1100 kalori demişsin ama en azından 1300 kaloriyle başlamanı tavsiye ederim, bunun yanında normalde biraz daha fazla spor yaparsın ve eminim güzel sonuçlar alırsın
merhaba uruzz, evet bi sürede monti diyeti yaptım pko dan dolayı
ama zor bir diyet hakkını vererek yapmak gerekiyor
1300 kal çok degilmi cnmm :26::26::26:
sporu eklemeyi unutmuşum
günlük 1 saat yüüryorum bird eplatesee başlıycma yarındna itibaren malzemelerim geldi dün
birde çok hareketli geçiyor günlerim
ikizz ogluşlaırm var 2.5 yaşındaa
götür gezdir getir,yıka,uyutu
ve her sabah 6 d akalkıp yürümye giidyorum m abuna ragmen yerimde sayıyorum
1 versem ertesi hafta geri alıyorum
Denizliden yazıyorum.2 yıldır antidepresan kullanıyordum.şükür tedavim bitti.Hayata döndüm nihayetAma o süre içinde maalesef 90 kilo olmuşum.:44:2 ay önce diyete başladım.Kalori sayıyorum.1.5 ayda 83 kiloya indim.Ama 2 haftadır gram veremiyorum.Tartının yerinde bi eğrilik mi var diyerek yerini bile değiştirdim ama nafilee NAPCAM BEN YAAAAA
Denizliden yazıyorum.2 yıldır antidepresan kullanıyordum.şükür tedavim bitti.Hayata döndüm nihayetAma o süre içinde maalesef 90 kilo olmuşum.:44:2 ay önce diyete başladım.Kalori sayıyorum.1.5 ayda 83 kiloya indim.Ama 2 haftadır gram veremiyorum.Tartının yerinde bi eğrilik mi var diyerek yerini bile değiştirdim ama nafilee NAPCAM BEN YAAAAA
bugn sebze detoksu yaptım yarındna itibaren başlıyorum saymayaaa
Yine ben...Uruzum ben spor yapamıyorum.kalça çıkığım var tek taraflı.maalesef hareket yasak.tek izin verilen spor dalı: Yüzme.Havuzlara giden servis ayarlayabilirsem deneyecem şansımı.Ama şimdilik açııııım
Aslında toplam kaloriye bakınca fazla değil de hepsi tatlı ve karbonhidratlardan olmuşPastalar donutlar kandil simitleri yiyip nasıl 1600lerde kaldınız hiç anlamadım benim menümde bunlar olsa 2500lere vurmuştum tadımlık yediniz heralde :) Tadımlık yemek de sizi kesiyorsa oh ne ala
Bugün sebze meyve ağıtlıklı yeyip dengelersiniz artık fazla bir şey kaçmamış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?