01/06/20011
07/06/2011
Verilen kilo: 1,5
Mutluyum efem...
merhaba, sürekli takipçinizim ama anca üye oldum. Belkide sizin kadar cesaretli olamadım için bu kadar geciktimbende ne kadar diyet yaparsam yapayım başarılı olamayacakmış gibi düşünenlerdendim. ama sizleri gördükçe aşka geldim. Benide aranıza alırsanız mutlu olurum :)
selam kızlar......
bol sporlu az kalorilii günler olsun inşş
hoşbuldum arkdşm, boy 151, kilo 69. 5,5 ay önce doğum yaptım. 55 kilo ile hamile kaldım 76yla doğuma girdim, hastaneden geldiğimde 72dim. 1,5 ay içinde 69 a düştüm.düşüş o düşüş grm oynamadım. emzirmiyorum, öyle çokta yemiyorum ama kiloda veremiyodum. diyetisyene gittim mayıs 23 te, 1200 kalorilik diyet verdi. ona uymaya çalışıyorum. 69 la başladım, tartıda azalma var ama sabit değil bi aşağı bi yukarı anlamadım. Bu platformun diyetisyenden daha etkili olacağı kanaatindeyim.
merhaba arkadaşlar bir sitede yediğiiniz herşeyin kalorisi hesaplanıyor birkaç günddür bunu takip ediyorum bende kalori hesabı yaparak zayflamak istiyorum ancak şunu merak ediyorum gün içinde belirlediğimiz kaloriyi geçmemek şartıyla geç saatlerde yiyebilirmiyiz yada hamurişi falan tüketebilirmiyiz
tebrikler uruzzzzz
ben hesaplamıyorum ya kaloriyi uzun sürüyor şöle kısa yoldan hesaplancak bir site ols akeşke
Canım ayda 1 kilo vermek isteyen biri için 1200 kalori az değil mi:26: Normalde 1200 kaloriyle birza da haraketle haftada 1 kilo gidiyor
Eğer acelen yoksa çabuk sıkılmamak adına kalorini 1500 civarında öneririm :) 1200 gerçekten kısıtlayıcı sen 1500-1600 kalori civarında alıp günde 1 saat FAZLADAN yürürsen(normal hareket durumun ne bilmiyorum mesela ben her gün 1-2 saat zaten yürüdüğüm için FAZLADAN diye belirttim:) ) çok rahat 2 hafta sonra 1 kilo verebilirsin.
BAŞARILAR
10 gün sonra ilk kez tartıya çıktım ve 2.8 kilo vermiş olarak karşınızda bulunmaktayım, çok mutluyum
Ama sabah tartıda gördüğüm rakamlara güvenerek bugün biraz fazla kaçırdım; simit, döner, pide...
Hepsinden az az da yemiş olsam kalori sınırını daha akşam olmadan zorladım
önce bir sorum olacak, leslie dediğiniz nedir? aradım bulamadım ne olduğunu..
Leslie şu evde seyredip uyguladığımız videolardan, yürüyüş şeklinde yapılıyor, Leslie ile yürüyüş şeklinde aratırsan pek çok bilgi ve link bulabilirsin.. Dışarı çıkma imkanı olmayanlar için gayet güzel ve sonuç alınan videolar..
10 gün sonra ilk kez tartıya çıktım ve 2.8 kilo vermiş olarak karşınızda bulunmaktayım, çok mutluyum
Ama sabah tartıda gördüğüm rakamlara güvenerek bugün biraz fazla kaçırdım; simit, döner, pide...
Hepsinden az az da yemiş olsam kalori sınırını daha akşam olmadan zorladım
uruzzz meselaa ben 4 zeytin yiyorum sabahları kaç gram yapar?
uruzzz meselaa ben 4 zeytin yiyorum sabahları kaç gram yapar?
10 günde 2800 gr. çok süper bir sonuç bence, herşeyden yiyerek hem de, vallahi bravo arkadaşım.. Darısı başıma(mıza) Extra spor da yaptın mı canım?
Ben seni daha çok tebrık ederım uruzcum
Vallah harıka
Ben zeytin başına şişire şişire 10 kalori diyorum canım
Haklısın tatlım tabiki de, gönlüm öyle demiyor amaBenim işim biraz masa başı gibi olduğundan şu an ve çalışma saatlerim uzun olduğundan çok fazla spor şansım yok ya da extra iş-hareket gibi bu nedenle sağlıklı bir 1200-1300 kalori beni anca keser diye düşünüyorum.. O 3 gün lesliyi de sabah 6 da kalkıp yapabileceğim ancak.. O nedenle besinlerimi kısmalıyım ama sağlıklı öğünler tercih edince zaten 1200 kalori çok rahat yetiyor de işin içine cısssslar girince 3500 ancak paklıyor
Çok teşekkür ederim
Spor yaptım, bu 10 gün içerisinde sadece 1 gün egzersiz yapamadım onun haricinde diğer günler çok hareketliydim :)
uruz baya hızlı gidiyorsun ne hareketleri yapıyorsun bu kadarGünde ne kadar vakit egzersize ayırıyorsun
Offfff... en şişmanınız benim galiba...herkes çıtır...
Bugünkü menümü yazayım kızlar.........
SABAH: 2 dilim uno kepekli ekmek arasına 1 dilim üçgen peynir
200 ml süt
KUŞLUK: 3-4 kepekli çubuk
ÖĞLE: 1 tane hasanpaşa köftesi(galiba işyerimdeki aşçı kendisinden zayıf olmamı istemiyor)
yarım porsiyon pirinç pilavı
karpuz(aslında çocuk kafası kadardı ama ben az yedim:
SAAT 5 TE: 4 taze kayısı
AKŞAM: Yine yağsız pişirdiğim (mantar,domates,biber,soğan) kavurması diyeyim! İşte ondan 1 tabak yoğurt eşliğinde yedim.
Uruzum sen çalışmıyor musun.yoksa spor salonunda mı çalışıyorsunhaftada 4 gün spor....süper...
bu arada ben 82 kiloyum.yaklaşık 2 ay önce diyete başladım. 90 dım o zaman.ama tartıda 82 yi göreli bu 2. yada 3. hafta olacak..gram değişmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?