Sen de doğru diyorsun
O zaman bence kalori kısıtlamasını yavaş yavaş yap birden metabolizman yavaşlamamış olur :) Mesela şimdi 1500e inersen kilo verceksin ama bi süre sonra vücut 1500e alışcağından kilo vermen durcak o zaman 1200e indirebilirsin diğer türlü tıkanma aşamasında işler çok zor oluyor
O cısssslar hayatın anlamı oluyor işte amaUruz demişti bazen bilerek 2000 kaloriye çıkıyorum ben de aynı yollardayım, vücudu direk mahrum bırakınca o cısslar tekrar yenildiğinde hemen kilo olarak geri geliyorlar
Hem zaten verilcek az kilon var niye bu acele yaza kadar vereyim gitsin mi diyorsun
Canım ben o sitenin yalancısıyım, ekim sonuna kadar diye hesaplama yaptım, site bana 1240 falan bir kalori verdi :26: Ben zaten içtiklerimi (soda-ayran gibi) ya da salataları (yağsız)- domates,salatalık vb. şeyleri hesaplamıyorum bile.. Ana ve ara öğünleri 1200 yapıyorum, extralarla o zaten 1500 rahat oluyordur.. Zira bir domatese bile 40 kalori koyuyorlarBen de bu tür yararlı şeyleri hesaplamıyorum Acelem yok aslında ama çabuk sıkılıyorum, zaten az bir kilom var bir ara veririm diyerek su koyuyorum hemen.. Yaşasın
Haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum, bunun dışında ekstra spor yapmıyorum ama gün içinde yerimde durmuyorum, sürekli hareket halindeyim, her fırsatı kalori harcamak için kullanıyorum
Aslında çok iştahlıyım, bu kadar iştahlı olmasam çok daha ve hızlı sonuçlar alırdım ama bu bile mükemmel bir sonuç benim için :)
Çalışıyorum ama kilo vermek için çok acele ediyorum, ondan olabilir Benden çok daha zayıf kadınlar gelip spor yapıyorlar, bir de ay çok kilo aldım geçen hafta deyip üzülüyorlar, sinirim bozuluyor daha çok hırslanıyorum
kızlar diyetisyenin bana verdiği listede her akşam 1 bardak tarçınlı süt var. Her akşam iç dediğine göre vardır bi keramet diye düşünüyorum, hoş ben hayatta süt süremem ağzıma ama denemek isteyen olursa die yazdım
kızlar diyetisyenin bana verdiği listede her akşam 1 bardak tarçınlı süt var. Her akşam iç dediğine göre vardır bi keramet diye düşünüyorum, hoş ben hayatta süt süremem ağzıma ama denemek isteyen olursa die yazdım
Zaten yeterince hızlısın bence kaç günde verdin bu kadar kiloyu
Bir de boyun kaç senin kilon çok fazla mı duruyor da bu kadar acele ediyorsun?
BAL10'cum bu listede başka neler var?MASUMM'un tarçınlı süte getirdiği açıklama,senin listenin uygulanabilir olduğunu düşündürdü bana.En azından güzel tüyolar var gibi...
hoşbuldum arkdşm, boy 151, kilo 69. 5,5 ay önce doğum yaptım. 55 kilo ile hamile kaldım 76yla doğuma girdim, hastaneden geldiğimde 72dim. 1,5 ay içinde 69 a düştüm.düşüş o düşüş grm oynamadım. Emzirmiyorum, öyle çokta yemiyorum ama kiloda veremiyodum. Diyetisyene gittim mayıs 23 te, 1200 kalorilik diyet verdi. Ona uymaya çalışıyorum. 69 la başladım, tartıda azalma var ama sabit değil bi aşağı bi yukarı anlamadım. Bu platformun diyetisyenden daha etkili olacağı kanaatindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?