Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
menümü yazayım kızlarr
sabah
10 badem 1 bardak süt
( 1 saat yürüyüş)

kahvaltı
2 dlm tb ekmegi
yarım kk peynir
1yk lor
4 zytn
domates salatalık
2biber

öglen
3 köfte
salata
lıgyt kola

ara
1ceviz
2yk tarçınlı yogurt
10 erik minikti

akşam
4 yk ayran çorbası yarma ile
1 tabak yeşil fasulye
1 salatalık

3lt su
5 fincna bitki çayı
1sat yürüyüş 40 dk plates

Ben ekmeği abartıyorum ama 1'er dilime de düşüremiyorum, tam doyuyorum çünkü

Bugün:

2 dilim ekmek arasına beyaz peynirden koydum azıcık.
Öğlen kurufasülye yedim bir tabak yanında 1 dilim ekmek yedim ama dilim kalındı 2 saydım.
Akşam da 120 gr civarında et ve salata yedim, yarım kaşık yağ falan vardı salatada.
Ama ben naptım, magnum yedim
Bi de meyve de yedim, 2 kayısı ve 3 tane erik boyunda nektar.
Toplamda 1506 çıktı. 1500-1600 arası diyodum aşmamış oluyorum ama şüphelenmeye başladım kilo vereceğimden. Buradaki menüleri ve spor yapanları gördükçe, obur hissediyorum kendimi

Canım ben o sitenin yalancısıyım, ekim sonuna kadar diye hesaplama yaptım, site bana 1240 falan bir kalori verdi :26: Ben zaten içtiklerimi (soda-ayran gibi) ya da salataları (yağsız)- domates,salatalık vb. şeyleri hesaplamıyorum bile.. Ana ve ara öğünleri 1200 yapıyorum, extralarla o zaten 1500 rahat oluyordur.. Zira bir domatese bile 40 kalori koyuyorlar Ben de bu tür yararlı şeyleri hesaplamıyorum Acelem yok aslında ama çabuk sıkılıyorum, zaten az bir kilom var bir ara veririm diyerek su koyuyorum hemen.. Yaşasın

Ekmek 1 DİLİM 65
[2] yumurta 1 adet 80
[3] Beyaz Peynir 0.5 GRAM 1.25
[4] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[5] CEVİZ 2 adet 54
[6] Kuru Üzüm 5 gr 15
[7] Muz 0.3 ADET 30
[8] Kepekli sandviç ekmeği 1 adet 161
[9] Jambon 30 GRAM 54.6
[10] Şeftali 1 ADET 60
[11] Tavuk But (derili) 250 GRAM 595
[12] Erik 5 ADET 40

Toplam : 1195.85 kal
Bugün yediklerim bunlar ama yazmadığım salata-domates vs. var, 2 bardak ayran içtim, meyveli soda içerim daha mutlaka.. Yani skor aslında

Ay evet bazı siteler iyice uçuyor heralde. Bir de ekim sonuna kadar diye mi baktın yani 4 ayda 1200 kalori alıp ancak 4-5 kilo mu vercekmişsin üstelik bu şişirilmiş kalorilerle bir domates 40 kalori pes yani...

Ben diyetsiz kalıcı zayıflamaya kurallarına göre yaşamaya çalışıyorum burda öğrendim bu yöntemi ama öğrenmeden hemen önce, 2.5 hafta kadar dikkat etmiştim diyet yapmıştım bu süre zarfında moduma göre günde 1000-1500 kalori arasında beslendim çoğunlukla 1300leri geçmedim her gün 2 saat kadar yürüdüm/hareket yaptım ve 3.5 kilo vermiştim canım. Ayrıca metabolizmam da hızlı değildir. yürüyüşe de bakma sen ben normalde de her gün 1 saat yürürüm en az okuldan çıkınca kulaklıklar kulağımda yürümeye bayılırım da

İlk bir kaç gün kaçamak yaptığım da oldu dürüm yediğimde oldu kimi günler 1000 kalorilere düştüğümde oldu ama 16-17 günde 3.5 kiloyu verdim demem o ki 1200lere düşersen sen de hızlı verirsin. O siteye kanma sen

Bu arada kalıcı zayıflama konusunu sen de oku bir eğer verecek çok kilon yoksa veee diyet yapmak sana iğrenç geliyorsa ilgini çekebilir :)

BAşarılar

Zaten yeterince hızlısın bence kaç günde verdin bu kadar kiloyu

Bir de boyun kaç senin kilon çok fazla mı duruyor da bu kadar acele ediyorsun?

merhaba ben de bu diyete yeni başladım 10 gün oldu 4 kilo verdim ama daha çook fazlam var motive olmak için sizi okuyorum çok azimlisiniz:)

kızlar diyetisyenin bana verdiği listede her akşam 1 bardak tarçınlı süt var. Her akşam iç dediğine göre vardır bi keramet diye düşünüyorum, hoş ben hayatta süt süremem ağzıma ama denemek isteyen olursa die yazdım

tarçın kan şekeirni dnegelerr ve süt veya yogurt ile birlikte tüketildiginde yag yakımını hızlandırrr

bu tarçın bildiğimiz tarçın mı peki? Kabuk tarçınlar flan da varmış ya hangisi koyuluyor?

BAL10'cum bu listede başka neler var?MASUMM'un tarçınlı süte getirdiği açıklama,senin listenin uygulanabilir olduğunu düşündürdü bana.En azından güzel tüyolar var gibi...

Zaten yeterince hızlısın bence kaç günde verdin bu kadar kiloyu

Bir de boyun kaç senin kilon çok fazla mı duruyor da bu kadar acele ediyorsun?

Boyum 1.69-1.70, bu kiloyu 10 günde verdim :)

BAL10'cum bu listede başka neler var?MASUMM'un tarçınlı süte getirdiği açıklama,senin listenin uygulanabilir olduğunu düşündürdü bana.En azından güzel tüyolar var gibi...

Aslında çok katı bi diyet programı değil ( en azından ben zorlanmadım ) klasik listelere benziyor 4 yemek kaşığı pilav&makarna onu yersen ekmek yok gibi gibi. ama dr. un özellikle söylediği öğün atlamak yok, kahve günde 2 fincandan fazla olmayacak, konserve, kuru meyve yasak ( normal listelerde kuru kayısı, kuru erik serbest ama anlamadım ) salatalara keten tohumu eklenecek, her gün öğlen yada akşam muhakkak yoğurt yenilecek.gün boyu dilediğin kadar domates-salatalık, hee bide kahvaltıda kesinlikle siyah çay yok.... bitki çayı bunu üzerine basa basa söledi açıklamasınıda yaptı ama hatırlayamadım şimdi sebebini. Son olarakta beyaz ekmek yenmiyecek ama sürekli aynı tip ekmekte yenmicek mesela bi hafta kepek, bi hafta çavdar, tam tahıllı gibi dönüşümlü yememi söledi. şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu ipuçlarının haricince listeyi isterseniz onuda yazarım tabi ki.

günaydın kızlarrrrr
tarçın kabu veya toz farketmezzz
mesela ben 1 bardak sütü ısıtıp içine kabuk tarçını atıp içiyordum ama çok etkili olmuyo en iyisi
toz tarçın birde tarçınla sütü birlikte ısıtmak gerekiyor çünkü tarçın öbür tülrü dipe çöküyor

tarçını ben yogurta katp tüketiyorum yag yakını hızlandıryor ve pko hastalları için çok faydalı

birde kabuk tarçın,zencefil ve karanfilden çay yapıp içiyorum çok güsel oluyr özellikle regli dönemlerinde

birde bal cım egerki akşam içtigin tarçınlı sütte süt yagsız olursa yag yakımın daha hızlı olurr

Ben süt içemediğim için onun yerine ayran içiyorum masumm, kan şekerini dengelemek içinde gün içinde bi fincan tarçın çayı :)

Bahsettiğim diyete ( diyetten ziyade kalori sayım yöntemine ) başlayalı 17 gün oldu. çizelgemde 1 kg vermiş görünüyorum ama evdeki tartıya göre aslında daha fazla :) cmrtesi dr. kontrolüm var ordaki ölçüme göre güncelleyip göreceğim bakalım20 günde ne kadar kg verdiğimi. Benimkine benzer bi listeyi uygulayan tanıdığım ( ki aynı diyetisyene gidiyoruz ) 21 günde 4,5 kg verdi ama o listeye tam uyarak.

tşk ederim bal10.listen kolaymış.tarçınlı süt,keten tohumlu yoğurt,her hafta değişik ekmek...bunları kendi listeme ekledim.

inşallah burada vereceksin canım.hergün girip oku mı-utlaka yazılanları
insan motive oluyo (her ne kadar kaçamak yapsamda)

balll
nedne diyetisyenin kuru meyveyi yasakladı acaba?
şeker oranı digerine göre fazla amaa yenilebilir yani ben hep yedim diyet sürecindeee

birde degiişik ekmek mantıgını merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…