Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
Boyum 1.69-1.70, bu kiloyu 10 günde verdim :)

10 günde 5 kilo Vay canına üstelik çok fazla kalori de kısmadan büyük başarı metabolizma iyi durumda demek

Ben de kendim için 16-17 günde 3.5 kilo verdim diye hızlı diyordum

Son düzenleme:
10 günde 5 kilo Vay canına üstelik çok fazla kalori de kısmadan büyük başarı metabolizma iyi durumda demek

Ben de kendim için 16-17 günde 3.5 kilo verdim diye hızlı diyordum

Hayır canım, 77.5 kilo ile başladım diyete. İlk 3 gün 1.1 kilo verdim, sonraki 10 günde de 2.8 kilo verdim, toplamda 13 günde 3.9 kilo vermiş oldum :)

79 kilo çok uzun zaman önceki başlangıcım. Daha önce 74'lere kadar inmiştim ama uzun bir ara verip önüme ne gelirse yediğim için tekrar 77,5 kilo olmuştum

balll
nedne diyetisyenin kuru meyveyi yasakladı acaba?
şeker oranı digerine göre fazla amaa yenilebilir yani ben hep yedim diyet sürecindeee

birde degiişik ekmek mantıgını merak ettim?

daha önce dediğim gibi bende yasak olmasına şaşırdım ama eve geldikten sonra farkettim o yüzden soramadım dr.a, ama ekmek meselesini metabolizma açısından dönüşümlü yemenin daha faydalı olduğunu söyledi. bide RUŞEYM 'li ekmek bulabilirsen onu şiddetle tavsiye ederim dedi. bunu nereye kime sorduysam ''neyyyy '' dediler. Hiç biyerde bulamadım bu cins ekmeği, eğer imkanınız olurda bulursanız son derece sağlıklı bir ekmekmiş. Bilginize

Dün işten geç gelince evdeki işlerimi bitiremedim.dünkü listemi yazayım arkadaşlar
SABAH:2 dilim uno kepek ekmek
1 dilim üçgen peynir
200 ml süt
KUŞLUK:3-4 kepekli çubuk

ÖĞLEatlıcan oturtma(aşçımız yine depodaki tüm yağları kullanmış)(yarım porsiyon yedim)
makarna(yarım porsiyon yedim)
cacık
İKİNDİ:Elma götürmüştüm ama arkadaşlar benden önce yutmuşlar onu..yine 3-4 kepekli çubuk yedim

AKŞAM:1 tabak yağsız sebze yemeği,yoğurt

YİNE AKŞAM:1 elma,2 kayısı

YATARKEN:1 çay bardağı tarçınlı süt ( senden öğrendim ball10 cum)

Son düzenleme:
bende bu saate kadar yediklerimi yazayım kızlar.

SABAH
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim b.peynir
2 zeytin
1 salatalık

ARA
2 Badem
1 elma

ÖĞLEN
Yarım porsyn taze fasulye
1 dilim ekmek
yarım kase yoğurt

ARA
2 Galeta
3 Erik

Bolca su, ada çayı, ısırgan çayı ve tarçın çayı.

Şimdilik bu kadar akşama da hafif bir yemek ve biraz meyveyle geçiştirdikmi tamamdır.

Ee sporsuz olmaz tabi, yemek öncesi b-fit ' e gidilecek..

Canım ruşeymli ekmeği halk ekmekte bulabilirsin İstanbul'da yaşıyorsan. İHE'lerde satılıyor, çok sağlıklı olduğunu duymuştum. Bitkinin embriyosundan yapılıyor çünkü. Ayrıca sert bir ekmek değil, tadı da iyi.

Ben bugün gene dürüm yedim ya, tavuk dürümdü. kalorisini düşük yazdıkları şüphesine gene kapıldım ama gene de yedim Bi de dondurma yedim. Sabah 8-9 zeytinle bir dilim kepek ekmeği ile çay içtim. Akşam da levrek yedim, bi baktım kalorisi diğer balıklara göre çok düşükmüş. 100 gr'ı 93 kalori, bence çok iyi. Yanında yarım dilim ekmek yedim ve salata. İki öğün et yemek gereksiz oldu aslında baya toktum dürümden dolayı ama annemler almış 1185 kalori almışım. O kadar sağlıklı beslenmeme rağmen yarım kilo daha gitti, inşallah kilo vermem durmaz

Son düzenleme:
süper gidiyosun crnky.tebrikler.inşallah böyle gider kiloların.darısı başıma

KIZLAR BENİ BUGÜN 2 KRUASANLA 1 ŞİNİTSEL BİTİRDİ.
kruasan 2 adet 400
yörükoğlu kakaolu süt 1 200 ml 156
Tavuk Şinitzel 200 GRAM 454
Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 50 gr 56.5
Domates 2 ADET 28
taze kırmızı biber (taze-tatlı) 2 adet 24
Soğan (kuru) 150 gr 57
Patlıcan 1 ADET 28
Elma 1 ADET 60
TOPLAM:1378.5 KALORİYLE GÜNÜ KAPATTIM.

Vericez kiloları inanıyorum ben hepbera kaç kalori sınırın vardı 1200 mü? Ya bence çok abartmamışsın, yarın fazla aldığını azaltıp dengelersin ya da spor yaparsın

Maalesef ama ist.da değilim tatlım. Benim alma imkanım yok ama sizlerin varsa ara sıra yiyin ltfn, dr. da son derece sağlıklı olduğunu sölemişti.

crnky desteğin için tşk..kalori sınırım 1200 ...kalça çıkığım var tek taraflı.bu sebeple spor yapamıyorum.ah spor yapabilsem hoplatırdım bu kiloları
bugünkü listemi yazayım.....

[1] pınar üçgen peynir yarım yağlı 1 12,5 gr 18
[2] yörükoğlu kakaolu süt 1 200 ml 156
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[5] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[6] Karpuz 200 gr 52
[7] Sütaş Tam Yağlı Süzme Yoğurt 50 gr 56.5
[8] Domates 2 ADET 28
[9] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 2 adet 24
[10] Soğan (kuru) 150 gr 57
[11] Patlıcan 1 ADET 28

toplam: 830 kalori

Canım ya, ben anlayamadım. O nasıl kalori saymak öyle ? Patlıcanı, soğanı çiğ mi yiyorsun? Hiçbir işlemden geçmiyorlar mı?

Canım ya, ben anlayamadım. O nasıl kalori saymak öyle ? Patlıcanı, soğanı çiğ mi yiyorsun? Hiçbir işlemden geçmiyorlar mı?

çok hoşsun...ama haklısın...sadece malzemeleri yazınca öyle görünüyor arkadaşım..Ben akşam için hergün değişik bir sebzeyle yağsız yemek hazırlıyorum kendime..mesela 1 patlıcan,1 soğan,2 biber,2 domatesi küçük küçük doğrayıp çelik tencerede kendi suyuyla pişiriyorum.soğuyunca sarımsaklı yoğurt ekleyip ekmeksiz yiyorum.bazen mantarla bazen kabakla bazen semizotuyla yapıyorum bunu...haftada 4 gün akşam böyle yiyorum.5. gün çorba içiyorum değişiklik olsun diye

akasya1612 'cim şimdi aklıma geldi, kalori sepetinden kopyala yapıştır yaptım listemi dün akşam.bu sebeple malzemeler var listede sadece...

Son düzenleme:
selam kızlar........... annemdeydim yeni geldim

ben kilo veremedim bu hafta 64.4 üm sabitim yani
bu yöntem ii gelecek duraklamaya diye tahmin etmiştim ama olmadı
ben napcma ya
2 aydır 64-65 arası sürünüyorum

Birkaç gündür çok fazla kaçamak yaptım, tekrar toparlanıcam inşallah :)

Dünkü menüm
2 bardak çay
2 tane tereyağlı yumurta
4 dilim çavdar ekmeği

5 tane kayısı

1 dilim pasta

1 tabak yeşil fasulye
1 kase yoğurt

1 avuç çekirdek
yarım avuç fıstık

merhabaa uruz
bu haftda sabit kaldı kilom
ne zaman vericem biliyorum bu kilolları
şok diyetler yapmak istemiyorum artık

merhabaa uruz
bu haftda sabit kaldı kilom
ne zaman vericem biliyorum bu kilolları
şok diyetler yapmak istemiyorum artık

Canım spor yapmana rağmen aynı mı kaldı kilon? :44:Böyle bir durumda şok diyetle kalıcı sonuçlar getirmez zaten, sporu olabildiğince artırıp aynı beslenme düzenini devam ettirerek sabırla sonucu beklemek gerek. Eğer çok kilo verdiysen, başlangıç kilondan itibaren çok yol aldıysan böyle duraklamalar normal canım.

ya ama varya kaç aydır bu kilolardayım
detoks mı yapsma diyorum ama verilenler geri alınıyor detoksla zaten
ama perşembeye kada bi bakıyımda
olmazsa perşembe ayran detoksu yapayım diyorum

spor olarakta 1 sat yüüryorum 40 dk plates fazlasını yapamamm zaten
ama ben çok şok diyetler fila yaptım ee birde 27 kilo verince duraksama kaçınılmz snaırım
ama bu şekild edevam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…