hepbera
evet cnm ben 27 kilo veridm 1.5 yılda
ama takıldım kaldım 64 ile 65 arasında gitmiyor artık kilollarr
Merhabalar, burda hala diyet yapanlar var mı bilmiyorum ama ben de aranıza katılmak istiyorum. Aslında ben Nisan'ın 13 ünden beri kalori sayıyorum ama bu aralar motivasyonum düştü. Boyum 160 kilom da 64 ten 60 a düştü bu zaman zarfında. Hem çalışıp hem okuyorum bi de evliyim, epey zorlandım bi ara boşladım. Şu an okul tatil ve daha rahatım kışa göre. Hedefim 52, bakalım. Desteklerinizi bekliyorum.:90:
uruzzz
benim tartıda kımıldmaıyor ya valla bıktım 64 rakamındna pirinç lapası deniycem perşembe günü
sne hiç yaptınmı
ben 2 kez yaptım ama öle aman aman sonuçlar alamadım
perşmebe lapa yappıcam
haftaya çarşamba ve perşembe elimd ebir diyet listem vra onu yapcma yinemi çok yüklenmiş olurum acaba vucudum?
01/06/2011
14/06/2011
Verilen kilo: 1,8
Regl dönemındeyım daha fazla verdıgımı de gordum tartıda ama bugun bunu baz alıyorum...
Bır haftadır spor yapamadım...
Spora asıldı mı olmucak bıse yok...
Hoşgeldin Budapeşteli
Ben hala kalori sayımına devam ediyorum, en son tartıya çıktığımda güzel bir sonuç alınca biraz kaçamak yaptım, ardından hemen toparlasam da şu aralar kilom takıldı, hiçbir hareket yok :)
Buna rağmen pes etmeden devam edicem, ben pes etmeyince elbet bir gün o pes edecek
Her şey yolunda giderken sonunda benim kilom da takıldı
Pirinç lapasını sadece bir kez denedim ama devam ettiremedim, hemen bozdum. Faydalı olduğuna inanmıyorum, eğer mutlaka diyet değişikliği yapmak istiyorsan dukan diyetine bakmanı öneririm. Şu 3-5 günlük atak evresini dene istersen, sadece et tükettiğin bir evre, pirinç lapasından daha etkilidir diye düşünüyorum canım.
Aydasu, harikasın canım
Spor yapacak fazla zamanın olmamasına rağmen çok güzel bir sonuç elde etmişsin, tebrik ediyorum
bizim topikteee kızlar yapıyor ve güsle sonuçlar alan var aralarında
ama ertesi gün yarısı geri geliyor diyorlar
dukanın evresi karbonhidrat diyeti gibmi ?
bol protein az karbon yani
ben böle devam edeyim haftaya çarşamba ve perşembe 2 günlük listemi uygulayım bari
1200 filan verdiriyor ve hep yagdan veriyorsun
ya ban abak sen nisan 1 den beri takık durumdayım napcma şaşırdım
bird eben hesaplmıyorum kaloriyi yaa az mı alıyorum çokmu bilmiyoru yani:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?