Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
istanbuldamı oturuyosun canım.öyleyse tarif ederim nerde yaptrdımı

Evet canım İstanbul'dayım. Gelişmiş bir cihazla mı ölçüm yapıyorlar yoksa sadece elinde tuttuğun bir cihazla mı?

Üstelik ücretsiz yapıyorlar, ne kadar güzel :) Keşke imkanım olsaydı da koşa koşa gitseydim

Bugün yağ oranından ve ölçümünden bahsedince belimi ölçtüm, önceki ölçümden 1,5 cm daha inceyim :)

Bugün yağ oranından ve ölçümünden bahsedince belimi ölçtüm, önceki ölçümden 1,5 cm daha inceyim :)

işte bu..kilom sabitlendi deyip duruyordun.bak vücudun sana çaktırmadan inceliyormuş meğer

Son düzenleme:
kızlar doğum günüm geliyor nişanlım şimdi pasta alır 1 dilim doğum günü pastası kaç kaloridir ya da kaç gr gelir valla evde pasta olsa kesip 1 dilip tartcam bilen varsa yazabilir mi her yerde gr isyolar 50 gr dan fazlamıdır acaba

işte bu..kilom sabitlendi deyip duruyordun.bak vücudun sana çaktırmadan inceliyormuş meğer

Farkı görünce çok mutlu oldum :) Bu sabah da önceden aldığım ama 1 beden küçük olan kotu denedim, henüz tam olmuyor ama önceki denemelerimde basenler geçit vermezken bu kez oturmasına az kalmıştı

Çok teşekkür ederim canım

A101 marketlerde satılan dilim pastalar var, yanlış hatırlamıyorsam o pastaların bir dilimi 70 gramdı. Ben arada o pastalardan yiyiyorum :) Kalorisepetinde 1 gram pastanın kalorisi verilmiş, mesela çikolatalı pasta için 3, vişneli pasta için 4.24

Bana çikolatalı pastanın kalorisi az verilmiş gibi geldi. Ben 1 gram çikolatalı pastanın kalorisini 3 değil de 5 olarak kabul ediyorum, bu durumda bir dilim pasta 350 kalori oluyor. Hem içim de rahat ediyor böyle hesaplayınca
Afiyet olsun :)

merhaba kızlarr:)))
karbon diyeti ile direnenn vucudumun direncini kırdım
62.5 oldum 2.5 kilocuk verdim

tamam canım sağol

kızlar bişey daha sorcam hani bu bu sepetli site varya ben oraya yazdım mesala 50 günde diye o zaman 1000 kalorid diyo ama mesala o 4 kiloyu bölerek 10 gün dediğimde daha az kalori veriyor yani her 1 kilo verdiğimizde daha mı az kalori almamız gerekiyor biraz karışık sordum galba bakalım anlatabildim

merhaba kızlarr:)))
karbon diyeti ile direnenn vucudumun direncini kırdım
62.5 oldum 2.5 kilocuk verdim

Çok tebrik ederim masumm, sonunda tartının inadını kırdın

Matematiksel hesaplara çok fazla takılmamak lazım. Sen bir günde ortalama ne kadar ihtiyacın olduğunu hesapla, bu miktarın altında bir sınır belirle kendine ve gün içinde o kadar kalori almaya çalış. Zamanla kalori limitini 100'er 100'er düşürürsün. Ne kadar zamanda ne kadar kilo vereceğini kimse bilemez, ikimiz de 1300 kalori alırız ama belki sen 5 kilo verirsin ben 3 kilo :) Sen sadece alman gereken kalori miktarını ve gün içinde yediğin şeyleri hesapla. Gerisini vücuduna bırak, çünkü o sitelerdeki şu kadar kalori alırsanız şu kadar zamanda şu kilo olursunuz mantığı çok saçma geliyor bana. Bazen vücut duraksayabiliyor, direnebiliyor, bazen de çok hızlanıyor. Herkesin ritmi farklı.

tebrikler masumm..sen başarırsın ya...bu arada karbon diyeti de nedir.:44::44::44:bi bakayım siteden...

Son düzenleme:

orası öyle canım ne bileyim o siteyi kullanan çok ya belki o şekilde sorupta hani cidden doğru çıkıyor mu ya daçıkan oldu mu ben onu merak ettim

kızlar selamlar bu topik açıldığı zamanlarda
bu yöntemle kilo vermeye başlamıştım
ayda 500 gr - 1 kg arası veriyordum
84 kilodan 74 e düştüm hem de çok kısa sürede
ama sonra yapmayı bıraktım malesef
şimdi yeniden başlıcam inşş
76 kiloyum yaklaşık değişiyor bazen 74 bazen 76 :)
hedefim 65 inşş
her gün kabul ederseniz ben de buraya gelmek isterimmmm

Katrem tekrar hosgeldin canim

Bu basligin ilk elemanlarindansin seni tekrar gordugume cok sevindim katremcim.

Katrem tekrar hosgeldin canim

Bu basligin ilk elemanlarindansin seni tekrar gordugume cok sevindim katremcim.

sağol canım çok dikkat edicem inş
yine yani o ilk zamanlar gibi devam etseydim
evlilik yıldönümümüzde 65 kilo olacaktım
ama 22 haziran yani yıldönümümüzde yine şişkoydum
bugün yediklerimden başlamayayım hiç
inşallah yarın

Yıldönümünüzde belki istediğin gibi değildin ama yine de önceki yıllardan daha zayıftın öyle değil mi? :)
Bardağın boş tarafından bakmayalım hep, dolu yanları da var

Bir kez dişini sıktın bu kiloya kadar geldin, bir kez daha dişini sıkacak ve eminim 65 kilo olacaksın canım

Bugünü de kaçamaksız atlatmış bulunuyorum :)

Son düzenleme:
kızlar size sorcaklarım var şimdi 1 porsiyon kabak dolması veya 1 porsiyon biber dolması diyor yani kaç tane oluyor 2 kabak gibi mi birde bu kuru hurma 35 mi 15 mi kafam çok karıştı son olarakta normal sucuklu tost ile normal et döner kaç kalori ekmeğiyle birlikte hepinize teşekkürler

1 porsiyon her birinden 2 adet olur. Mesela 1 porsiyonda 2 adet biber dolması olur, yine 1 porsiyonda 2 adet kabak dolması olur ( 1 büyük kabak değil, 1 büyük kabağın ikiye bölünmüş haliyle 2 tane ).

Kuru hurmanın tanesini 15-20 kalori kabul edebilirsin.

Dönerin içinde bolca patates, mayonez, ketçap, turşu vs varsa 450-500 kalori say 1 porsiyonu ama içinde fazla ıvır zıvır yoksa ortalama 350 kalori diyebilirsin.

1 tost da 250-300 kalori civarındadır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…