tşk ederimmmm uruzcum.
sonund abende başarı hikayemi yazıdm bugün çok mutuyum:))
kızlar selamlar bu topik açıldığı zamanlarda
bu yöntemle kilo vermeye başlamıştım
ayda 500 gr - 1 kg arası veriyordum
84 kilodan 74 e düştüm hem de çok kısa sürede
ama sonra yapmayı bıraktım malesef
şimdi yeniden başlıcam inşş
76 kiloyum yaklaşık değişiyor bazen 74 bazen 76 :)
hedefim 65 inşş
her gün kabul ederseniz ben de buraya gelmek isterimmmm
Bugün yarım dilim de olsa pasta yemeyi düşünüyorum o yüzden sabahtan beri kalori alımımı fazla artırmadım ki pasta hakkım kaybolmasın :) Karar veremedim meyveli mi olsun yoksa çikolatalı mı
pasta dediğin boooolll çikolatalı olur.mmmmmmm....
Tamam karar verdim çikolatalı alıyorum...
Bedenim biraz mutluluk hormonu salgılasın
1 porsiyon her birinden 2 adet olur. Mesela 1 porsiyonda 2 adet biber dolması olur, yine 1 porsiyonda 2 adet kabak dolması olur ( 1 büyük kabak değil, 1 büyük kabağın ikiye bölünmüş haliyle 2 tane ).
Kuru hurmanın tanesini 15-20 kalori kabul edebilirsin.
Dönerin içinde bolca patates, mayonez, ketçap, turşu vs varsa 450-500 kalori say 1 porsiyonu ama içinde fazla ıvır zıvır yoksa ortalama 350 kalori diyebilirsin.
1 tost da 250-300 kalori civarındadır canım.
e yani uruz,bi kaçamak yapılacaksa...kalitelisinden olmalı...yanına da kola ...buz gibi....
canım çok sağol ya bu kadar çok soruya cevap verdiğin için 2-3 günden beri sayfanın en başından beri okuyorum tek anladığım bişey var protein kilo vermeyi hızlandırdığı ama ben ne yazıkki et balık tavuk yemiyorum biraz çalıştım ama o da olmadı süt yoğurt yumurtada yasak mide problemim var baya internetten araştırdım patatestede ciddi protein varmış acaba hergün 1 patates mi haşlasam da yesem çünkü kilo vermemde zorlanırsam diye korkuyorum benim birde öyle fazla kilom yok 3-4 kilo yeter bayramda düğünüm var ama sağlımdan bişey kaybetmekte istemiyorum sizce nasıl yapayım ben sebze ve meyveyi çok seviyorum ekmekte fazla yemiyorum tek zaafım tatlılar nasıl yapayım şu protein işini
canım çok sağol ya bu kadar çok soruya cevap verdiğin için 2-3 günden beri sayfanın en başından beri okuyorum tek anladığım bişey var protein kilo vermeyi hızlandırdığı ama ben ne yazıkki et balık tavuk yemiyorum biraz çalıştım ama o da olmadı süt yoğurt yumurtada yasak mide problemim var baya internetten araştırdım patatestede ciddi protein varmış acaba hergün 1 patates mi haşlasam da yesem çünkü kilo vermemde zorlanırsam diye korkuyorum benim birde öyle fazla kilom yok 3-4 kilo yeter bayramda düğünüm var ama sağlımdan bişey kaybetmekte istemiyorum sizce nasıl yapayım ben sebze ve meyveyi çok seviyorum ekmekte fazla yemiyorum tek zaafım tatlılar nasıl yapayım şu protein işini
bence de baklagillere sarıl canım.bi de mantar...zaten düğün stresinden son zamanlarda epey kilo verirsin:)
elini çabuk tut crnky.senin kilonu yakalamama az kaldı.1200 ü geçme,yoksa ben seni geçecem
kızlar bu kuru üzüm kalori sepetinde kuru üzüm gr 3 demiş çekirdeksiz 0,33 demiş çekirdeksiz olan hayli düşük bu bizim bildiğimiz kuru üzüm mü hangisini hesaplayayım bu arada öğrenmek için kendimi ne kadar zorluyorum hergü bir soru soruyom kusura bakmayın birde şimdi düğün zamanı başladı ya düğünlerde pasta veriyorlar ya gerçi oldukça küçük 1 tanesi kaç kaloridir
bugünkü menüm kızlar
SABAH:1 dilim uno kepek ekmek
1 üçgen peynir
tatlandırıcılı çay
tam yemiştim ki arkadaşın biri sıcacık börek getirdi.accık ucunda aldım.
SAAT 11:1 şeftali
ÖĞLE:1 porsiyon kuru fasülye
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon salata
SAAT 5: 4 taze kayısı
AKŞAM:yağsız patlıcan salatası
yanına 1 kaşık yoğurt
mmm canım meyve çekti:1 şeftali
TOPLAM KALORİ:948.5
Neden 1000 kalorinin altında bu liste diye soracaktım ama benim listem de bugün öyle oldu
Ama 1000'nin altına düşmemekte yarar var :)
kalori sepetinde alman pastası mini diyor ya ben onu giriyorum düğün pastalarına.geneli zaten saman gibi oluyor:)..ne kalorisi olcak onlarda...kuru üzümün 100 gramı 290 kalori yazılmış diğer sitelerde.o yüzden gramının 3 kalori olması mantıklı görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?