Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
tşk ederimmmm uruzcum.
sonund abende başarı hikayemi yazıdm bugün çok mutuyum:))

tşk ederimmmm uruzcum.
sonund abende başarı hikayemi yazıdm bugün çok mutuyum:))

Masumm, canım değişimin mükemmel, adeta bambaşka biri olup çıkmışsın, zarafetin bin kat daha artmış :)

Azminden dolayı tebrik ediyorum arkadaşım

Son düzenleme:
Bugün yarım dilim de olsa pasta yemeyi düşünüyorum o yüzden sabahtan beri kalori alımımı fazla artırmadım ki pasta hakkım kaybolmasın :) Karar veremedim meyveli mi olsun yoksa çikolatalı mı

hoşgeldiiiiiinnn....

Bugün yarım dilim de olsa pasta yemeyi düşünüyorum o yüzden sabahtan beri kalori alımımı fazla artırmadım ki pasta hakkım kaybolmasın :) Karar veremedim meyveli mi olsun yoksa çikolatalı mı

pasta dediğin boooolll çikolatalı olur.mmmmmmm....

canım çok sağol ya bu kadar çok soruya cevap verdiğin için 2-3 günden beri sayfanın en başından beri okuyorum tek anladığım bişey var protein kilo vermeyi hızlandırdığı ama ben ne yazıkki et balık tavuk yemiyorum biraz çalıştım ama o da olmadı süt yoğurt yumurtada yasak mide problemim var baya internetten araştırdım patatestede ciddi protein varmış acaba hergün 1 patates mi haşlasam da yesem çünkü kilo vermemde zorlanırsam diye korkuyorum benim birde öyle fazla kilom yok 3-4 kilo yeter bayramda düğünüm var ama sağlımdan bişey kaybetmekte istemiyorum sizce nasıl yapayım ben sebze ve meyveyi çok seviyorum ekmekte fazla yemiyorum tek zaafım tatlılar nasıl yapayım şu protein işini

e yani uruz,bi kaçamak yapılacaksa...kalitelisinden olmalı...yanına da kola ...buz gibi....

Vücut proteini hazmetmek için fazladan kalori harcıyor, aslında hızlandırma dediğimiz şey bu. Yediğin proteinli yiyeceğin sindirilmesi için karbonhidratlı bir besinden daha fazla enerji harcamak gerekiyor bu da kalori kazancı olarak bizim kilo vermemize katkıda bulunuyor.

Hayvansal proteinleri tüketemiyorsan bitkisel proteinlerden faydalanabilirsin; bakliyatlar bitkisel protein bakımından zengin besinler, mesela kırmızı mercimek tüketebilirsin ya da kırmızı mercimek veya ezogelin çorbası tüketmek bile protein almak demektir canım.

bence de baklagillere sarıl canım.bi de mantar...zaten düğün stresinden son zamanlarda epey kilo verirsin:)

Son düzenleme:
kızlar bu kuru üzüm kalori sepetinde kuru üzüm gr 3 demiş çekirdeksiz 0,33 demiş çekirdeksiz olan hayli düşük bu bizim bildiğimiz kuru üzüm mü hangisini hesaplayayım bu arada öğrenmek için kendimi ne kadar zorluyorum hergü bir soru soruyom kusura bakmayın birde şimdi düğün zamanı başladı ya düğünlerde pasta veriyorlar ya gerçi oldukça küçük 1 tanesi kaç kaloridir

Son düzenleme:

kalori sepetinde alman pastası mini diyor ya ben onu giriyorum düğün pastalarına.geneli zaten saman gibi oluyor:)..ne kalorisi olcak onlarda...kuru üzümün 100 gramı 290 kalori yazılmış diğer sitelerde.o yüzden gramının 3 kalori olması mantıklı görünüyor.

bugünkü menüm kızlar
SABAH:1 dilim uno kepek ekmek
1 üçgen peynir
tatlandırıcılı çay
tam yemiştim ki arkadaşın biri sıcacık börek getirdi.accık ucunda aldım.
SAAT 11:1 şeftali
ÖĞLE:1 porsiyon kuru fasülye
yarım porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon salata
SAAT 5: 4 taze kayısı
AKŞAM:yağsız patlıcan salatası
yanına 1 kaşık yoğurt
mmm canım meyve çekti:1 şeftali
TOPLAM KALORİ:948.5

Neden 1000 kalorinin altında bu liste diye soracaktım ama benim listem de bugün öyle oldu
Ama 1000'nin altına düşmemekte yarar var :)

Neden 1000 kalorinin altında bu liste diye soracaktım ama benim listem de bugün öyle oldu
Ama 1000'nin altına düşmemekte yarar var :)

kız ben onu 1000 in altında bırakır mıyımyatmadan mutfağı bi dolanıverdim.1050 yaptım

uruz oruç tutuyor musun bilmiyorum ama ramazan yaklaşıyor.o zaman napcaz..oruç tutup tutup kilo veren şanslı azınlıktan değilim ben maalesef her sene 3-4 kilo alarak tamamlarım.

tamam canım öyle yaparım sağolasın bence o pastalar 180 kalori diyo alman pastası için o kadar yoktur krema gibi bişey zate yok saman gibi iştede bana kalsa yemem ama zorla illa al dedikleri için öyle oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…