sade sekersiz kahve mi??? hemen denerim vallahi arkadasim cok sagol.. bir de bu noktayi belirtirsen cok mutlu olurum.. benim metabolizmam da sindirim sistemim de cok yavas... insallah iyi gelir bana da
rica ederim canım. üçü bir arada kahvelerden içiyorum ben. kız kardeşimin de öyle bir sorunu var. hani 4-5 gün tuvalete gidemediği olur. nescafe içiriyorum artık öyle durumlarda sorun çözülüyor.
ayyy yumurta da patates kadar zor olmali yaa... ben de napayim nette takiliyorum sadece.. bir de seni gipta ile takip ediyorum.. su boya badana islerimiz bitsin, ben de baslicam yaa... bu sefer tuzlucam patatesien cok hosuma giden kismi et günü oldu vallahi.. canim peki bu kadar cabuk verdin, nasil hissediyorsun kendini??? yorgunluk felan var mi?? bir de seyi merak etmistim ben, boyunkacti ayip olmazsa... ben de kendimle kiyaslamak icin soruyorum, ben neden veremiyorum diye sanirim metabolizmam yavas...
deneyecegim hemen yaa... vallahi o sorunuma cözüm olur insallah... var ya bi ömür boyu dua ederim sana.. kiz kardesini cok iyi anliyorum.. cok zor bir sey cokk... kac gün hamile gibi gezerim ortalarda :84::84::84::84::84::84: kilo almaya da sebep oluyor iste maalesef
amaaann hergünün ayrı bi zorluğu vardı.mesela et günü...bi parça domates için neler vermezdim:))))hep et hep et..insan yanına bi parça soğan istiyo,ayran istiyo...ama kendimi iyi hissediyorum..meyve günü en zoruydu benim için...çarşıya alışverişe çıktık..sıcak bi yandan...tansiyonum çok düştü galiba..eve geldim..yattım..bişey yiyemedim...
boyum:156 cm,yaşım:39....ve hareket etmeyi hiç sevmem
neskafe değil ama ben de cafe crown içiyorum..2 si bi arada olanından..işteyken 1-2 poşet içiyorum..metabolizmayı hızlandırdığını ben de duymuştum..
masallah vallahibir de derlerki 30dan sonra metabolizma yavaslar... hic de degil.. canli sahidi iste: SEN!!!! ben de yapcam sen bana cok güzel örnek oldun vallahi... ama az önce dondurma yedim dayanamayip o sayilmaz di mi???
marka olarak demedim zaten canım ben. o tür kahvelerden herhangi bir marka olabilir.
neskafe değil ama ben de cafe crown içiyorum..2 si bi arada olanından..işteyken 1-2 poşet içiyorum..metabolizmayı hızlandırdığını ben de duymuştum..
kardeşim de kilolu baya. inşallah faydalı olur canım.
ben hemen gidip kahve yapayim kendime o zaman marka farketmiyorsa...
iste bu sorun büyük etken.. ne yersen icinde kaliyor.. bazi vücutlar ihtiyaci olani kadari alip gerisini atarken, bizim vücutlar son kalorisine kadar emiyor maalesef.. bir de yavasliyor metabolizma ooohhh... sonra iste ugras dur...
benim eşim öyledir...yer yer yer...haftada bir çıkar..öfff ama kilo almaz...onun yediğini ben yesem,fil gibi olurum
holywood mu! ben de bi fethiye yaptım..yeni döndüm..he hee..
aşk olsun canım niye dalga geçiyorsun :) holywood diyeti yapacam ama kendimi gaza getirmem lazım
hay Allah buralar uğrayan kalmamış..kimse kalori saymıyor mu artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?