Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
sade sekersiz kahve mi??? hemen denerim vallahi arkadasim cok sagol.. bir de bu noktayi belirtirsen cok mutlu olurum.. benim metabolizmam da sindirim sistemim de cok yavas... insallah iyi gelir bana da

rica ederim canım. üçü bir arada kahvelerden içiyorum ben. kız kardeşimin de öyle bir sorunu var. hani 4-5 gün tuvalete gidemediği olur. nescafe içiriyorum artık öyle durumlarda sorun çözülüyor.

türk kahvesinin de bu konuda faydalı olduğunu duymuştum. ama denemedim onu

rica ederim canım. üçü bir arada kahvelerden içiyorum ben. kız kardeşimin de öyle bir sorunu var. hani 4-5 gün tuvalete gidemediği olur. nescafe içiriyorum artık öyle durumlarda sorun çözülüyor.

deneyecegim hemen yaa... vallahi o sorunuma cözüm olur insallah... var ya bi ömür boyu dua ederim sana.. kiz kardesini cok iyi anliyorum.. cok zor bir sey cokk... kac gün hamile gibi gezerim ortalarda :84::84::84::84::84::84: kilo almaya da sebep oluyor iste maalesef

amaaann hergünün ayrı bi zorluğu vardı.mesela et günü...bi parça domates için neler vermezdim:))))hep et hep et..insan yanına bi parça soğan istiyo,ayran istiyo...ama kendimi iyi hissediyorum..meyve günü en zoruydu benim için...çarşıya alışverişe çıktık..sıcak bi yandan...tansiyonum çok düştü galiba..eve geldim..yattım..bişey yiyemedim...
boyum:156 cm,yaşım:39....ve hareket etmeyi hiç sevmem

kardeşim de kilolu baya. inşallah faydalı olur canım.

masallah vallahi bir de derlerki 30dan sonra metabolizma yavaslar... hic de degil.. canli sahidi iste: SEN!!!! ben de yapcam sen bana cok güzel örnek oldun vallahi... ama az önce dondurma yedim dayanamayip o sayilmaz di mi???

neskafe değil ama ben de cafe crown içiyorum..2 si bi arada olanından..işteyken 1-2 poşet içiyorum..metabolizmayı hızlandırdığını ben de duymuştum..

neskafe değil ama ben de cafe crown içiyorum..2 si bi arada olanından..işteyken 1-2 poşet içiyorum..metabolizmayı hızlandırdığını ben de duymuştum..

marka olarak demedim zaten canım ben. o tür kahvelerden herhangi bir marka olabilir.

masallah vallahi bir de derlerki 30dan sonra metabolizma yavaslar... hic de degil.. canli sahidi iste: SEN!!!! ben de yapcam sen bana cok güzel örnek oldun vallahi... ama az önce dondurma yedim dayanamayip o sayilmaz di mi???

yok canıııımmm..o sayılmazkesin kararlıysan yeni başlamak isteyen arkadaşlar vardı..liste falan da yapacaklardı..o topiğe gir katıl istersen...ayrıca teşekkür ederim..

marka olarak demedim zaten canım ben. o tür kahvelerden herhangi bir marka olabilir.

ben hemen gidip kahve yapayim kendime o zaman marka farketmiyorsa...

kardeşim de kilolu baya. inşallah faydalı olur canım.

iste bu sorun büyük etken.. ne yersen icinde kaliyor.. bazi vücutlar ihtiyaci olani kadari alip gerisini atarken, bizim vücutlar son kalorisine kadar emiyor maalesef.. bir de yavasliyor metabolizma ooohhh... sonra iste ugras dur...

benim eşim öyledir...yer yer yer...haftada bir çıkar..öfff ama kilo almaz...onun yediğini ben yesem,fil gibi olurum

kardeşim daha rahat artık bu konuda. inşallah size de faydalı olmuşumdur.

benim eşim öyledir...yer yer yer...haftada bir çıkar..öfff ama kilo almaz...onun yediğini ben yesem,fil gibi olurum

ayni benim esim ama iste benim esimin sindirim sistemi süper calisir.. nazar degmesin ben de hep buna baglarim..

kızlar bu sabahtan itibaren kalori sayımına başladım yine..5 günde 5 kilo diyetiyle istediğim kiloyu verdim.spor yok..kaçamak çok...3.5 kilo verdim.hedefim de buydu..şimdi kalori sayma zamanı...işte bugünkü listem:::::....
SABAH:2 dilim kepekli ekmek arasına 1 dilim light peynir koydum ve tost yaptım kendime(mmm ekmeği özlemişim)
1 domates,tatlandırıcılı çay
ARA:100 gr taze üzüm
ÖĞLE:6 tane mercimek köftesi
1 salatalık,tatlandırıcılı form çay
ARA:1 şeftali
AKŞAM:1 porsiyon inegöl köfte
1 ayran
TOPLAM KALORİ:1023.5

hay Allah buralar uğrayan kalmamış..kimse kalori saymıyor mu artık...

ben de bugün 1240 kalori aldim canlar... aslinda 1100de felan kalirdi ama tutku yedim ve coook pismanim oooof of esimin kilo derdi yok masallah... hatta bika kilo almak istiyor.. ona aldigimiz yiyeceklere benim gözüm düsüyor yaa... biraz da onun cipsinden yedim...

sabah kahvalti ve ögle yemeginde sebze yedim ve öglen hazir corba ictim.. aksama da balik yedim bi tane patatesle.. iste isi abur cubur bozuyor

bu arada brokolinin kalori salatalik gibi yok denecek kadar az ve gercekten tok tutuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…