Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.419
kızlar merhaba ben de kalori saymayla zayıflayacağım şimdilik 1200 kalori alacağım sonra 1000 e düşeceğim var mı benimle başlayacak olan hadi kalorileri sayalım kiloları verelim

haftaya pzt seninleyim canım:71:ben 5 aydır kalori sayıyorum..15 kilo vardim.2 haftadır tatildeydim.uçmuşum biraz:((((tatilden önceki kiloma pzt ye kadar dönmek için farklı bi yöntem uyguluyorum..bu geçici..pzt görüşürüz..

haftaya pzt seninleyim canım:71:ben 5 aydır kalori sayıyorum..15 kilo vardim.2 haftadır tatildeydim.uçmuşum biraz:((((tatilden önceki kiloma pzt ye kadar dönmek için farklı bi yöntem uyguluyorum..bu geçici..pzt görüşürüz..

çok sevinirim canım bende sen gelene kadar alışmış olurum biraz sonra birlikte devam ederiz pazartesi görüşmek üzere şimdi hangi diyeti yapıyorsun

çok sevinirim canım bende sen gelene kadar alışmış olurum biraz sonra birlikte devam ederiz pazartesi görüşmek üzere şimdi hangi diyeti yapıyorsun

5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.cumartesi -pazar ayran detoksu yapayım diyorum.nasipse 75 e dönerim...kaldığım yerden devam ederim...

5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.cumartesi -pazar ayran detoksu yapayım diyorum.nasipse 75 e dönerim...kaldığım yerden devam ederim...

umarım dönersin canım işe yararsa bende yaparım sonra arada yaz pazartesi de başlarız iyigeceler

yaa buraya ben de üyeyim ama bi türlü kilo veremedim..acaba yanlis seyler mi yiyorum??? 1000-1200 kalori arasinda aliyorum...

bu arada kalori sayarken dikkat ettiginiz bir sey var mi?? sadece kalori mi sayiyorsunuz yoksa ne yediginize de dikkat ediyormusunuz???
selam...kalori saymak değil asıl mesele aldığın kalorileri sağlıklı bir şekilde almak yani meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmek ben de günde 1300 almaya çalışıyorum 1100 de yatiyor gerçi ama metabolizmamın hızı düşmmesin diye 1300 alacağım ilerde azaltabileyim diye ama 1300ü meyve ve sebze yiyerek almaya çalışıyorum ekmeği az yiyeceksin mesela normal diyet kuralları sadece kendini motive ediyorsun ve inan yazdığın zaman yediğin şeyler o kadar ço görünüyor ki zaten doyuyorsun

selam...kalori saymak değil asıl mesele aldığın kalorileri sağlıklı bir şekilde almak yani meyve sebze ve protein ağırlıklı beslenmek ben de günde 1300 almaya çalışıyorum 1100 de yatiyor gerçi ama metabolizmamın hızı düşmmesin diye 1300 alacağım ilerde azaltabileyim diye ama 1300ü meyve ve sebze yiyerek almaya çalışıyorum ekmeği az yiyeceksin mesela normal diyet kuralları sadece kendini motive ediyorsun ve inan yazdığın zaman yediğin şeyler o kadar ço görünüyor ki zaten doyuyorsun

yani düsük kalori aldigin zaman metabolizmanin da hizi düsüyor ve bir dahakine daha yavas calisiyor öyle mi?? aaa cok tesekkür ederim ben bunu bilmiyordum.. belki de benim su an zor kilo vermemin sebebi de budur.. daha önce yaptigim agir diyetler.. cok sagol tontoncan.. forumda da var, 5 günde 5 kilo diyeti.. benim amacim böyle kisa sürede, o kadar kilo vermek degil, ki zaten imkansiz , hele de benim kilomda.. gerci gönül ister ama :1::1::1::1: mesela bu diyeti yaparak kalori saysak mi, nasil olur?? ben bugün patatesle basladim bakalim nasil olacak :26::26::26::26:

Son düzenleme:
kızlar inanılmaz ama dün 78.5 kiloydum.sabah tartıldım 77.6 kiloyum...arada değişik bişeyler yapmak lazım demek ki...ben aylardır kalori sayıyorum.hiç bu hızda kilo verememiştim.bakalım yarın da 1 kilo verebilecek miyim.yazarım size..

yani düsük kalori aldigin zaman metabolizmanin da hizi düsüyor ve bir dahakine daha yavas calisiyor öyle mi?? aaa cok tesekkür ederim ben bunu bilmiyordum.. belki de benim su an zor kilo vermemin sebebi de budur.. daha önce yaptigim agir diyetler.. cok sagol tontoncan.. forumda da var, 5 günde 5 kilo diyeti.. benim amacim böyle kisa sürede, o kadar kilo vermek degil, ki zaten imkansiz , hele de benim kilomda.. gerci gönül ister ama :1::1::1::1: mesela bu diyeti yaparak kalori saysak mi, nasil olur?? ben bugün patatesle basladim bakalim nasil olacak :26::26::26::26:

canım valla hayatım boyunca denediğim tek şok diyet isveçti 3 gün yapabildim ve 3 kilo verdiğimi sandım ama tırnaklarımda beyaz lekeler belirmeye başladı parmaklarımda yaralar oluştu oruçken bile bu kadar halsiz değildim başkalarını bilmem ama ben tek türlü beslenemiyorum.bi yerde okumuştum eğer düşük kaloriyle beslenirsen vücut kendini tehlikede zannedip korumaya alıyormuş ben de onun için 1300 ün altına düşmeyecem vücudum alışana kadar ayrıca 2 saatte bir küçükte olsa birşeyler atıştırmalısın metabolizmanın hızı düşmesin diye kaç kilosun boyun kaç canım ve hangi diyeti yapacaksın

kızlar inanılmaz ama dün 78.5 kiloydum.sabah tartıldım 77.6 kiloyum...arada değişik bişeyler yapmak lazım demek ki...ben aylardır kalori sayıyorum.hiç bu hızda kilo verememiştim.bakalım yarın da 1 kilo verebilecek miyim.yazarım size..

aaa cok güzeeelll ya, tebrik ederim darisi basimizaa :52::52::52::52::52:

canım valla hayatım boyunca denediğim tek şok diyet isveçti 3 gün yapabildim ve 3 kilo verdiğimi sandım ama tırnaklarımda beyaz lekeler belirmeye başladı parmaklarımda yaralar oluştu oruçken bile bu kadar halsiz değildim başkalarını bilmem ama ben tek türlü beslenemiyorum.bi yerde okumuştum eğer düşük kaloriyle beslenirsen vücut kendini tehlikede zannedip korumaya alıyormuş ben de onun için 1300 ün altına düşmeyecem vücudum alışana kadar ayrıca 2 saatte bir küçükte olsa birşeyler atıştırmalısın metabolizmanın hızı düşmesin diye kaç kilosun boyun kaç canım ve hangi diyeti yapacaksın

canim ben de öyle bi rahatsizlik belirmedi cok sükür ama bebek sahibi olmayi olmayi düsünüyorum bi rahatsizliktan dolayi asi oldum o yüzden yilbasina kadar korunmak zorundayim.. aslinda hap alcaktim kafaya kesin koymustum :17::17::17::17::17: cünkü kisin aldigim kilolari halen veremedim :84::84::84::84::84::84::84: boyum 175 kilom da 71-72 arasi oynuyor.. gecen sene kisa girmeden 63-64 arasindaydim yani tam ideal kilomdaydim :97::97::97::97: simdi eski kiloma dönmek istiyorum yaa 64 bi olayim daha fazla verirsem de kardir hani hamilelik öncesi... ben dügünden önce hizli kilo verdim, nisanliyken evde kaldigim icin almistim yine.. sanirim o yüzden dedigin gibi metabolizma da yavasliyor..
yani simdi haptan korkuyorum ya o kadar sey yazilip ciziliyor, mutlaka dogruluk payi vardir ama bi arkadas iki beden inceldi :53::53::53::53: bakalim geri alcak mi kilolarini...

sabah atrtıldım..77 kilo olmuşum kızlar...2 günde 1.5 kilo gitti..şaka gibi..

hay masallah yaa ne güzel :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ben niye beceremiyorum.. sanirim arada bi yapilan kacamaklari cok sIklastirdim ben :17::17::17::17::17: o yüzden yerimde sayiyorum...

regencim ben kalori sayımıyla vermedim bu kiloyu...aslında 5 aydır 1100 kaloriyle 90 dan 75 e düşmüştüm...2 hafta tatile gittim...78.5 kiloyla geri döndüm..bu 3.5 kiloyu farklı bi yöntemle veriyorum...bi arkadaş gelişmeleri yaz lütfen demişti de o sebeple sonucu burada da paylaşıyorum.pazartesiden itibaren yine kalori saymaya devam edeceğim....

regencim ben kalori sayımıyla vermedim bu kiloyu...aslında 5 aydır 1100 kaloriyle 90 dan 75 e düşmüştüm...2 hafta tatile gittim...78.5 kiloyla geri döndüm..bu 3.5 kiloyu farklı bi yöntemle veriyorum...bi arkadaş gelişmeleri yaz lütfen demişti de o sebeple sonucu burada da paylaşıyorum.pazartesiden itibaren yine kalori saymaya devam edeceğim....

olsun canim ya önemli olan vermissin :65::65::65: peki yöntemini sorsam, zahmet olmazsa söyler misin??? :17::17::17:

5 günde 5 kilo diyetini uyguluyorum.4. günüm bitti..

aaa cok güzeell... ben de baslamistim ama ilk gün patates günü oldugu icin hemen geri birakmistim dayanamayip.. en iyisi ben yarin tekrar baslayim.. insallah bende de ise yarar :52::52::52::52::52::52:

sey bir de canim son bi soru.. tuz da kullaniyor musun bu diyette??? ben ilk gün patatese hic tuz koymadigim icin bezmis devam edememistim.. belki de sirri tuzun olmamasidir diye düsünmüstüm ama..

Son düzenleme:
kızlar bir şey takıldı kafama kaç gündür
şimdi aldığım kaloriyi 1300 civarında tutmaya çalışıyorum ( bazen beceremiyorum 1500ü buluyo). sorum şu, spor yaptığınız zaman mesela günde 500 kalori yaktıran bi spor, aldığımız kaloriyi gene 1300de mi tutucaz ? yoksa 1800 alsak ve 500ünü yaksak gene 1300 kalori edeceği için kilo verme olayı devam eder mi ? nasıl yapmalı kafam karıştı.

kızlar bir şey takıldı kafama kaç gündür
şimdi aldığım kaloriyi 1300 civarında tutmaya çalışıyorum ( bazen beceremiyorum 1500ü buluyo). sorum şu, spor yaptığınız zaman mesela günde 500 kalori yaktıran bi spor, aldığımız kaloriyi gene 1300de mi tutucaz ? yoksa 1800 alsak ve 500ünü yaksak gene 1300 kalori edeceği için kilo verme olayı devam eder mi ? nasıl yapmalı kafam karıştı.

sevgili BBD, sanirim kalori hesapladigimiz sitedeki sistemden bahsediorun.. yaptigin spor zaten fazladan hareket oluyor bedenin icin yani kilo vermeye destek olarak düsünüyorum ben ve ayri tutuyorum, mesela bisiklete biniyorum haftaici hergün. ama onu yazmiyorum cünkü kalori düsüyor ve daha fazla yemege yer aciliyor verdigin örnekteki gibi.. o zamanda zaten 1300 kalorilik diyet yapmis olmuyorsun.. direk olarak artiyor.. bu benim görüsüm. kesin kural degil.. insallah bi fikir olur sana da :54::54:

Back
X