- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.428
- 248
- Konu Sahibi Latinachica
-
Çok teşekkür ederim, içimi ferahlattinizAaa lütfen stres yapmayın önceliğiniz sağlığınız ve bebeğiniz
Iş de insan hayatında önemli ama saglik herseyin başı
Insallah hersey cok guzel olacak sizin icin ben buna inaniyorum
Kotu ornek ornek degildir inanin bu tur sorun yasayan insanlar kadar hic yasamayanlar da var. Olumsuzlari ustunuze alip kendinizi uzmeyin simdiden
Neden soylemedin demezler derlerse de bebegim riskliydi atanacagim net değildi ya da bilmiyordum idari izin olayini yeni ogrendim der gecersiniz
Ben 1.5 senedir huzursuzum her an tel çalar mesaj gelir whatsapp yazismasi bile yapmak stres kaynagi oldu benim icinEn azindan surekli msj atiyorlar insan bi huzursuz oluyor
İdari izni şu an çok da takmıyorum artık açıkçası, eğer kalkarsa da başlarım napalım. Yeter ki hamileliğimi sıkıntı gibi görmesinler yeter :)Artik yapacak bisey yok, siz duruma gore hemen strateji gelistirin he he diyin isinize bakin herkes birsey diyecektir
Idari izin konusunda birsey diyemem tecrubelerim engel olur
Iste o iskolik oldugu icin 7/24 calissa gık demez benden de aynisini bekliyor ha neden benden çünkü herkes evli bi bekar olan benim idari izinli olunca nasilsa evde dusuncesi oluyor o yuzden gündüz mesaide pc basinda olmaliyim.mesai dışı da her an iş yapmaya hazır olmaliyim!Tamam işte bizde kesin kural yoksa o kuralın olmadığını hatırlatan taraf olup direkt üste çıkarsınkesin kural bana yoksa müdürüme var mı, ona da yok...
Yok hamilesiniz diye daha hassas yaklasirlar diye düşündüm nedense.İdari izni şu an çok da takmıyorum artık açıkçası, eğer kalkarsa da başlarım napalım. Yeter ki hamileliğimi sıkıntı gibi görmesinler yeter :)
Sizi de cok iyi anliyorum kardesim katip. Ondan biliyorum calisma ortamini. Sey gulumsetti beni valla daha gecen dusundum bir yerim kirilsa rapor alsam diye:)10 yıldır adliyede çalışıyorum. Kadroluyum. Mobingin alasını yaşadığım zamanda oldu hakaret düzeyine varan şeylerde.... İlk sozlesmeliydim... Memurluğunu yakmakla tehditleriylede yaşadım... Ve ben adliyedesyim direk adalet bakanlığına bağlıyım kimi kime şikayet ediyorum...memurun yanında olan yok... En ufak birşeyde ya sürülürsun ya da savcı karşısına geçip anne adı baba adı ifadeni alırlar... Kaza yapsam bir yerim kırılsa rapor alsam dediğim bile oldu... Sonra aynanın karşısına geçtim dedim sen kendine napiyorsun bu işin avantajlari ne dezavantajları ne... Hakim burda kalıcı değil bugün var yarın yok diye diye diye psikolojimi düzelttim. Ha benim tayin hakkım var evet ama çoğu yerde olduğu gibi referans gerekiyor... Arkadaşım Allah sana sabır versin.. insanların ne dediğini düşünme sağlığından olursun... Umarım kendin için en hayırlı kararı verirsin...
Hiçbir şey, sizin beden, akıl ve ruh sağlığınızdan önemli değil.:) siz cok zarifsiniz ama o bir ornekti cevabi yazan arkadasa cevap vermistim.
Bazi arkadaslar israrla ne ne ne diye soruyor aciklamasini da yapiyorum ama hala kabullenemediler. Benim yasadigim bir tane olay yok ki arkadaslar. Gec kalan kisilere uyari yazisi gelmemesi ama bana gelmesi de bir olay. Bunun pandemiyle bir ilgisi yok mesela. Yeni mi oldu hayir. Bunun gibi bircok sey. Yani olaylarin bir onemi yok zaten. Bunu anlatamadim bir turlu.
Bana intihari dusunduren artik cikmazda olmam. Bu ve bunun gibi ya da o kadar sacma birden fazla olaylar dusunun.
İdari izni şu an çok da takmıyorum artık açıkçası, eğer kalkarsa da başlarım napalım. Yeter ki hamileliğimi sıkıntı gibi görmesinler yeter :)
Ne ne ne diye sorulmasını nedeni yaşadığınız stresin kaynağının ne kadar ciddi olduğunu anlamak ve ona göre yol göstermek olabilir mi acaba?:) siz cok zarifsiniz ama o bir ornekti cevabi yazan arkadasa cevap vermistim.
Bazi arkadaslar israrla ne ne ne diye soruyor aciklamasini da yapiyorum ama hala kabullenemediler. Benim yasadigim bir tane olay yok ki arkadaslar. Gec kalan kisilere uyari yazisi gelmemesi ama bana gelmesi de bir olay. Bunun pandemiyle bir ilgisi yok mesela. Yeni mi oldu hayir. Bunun gibi bircok sey. Yani olaylarin bir onemi yok zaten. Bunu anlatamadim bir turlu.
Bana intihari dusunduren artik cikmazda olmam. Bu ve bunun gibi ya da o kadar sacma birden fazla olaylar dusunun.
Yakin bir mesafe olsa yuzyuze gidip görüşeceğim ama 6-7 saatlik bir yol, telefondan da bazı şeyler olmuyor işte. Neyse bakalım başlayınca inşallah her şey sıkıntısiz ilerler :)Boyle dusunuyorsaniz lutfen hissettirin sizin niyetinizi gorurlerse kimse birsey demez, ama hakkinizi savunurken cok bastirirsaniz daha sert tepki gorebilirsiniz alttan alttan gulerek isinizi yurutun
İnşallah öyle olur :))Yok hamilesiniz diye daha hassas yaklasirlar diye düşündüm nedense.
Valla sanırım çoğu memur kaza düşüncesini geçirmiştir. haberlerde de duymuşsundur İzmir'deki katipi sürdüler hafta sonu WhatsApp yüzünden... 3 yıl mi ne oluyor bir katip adliyede intihara kalkistı yaşadığı mobing yüzünden zor kurtarıldı...ama şunu hiçbir zaman unutma bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin...bu dünyaya gülmeye geldin... İstifaysa istifa sabretmek ise sabretmek ama canına kıymak asla...Sizi de cok iyi anliyorum kardesim katip. Ondan biliyorum calisma ortamini. Sey gulumsetti beni valla daha gecen dusundum bir yerim kirilsa rapor alsam diye:)
Bizi bu hale getirenleri Allah a havale ediyorum. Ote dunyada da degil bu dunyada insallah ettiklerini bulduklarini gormek nasip olur
Tesekkurler. Siz de oyleNe ne ne diye sorulmasını nedeni yaşadığınız stresin kaynağının ne kadar ciddi olduğunu anlamak ve ona göre yol göstermek olabilir mi acaba?
Enteresansınız.
:) siz cok zarifsiniz ama o bir ornekti cevabi yazan arkadasa cevap vermistim.
Simdi yazacağım guleceksin beni de yanina alRica ederim ben anladım sanırım, b,rden fazla saçma sapan olay birikince bezmişsiniz. İnsan her seferinde IKya amire ona buna gidip bu ne kardeşim diyip dert anlatamıyor, usanıyor. Türk çalışma hayatı devlet olsun özel olsun mobbing üstüne kurulu bence genel olarak. Profesyonel hayatın amacı bir şeyler ortaya koymak değil, çalışana eziyet etmek sankim. uzunca süredir Türk işhayatında değilim, hiç de niyetim yok valla gebertseler Türk şirketinde çalışmam.
Soyle bizde anlatilmiyor zaten. Hepsi birbirinin tanidigi. Benim amirim calistigim yerin en ustundeki adamin yakini:) ben sikayet ediyorum onlar aksam cay icmesine birbirine gidip geliyor. En usttekine gidip soylemektense duvara gidip soylesem daha iyi. En azindan sesim yanki yapar:)Rica ederim ben anladım sanırım, birden fazla saçma sapan olay birikince bezmişsiniz. İnsan her seferinde IKya amire ona buna gidip bu ne kardeşim diyip dert anlatamıyor, usanıyor. Türk çalışma hayatı devlet olsun özel olsun mobbing üstüne kurulu bence genel olarak. Profesyonel hayatın amacı bir şeyler ortaya koymak değil, çalışana eziyet etmek sankim. uzunca süredir Türk işhayatında değilim, hiç de niyetim yok valla gebertseler Türk şirketinde çalışmam.
Sizin konuda tek tavsiyem var sanırım beni çağırmakHerkesi hizaya sokarım yeminle tokat manyağı yaparım teker teker
Kpss puanınız kaç acaba?Henüz belli değil fen işleri, imar veya park bahçeler olabilir dediler bilemiyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?