Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın canlarım:))
günaydııııııııııııın....

canım evet çok kolay ve çabuk bir şekilde oldu bitti. teşekkür ederim.....bencede canım ya rahat rahat çalış ohhhhhkaydirigubbakcemile2
günaydın canlarım :)) kızlar ne okuyosunuz merak ettim ....
tefriciye okunuyor.. dinamiss ve deniz bebek için okumak istersen aslıhana özelden msj at istersen....sırayla herkese okunacak ...

kolayca atlatmana çok sevindim.inşallah sonuçlar da güzeldir..ben sana söylemiştim boşuna korkma diye ...geçmiş olsun..nedense bu rahim filmi konusu çok abartılıyor gibi geliyor bana..haksızmıyım..kafamçokkarıştı

valla senin korkuna hesap yapmıom kız artık.

bak bana sayma diyosun kendin saymaya başlamışsın.
dur bende sayıyom şimdi gör sen
anammmm 20.günmüş kız bugün!!!

bız yınede hesap yapmayalım yapalım ama yapmıyomus gıbı davranalım caktırma sennyerimseniben ayy evet 20.gundeyız aynıyız senınle canım ve aynı gun haberlerı vercez bakalım ne guzel olur aynı anda hamıleyız dıye bagırsakkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çok geçmiş olsun nergisciğim inşallah güzel çıkar sonucunda .)))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız valla yerim ben seni Şeniz
valla evet o piskolojiye sokmadan bende
hafif bir sayma ve saymama arası yaptımkaydirigubbakcemile3
valla ben 4 gün sonra bir test yapıcam.sen ne zamn yapcaksın.
ben ayrıca10- 12.ve 14 bide 17 gün çalışabildim akannehir

Krizantem canım eşin inşallah rahat bir yerde yapar askerliğini, ve çabucak yapıp gönderdiğin gibi döner sana.

Canderya Krizantem hadi hayırlısı kızlar, inşallah bu ay hepiniz güzel haberler verirsiniz:)

Kızlar bu arada elbette herkese göre değişiyor beliritler ama ben kızımı 3 haftalıkken öğrenmiş olmama rağmen tahmin etmiştim hamile olduğumu..
Çünkü ben de inanılmaz bir yorgunluk ve uyku hali oluyor, ama nasıl uyku, sızar gibi sürekli..Yazayım dedim belki sizde de vardır diye..
Zaten 6 ay bitti o uyku geçemedi benden, doktorumun deyimi ile uykuya aşeriyormuşum:))

canımm benımmmŞeniz
aynen bende oyleyım kendı kendıme oyun oynuyom yok yok saymıyom kafam rahat dıyom bı yandan da kendıme caktırmadan hııı su kadar zaman var dıyom.valla ben 8.gunden basladım gunasırı yaptım 8.10.12.14.16.18.gun yaptık ınsallah olmustur ben daha ne yapayım ama gelecekse gelsın artık sıkı calıstık ama bakalım hayırlısı ınsallah aynı gun hayırlı haberler verırız.yerimseniben

canım yanlıslık olmus galıbakaydirigubbakcemile3 benım esım degıl tulunun esı askere gıdıyo benımkı yaptı nısanlıyken.

Bugun daha reglimin 19. gunu belirtiler başlamaz dime kızlar

canım benımde reglımın 20 gunu bugun goguslerım tas gıbı oldu dokundugumda ıcı cok sert gelıyo ama 3 kere hamılelık yasamıs bırı ve belırtılerı takıp etmıs bırı olarak adete 10 gun kala basalıyo belırtıler once kasık batması sonra goguslerden baslıyo saonra adete yakın devam edıyo ıste kasık batamsı yok bende su anda ama hayırlısıCADIARZU

aynen öyle canım....inan kaç gündür kabus gibiydi... ama hiçde öle değilmiş ve çok vereliniortakkısa ve ağrısız bir işlemmiş...

bu ay nedense icim kıpır kıpır olacak sanki ama hayırlısı elbette, su an ne kasık batması ne baska birsey var hayırlısı insallah

aynen öyle canım....inan kaç gündür kabus gibiydi... ama hiçde öle değilmiş ve çok vereliniortakkısa ve ağrısız bir işlemmiş...

gerçekten kısa bir işlem ama ağrılıydı benimki yada ağrı eşiğim düşük olduğu için öyle oldu ama dayanılamıyacak ağrı değil....ama bir daha yaşatmasın allahım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…