günaydııııııııııııın....günaydın canlarım:))
nergiscim canım evet karşılaşamıyoruz pek tatlım)
vallahi bizim teoride bu ay çalışma başlamalı haklısın ama hep dediğim gibi gerçekten gün yumurtlama saymaya niyetimiz yok...ne kocişin ne benim...gerçekten birlikte olmak istediğimizde brilikte oluyoruz isteyerek :kedi: o zamanlara denk gelirse ne ala) hayırlısı Rabbimden, onun istediği zamanda olsun :Saruboceq: acele işe şeytan karışır, yavaş yavaş yerimseniben
bugün hemen olup bitiverir inşallah filmin bitanem :Saruboceq:
kahvem lokumum tatlım ben dün görmemişim yazdığını herhalde açık kalmış sayfa, çook öpüldün tatlımmm
tuluncugum haydi şimdiden hayırlı teskereler olsun tatlımm...
Sülalciğim ağrısız sızısız atlatsın rabbim nolur :Saruboceq:
tefriciye okunuyor.. dinamiss ve deniz bebek için okumak istersen aslıhana özelden msj at istersen....sırayla herkese okunacak ...günaydın canlarım :)) kızlar ne okuyosunuz merak ettim ....
selam geleveracım
benim 3 düşüğümde kalp atımı alınmadan gerçekleşti.rahim anomalisi olabilirdedi buradaki doktorum.bide rahim filmi çekelimn dedi.korkudan 3 aydır ertelemiştim.veeeeeeee
bu sabah 8 de çektirdim.bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce çektirirdim.2 gündür hem kendime hem eşime hemde sizlere sıkıntı verdim.
saat 2 de sonuçlarımı göstermeye gidecem.
canım çoooooooooooooooook öpüyorum sizleri.....:kedi:
valla senin korkuna hesap yapmıom kız artık.
bak bana sayma diyosun kendin saymaya başlamışsın.
dur bende sayıyom şimdi gör sen
anammmm 20.günmüş kız bugün!!!
selam geleveracım
benim 3 düşüğümde kalp atımı alınmadan gerçekleşti.rahim anomalisi olabilirdedi buradaki doktorum.bide rahim filmi çekelimn dedi.korkudan 3 aydır ertelemiştim.veeeeeeee
bu sabah 8 de çektirdim.bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce çektirirdim.2 gündür hem kendime hem eşime hemde sizlere sıkıntı verdim.
saat 2 de sonuçlarımı göstermeye gidecem.
canım çoooooooooooooooook öpüyorum sizleri.....:kedi:
bız yınede hesap yapmayalım yapalım ama yapmıyomus gıbı davranalım caktırma sennyerimseniben ayy evet 20.gundeyız aynıyız senınle canım ve aynı gun haberlerı vercez bakalım ne guzel olur aynı anda hamıleyız dıye bagırsakkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Ben bu ay 14. 16. 17. gunlerde calistim bakalim ne olacak :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız valla yerim ben seni Şeniz
valla evet o piskolojiye sokmadan bende
hafif bir sayma ve saymama arası yaptımkaydirigubbakcemile3
valla ben 4 gün sonra bir test yapıcam.sen ne zamn yapcaksın.
ben ayrıca10- 12.ve 14 bide 17 gün çalışabildim akannehir
Bugun daha reglimin 19. gunu belirtiler başlamaz dime kızlar
Krizantem canım eşin inşallah rahat bir yerde yapar askerliğini, ve çabucak yapıp gönderdiğin gibi döner sana.
Canderya Krizantem hadi hayırlısı kızlar, inşallah bu ay hepiniz güzel haberler verirsiniz:)
Bugun daha reglimin 19. gunu belirtiler başlamaz dime kızlar
kolayca atlatmana çok sevindim.inşallah sonuçlar da güzeldir..ben sana söylemiştim boşuna korkma diye ...geçmiş olsun..nedense bu rahim filmi konusu çok abartılıyor gibi geliyor bana..haksızmıyım..kafamçokkarıştı
aynen öyle canım....inan kaç gündür kabus gibiydi... ama hiçde öle değilmiş ve çok vereliniortakkısa ve ağrısız bir işlemmiş...
canım yanlıslık olmus galıbakaydirigubbakcemile3 benım esım degıl tulunun esı askere gıdıyo benımkı yaptı nısanlıyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?