Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet bırde ınsanın ıcınde kıpırtı oluyo nedense benım hep hamılelıklerımde oldu ıcım kıpır kıpırdı bu ay daha bellı degıl.

çok geçmiş olsun nergisciğim inşallah güzel çıkar sonucunda .)))))

Geçmiş olsun Nergiscim atlatmışsın ne güzel..İnşallah temiz çıkar sonuçların da:)

çok sağolun kızlar...... yerimseniben

dinamisscim deniz bebek nasıl? artık hareketlrini daha rahat hissdiyorsundur... seni ve denizi çoook öpüyorum. sağlıcakla inşallah...opuyorumnanaktan

Sağol Nergis'cim, iyiyiz Deniz de ben de şimdilik, suyumuz biraz az ama yapacak bişe de yok, elimden geleni yapıyorum, gerisini takmıyorum artık :)
Bugün 2. doz tetenoz aşısını olacağız öğleden sonra..Durumlar böyle..

Geçmiş olsun canım. Benimde suyum az ya bende çok merak ediyorum ve üzülüyorum ne olcak diye. İlerleyen aylarda su azalmasını bi çok kişide duydumda benimki erken gebelikte olduğu için endişeleniyorum şuan 13 haftalığım. Bol su içiyorum ama doktorum pek bi faydası olmaz kasma kendini susadıkça iç diyor. Sen napıyosun bunun için.

Canım ya benim bebişim de 26. haftada, ve 20. haftasından beri her kontrolümüzde suyu az çıkıyor.
Allaha şükür çok tehlikeli boyutta değilmiş ama sınıra çok yakın diyor doktorumuz.
Doktorumun dediği sigara içme, yanında da içilmesin ve bol bol su iç..Zaten sigara içmiyorum, artık kesinlikle yanımda da içirmiyorum, önceden de dikkat ederdim ama şimdi daha da özeniyorum..
Bir de bazıları çok ilgisi yok diyor ama benim doktorum gene de su içimini artır dedi..Günde mutlaka 3-4 litre su içiyorum..Ama gene de 6 hafta oldu düzelmedi suyumuz
Armut iyi gelir diye duymuştum, armut da yiyorum bu nedenle..Ama esas olan bunların dışında vücudun yaptığı bişey bu su, ve çok özenmeme rağmen artıramadım ben maalesef..
Umarım daha da azalmaz suyumuz da sağlıkla gideriz sonuna dek...

Senin yaptığın ekstra bişe var mı canım, paylaşırsan sevinirim:)

Meryemmeryem canım hoş geldin nasılsın? Oğluşun nasıl?
ıkiniz de çok iyisinizdir umarım, bizim için de öp kokla bızdığıopuyorumnanaktan

selvihan, sido, eserizmir, meryem, lal, celen, şen,,, aklıma gelmeyen tüm dostlar nerelerdesiniz .. selvihan seni çok merak ediyorum canım ya. lalcim sen nasılsın ara sıra gir soracaklarım var:)))) öpüyorum hepinizi.. yeni hamile olan ve doğumu yaklaşan tüm arkadaşlara Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. bu arada oğlandan geçmişi okuyamadım baktım biraz ama Papatya nasıl napıyor merak ettim haberi olan var mı kahvelokum sen biliyorsundur malum liste sorumlusu olarak bu arada benim oğlan 3.5 aylık oldu teyzesi...

sağol canım.opuyorumnanaktan

Tuluncum 150 dua nı yazdım,reisdevrimcim senin 100 duanıda yazdım.Şuan dua sayımız 2226 .
Krizantem,canım,fikrin bence süper,aramızda paylaşalım herkes ne okuyacağını bilir. 4444-2226= 2218 adet duamız kalmış. 8 kişi 250 adet, 1 kişide 218 adet okursa toplam 9 kişi,kısa zamnada bitirebiliriz diye düşünüyorum. Gönüllü arkadaşlar isimlerini bildirirlerse memnun olurum.
Tuluncum eşin askere gidiyormuş yanlış anlamadıysam,allah tez zamanda kavuşturur inşallah.

çok az okunmuş canım.bende sayıyı geçerse diye okumayı bırakmıştım. tekrar okumaya başlayayım. canım bende hastayım ama okuyorum. daha önce baktık okunuyor yazıyor. opuyorumnanaktan

canım çok sağol inş. ben ilk gönüllün olayım hadi. vereliniortak 250 adetten alayım.okuyunca bildiririm ama sen sayfaları takip et çünkü internet her zaman yok. hemen girip yazıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan

canım bende 2. gönüllüyüm.250 taneyi bu akşam okurum canım..

1...tulun
2...nergis
hadi bayanlar......:lepi:

canım çok geçmiş olsun.rabbim sabır versin.:Saruboceq:

nergiscim zorlanmadan atlatmana sevindim. inşallah sonucunda aynı şekilde güzel olur... canım sen lütfü hocaya mı gittin...
kızlar birşey sorcam bana hiç rahim filmi gerekli görülmedi.. bende üç gebeliğimde kalp atışı duymadım sonuncusunda duyuldu. bide ben lütfü hocaya gittiğimde vajinal iki dk kadar baktı gerekli görseydi söylerdi dimi... gidipde gerekli gördüklerine söylüyormu acaba biliyormusunuz?????????

sülal allah kolaylık versin
dinamiscim canım bende seni sorcaktım girmişin meğer sabah.ii olmanıza sevindim
tulun ayyyyy askerlik diyince içim titredi. benim kocişinde askerliği duruyor daha.. ya nisanda gider ya da önümüzdeki aralıkta bilemiyorum offffff. allah kavuştursun diyiyorum ne diyeyim..

duaya da katılmak isterim ama benim kürtajdan sonra kanamam kesilmesine ragmen sarımtırak akıntım geliyor kendimi ii hissetmiyorum o anlamda dua okumak için gerekli temizlik ve hijyene sahip olmadığımı düşünüyorum...... artık diğer seferlere kısmet olursa okurum....

sağol canım. evli olunca zor oluyormuş ya. şimdiden gün sayıyorum.gidince ne yapcam bilmiyorum. hayırlısıyla gider gelir inşallah. senin kociş nisanda giderse eğer benim kocişin dönüş bileti olur. bi alt devre gelince onlar yolcu sayılıyor artık. hayırlısıyla sizde atlatırsınız inşallah.opuyorumnanaktan

nergis ve tulun,sizleri yazdım canlarım,hadi kızlar,bende 3. gönüllü 250 de ben alıyorum. Daha gönüllülere ihtiyacımız var.Öpüyorum sizleriiiiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…