- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
aynen öyle canım....inan kaç gündür kabus gibiydi... ama hiçde öle değilmiş ve çok vereliniortakkısa ve ağrısız bir işlemmiş...
çok geçmiş olsun nergisciğim inşallah güzel çıkar sonucunda .)))))
Geçmiş olsun Nergiscim atlatmışsın ne güzel..İnşallah temiz çıkar sonuçların da:)
Sağol Nergis'cim, iyiyiz Deniz de ben de şimdilik, suyumuz biraz az ama yapacak bişe de yok, elimden geleni yapıyorum, gerisini takmıyorum artık :)
Bugün 2. doz tetenoz aşısını olacağız öğleden sonra..Durumlar böyle..
Geçmiş olsun canım. Benimde suyum az ya bende çok merak ediyorum ve üzülüyorum ne olcak diye. İlerleyen aylarda su azalmasını bi çok kişide duydumda benimki erken gebelikte olduğu için endişeleniyorum şuan 13 haftalığım. Bol su içiyorum ama doktorum pek bi faydası olmaz kasma kendini susadıkça iç diyor. Sen napıyosun bunun için.
Pardon canım yaa, diyorum ya uyku hali ve dalgınlık hala sürüyor bende
Tulun için o zaman bu dilekler, sağ salim gitsin ve dönsün eşi inşallah:)
sağol canım. inşallah.opuyorumnanaktan
nergiscim canım evet karşılaşamıyoruz pek tatlım)
vallahi bizim teoride bu ay çalışma başlamalı haklısın ama hep dediğim gibi gerçekten gün yumurtlama saymaya niyetimiz yok...ne kocişin ne benim...gerçekten birlikte olmak istediğimizde brilikte oluyoruz isteyerek :kedi: o zamanlara denk gelirse ne ala) hayırlısı Rabbimden, onun istediği zamanda olsun :Saruboceq: acele işe şeytan karışır, yavaş yavaş yerimseniben
bugün hemen olup bitiverir inşallah filmin bitanem :Saruboceq:
kahvem lokumum tatlım ben dün görmemişim yazdığını herhalde açık kalmış sayfa, çook öpüldün tatlımmm
tuluncugum haydi şimdiden hayırlı teskereler olsun tatlımm...
Sülalciğim ağrısız sızısız atlatsın rabbim nolur :Saruboceq:
çok az okunmuş canım.bende sayıyı geçerse diye okumayı bırakmıştım. tekrar okumaya başlayayım. canım bende hastayım ama okuyorum. daha önce baktık okunuyor yazıyor. opuyorumnanaktancanım daha çok eksik varmış bildiğim kadarıyla dün aslıhan 1700 lü rakamlardan bahsediyordu ama şimdi bulamadım..hala çok ağır bende site sayfalar zor açılıyor..ben de hasta oldum..okusammı bilemiyorum..hastayken okunuyor diyorlar ezberden ama ..ne biliim sanki çok içim rahat değil bu konuda..
Tuluncum 150 dua nı yazdım,reisdevrimcim senin 100 duanıda yazdım.Şuan dua sayımız 2226 .
Krizantem,canım,fikrin bence süper,aramızda paylaşalım herkes ne okuyacağını bilir. 4444-2226= 2218 adet duamız kalmış. 8 kişi 250 adet, 1 kişide 218 adet okursa toplam 9 kişi,kısa zamnada bitirebiliriz diye düşünüyorum. Gönüllü arkadaşlar isimlerini bildirirlerse memnun olurum.
Tuluncum eşin askere gidiyormuş yanlış anlamadıysam,allah tez zamanda kavuşturur inşallah.
canım bende 2. gönüllüyüm.250 taneyi bu akşam okurum canım..Tuluncum 150 dua nı yazdım,reisdevrimcim senin 100 duanıda yazdım.Şuan dua sayımız 2226 .
Krizantem,canım,fikrin bence süper,aramızda paylaşalım herkes ne okuyacağını bilir. 4444-2226= 2218 adet duamız kalmış. 8 kişi 250 adet, 1 kişide 218 adet okursa toplam 9 kişi,kısa zamnada bitirebiliriz diye düşünüyorum. Gönüllü arkadaşlar isimlerini bildirirlerse memnun olurum.
Tuluncum eşin askere gidiyormuş yanlış anlamadıysam,allah tez zamanda kavuşturur inşallah.
canım çok sağol inş. ben ilk gönüllün olayım hadi. vereliniortak 250 adetten alayım.okuyunca bildiririm ama sen sayfaları takip et çünkü internet her zaman yok. hemen girip yazıp çıkıyorum.opuyorumnanaktan
kızlar malesef kalp atışını alamadık daha doğrusu kalp atışı olmuş bir gün kadar daha büyümüş embiryo sonra yine kalbi durmuş pazartesi veya salı hangi gün daha iyi hissedersem kürtaj olmak için gideceğim bakalım hayırlısı
sülal allah kolaylık versin
dinamiscim canım bende seni sorcaktım girmişin meğer sabah.ii olmanıza sevindim
tulun ayyyyy askerlik diyince içim titredi. benim kocişinde askerliği duruyor daha.. ya nisanda gider ya da önümüzdeki aralıkta bilemiyorum offffff. allah kavuştursun diyiyorum ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?