sağol canım. evli olunca zor oluyormuş ya. şimdiden gün sayıyorum.gidince ne yapcam bilmiyorum. hayırlısıyla gider gelir inşallah. senin kociş nisanda giderse eğer benim kocişin dönüş bileti olur. bi alt devre gelince onlar yolcu sayılıyor artık. hayırlısıyla sizde atlatırsınız inşallah.opuyorumnanaktan
nergis ve tulun,sizleri yazdım canlarım,hadi kızlar,bende 3. gönüllü 250 de ben alıyorum. Daha gönüllülere ihtiyacımız var.Öpüyorum sizleriiiiiiiii.
canım ben okumak istiyorum ama kime okunacak ve kaç günde okunacak...çünkü tefriciyeyi 1 haftada yani 7 günde bitirmek lazım....
Canım dinamiss arkadaşımızın bebişi Deniz i sağlıkla kucağına alması için duamızı okuyoruz. Ben burada bir kaç bilgisine güvendiğim kişiye sordum,süre olmadığını söylediler. Sende 250 adet mi okuyacaksın ona göre not alacağım canım. Şimdiden teşekkür ediyorum,Allah kabul etsin.
tamam canım yaz 250 tane ...buğün başlayım allahın izniyle banada okunmasını istiyorum ama aralık 7 den önce sıra nasıl öğrenebilirmiyim aslıcığım.....[/QUOT
Tabiki canım,senin içinde okuruz. 7 aylık hamile olan bir kaç arkadaşımız bebişini kaybetti o nedenle öncelikle 7-8 aylık hamile arkadaşlara okuyoruz ki hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına alabilsinler. Ama senin özel bir durumun var ise elimizden geleni yaparız senin için,canım sen merak etme.İnşallah hepimiz için dua edicez ve inşallah tüm dualarımız kabul olacak.
tamam canım yaz 250 tane ...buğün başlayım allahın izniyle banada okunmasını istiyorum ama aralık 7 den önce sıra nasıl öğrenebilirmiyim aslıcığım.....[/QUOT
Tabiki canım,senin içinde okuruz. 7 aylık hamile olan bir kaç arkadaşımız bebişini kaybetti o nedenle öncelikle 7-8 aylık hamile arkadaşlara okuyoruz ki hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerini kucaklarına alabilsinler. Ama senin özel bir durumun var ise elimizden geleni yaparız senin için,canım sen merak etme.İnşallah hepimiz için dua edicez ve inşallah tüm dualarımız kabul olacak.
sağol aslıcığım allah razı olsun..çok üzüldüm şimdi yaa rabbim sabır versin o arkadaşlarada...
ark herkese merhaba nasılsınız ne zamandır topiğe giremiodummm yeni güsel haberler varmııı?size bişe sormak istiorum benim FAKTÖR XIII VE MTHFR(A1298) DE HETEREZİGOT MUTASYON VAR TAM OLARAK NE DEMEK?
inş canım opuyorumnanaktan,bende 1 hafta rapor aldım.annem bende o bakıyor banaesraben , canım dinlen bence , ayağa pek kalkma...Bende 2 hafta önce düşmüştüm ama bişey olmamıştı.O gün dinlenmeye dikkat etmiştim...Bişey olmaz canım Allahın da izniyle...
Gobetecim nasılsın ? Bulantılar geçti mi ?
valla sağlıklı olsunda kız erkek farketmezcanım merak etme bişey olmaz okadar arsıntıdan.
o kadarcık şeydende düşücekse o yaramaz (kız diyesim geldi,sanırım kızın olucak.) onu pataklarız biz annesi.
sen takma...
şimdi kanaman ne durumda.
inş bişi olmaz..Allahım sanada nasip etsin :CüvCüv:elifcim cok sevındım herseyın yolunda gıtmesıne canım ınsallah uzmez bı daha senı annesıı
esracım gecmıs olsun canım kendıne dıkkat et ınsallah bı sorun olmaz bol bol yat dınlen bıraz bakalım.
SÜLALL CANIM rabbım yardımın olsun ınsalllah nasıl gectıgını bıle anlamazsınn..........
ESRABENN sen nasıl oldun canım ınsallah bı sorun yokturr rabbım tum bebeıslerı korusun......
tuluncuğum hayırlı teskereler eşine...seni çok iyi anlıyorum...bende evliyken yolladım eşimi 2 sene önce 11 aralıktı( sana tavsiyem evinden çıkma ve senin ailenden birileri kalsın seninle ...inan öyle daha rahat atlatırsın zor bir süreç...yozgatlımızın bu arada.....
bende de var bir karışım , son denememde yaptım ben de ve işe yaradı sanırım
paylaşayım dedim
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt
hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela
Kızlar başka bir topikten bunu buldum.
Merhaba , Sabahları aç karnına 1 Tatlı kaşığı.
Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararı kullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu
Aldığı kadar bolca balla karıştırıyorsun inşallah işe yarar :))
Kızlar özellikler tüp bebekte kullanılıyormuş.(ama tüp bebek denemeyenlerdede başarılı sonuçlar alınmış)
Adetin ilk günü başlanıyormuş,yumurta transfer gününe kadar sabak aç karnına bir kaşık yeniyormuş.Faydasını gören çok olmuş. Aklınızda bulunsun.
Kızlar bilgi korsanlığı olmuyor di mi?
Canım duamız çabuk bitsin diye aramızda paylaştık.Mesela sen 102 okumuşsun ya. Sana 250 verdik diyelim,250-102=148 adet daha okuyunca payına düşeni bitirmiş olursun.Tabi istersen daha fazlada okuyabilirsin.
Canım , bu ay tutar inşaallah...Kız canın tatlı istemiş , nutellanı kaşıklıyomuşsun...Yoksaaaa :))esracım ben sana ne dedim canım.bak ddurmuş kanaman.
o kasar sarsıntı bişey yapmaz korkma.
allah kucağına aldığın günleri nasip etsin.
valla bende hamile olayımda bebeğim sağlıklıca doğsun 3 öğün kusmaya razıyım.
bakalım bu ay nolucak.çok meraktayım.
bu ayda tutmaz ise korunmadan 3 aydır tutmamış olucak.
ve ben bu sefer ovülasyon testleri alıp ultrason ile yumurta takibine gitmeyi planlıyorum.
ama inşallah bu ay tutar :Saruboceq:
tulun ayyyyy askerlik diyince içim titredi. benim kocişinde askerliği duruyor daha.. ya nisanda gider ya da önümüzdeki aralıkta bilemiyorum offffff. allah kavuştursun diyiyorum ne diyeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?