Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tuluncuğum hayırlı teskereler eşine...seni çok iyi anlıyorum...bende evliyken yolladım eşimi 2 sene önce 11 aralıktı ( sana tavsiyem evinden çıkma ve senin ailenden birileri kalsın seninle ...inan öyle daha rahat atlatırsın zor bir süreç...yozgatlımızın bu arada.....

nergis ve tulun,sizleri yazdım canlarım,hadi kızlar,bende 3. gönüllü 250 de ben alıyorum. Daha gönüllülere ihtiyacımız var.Öpüyorum sizleriiiiiiiii.

canım ben okumak istiyorum ama kime okunacak ve kaç günde okunacak...çünkü tefriciyeyi 1 haftada yani 7 günde bitirmek lazım....

ark herkese merhaba nasılsınız ne zamandır topiğe giremiodummm yeni güsel haberler varmııı?size bişe sormak istiorum benim FAKTÖR XIII VE MTHFR(A1298) DE HETEREZıGOT MUTASYON VAR TAM OLARAK NE DEMEK?

canım ben okumak istiyorum ama kime okunacak ve kaç günde okunacak...çünkü tefriciyeyi 1 haftada yani 7 günde bitirmek lazım....

Canım dinamiss arkadaşımızın bebişi Deniz i sağlıkla kucağına alması için duamızı okuyoruz. Ben burada bir kaç bilgisine güvendiğim kişiye sordum,süre olmadığını söylediler. Sende 250 adet mi okuyacaksın ona göre not alacağım canım. Şimdiden teşekkür ediyorum,Allah kabul etsin.

tamam canım yaz 250 tane ...buğün başlayım allahın izniyle banada okunmasını istiyorum ama aralık 7 den önce sıra nasıl öğrenebilirmiyim aslıcığım.....

ark herkese merhaba nasılsınız ne zamandır topiğe giremiodummm yeni güsel haberler varmııı?size bişe sormak istiorum benim FAKTÖR XIII VE MTHFR(A1298) DE HETEREZİGOT MUTASYON VAR TAM OLARAK NE DEMEK?

canım bu sonuçlar pıhtılaşmaya eyilimin var demek...

inş canım opuyorumnanaktan,bende 1 hafta rapor aldım.annem bende o bakıyor bana
canım merak etme bişey olmaz okadar arsıntıdan.
o kadarcık şeydende düşücekse o yaramaz (kız diyesim geldi,sanırım kızın olucak.) onu pataklarız biz annesi.
sen takma...
şimdi kanaman ne durumda.
valla sağlıklı olsunda kız erkek farketmezkanamam durdu şuanhihoyyyt:sm_cool:bulantılarım varrr:sinifsinif:hadi bakalım bu ay darısı sana ve isteyen herkese ama cok stresli bi dönem

inş bişi olmaz..Allahım sanada nasip etsin :CüvCüv:

SÜLALL CANIM rabbım yardımın olsun ınsalllah nasıl gectıgını bıle anlamazsınn..........
ESRABENN sen nasıl oldun canım ınsallah bı sorun yokturr rabbım tum bebeıslerı korusun......

şuan bir sorun yok ,bugn doktora gittim kese gayet gzl bozulmamış dedi..sen naptın eşinin korkusu inş düzelmiştiryerimseniben

esracım ben sana ne dedim canım.bak ddurmuş kanaman.
o kasar sarsıntı bişey yapmaz korkma.
allah kucağına aldığın günleri nasip etsin.
valla bende hamile olayımda bebeğim sağlıklıca doğsun 3 öğün kusmaya razıyım.
bakalım bu ay nolucak.çok meraktayım.
bu ayda tutmaz ise korunmadan 3 aydır tutmamış olucak.
ve ben bu sefer ovülasyon testleri alıp ultrason ile yumurta takibine gitmeyi planlıyorum.
ama inşallah bu ay tutar :Saruboceq:

sağol canım. allah razı olsun. evet yozgatlıyım ben.eşim konyalı onun için benim ailemden birileri kalacak yanımda. biz yozgat merkezdeyiz ailem ilçede. artık gelen olmazsada kalacağım tek başıma. hayırlısı artık. senin isimdeki 66' nın yozgatla bir ilgisi var mı??opuyorumnanaktan

bende de var bir karışım , son denememde yaptım ben de ve işe yaradı sanırım
paylaşayım dedim

750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt

hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela

Kızlar başka bir topikten bunu buldum.

Merhaba , Sabahları aç karnına 1 Tatlı kaşığı.

Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararı kullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu

Aldığı kadar bolca balla karıştırıyorsun inşallah işe yarar :))

Kızlar özellikler tüp bebekte kullanılıyormuş.(ama tüp bebek denemeyenlerdede başarılı sonuçlar alınmış)
Adetin ilk günü başlanıyormuş,yumurta transfer gününe kadar sabak aç karnına bir kaşık yeniyormuş.Faydasını gören çok olmuş. Aklınızda bulunsun.

Kızlar bilgi korsanlığı olmuyor di mi?

kızlar merhaba iş için şehirdışındaydım giremedim kk ya geçmişi okuyayım dedim işin içinden çıkamadım
aslıhancım son durum ne bilmiyorum gitmeden önce 102 tane okumuştum sana söyleyememiştim
bu 250 durumu nedir

bu karışım tatlı süper bişey ya.
tam benlik.
tatlıya bayılırım bu ay tutmaz ise yapıcam bunu.

ayy kızlar bunlar hep bana göre şeyler.tatlı.cokacimcoook cokacimcoook
valla canım nasıl tatlı çekiyo
hamişler duymasın şu tarifleri okuyunca canım tatlı çekti mutfaktan aldım NUTELLA'mı kaşıklıom.
valla kilo alcam.ama napem çok canım tatlı istiooo cokacimcoook cokacimcoook

Canım duamız çabuk bitsin diye aramızda paylaştık.Mesela sen 102 okumuşsun ya. Sana 250 verdik diyelim,250-102=148 adet daha okuyunca payına düşeni bitirmiş olursun.Tabi istersen daha fazlada okuyabilirsin.

Canım , bu ay tutar inşaallah...Kız canın tatlı istemiş , nutellanı kaşıklıyomuşsun...Yoksaaaa :))
tulun ayyyyy askerlik diyince içim titredi. benim kocişinde askerliği duruyor daha.. ya nisanda gider ya da önümüzdeki aralıkta bilemiyorum offffff. allah kavuştursun diyiyorum ne diyeyim..

Ahhh ahhh benim kocişiminde askerliği duruyor ... Benimkide seneye gidecek ama ne zaman !

aslgkh , canım meraba...Bebeğinin cinsiyeti belli oldumu...Rüyamda kızın olduğunu gördümde :)

Esraben , herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim canımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…