Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne bilem kısssssssss.ay inşallah. ama ben zaten tatlı çok severimde sanki bugün gözüm dönmüş gibi.kesmiyo nutella :bbo:
Gözün döndüğüne göreeeeee , şüphelendim ben valla :)

Ayy hadi İnşaalllaaaaaaahhhhh...
Bak ezan da okunuyo şimdi , dualarımız kabul olur inşaallah...

Gözün döndüğüne göreeeeee , şüphelendim ben valla :)

Ayy hadi İnşaalllaaaaaaahhhhh...
Bak ezan da okunuyo şimdi , dualarımız kabul olur inşaallah...

Ayyy çalıkuşum olsaydı şimdi sana bir sürü tatlı resmi gönderiverirdi :)

bu iştahı kesmem gerek bi kave içem barim
yada :içelim: yok yok fisfisfis bu daha çok kilo aldıroyoo...

ay pek bi iyi olurdu sütlü tatlı resmi ayoll.
bide canım....neyse dicektimde ama hamiş olanlarımızın cancazı çekmesin cokacimcoook:CüvCüv:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
canderya200, aslihan1806+, elaynur, gulus27, lidya79, melek76

KIZLARRR
pek bi kalaba olmuşuz delikafadulden

canım ben okuyabilirm hastayken okunabiliyorsa 250 okurum ben..bugün misafirim vardı..yarın artık kısmetse..bitince bildiririm..

herkese merhaba. ben yeni kullanıcıyım ama siteyi ve bu konuyu gördüğümde 2200 sayfanın atlayarak 100 sayfasını okumuşumdur. nihayetinde yalnız olmadığımı anladım. benim durumumda şöyle, 3 yıllık evliyim ve 2 kez düşük yaptım. kese oluştu ama bebek oluşmadı. sonra doğum kontrol hapı kullanarak kendimi dinlenmeye almıştım.hapı kullanmakta iken yaklaşık 8 ay önce karaciğerimdeki önemli damarlar tıkandı. budd-chiari sendromu dediler. çok büyük bir hayati riski atlattım. damarlarımı tıkayan pıhtı imiş.ve tetikleyende doğum kont. hapı. kemik iliği biyopsisi yapıldı ve bakılan 5 genin 4ünün ( faktör V leiden, Protrombin, Mthfr 677, Faktör XII) heterozigot olduğu tespit edildi. Yani kanımda pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı.Damarlarımın açılması için clexane 0,6 yı sabah akşam 8 ay kulladım. ve tüm damarlarım açıldı. kısacası çok şükür kurtuldum. şimdi tedavim son aşamada. egede tedavi oldum. iyileşme sürecimde hep kafama takılan hamileliğe etkisi nasıl olacak tı. hala da öyle. ama burada okuduklarımdan o kadar umutlandım ki. aklımdaki kötü düşünceler yerini umuda bıraktı. biz henüz sağlığıma tam kavuşmadığımdan çocuk düşünemiyoruz. ama zorlu bir süreç olacağı kesin. egedeki hematoloji doktorumuz başlı başına bu genotiptekiler için hamileliği büyük risk görüyor. ama ben herşeye olduğu gibi bu durumada umutla bakıyorum.zaten burada okuduklarımda beni destekliyor. henüz hamile değilim ama sizleri okumaya devam edeceğim. umarım herkes gönlünce şeylere kavuşur..

çok geçmiş olsun canım.....hiç bir şey imkansız değil...sen ferah tut kalbini..

nergis 60 çok teşekkür ederim böyle durumlarda insan ne yapacağını pek bilemiyor yardımın için teşekkürler...araştırcam inş...

ege09 hoşgeldin ve çok büyük geçmiş olsun...lakin şimdi benim kafam karıştı bende çikolata kisti var 4cm. doktorum 1 ay doğum kontrol hapıyla bunu tedavi edebileceğini söyledi ama 2tane bebek kaybettim ben de ve pıhtılaşmadan şüpheleniyordu doktorum daha test de yapmadı beklemekteyim ama kafam hakikaten karışık....

slm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bende yeni üye oldum ;yaklaşık 1 aydırda sitede bu konuyla ilgili yazılanları okumaya çalışıyorum .maalesef aynı sorun bendede var ve bunu 1.5 yılda 2 düşükten sonra öğrenebildim.en son mayısta kürtaj oldum .vucudumun toparlanması için 3 ay bekledik.doktorum sadece coraspin ve folicasid kullanmamı önerdi.pıhtılaşma içinde hamile kalıncada iğne vereceğini söyledi .3 ay geçti hamile kalamayınca bu ay klomene başladık ;ilaç bitti ve yarın kontrole gideceğim ....umarım herşey gönlünüzce ve güzel olur..

kızlar dün kahvemlokumum la görüştüm telefonda. o kadar sıcak ve o kadar tatlı bir sesi varki gerçekten sanki yıllardır arkadaşımmış gibi geldi. burdan koskocaman öpüyorum kahvemlokumumuuuuu

ay canım benim... çookkk teşekkür ederim...
kızlar reisdevrim anında neşe saçan biri etrafına... zaten topike gelince de hemen belli oluyor bu ama ben telefonda bizzat hissettim bunu :) sen çok yaşa emi kız...
küçük ayşegüller istiyoruz biz.. hadi iyi çalış...

aman da maşallah oğlumuza..yarın güncellerim canım..
papatyayı bende merak ediyorum ve kızıyorum kendime neden telefonunu almadım diye.. ya kimsenin haberi yok mu? eminim fırsatı olsa hemen yazardı bize..

tulun, biz de bayramlarda konyadayız :)

benim elimde evliyken gitti askere.. ah zordur.. ama inşallah kısa dönem çıkar ve bir anda bitiverir...

arkadaşlar..bugünlerde pek giremiyorum.. ama aklımdasınız hep.. şimdi de gözümden uyku akıyor ama bir girip bakayım dedim ne var ne yok... çalışan arkadaşlar, gün saymadan yapın şu işi :)
hamileler, dikkat edin kendinize, çok yeyip kilo olmayın :), bebişne kavuşmuş olanlar, öpün benim yerime bebişleri, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
beni unutmayın sakın :) ben bi süre daha sık giremem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…