tamam canım ben 148 daha okuyayım eksik kalınca yine konuşuruz
Canım , bu ay tutar inşaallah...Kız canın tatlı istemiş , nutellanı kaşıklıyomuşsun...Yoksaaaa :))
Gözün döndüğüne göreeeeee , şüphelendim ben valla :)ne bilem kısssssssss.ay inşallah. ama ben zaten tatlı çok severimde sanki bugün gözüm dönmüş gibi.kesmiyo nutella :bbo:
gözüm döndü :bbo: tatlı tatlı tatlı :icecream: cokacimcoook
Canım seni de 250 lik bölüme yazıyorum,250 adet tamamlanınca heber verirsin. Öpüyorum.Bu arada hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn.kaydirigubbakcemile3
gözüm döndü :bbo: tatlı tatlı tatlı :icecream: cokacimcoook
Gözün döndüğüne göreeeeee , şüphelendim ben valla :)
Ayy hadi İnşaalllaaaaaaahhhhh...
Bak ezan da okunuyo şimdi , dualarımız kabul olur inşaallah...
Ayyy çalıkuşum olsaydı şimdi sana bir sürü tatlı resmi gönderiverirdi :)
bu iştahı kesmem gerek bi kave içem barim
yada :içelim: yok yok fisfisfis bu daha çok kilo aldıroyoo...
Tuluncum 150 dua nı yazdım,reisdevrimcim senin 100 duanıda yazdım.Şuan dua sayımız 2226 .
Krizantem,canım,fikrin bence süper,aramızda paylaşalım herkes ne okuyacağını bilir. 4444-2226= 2218 adet duamız kalmış. 8 kişi 250 adet, 1 kişide 218 adet okursa toplam 9 kişi,kısa zamnada bitirebiliriz diye düşünüyorum. Gönüllü arkadaşlar isimlerini bildirirlerse memnun olurum.
Tuluncum eşin askere gidiyormuş yanlış anlamadıysam,allah tez zamanda kavuşturur inşallah.
Canım seni de 250 lik bölüme yazıyorum,250 adet tamamlanınca heber verirsin. Öpüyorum.Bu arada hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn.kaydirigubbakcemile3
herkese merhaba. ben yeni kullanıcıyım ama siteyi ve bu konuyu gördüğümde 2200 sayfanın atlayarak 100 sayfasını okumuşumdur. nihayetinde yalnız olmadığımı anladım. benim durumumda şöyle, 3 yıllık evliyim ve 2 kez düşük yaptım. kese oluştu ama bebek oluşmadı. sonra doğum kontrol hapı kullanarak kendimi dinlenmeye almıştım.hapı kullanmakta iken yaklaşık 8 ay önce karaciğerimdeki önemli damarlar tıkandı. budd-chiari sendromu dediler. çok büyük bir hayati riski atlattım. damarlarımı tıkayan pıhtı imiş.ve tetikleyende doğum kont. hapı. kemik iliği biyopsisi yapıldı ve bakılan 5 genin 4ünün ( faktör V leiden, Protrombin, Mthfr 677, Faktör XII) heterozigot olduğu tespit edildi. Yani kanımda pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı.Damarlarımın açılması için clexane 0,6 yı sabah akşam 8 ay kulladım. ve tüm damarlarım açıldı. kısacası çok şükür kurtuldum. şimdi tedavim son aşamada. egede tedavi oldum. iyileşme sürecimde hep kafama takılan hamileliğe etkisi nasıl olacak tı. hala da öyle. ama burada okuduklarımdan o kadar umutlandım ki. aklımdaki kötü düşünceler yerini umuda bıraktı. biz henüz sağlığıma tam kavuşmadığımdan çocuk düşünemiyoruz. ama zorlu bir süreç olacağı kesin. egedeki hematoloji doktorumuz başlı başına bu genotiptekiler için hamileliği büyük risk görüyor. ama ben herşeye olduğu gibi bu durumada umutla bakıyorum.zaten burada okuduklarımda beni destekliyor. henüz hamile değilim ama sizleri okumaya devam edeceğim. umarım herkes gönlünce şeylere kavuşur..
kızlar dün kahvemlokumum la görüştüm telefonda. o kadar sıcak ve o kadar tatlı bir sesi varki gerçekten sanki yıllardır arkadaşımmış gibi geldi. burdan koskocaman öpüyorum kahvemlokumumuuuuu
selvihan, sido, eserizmir, meryem, lal, celen, şen,,, aklıma gelmeyen tüm dostlar nerelerdesiniz .. selvihan seni çok merak ediyorum canım ya. lalcim sen nasılsın ara sıra gir soracaklarım var:)))) öpüyorum hepinizi.. yeni hamile olan ve doğumu yaklaşan tüm arkadaşlara Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin.. bu arada oğlandan geçmişi okuyamadım baktım biraz ama Papatya nasıl napıyor merak ettim haberi olan var mı kahvelokum sen biliyorsundur malum liste sorumlusu olarak bu arada benim oğlan 3.5 aylık oldu teyzesi...
sağol canım. evli olunca zor oluyormuş ya. şimdiden gün sayıyorum.gidince ne yapcam bilmiyorum. hayırlısıyla gider gelir inşallah. senin kociş nisanda giderse eğer benim kocişin dönüş bileti olur. bi alt devre gelince onlar yolcu sayılıyor artık. hayırlısıyla sizde atlatırsınız inşallah.opuyorumnanaktan
(bugün benim dogum günümdü kizlar )
mutlu yıllar canım.. inş yeni yaşın anne olduğun yaş olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?