Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

burda mısın...

merhaba :) nasılsın... bende uzun zamandır takip edemedim burayı herkes iidir umarım ... benim bızdık yaramaz ve huysuz biraz bebiş bebiş derken bu haline bile şükrediyorum yaşadıklarımızdan sonra... sende durumlar nasıl varmı gelişmeler sen nerelerdesin... bizim eski grup burda mı hala bende bebiş olduktan sonra girememiştim...

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:18 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 1 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................3 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980.............Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar).........Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
papatyasüreyya............37 haftalık (kız) (12 Kasım'da doğuma gidiyor..dualarınızı eksik etmeyin) çok merak ediyorum papatyayı
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................26 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........24 haftalık (kız)
nilüfersahh....................23 haftalık (erkek)
kardelen86....................20 haftalık
simge...........................20 haftalık (kız)
aslgkh..........................19 haftalık
gülsummmm.................19 haftalık
gulsummm....................18 haftalık
_beray_........................17 haftalık
göbete..........................16 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................16 haftalık
gülay30.........................15 haftalık
melek76........................15 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................14 haftalık
kelebek01......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................11 haftalık
hummu85.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................9 haftalık
elifim...............................5 haftalık
esraben...........................5 haftalık

sevsinler senin bebişi.. ne tatlıdır şimdi.. maşallah annesi...
listeyi güncelledim, son durumlar bunlar.. sitede son zamanlarda biraz tatsızdık.. kayıpları olan arkadaşlar oldu.. ama toparlanacağız inş.. bundan sonra güzel haberler bekliyoruz..
bende gelişme yok canım ya.. çalışmalar devam ediyor ağır aksak..
bebişi öp canım benim için.. bende seni öpüyorum...

senin için dua edicem, hadi sende fazla takılma buralarada çalışmaya devam et bak sonuçlarımız çok güzel :) öpüyoruz bizde seni :) ii geceler...
HERKES İÇİN HERŞEYDEN ÖNCE HAYIRLISI DEMEK LAZIM

Huhu hanımlar ben geldım nasılsınız bakalım of yaaa ne cok konusmussunuz askolsun sıze ama emın olun her sayfayı okudum canlarım
evet canım ya malesef cccccoookkkkkkk denedım ben o umıtsız vakalardanım sanırım 3 4 tane ıcyodum ama bırdakıne nasıpse ınsallah ıcmek ıstemıorum
hadi yaaa fazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum :uhm:

Yaaaaaaaa olmazkiiiii :dilcikar:
canım bak geldımmmm
bende 0.3luk fraxsıparıne kullandım 23.haftaya gelebıldım erken dogum oldu ama sakın korkma ıgneyle alakalı degıldı dogum
görüsürüz cnm seni özlüycemm öptümm:1hug:
canımmmm ozledınmı?
canım bendede oldu kanamalar kahverengı lekeler 6 haftalıkken basladı 7 8 de falan bıtmıstı
canım cok gecmıs olsun bak buda bıttı cok sukur ınsallah yenı ve daha rahat yere cabucak gelır bebısın
oh ne guzel canım gıt gez eskı gunlerden anılardan bahsedersınız ne guzelll
bende duydum bu duayı ve tasıdım ustumde ınanıyorum ve yenıden nasıp olursa yenıden tasıycam canım
ay canım ya cok korkarak okudum buna bır cozum bulun lutfen en azından bebısın ıcın ben bıle cok korktum o anı yasamıs gıbı
canımbiz bebeğin kordonunu özel bir yere (genetik araştıma ve lab.) araştırmaya gönderdik..bebeği de otopsi için haydarpaşa numune ye gönderdik..ama o dönem sigortamız yoktu zaten ve özele gidiyordum..
canım ya otopsı olayını bızede sordular ama cogunllukla bır sonuc cıkmıormus ebe hanım oyle soyledı ben kendım olsam gondermezdım dedı bızde yaptırmadık ama bebegın esınden yanı plesantadan ınceleme yapıyorlarmıs bızde raporları beklıoruz hayırlısı bakalım
rabbım yavrunu sana bagıslasın ıste hayat kımı sevınırken kımı uzuluyor kızlar bende 1 kasımda dogum yapmıstım ve yavrumu kaybetmıstım
cok uzuldum canım ya ama cok sukur gecmıs artık

ay ne sınır yaaaaaaaa o uzuntuyle yavruna bısey olsa kım verecek hesabını cok sukur bısey yokmus cok sevındım canım yaaaaaa
ayyy dua edin bana ruhumu teslim etmeden bitsin şu kürtaj işi hayırlısıyla :):)
ınsallah kolayca atlatırsın canım
yaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok korkak biriyim.... Yarın sabah rahim filmi çekinecem ama çok stresliyim.
canım korkma hıc kolay oluyor bende yaptırdım
canım bırsey olmaz ınsallah korkma dınlen bıtanem
oh be atlattın cok sukur
hadı gozun aydın canımmm

canım sen nasılsın opuyorum cok

aslıhancım canım benıde yaz 250 ye bende okurum paylasalımda bıtsın yoksa bu gıdısle bıtmez:hulya:

günaydın kızlar
reiscim valla değer tatlım hani özür kelimesini kullanma ama yine şirinlik yap kandır onu kaydirigubbakcemile3

bu arada tuluncum sana kötü bir haberim var canım. bizim bu UYAP asla düzelmeyecekmiş( bilgi işlem dairesi başkanlığı'nda staj gören bir arkadaş vardı bizim dairede ona sordum dün bu ne zaman düzelecek diye. hiç düzelmeyecek çünkü bakanlık yukarıdna kaç kişinin internette kaç kişinin UYAP'ta kaç kişininde habercide oludğunu görüyomuş ve işteki verimi düşürüyo diye internete böyle bir kısıtlama getirmiş( bayağı bir insan internette sanırım bizim bakanlıkta:)))) yani biz böyle kıcasık zamanlarda hasret gidericez canım. bu arada 15 dk. kaldı vallahi ben işi gücü bıraktım sabahtan sadece 1 saatimi size ayırıyorum kız kıymetinizi bilin. müdür yok bugün bir sürüde işim var ama dursun 9'dan sonra yaparım. bakanlık duyyyyyyyyyyyyyyy böyle daha çok aksatıyorum işiiiiiiiiiiiiiiii:)))

aaaaaaaaaaa gerçekten üzüldüm tulun ve sen kısıtlısınız bize bu iyi olmadı işte

hadi ya! bak şu bakanlığın yaptığına.biz ne zaman bitecek diye bekliyorduk. bende senin gibi internet açıksa işi gücü bırakıyorum. internet gittikten sonra çalışıyorum. bizde kalan saatlerin kıymeti biliriz. ama bunu da kapatacak olurlarsa artık evlere internet şart. ama benim kociş bağlatmıyor. geçen sene vardı birbirimizin yüzünü göremiyorduk. ben kalkıyordum o oturuyordu başına. neyse hayırlıs boşver. görüşürüz canım.opuyorumnanaktan

gercekten ya kotu olmus napcaz sıız ı boyle sabahmı yakalıycaz yanı tühhsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…