arkadaşlar..bugünlerde pek giremiyorum.. ama aklımdasınız hep.. şimdi de gözümden uyku akıyor ama bir girip bakayım dedim ne var ne yok... çalışan arkadaşlar, gün saymadan yapın şu işi :)
hamileler, dikkat edin kendinize, çok yeyip kilo olmayın :), bebişne kavuşmuş olanlar, öpün benim yerime bebişleri, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
beni unutmayın sakın :) ben bi süre daha sık giremem ...
burda mısın...
arkadaşlar..bugünlerde pek giremiyorum.. ama aklımdasınız hep.. şimdi de gözümden uyku akıyor ama bir girip bakayım dedim ne var ne yok... çalışan arkadaşlar, gün saymadan yapın şu işi :)
hamileler, dikkat edin kendinize, çok yeyip kilo olmayın :), bebişne kavuşmuş olanlar, öpün benim yerime bebişleri, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
beni unutmayın sakın :) ben bi süre daha sık giremem ...
merhaba :) nasılsın... bende uzun zamandır takip edemedim burayı herkes iidir umarım ... benim bızdık yaramaz ve huysuz biraz bebiş bebiş derken bu haline bile şükrediyorum yaşadıklarımızdan sonra... sende durumlar nasıl varmı gelişmeler sen nerelerdesin... bizim eski grup burda mı hala bende bebiş olduktan sonra girememiştim...
sevsinler senin bebişi.. ne tatlıdır şimdi.. maşallah annesi...
listeyi güncelledim, son durumlar bunlar.. sitede son zamanlarda biraz tatsızdık.. kayıpları olan arkadaşlar oldu.. ama toparlanacağız inş.. bundan sonra güzel haberler bekliyoruz..
bende gelişme yok canım ya.. çalışmalar devam ediyor ağır aksak..
bebişi öp canım benim için.. bende seni öpüyorum...
evet canım ya malesef cccccoookkkkkkk denedım ben o umıtsız vakalardanım sanırım 3 4 tane ıcyodum ama bırdakıne nasıpse ınsallah ıcmek ıstemıorumlimburgcum ben de 16dan beri içiyorum. Bin kere sordum osman hocaya lütfü hocaya, direk sebep olamaz dediler...tabii hamiş kalana kadar....hamişken bırakıyorum ama doktorlar çook ama çoook ama çoook fazla zorlananlara eh hadi o zaman 3-4 ok diyorlar. Tabii ki zarar vermiyor fikrini savunamam ama insanlara bu yüzden baskı yapılıp vicdan azabı çektirilmelerine de katılmıyorum. Ayrıca ankaranın kirli havasında da kimbilir kaç mikrogram monoksit vs vs vardır, cep telefonları dalgaları çok mu masumdur tartışılır...ama tabii ki bilinçli zarara karşıyım....önce bebiş elbette.
canım bak geldımmmmhadi yaaa fazlasının zararlı olduğunu bilmiyordum :uhm:
Yaaaaaaaa olmazkiiiii :dilcikar:
bende 0.3luk fraxsıparıne kullandım 23.haftaya gelebıldım erken dogum oldu ama sakın korkma ıgneyle alakalı degıldı dogum_merhaba arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim.fraksipalin 0.4 kullanıyorum.bugün prospektüsünü okudum,aklıma takıldı.gebeler kullanmamalıdır diyo.kadın doğum uzmanım ve hemotoloji uzmanı bebeğe zararlı diil dedi ama yine de huzursuz oldum.burda bi çok arkadaş kullandı diye biliyorum.bi zararı olmaz di mi?bana yardımcı olursanız sevinirim.
canımmmm ozledınmı?görüsürüz cnm seni özlüycemm öptümm:1hug:
canım bendede oldu kanamalar kahverengı lekeler 6 haftalıkken basladı 7 8 de falan bıtmıstıherkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım dün çok yoruldum
dün lütfü beyle tanıştık:)),önce kayıt yaptılar,lütfü beyi nerden buldunuz dediler netten (kk dan)dedim ordaki kadın nasıl güldü.sonra doktor geldi..benden önce bir kişi vardı.diyarbalırdan gelmiş.aminiosentez yaptırdı,21 haaftalık sanırım bebekte problem var.allahım yardımcısı oll:saruboceq:
Nese ben giridim tansiyonum ölçüldü.sora ultrason ,şuan 4+6 yım.doktor suan kese boyutunun normal olduğunu,03 iğneye başlamam gerektiğini söledi.doktor beklediğimdem çok daha iyiydi.bizde birde kan uyuşmazlığı var onun hakkında bilgi verdi.dün ilk iğnemi oldum ufffffffffffff ne yaktı..nese doktor hazır sevkli gelmişsiniz hacettepede raporunuzu çıkartın dedi.bu arada bazı tahliller verdi ama onlar yetişmedi.pztesiye kaldı.eğer bi aksilik olmazsa(inşallah allahım sen koru) 12 aralıkta tekrar gitcem
çok endişeliyim,heran kanamam gelecek diye..çok şükür şuan eskisi gibi sancım yok..size bişi sorcam kanaması olupta hamileliği devam eden oldumu birde kaçıncı haftada kanama oldu.
Hepiniziopuyorumnanaktanöpüyorum pıhtıdaşlarım..sizin duanıza çok ihtiyacım var
canım cok gecmıs olsun bak buda bıttı cok sukur ınsallah yenı ve daha rahat yere cabucak gelır bebısın[ı]ozporcum çalıkuşum histeroskopi bugün oldum rahmimde kocaman bir septum varmış klap şeklindeymiş rahmim septumla ikiye ayrılmış ve çok darmış zaten orda bebeğin beslenme ve büyüme ihtimali çok düşükmüş birde rahmim çok darmış.
önümüzdeki ay ameliyat için gün verdi doktorum hem septumu kesecek hemde rahmimi genişletecek.
Ama histeroskopi yapılırken bi ara canım çok yandı kızlar o sıvıyı veriyorlar ya sancıdan nasıl terledim doktor bak büşra şuan rahminin içindeyim dedi ama ağrıdan doğru düzgün bakamadım bile baktığım kadarıylada pek parlak bi yer deil orasıakannehir içerde uçusan bişeyler vardı yosun gibikaydirigubbakcemile3[/ı]
oh ne guzel canım gıt gez eskı gunlerden anılardan bahsedersınız ne guzelllkizlar size doyum olmaz ama benim yemek yapmam lazim aksam icin kocise sonrada bici bici yapip kiz arkadaslarla ilk defa 7 seneden beri bulusacagit yemege gidecegiz.
Evlendim evleneli dogru dürüst eski arkadeslerle görüsemedik.
Zaten hepisini couklari oldu hatta ikincisini ücüncüsünü yaptilar kalles arkadesler.
Beni kimse beklemedi. Kocise bir hafta önce arkadaslarim aradi bu cumartesi aksami bulusuo yemek yemege eglenmeye gidecegiz deyince adam acayip sayirdi.
Senin 7 seneden beri dogru dürüst arkadasin kalmadiki dedi. Hicbirine gitmeye gitmeye koptun hepsinden dedi.
Bazen kendini sucluyordu kocis benimle evlendikten sonra seni arkadaslarindan ettim diye. Resim albümlerimize görünce o arkadaskarimdan eser kalmadigi gördü.
Ama aslinda benim düsüklerden sonra ben kendim istedemedende olsa uzaklastim hepsinden ancak dügünlerde bayramlarda falan selamlasim iki sohbet tamam.
Halbiki bekarken hepsinle hergün hepsinle mutlaka görüsürdük.
Hafta sonlari biryerlere giderdik birimizin evinde toplanir eglenirdik halaylar cekerdik.
Offf offff gecmic gencligim farkina varmadan. 5 seneden beri cocuk cocuk diye baska birsey görmedi gözüm. Cevremden uzaklastim kendimi isten eve evden ise verdim.
Onun icin 1 haftadan beri onlarla hepsinle tekrar birarada olacagim icin heyecanlandim.
Bakalim kimler gelecek.
bende duydum bu duayı ve tasıdım ustumde ınanıyorum ve yenıden nasıp olursa yenıden tasıycam canımya bu sübyan muskası olayından bendede var ve ne yapacagımı bılemıyorum ne zaman hamıle kalsam bebısım rahmıme tutunma asamasına geldıgı zaman cok kotu ruyalar goruyorum aglayarak uyanıyorum hep gecelerı baada muska getırdıler onu taktıgım zaman bısey olmuyo ama pek te takmak ıstemıyorum kocaman kotu gorunuyooo ama boyle olursa hep mecbur takıcam bırde gecen ı bayanla tanıstım tesaduf bı ortamda oturuyoduk kadın benı gorunce rahatszılanmay basladı bende cok nazar varmıs kadın onun elektırgını almıs benden sonra yanlız bı odaya gıttık kadın benı bı guzel okudu ufledı bılıyosunuz belkı bende ıltıhap vardı kasıklarıma dokundu kadın senın kasıkların rahatszı dedı evet dedım kasıklarım bu ıltıhap yuzunden cok agrıyodu benım kadın o gun okuduktan sonra bı daha hıc agrımadı sasırdım kaldım ve senın nıye cocugun olmuyo dedı bende pıhtılasamyı anlattım soyle bana bı baktı senın bu yuzden olmuyo dusuklerın dedı bol bol dua okuman lazım dedı kadın ıcımde cok buyuk bı huzur bıraktı ınsallah onun dedıgı gıbı pıhtılasmadan falan degıldır ınsallah dualarla caremızı buluruz.
ay canım ya cok korkarak okudum buna bır cozum bulun lutfen en azından bebısın ıcın ben bıle cok korktum o anı yasamıs gıbıslm kızlar ben bu dualara cok ınanıyorum hergun okur yatarım bende subyan muskası yaptırdım cunku onun ıcınde butun dualar varr.... Dun cok korktum ama hep esım korkutuyo beni uyurken gece bıleklerımden tuttu bırak benım dıyorum ınanmıyo yok sen degılsın kandırma benı falan dıyo oyle bı sıkı tututusu varkı lambayı bıle yakamadım anı bır haraket yapar bebegıme bısey olacak dıye aglamaya basladım sonra ısıgı yaktı kendıne geldı ama bende hayır kalamdı aglamaya basladım okadar cok korktumkı elbıselerım terden su ıcınde kaldı artık ne yapacagımı bılmıyorum odalara ayırsam tek uyuyamam memelekete gıtsem bılmıyorum ınsalllah bebeısıme bısey olmamıstır dua edın kızlar rabbım herkesın bebegını korusun......
Büşraaaa gecmıs olsun canımya narkozla yapılsaydı o anda onuda hallederlerdi benım dr bı sorun varsa o anada mudahale ederız demıstı ama sebebını ogrenmene cok sevındım ınsalllah bebeıslerın bu tedavıden sonraa orda rahat edıp annesının kucagına gelırler opt canımmm.....
canım ya otopsı olayını bızede sordular ama cogunllukla bır sonuc cıkmıormus ebe hanım oyle soyledı ben kendım olsam gondermezdım dedı bızde yaptırmadık ama bebegın esınden yanı plesantadan ınceleme yapıyorlarmıs bızde raporları beklıoruz hayırlısı bakalımcanımbiz bebeğin kordonunu özel bir yere (genetik araştıma ve lab.) araştırmaya gönderdik..bebeği de otopsi için haydarpaşa numune ye gönderdik..ama o dönem sigortamız yoktu zaten ve özele gidiyordum..
rabbım yavrunu sana bagıslasın ıste hayat kımı sevınırken kımı uzuluyor kızlar bende 1 kasımda dogum yapmıstım ve yavrumu kaybetmıstımselam arkadaslar
umarim hepiniz iyisinizdir. Bu arada be bebegimi dogurdum.
1 kasimda oldu. Bu siteden cok sey ogrendim hep doktorumaa bilgi toplayip gidiyodum.
Igne ilac tahliller falan zaten pisikolojim cok bozulmustu il zmanlar tam hotuydum.
Ama nihayet bitti rabbim verdi sonunda. Insallah hepiniz bebeklerinizi kucaginaiza alirsiniz.
Bebegi olanlarda rabbim bebeklerine uzun saglikli omurler nasip etsin..
Hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum.
Darisi sizin basiniza insallah. Rabbim buyuk herseye gucu yeter.
cok uzuldum canım ya ama cok sukur gecmıs artıkumut sevgim cnm esinin durumunu anlatmissin bu benim oglumda vardi 8 ay kadar önce dedigin gibi yaptiginin farkinda bile olmuyordu doktorla görüstük buna gece terörü deniliyormus türkiyede ama yetiskinlerde ayni isim konuyormu bilmiyorum kesinlikle konusturmaya calismayin direk isigi yakin ve yaninda sesizce bekleyin egerki kendine yada size zarar vermeye calisirsa sakince sarilarak yada oksayarak sirtini rahatlatin dediler yasadigi yada yeni girdigi bi ortamda bu gibi sorunlarla karsilasabilirmis gecmesse yataginin yerini odasini degistirin dediler bende hepsini uyguladim artik hergece yapmaya basliyordu gözleri acik beni sanki hic görmemis gibi yitiyor bagiriryordu bunlarin faydasini gördün uyguladim hemen sonrada izin icin türkiyeye gittigimizde oraninda ortamina girince azalarak kayboldu allahima sükürler olsun suan hic yok cnm cok zor bi durum evet acaba kücükkende varmiydi bu davranisi ?:uhm:
geçen sizi haykıra haykıra hamileyim diyordum arkadaşlar. Bu benim 4 hamileliğimdi. 3 tane kayıbım olmuştu. çok mutluydum ama içim titriyor ve korkuyordu. Ama bunlara rağmen bu sefer çok umutluydum, erken farkına vardık kesinlikle bebeğim benimledir diyordum. Umarım halende öyledir. Cumartesi doktorum baktı ve keseyi göremedi. Normal dedi pazartesi de görebiliriz. Benden yeni bir kan testi istedi. Enson perşembe günü kan vermiştim sonuçu 1000 di. Cumartesi yaptığımda doktor 2000 lerde olması gerekir dedi ama benim kan değerim halen 1000 de aynı şekilde duruyordu. Doktor bu iyi bir sonuç değil dedi ama herşey tam nette değil üzülme dedi. Bu sabah tekrar kan testi yaptım bir saat sonra çıkacak şuan da onun sonuçu bekliyorum. Rabbimin mucizeleri çoktur. Umarım kanım yüksel miş olur ve kesede bugün görünür. Benimde bu geçerdiğim kötü günler ve gözyaşlarım mutluluğum olur. Hepinizin dualarını bekliyorum.
ay ne sınır yaaaaaaaa o uzuntuyle yavruna bısey olsa kım verecek hesabını cok sukur bısey yokmus cok sevındım canım yaaaaaakızlar geldim krızlar allahım mucizesi bu işte.hastane perşembe günü yapılan tahlili tekrar cumartesi aynısını vermiş bana. şuanda kan sonucum 6941 yuppp... Ağlamaktan gözlerim heder oldu. Annem herkes ağladı sevinçden inanamıyorum. 2 günüdüm sıkıntıyla geçti ya düşünebiliyormusunu
ınsallah kolayca atlatırsın canımayyy dua edin bana ruhumu teslim etmeden bitsin şu kürtaj işi hayırlısıyla :):)
canım korkma hıc kolay oluyor bende yaptırdımyaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok korkak biriyim.... Yarın sabah rahim filmi çekinecem ama çok stresliyim.
canım bırsey olmaz ınsallah korkma dınlen bıtanemkızzzlar çoook kötüyüm.bugün ayağım boşluğa denk geldi sarsıldım.kasıklarım acıdı.sonra eve gelince pembe akıntı geldi,şimdi ise kahverengi akışkan..çok endişeliyim bugün 5+1 iğnemide kullanıyrm.yarın hcg yaptırcam bana dua edin..bişi olur muu??senağlama
nergiscim sanada allah kolaylık versin canım
oh be atlattın cok sukurselam geleveracım
benim 3 düşüğümde kalp atımı alınmadan gerçekleşti.rahim anomalisi olabilirdedi buradaki doktorum.bide rahim filmi çekelimn dedi.korkudan 3 aydır ertelemiştim.veeeeeeee
bu sabah 8 de çektirdim.bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce çektirirdim.2 gündür hem kendime hem eşime hemde sizlere sıkıntı verdim.
Saat 2 de sonuçlarımı göstermeye gidecem.
Canım çoooooooooooooooook öpüyorum sizleri.....:kedi:
hadı gozun aydın canımmmslm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: Rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )
sevsinler senin bebişi.. Ne tatlıdır şimdi.. Maşallah annesi...
Listeyi güncelledim, son durumlar bunlar.. Sitede son zamanlarda biraz tatsızdık.. Kayıpları olan arkadaşlar oldu.. Ama toparlanacağız inş.. Bundan sonra güzel haberler bekliyoruz..
Bende gelişme yok canım ya.. çalışmalar devam ediyor ağır aksak..
Bebişi öp canım benim için.. Bende seni öpüyorum...
tulun, biz de bayramlarda konyadayız :)
benim elimde evliyken gitti askere.. ah zordur.. ama inşallah kısa dönem çıkar ve bir anda bitiverir
kahvelokum canım burda yazıştıkca ne ortak yönlerimiz çıkıyor işte. sende artık pıhtıdaşım ve bayramdaşımsın o zaman. reisdevrimle de meslektaş çıktık. evliyken zor olacak herkes öyle diyor:gitme: güzel duaların için çok sağol. inşallah kısa dönem çıkar canım.:Saruboceq: opuyorumnanaktan
ay canım benim... çookkk teşekkür ederim...
kızlar reisdevrim anında neşe saçan biri etrafına... zaten topike gelince de hemen belli oluyor bu ama ben telefonda bizzat hissettim bunu :) sen çok yaşa emi kız...
küçük ayşegüller istiyoruz biz.. hadi iyi çalış...
ay yavrummmmm biz burdan birbirimizi övermişizzzzzzzz-tatlicadiarzu-en iyi bizim en süper ikimizizz falannnn zemuszemusşaka bir tarafada canım benim senin de böyle hissetmene çok sevindim. kız valla internetten falan aşık oluyolar ya birbirlerine kınamamak lazım yüzünü görmeden kanım kaynadı sanaopuyorumnanaktanyanlış anlarmışın sen aşık olmuyom merak etmeeeeeeeeeeeeeŞeniz:umursamaz:valla küçük ayşegüller yapmak için tam zamanı şu aralar ama sabah sabah kocişle ufak bir tartışma yaşadıkbu aralar yumurtlama günlerim olduğu için tüm şirinliğimi takınıp alttan almaya çalıştım ama yok anam adam yüz buldu sinirlerim tepeme çıktı vurdum arabanın kapısını geldim işesebepte ne biliyomusun beyaz gömlek giymişim yaz günü gibi içim belli oluyomuş al işte sebeplaelaelaelaelaeay adam deli olucam başka çaresi yoklaelaelaelaelaevalla işte bu yüzdendirki bu ay acaba diyorum akşam gidince yüzsüzlük yapıp :ecrin_bebek:bunun için bir kerecikte olsa evliliğimde özürmü dilesemkaydirigubbakcemile3yoksam tavrimim koysam bilemedim yaniakannehir
bu arada tuluncum sana kötü bir haberim var canım. bizim bu UYAP asla düzelmeyecekmiş( bilgi işlem dairesi başkanlığı'nda staj gören bir arkadaş vardı bizim dairede ona sordum dün bu ne zaman düzelecek diye. hiç düzelmeyecek çünkü bakanlık yukarıdna kaç kişinin internette kaç kişinin UYAP'ta kaç kişininde habercide oludğunu görüyomuş ve işteki verimi düşürüyo diye internete böyle bir kısıtlama getirmiş ( bayağı bir insan internette sanırım bizim bakanlıkta:)))) yani biz böyle kıcasık zamanlarda hasret gidericez canım. bu arada 15 dk. kaldı vallahi ben işi gücü bıraktım sabahtan sadece 1 saatimi size ayırıyorum kız kıymetinizi bilin. müdür yok bugün bir sürüde işim var ama dursun 9'dan sonra yaparım. bakanlık duyyyyyyyyyyyyyyy böyle daha çok aksatıyorum işiiiiiiiiiiiiiiii:)))
bu arada tuluncum sana kötü bir haberim var canım. bizim bu UYAP asla düzelmeyecekmiş( bilgi işlem dairesi başkanlığı'nda staj gören bir arkadaş vardı bizim dairede ona sordum dün bu ne zaman düzelecek diye. hiç düzelmeyecek çünkü bakanlık yukarıdna kaç kişinin internette kaç kişinin UYAP'ta kaç kişininde habercide oludğunu görüyomuş ve işteki verimi düşürüyo diye internete böyle bir kısıtlama getirmiş ( bayağı bir insan internette sanırım bizim bakanlıkta:)))) yani biz böyle kıcasık zamanlarda hasret gidericez canım. bu arada 15 dk. kaldı vallahi ben işi gücü bıraktım sabahtan sadece 1 saatimi size ayırıyorum kız kıymetinizi bilin. müdür yok bugün bir sürüde işim var ama dursun 9'dan sonra yaparım. bakanlık duyyyyyyyyyyyyyyy böyle daha çok aksatıyorum işiiiiiiiiiiiiiiii:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?