aaaaaaaaaaa gerçekten üzüldüm tulun ve sen kısıtlısınız bize bu iyi olmadı işte
hadi ya! bak şu bakanlığın yaptığına.biz ne zaman bitecek diye bekliyorduk. bende senin gibi internet açıksa işi gücü bırakıyorum. internet gittikten sonra çalışıyorum. bizde kalan saatlerin kıymeti biliriz. ama bunu da kapatacak olurlarsa artık evlere internet şart. ama benim kociş bağlatmıyor. geçen sene vardı birbirimizin yüzünü göremiyorduk. ben kalkıyordum o oturuyordu başına. neyse hayırlıs boşver. görüşürüz canım.opuyorumnanaktan
yaa sorma gülüm ya kısıtladılar biziiiii(( napcuk kız:))) bu arada ben kaçıyom kızlar RTÜRK geldi:)))) kısıtlandım yassaklandımmmmmmmmmmmmmmmmmm (( öptüm hepinizi iyi sohbetler. önemli bir şey olursa özelden yazın kaçırıyorum burda.
sülalimi
kahvelokumumu
dinamisimi
canderyamı
meleğimi
ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımı çok öpüyorummmm
12,30-14,00 arası da burdayız
inşallah problemin bir an önce hallolur canım. bu arada soğan kürü pco iyi geliyor.istersen bir araştır...sonuçlarına görede denemek istersen uygularsın tatlım...slm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )
seninde herşey gönlünce olur inşallah güzelim...bu gün zilhicce ayının ilk günü... adem a.s duası bu gün kabul olmuş ve cennete tekrar girmiş...bu günde dua eden herkesin dualarını kabul eder inşallah rabbim.merhaba arkadaşlar
bende yeni üye oldum ;yaklaşık 1 aydırda sitede bu konuyla ilgili yazılanları okumaya çalışıyorum .maalesef aynı sorun bendede var ve bunu 1.5 yılda 2 düşükten sonra öğrenebildim.en son mayısta kürtaj oldum .vucudumun toparlanması için 3 ay bekledik.doktorum sadece coraspin ve folicasid kullanmamı önerdi.pıhtılaşma içinde hamile kalıncada iğne vereceğini söyledi .3 ay geçti hamile kalamayınca bu ay klomene başladık ;ilaç bitti ve yarın kontrole gideceğim ....umarım herşey gönlünüzce ve güzel olur..
12,30-14,00 arası da burdayız
teşekkürler dinamiss cim iş yerindeyim ama hiç iş yok bende pc başında oyalanıyom...
rahim filmimi dün gösterdim.güzelmiş sonuçlarım bişey yokmuş..inşallah bir daha düşük yapmam ya.....
sanada geçmiş olsun canım....
slm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )
denden nasılsın canım.neler yapıyosun...
gülüş sen ansılsın canım..
Merhaba kızlar, Tuluncum Reiscim ama olmuyor böyle yaaa hiç görüşemiyoruz, karşılaşamıyoruz
Esraben, Nergis60 sizler nasılsınız?
Ben dün tetenoz aşısının 2. dozunu oldum, hafif hafif kolum sızlıyor, ama gene de iyi, bazılarında ateş falan yapıyormuş ben de öyle bişi olmadı en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?