Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aaaaaaaaaaa gerçekten üzüldüm tulun ve sen kısıtlısınız bize bu iyi olmadı işte

yaa sorma gülüm ya kısıtladılar biziiiii(( napcuk kız:))) bu arada ben kaçıyom kızlar RTÜRK geldi:)))) kısıtlandım yassaklandımmmmmmmmmmmmmmmmmm(( öptüm hepinizi iyi sohbetler. önemli bir şey olursa özelden yazın kaçırıyorum burda.

sülalimi
kahvelokumumu
dinamisimi
canderyamı
meleğimi
ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarımı
çok öpüyorummmm

aynen canım bende eve düşünüyorum bu gidişle ama evdede vaktim olmuyoki zaten geç çıkıyorum evde iş güç yemek derken gün bitiyo zaten internete vakit yok yani. alsamda pek giremem gibi geliyo. hadi öptüm senide çıkıyoruz bizz

12,30-14,00 arası da burdayız

güle güle anacıımmmmm :)) :gitme:

inşallah problemin bir an önce hallolur canım. bu arada soğan kürü pco iyi geliyor.istersen bir araştır...sonuçlarına görede denemek istersen uygularsın tatlım...
inşallah mutlu bir yıl geçirirsin ve bu yani yaşında bir oğlun var birde kız bebiş alırsın kucağınaopuyorumnanaktan
seninde herşey gönlünce olur inşallah güzelim...bu gün zilhicce ayının ilk günü... adem a.s duası bu gün kabul olmuş ve cennete tekrar girmiş...bu günde dua eden herkesin dualarını kabul eder inşallah rabbim.
12,30-14,00 arası da burdayız

bekliyoruz kızlarrrrr:kedi:

Merhaba kızlar, Tuluncum Reiscim ama olmuyor böyle yaaa hiç görüşemiyoruz, karşılaşamıyoruz

Esraben, Nergis60 sizler nasılsınız?

Ben dün tetenoz aşısının 2. dozunu oldum, hafif hafif kolum sızlıyor, ama gene de iyi, bazılarında ateş falan yapıyormuş ben de öyle bişi olmadı en azından.

teşekkürler dinamiss cim iş yerindeyim ama hiç iş yok bende pc başında oyalanıyom...
rahim filmimi dün gösterdim.güzelmiş sonuçlarım bişey yokmuş..inşallah bir daha düşük yapmam ya.....
sanada geçmiş olsun canım....

İnşallah canım benim ya çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına :)
Bir dahakinde sağlıkla bebişini kucağına alacaksın inşallah :Saruboceq:

canım ben bu duruma çok şaşırdım vallah böyle kadınlar hamile kalamazki.hem hamile kalsan bile bebeğinin buyüzden kaybetmen beni şaşaırttı vallah.diyecek bişey bulamıyorum.inan çok şaşaırdım.bu arada da doğum günün kutlu olsun.

gülüş sen ansılsın canım..

canım yaaa sorun var kkda kaç defa sana cvp yazdım gitmedi iyiyim bitanem sen nasılsın umarım moralin düzelmiştir şehir dışındaydım kkya giremedim dün dr gittim kist hala erimemiş doğum kontrol verdi yine gelecek ay klomene başlıcakmışım bakalım nolcak

Denden gülüş bende iyiym canım.bugün bi testim belli olacak cesaret edip arayamıyorum doktoru.eşimme dedim sen ara diye ondan da sese seda yok.aman allah hepimizin yardımcısı olsun...

malesef canım giremiyoruz işte. çok geçmiş olsun. herşey deniz için az kaldı sabret canım. opuyorumnanaktan

Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.

kahvemlokumummmmm kız bacım ordamısınnnnnnnn sesime gelllllllllllllkaydirigubbakcemile2az sonra internetim gidicek 15 dk. gibi bir zamanım kaldı offff anacım offff bu bana yapılırmı sizi benden mahrum etti körolası UYAPcılar:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…