Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ASLIHANCIM BEN 250 Yı OKUDUM CANIM HABERıN OLSUN..
OKUNACAK VARSA EĞER YıNE ALABıLıRıMkaydirigubbakcemile2

Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.

aslıhancım istersen bu 368 de ben okuyum ama bana tamam deki başka kimse almasın okumasın çünkü o zaman fazla oluyor...o yüzden senin tamam mesajını alınca başlarım bu akşamda inşallah bitirmiş oluruz .....hihoyyyt

Aslıhan canım ya yeniden yeniden sana da dua okuyan tüm arkadaşlarıma da, (okumayanlara da tabii ki çünkü onların da içlerinden güzel dileklerini dilediklerinden eminim) teşekkürleropuyorumnanaktan

Denizi kucağıma aldığımda bunda hepinizin emeği olacak, birbirimizin yüzlerini görmedik ama verdiğimiz bu destek kolay kolay hiçbir yerde bulunmaz sanırım:1hug:

Kahvelolum, Çalıkuşu siz nasılsınız kızlar, neler yapıyorsunuz?
Kahvemlokumum sen çok yoğunsun bu aralar sanırım, yorma kendini o kadar da canım benim:)

Cok gecmis olsun canim :çok üzgünüm:

çalıkuşmmmm evet kocişler bıngıl bıngıl sever, benim koca da bana al al al diyoor işte bu yüzden. ama ben 46 kiloyum boyum da 1.60 alamıyorum leeeyyyn senağlama
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bencede sen böyle cok daha güzelsin cnm bak bizde biraz almaya calisiyoruz olmuyor öptüm cnm?
ŞenizŞenizŞeniz Gelevera beni öldürecek ama olsun o zayifla mutlaka diyo :çok üzgünüm:
Canim hosgeldin ve gecmis olsun :çok üzgünüm:

Bizde seni ösledik kaydirigubbakcemile2

kızlar dün kahvemlokumum la görüştüm telefonda. o kadar sıcak ve o kadar tatlı bir sesi varki gerçekten sanki yıllardır arkadaşımmış gibi geldi. burdan koskocaman öpüyorum kahvemlokumumuuuuu

görüstünüz haaa :dilcikar: kiskandim :dilcikar::umursamaz:

Canim iyi gecdigine sevindim kaydirigubbakcemile5

canım ben okumak istiyorum ama kime okunacak ve kaç günde okunacak...çünkü tefriciyeyi 1 haftada yani 7 günde bitirmek lazım....
Valla bende öyle biliyordum :uhm:

Bende deneyim bari cok saol canim kaydirigubbakcemile5

Eee ben anlamadim bu ne icindi yukardaki ne icin :uhm: ikisini birden mi yememiz lazim Aslihan anlat sunu bidahacokacimcoook

Ayyy çalıkuşum olsaydı şimdi sana bir sürü tatlı resmi gönderiverirdi :)
Dün cok gec geldim eve :çok üzgünüm: ilk yardim kursuna katildik klinikte buyrunnnnnnnnn cok heyecanliydi delikafadulden Kalp masajindan yaniklara kiriklara v.s nasil müdahale edilmesini 8 Saat isledik tekrar şakkıdı

ay pek bi iyi olurdu sütlü tatlı resmi ayoll.
bide canım....neyse dicektimde ama hamiş olanlarımızın cancazı çekmesin cokacimcoook:CüvCüv:
Al sana resimmmmm

[/URL][/IMG]

bu iştahı kesmem gerek bi kave içem barim
yada :içelim: yok yok fisfisfis bu daha çok kilo aldıroyoo...
oooo ne bu canim cekmeler falan var sende birseyler ahanda suraya yaziyom 9 ay sonra görecegiz
[/URL][/IMG]

Seydam canim benim Şeniz sonuclarin cikmis benim bekar olan görümcemdede bu PCO var . Zaten cogu kadinda var. Benim bir tanidigimdada bu problem cikinca bebisleri yasasin diye hormon verdiler ve simdi kizi var.
Canikom baksana bu sogan kürü bu problem icinde cok iyi Prof.Saracoglunu sitesine bir bak istersen.
Bu arada gecmis dogum günün kutlu olsun canim daha nice nice saglikli yillara.
Iyiki dogdun tatliskom opuyorumnanaktan

Seni unuturmuyuz hic ask olsun opuyorumnanaktan

Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.
Canikom kimse almadiysa henüz bende alabilirim.

Canim kosturup duruyom sen nasilsin opuyorumnanaktan

Ben de iyiyim canım..
Aynen ben de hayat bir koşturmaca şeklinde, bir yandan iş, bir yandan ev, arkadaşlar e bir de hamilelik derken dağıldım iyicene:)

Bu arada site gene çok yavaş, yazamıyorum, gönderemiyorum, okuyamıyorum kısaca sinir oluyorummm!!!!

Ben de iyiyim canım..
Aynen ben de hayat bir koşturmaca şeklinde, bir yandan iş, bir yandan ev, arkadaşlar e bir de hamilelik derken dağıldım iyicene:)

Bu arada site gene çok yavaş, yazamıyorum, gönderemiyorum, okuyamıyorum kısaca sinir oluyorummm!!!!

Bak şimdi de iki kere gelmiş(

Papatyadan hala haber yok canım yaaa..Ben de onu çok merak ediyorum..ınşallah bebişini sevmekten fırsat bulamıyordur girmeye.

Yasemincim seni 250 adet yazdım merak etme canım.
Çalıkuşum dualarımızı paylaştık,sana kalmadııııııııııııııııı.Zaten sen 500 adet okuyarak rekor kırdın.Azıcık dinlen ki diğer arkadaşlarımızda aynı performansı sergileyebilesin di mi ama.Canım ikisininde görevi aynıymış.Yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.hangisi sana hoş geldiyse onu dene canım.
Dinamiss cim,yeterki denizimiz sağlıkla gelsin. Sende yarın öbür gün bizler için okursun inşallah.

Çalıkuşum sanırım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim yapılacak.nasıl bir işlem ağrılı,acılı mı?
Kaç yumurta olması iyi, yumurta sayısı arttıkça döllenme ihtimali artıyor mu?
ICS yapılacakmış,senin uyarıların sayesinde özellikle sordum,mikroenjeksiyon dediler.
Yumurtaların boyutu öenmli mi?Kaç mm olmaları gerekiyor.
Ayrıca Saraçoğlunun kuru incir kürü varmış,o da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Ben biraz geç kaldım , inşallah tutar çok dua ediyorum.:Saruboceq:
Yumurta toplamadanda,transferdende körkuyorum.Çok mu acıyorrrrrrrrrrrrr?senağlama

çalıkuşum tatlum üzülme kızzzz seninlede görüşürüz yaz özelden telini bana:))))

valla rahat rahat görüşemiyoruz. bu akşam biraz iş uzadıda ancak yazabiliyorum size hala iş yerindeyimm(( offf sen naptın canım görüşmeyeli hiç birinize tek tek cevap yazamıyorum genel geçiyorum ama hep aklımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…