Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.
kahvemlokumummmmm kız bacım ordamısınnnnnnnn sesime gelllllllllllllkaydirigubbakcemile2az sonra internetim gidicek 15 dk. gibi bir zamanım kaldı offff anacım offff bu bana yapılırmı sizi benden mahrum etti körolası UYAPcılar:gitme:
aslıhancım istersen bu 368 de ben okuyum ama bana tamam deki başka kimse almasın okumasın çünkü o zaman fazla oluyor...o yüzden senin tamam mesajını alınca başlarım bu akşamda inşallah bitirmiş oluruz .....hihoyyyt
Cok gecmis olsun canim :çok üzgünüm:kızzzlar çoook kötüyüm.bugün ayağım boşluğa denk geldi sarsıldım.kasıklarım acıdı.sonra eve gelince pembe akıntı geldi,şimdi ise kahverengi akışkan..çok endişeliyim bugün 5+1 iğnemide kullanıyrm.yarın hcg yaptırcam bana dua edin..bişi olur muu??senağlama
nergiscim sanada allah kolaylık versin canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançalıkuşmmmm evet kocişler bıngıl bıngıl sever, benim koca da bana al al al diyoor işte bu yüzden. ama ben 46 kiloyum boyum da 1.60 alamıyorum leeeyyyn senağlama
ŞenizŞenizŞeniz Gelevera beni öldürecek ama olsun o zayifla mutlaka diyo :çok üzgünüm:bencede sen böyle cok daha güzelsin cnm bak bizde biraz almaya calisiyoruz olmuyor öptüm cnm?
Canim hosgeldin ve gecmis olsun :çok üzgünüm:merhaba ben de yeni katıldım aranıza.nisanda 1aylık düşük yaptım bu ay da 2aylık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.pataloji sonucunu bekliyorum ve pıhtılaşmadan şüpheleniyoruz kan testini falan nasıl ve ne zaman yaptıracağımı bilmiyorum ne kadar beklemeliyim kan spnuçları ne kadar sürer kendime iyi bi doktor bulamadım yardım lütfen !!!!!!!!!!!!
Bizde seni ösledik kaydirigubbakcemile2uzun zamandır giremiyorum bu siteye zaten kısıtlı zamanımız var birde sitemi yavaşladı nedir bilmiyorum ama çok denedim bu kısıtlı zamanda ama yinede giremedim. hatta kahvemlokumumla telefoında görüştük tulun'a sor bakalım girebiliyomu dedim. dün akşam arkadaşa gittim ordan bir hal hatır sorayım dedim. sizleri çokkkkkkkkkkkkkk özledim yaaaaaa(( kahrolsun bu internettttttt (
kızlar dün kahvemlokumum la görüştüm telefonda. o kadar sıcak ve o kadar tatlı bir sesi varki gerçekten sanki yıllardır arkadaşımmış gibi geldi. burdan koskocaman öpüyorum kahvemlokumumuuuuu
Canim iyi gecdigine sevindim kaydirigubbakcemile5selam geleveracım
benim 3 düşüğümde kalp atımı alınmadan gerçekleşti.rahim anomalisi olabilirdedi buradaki doktorum.bide rahim filmi çekelimn dedi.korkudan 3 aydır ertelemiştim.veeeeeeee
bu sabah 8 de çektirdim.bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce çektirirdim.2 gündür hem kendime hem eşime hemde sizlere sıkıntı verdim.
saat 2 de sonuçlarımı göstermeye gidecem.
canım çoooooooooooooooook öpüyorum sizleri.....:kedi:
Valla bende öyle biliyordum :uhm:canım ben okumak istiyorum ama kime okunacak ve kaç günde okunacak...çünkü tefriciyeyi 1 haftada yani 7 günde bitirmek lazım....
Bende deneyim bari cok saol canim kaydirigubbakcemile5bende de var bir karışım , son denememde yaptım ben de ve işe yaradı sanırım
paylaşayım dedim
750 gr. medine hurması
100 gr polen
200 gr bal
100 gr ceviz
200 gr badem
100 gr güneşte kurutulmuş salatalık çekirdeği
500 ml süt
hepsi ayrı ayrı çekilecek , hurma çekilemiyor , küçük küçük doğrayın çekirdeklerini çıkardıktan sonra .. hepini koyun bir tencereye , tahta kaşık yardımıyla karıştırın , kaynayıp macun kıvamına gelinceye kadar ara ara karıştırın .. siz ve eşiniz sizin regl olduğunuz günden itibaren yumurta toplama gününe kadar ( o gün sabah dahil ) yiyin 1 er yemek kaşığı sabah-akşam .. ama yine tahta kaşık kullanın yerken , kesinlikle metal değmeyecek .. sizin yumurta kalitenizin eşinizin sperm kalitesini arttırdığı söyleniyor ve bu karışımı uygulayıp da hamile kalmayan yok bildiğim .. bana bu karışımın tarifini veren kişi ilk denemesinde ikizlerini aldı kucağına mesela
Kızlar başka bir topikten bunu buldum.
Merhaba , Sabahları aç karnına 1 Tatlı kaşığı.
Bana ölçü gramla söylediler ama ben evde olduğu kadar gözkararı kullandım.
30-35 tane karanfil ,
1 dolu yemek kaşığı Keten tohumu,
1 dolu yemek kaşığı Tarçın
1 dolu yemek kaşığı Çörekotu
Aldığı kadar bolca balla karıştırıyorsun inşallah işe yarar :))
Kızlar özellikler tüp bebekte kullanılıyormuş.(ama tüp bebek denemeyenlerdede başarılı sonuçlar alınmış)
Adetin ilk günü başlanıyormuş,yumurta transfer gününe kadar sabak aç karnına bir kaşık yeniyormuş.Faydasını gören çok olmuş. Aklınızda bulunsun.
Kızlar bilgi korsanlığı olmuyor di mi?
Dün cok gec geldim eve :çok üzgünüm: ilk yardim kursuna katildik klinikte buyrunnnnnnnnn cok heyecanliydi delikafadulden Kalp masajindan yaniklara kiriklara v.s nasil müdahale edilmesini 8 Saat isledik tekrar şakkıdıAyyy çalıkuşum olsaydı şimdi sana bir sürü tatlı resmi gönderiverirdi :)
Al sana resimmmmmay pek bi iyi olurdu sütlü tatlı resmi ayoll.
bide canım....neyse dicektimde ama hamiş olanlarımızın cancazı çekmesin cokacimcoook:CüvCüv:
oooo ne bu canim cekmeler falan var sende birseyler ahanda suraya yaziyom 9 ay sonra görecegizbu iştahı kesmem gerek bi kave içem barim
yada :içelim: yok yok fisfisfis bu daha çok kilo aldıroyoo...
slm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )
Seni unuturmuyuz hic ask olsun opuyorumnanaktanarkadaşlar..bugünlerde pek giremiyorum.. ama aklımdasınız hep.. şimdi de gözümden uyku akıyor ama bir girip bakayım dedim ne var ne yok... çalışan arkadaşlar, gün saymadan yapın şu işi :)
hamileler, dikkat edin kendinize, çok yeyip kilo olmayın :), bebişne kavuşmuş olanlar, öpün benim yerime bebişleri, aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..
beni unutmayın sakın :) ben bi süre daha sık giremem ...
Canikom kimse almadiysa henüz bende alabilirim.Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.
Aslıhan canım ya yeniden yeniden sana da dua okuyan tüm arkadaşlarıma da, (okumayanlara da tabii ki çünkü onların da içlerinden güzel dileklerini dilediklerinden eminim) teşekkürleropuyorumnanaktan
Denizi kucağıma aldığımda bunda hepinizin emeği olacak, birbirimizin yüzlerini görmedik ama verdiğimiz bu destek kolay kolay hiçbir yerde bulunmaz sanırım:1hug:
Kahvelolum, Çalıkuşu siz nasılsınız kızlar, neler yapıyorsunuz?
Kahvemlokumum sen çok yoğunsun bu aralar sanırım, yorma kendini o kadar da canım benim:)
ben geldim sen yoksun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?