gulussss napıyon gızzz sessiz sessizzzzzz
slm kizlar bugün tahlillerimin digerlerinide aldik sonuc pco türkcesi (polikistik ovel sendromu)bu degerim yüksek cikti bunu duyunca inanin sevincten agladimmafoldumben insan hasta olduguna sevinirmi ben sevindim cünkü hic biseyin yok deyip tekrar deniyor yine aynisiyla karsilasiyordum tabiki beni birakip giden 5 bebegime yazik oldu dedim onun icinde icim ayri siziliyorki elden ne gelir :çok üzgünüm: rabbim kimseye yasatmasin bu hayirla sonuclansin ins neyse sadece bu deger sebeb gösteriliyor suan ama kandaki insulin miktariyla ayni orantida ilerliyormus bu onada carsamba günü yine gidip kan vericem sonucu netlik kazanacak bunun sebebi yumurtaliklarimin erkeklik hormonunu fayzla salgilamasiymis tabi ben bunu duyunca kendimi incelemeye basladim :uhm:ama her kadinda zaten erkeklik hormonu bullunurmus a.sbenimki fazla salgiladigi icin bu kücük kistler olusmus sebebi belli degil tibta kesin su sebebtendir denilenemiyormus neyseki beni rahatlatan tarafi tedaviside var denilmesiydi hamile kalmadan 3 ay önce bi hap öneriyor suan ismi belli degil yada hormon ilaclarida olabilirmiskaydirigubbakcemile5 ama bu pconun bende belirtileri yok adet düzensizligi,sismanlik,erkeklerde görülen sekilde killanma ,sivilcelenme deniliyor zamana zaman benden cikar ama abartacak derecede degil simdilik söylenilen bu canlarim artik gerisi rabbime kalmis kan pihtilasmasi kismini astik bakalim sira bunda allahim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinde (bugün benim dogum günümdü kizlar )
teşekkürler dinamiss cim iş yerindeyim ama hiç iş yok bende pc başında oyalanıyom...
rahim filmimi dün gösterdim.güzelmiş sonuçlarım bişey yokmuş..inşallah bir daha düşük yapmam ya.....
sanada geçmiş olsun canım....
Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.
cok sagol cnm benim evet bende sogan kürünü uygulamayi düsünüyorum iyi dileklerin icin tesekkür ederim cnminşallah problemin bir an önce hallolur canım. bu arada soğan kürü pco iyi geliyor.istersen bir araştır...sonuçlarına görede denemek istersen uygularsın tatlım...
inşallah mutlu bir yıl geçirirsin ve bu yani yaşında bir oğlun var birde kız bebiş alırsın kucağınaopuyorumnanaktan
seninde herşey gönlünce olur inşallah güzelim...bu gün zilhicce ayının ilk günü... adem a.s duası bu gün kabul olmuş ve cennete tekrar girmiş...bu günde dua eden herkesin dualarını kabul eder inşallah rabbim.
bekliyoruz kızlarrrrr:kedi:
canım ben bu duruma çok şaşırdım vallah böyle kadınlar hamile kalamazki.hem hamile kalsan bile bebeğinin buyüzden kaybetmen beni şaşaırttı vallah.diyecek bişey bulamıyorum.inan çok şaşaırdım.bu arada da doğum günün kutlu olsun.
evet bende cok sasirdim bu sonucu hic beklemiyorudm ama kesin sonuc bu cnm bilmiyorum icimde bi bosluk olustu dahami zorlasiyor hersey bilmiyorum insallah güzel dilegin senin icinde benim icinde biran önce gerceklesir cnmSEYDAMCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ALLAH SANA ÇOK GÜZEL KIZ VERSıN....opuyorumnanaktan
sagol cnm iyi dileklerin icin rabbim hepimizin dilegini versin inscanım bende çok sevindim..umarım başka sorun yoktur da ilaçlarla bebeğine kavuşursun..
süper canım çok sevindim güzel çıkmasına..en azından artık acaba bir sorun varmı diye düşünmeyeceksin..
ben okudum canım 250 mi.ama girip haber verebilmek ne mümkün..sayfalar açılmıyor,mesajlar gitmiyor..2-3 gündür çok ağır ve sorunlu ..umarım bu gider..
sagol cnm benim insallah hepimiz icin gecerli olur bu güzel dilegin :1hug:mutlu yıllar canım.. inş yeni yaşın anne olduğun yaş olur...
allah yardimcin olsun kolayliklar versin acisiz bi sekilde atlatirsin cnm ins güzel dogum günü dileklerin icinde tesekkür ederim cnm sagol:1hug:Çalıkuşum sanırım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim yapılacak.nasıl bir işlem ağrılı,acılı mı?
Kaç yumurta olması iyi, yumurta sayısı arttıkça döllenme ihtimali artıyor mu?
ICS yapılacakmış,senin uyarıların sayesinde özellikle sordum,mikroenjeksiyon dediler.
Yumurtaların boyutu öenmli mi?Kaç mm olmaları gerekiyor.
Ayrıca Saraçoğlunun kuru incir kürü varmış,o da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Ben biraz geç kaldım , inşallah tutar çok dua ediyorum.:Saruboceq:
Yumurta toplamadanda,transferdende körkuyorum.Çok mu acıyorrrrrrrrrrrrr?senağlama
Aslıhan canım ya yeniden yeniden sana da dua okuyan tüm arkadaşlarıma da, (okumayanlara da tabii ki çünkü onların da içlerinden güzel dileklerini dilediklerinden eminim) teşekkürleropuyorumnanaktan
Denizi kucağıma aldığımda bunda hepinizin emeği olacak, birbirimizin yüzlerini görmedik ama verdiğimiz bu destek kolay kolay hiçbir yerde bulunmaz sanırım:1hug:
Kahvelolum, Çalıkuşu siz nasılsınız kızlar, neler yapıyorsunuz?
Kahvemlokumum sen çok yoğunsun bu aralar sanırım, yorma kendini o kadar da canım benim:)
Seni unuturmuyuz hic ask olsun opuyorumnanaktan
.
ya canım sorma bu gözükoralası UYAP bizi iyice kısıtladı artık. şimdi de işyerindeyim biraz bakıyım KK'ya dedim eve bile gidemedim kızzzzzzz:)) aslında bu akşam çalışmam lazım ben buralardayımda yine sen yoksun be gülüm:)
Yasemincim seni 250 adet yazdım merak etme canım.
Çalıkuşum dualarımızı paylaştık,sana kalmadııııııııııııııııı.Zaten sen 500 adet okuyarak rekor kırdın.Azıcık dinlen ki diğer arkadaşlarımızda aynı performansı sergileyebilesin di mi ama.Canım ikisininde görevi aynıymış.Yumurtaların kalitesini arttırıyormuş.hangisi sana hoş geldiyse onu dene canım.
Dinamiss cim,yeterki denizimiz sağlıkla gelsin. Sende yarın öbür gün bizler için okursun inşallah.
Canikom benim genel anastezi ile alindi hicbirsey hissetmiyonkafamçokkarıştı korkma :teselli: sadece islemden sonra böyle adet sancisi gibi birazcik oluyo ya agri kesici istersin. Ben istemedim doktor sicak su tulumu koy ara ara dedi yaptim ertesi gün gecti.delikafaduldenÇalıkuşum sanırım önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim yapılacak.nasıl bir işlem ağrılı,acılı mı?
Kaç yumurta olması iyi, yumurta sayısı arttıkça döllenme ihtimali artıyor mu?
ICS yapılacakmış,senin uyarıların sayesinde özellikle sordum,mikroenjeksiyon dediler.
Yumurtaların boyutu öenmli mi?Kaç mm olmaları gerekiyor.
Ayrıca Saraçoğlunun kuru incir kürü varmış,o da yumurta kalitesini arttırıyormuş. Ben biraz geç kaldım , inşallah tutar çok dua ediyorum.:Saruboceq:
Yumurta toplamadanda,transferdende körkuyorum.Çok mu acıyorrrrrrrrrrrrr?senağlama
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasayim sana sende yazçalıkuşum tatlum üzülme kızzzz seninlede görüşürüz yaz özelden telini bana:))))
valla rahat rahat görüşemiyoruz. bu akşam biraz iş uzadıda ancak yazabiliyorum size hala iş yerindeyimm(( offf sen naptın canım görüşmeyeli hiç birinize tek tek cevap yazamıyorum genel geçiyorum ama hep aklımdasınız
Acaba bazen belirtisi olmuyomu :uhm:cünkü benim tanidiklarimin hepsinde bayagi bir belirtiler vardi. Neyse canim en azindan neyle savasacagini ögrendin demi herseyin bir caresi var canim ŞenizCALIKUSU CNM Şenizsagol yeni yasima yeni gelismelerle girdim insallah hayirlisi olur evet cogu kadinda görülen biseymis bu ama bende hic belirtisi yok acaba diyorum son hamileligimdemi olustu yenide onun icinmi belirtiler yok diye düsünüyorum evet sanirim bana da hormon verilecek carsamba günü tekrar ac karnina gidip kanimdaki kan sekeri ölcümüne bakilacak inan simdiden yoruldum bütün bi günümüz yollarda geciyor cektigimiz bu eziyetin karsiligin rabbim verir ins cikan kansekeri degeriylede tedavi sekli belirlenecek ibrahim saracoglunun sitesine evet bende gelir gelmez baktim dün sogan kürünü kesin uygulayacagim herseyin hayirlisi olsun cnm hepimiz icin
sagol cnm iyi dileklerin icin rabbim hepimizin dilegini versin ins
Calikusuuum muccckss
LIMBURG cnm gelmissin tabiki özledik seni hosgeldin cnm
CANLARIM BIR SIZ GORMUSSUNUZ GELDIGIMI TESEKKUR EDERIM BENDE SIZI COK OPTUM BIDE BI SAYFA SEY YAZDIM GORUNMUYCEK GIBIMI AMA :umursamaz:Seydam gozun aydin sebebin bilinmesi ne guzel...allah yardimcin olsun
Dinamisscim denizle Sana opucukler
Limburgcum sana da mucckkss
Kahvelokumcumm muckkks
Canlarim hepinize sevgiler opucukleeer
EVET CANIM YA ELIFTEN BIR HABER YOKMUCalikusuum iyiyim canikom,cookie yiyip duruyorum bay geldi abartmismiyim nee :)
Esraben daha iyi misin bitanem?lekelenmen gecti insallah?
Elifim nerde ki,keseyi gorcekti en son.
iyi canım ya.. çalışamadım (yani iş çalışması başka bi çalışma değil :) ) bende yaprak dökümünü izliyorum, bir yandan da kk ya bakıyorum.. sen nasılsın şeker..
:roflol: kiz yeme benim gibi tombis olursun, sonrada vermeye ugrasirsinCalikusuum iyiyim canikom,cookie yiyip duruyorum bay geldi abartmismiyim nee :)
Esraben daha iyi misin bitanem?lekelenmen gecti insallah?
Elifim nerde ki,keseyi gorcekti en son.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?