Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım bende çok sevindim..umarım başka sorun yoktur da ilaçlarla bebeğine kavuşursun..

süper canım çok sevindim güzel çıkmasına..en azından artık acaba bir sorun varmı diye düşünmeyeceksin..

Krizantemcim,nuraycım sizleri 250 lik bölüme yazdım.Umut cum seni de 100 olarak kaydettim.Kızlar kalan 368 duamız var , kim gönüllü olur fazla da okumamamız lazım.
Seydam,canım, doğum günün kutlu olsun.

ben okudum canım 250 mi.ama girip haber verebilmek ne mümkün..sayfalar açılmıyor,mesajlar gitmiyor..2-3 gündür çok ağır ve sorunlu ..umarım bu gider..

cok sagol cnm benim evet bende sogan kürünü uygulamayi düsünüyorum iyi dileklerin icin tesekkür ederim cnm

SEYDAMCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ALLAH SANA ÇOK GÜZEL KIZ VERSıN....opuyorumnanaktan
evet bende cok sasirdim bu sonucu hic beklemiyorudm ama kesin sonuc bu cnm bilmiyorum icimde bi bosluk olustu dahami zorlasiyor hersey bilmiyorum insallah güzel dilegin senin icinde benim icinde biran önce gerceklesir cnm

(((((((((((((((((((((((Seydam canim benim Şeniz sonuclarin cikmis benim bekar olan görümcemdede bu PCO var . Zaten cogu kadinda var. Benim bir tanidigimdada bu problem cikinca bebisleri yasasin diye hormon verdiler ve simdi kizi var.
Canikom baksana bu sogan kürü bu problem icinde cok iyi Prof.Saracoglunu sitesine bir bak istersen.
Bu arada gecmis dogum günün kutlu olsun canim daha nice nice saglikli yillara.
Iyiki dogdun tatliskom opuyorumnanaktan))))))))))))))))))))))))
CALIKUSU CNM Şenizsagol yeni yasima yeni gelismelerle girdim insallah hayirlisi olur evet cogu kadinda görülen biseymis bu ama bende hic belirtisi yok acaba diyorum son hamileligimdemi olustu yenide onun icinmi belirtiler yok diye düsünüyorum evet sanirim bana da hormon verilecek carsamba günü tekrar ac karnina gidip kanimdaki kan sekeri ölcümüne bakilacak inan simdiden yoruldum bütün bi günümüz yollarda geciyor cektigimiz bu eziyetin karsiligin rabbim verir ins cikan kansekeri degeriylede tedavi sekli belirlenecek ibrahim saracoglunun sitesine evet bende gelir gelmez baktim dün sogan kürünü kesin uygulayacagim herseyin hayirlisi olsun cnm hepimiz icin

sagol cnm iyi dileklerin icin rabbim hepimizin dilegini versin ins

Son düzenleme:
allah yardimcin olsun kolayliklar versin acisiz bi sekilde atlatirsin cnm ins güzel dogum günü dileklerin icinde tesekkür ederim cnm sagol:1hug:

Seydam gozun aydin sebebin bilinmesi ne guzel...allah yardimcin olsun
Dinamisscim denizle Sana opucukler
Limburgcum sana da mucckkss
Kahvelokumcumm muckkks
Canlarim hepinize sevgiler opucukleeer

evet canım ya, çok yoğunum, yetiştirmem gereken bi çalışma var.. bugün de bi kırgınlık vardı üzerimde çalışamıyorum...
ii haberlerini mutlulukla takip ediyorum canımm.. rabbim okunan duaları da kabul etsin..

Seni unuturmuyuz hic ask olsun opuyorumnanaktan
.

a.s.

Şeniz

Bilgilerin icin saol canikom hangisi kolayima gelirse uygularim artikinopuyorumnanaktan

Canikom benim genel anastezi ile alindi hicbirsey hissetmiyonkafamçokkarıştı korkma :teselli: sadece islemden sonra böyle adet sancisi gibi birazcik oluyo ya agri kesici istersin. Ben istemedim doktor sicak su tulumu koy ara ara dedi yaptim ertesi gün gecti.delikafadulden
Yumurta sayisi 7 falan normal diyorlar yani benim 5 di ve birazcik azdi :çok üzgünüm:ama önemli olan kalitesi ve zaten iki tane koyuyorlar onlar döllensin tamam yeter. ICSI yaptirman cok yi canim Şeniz en azindan riske atmassin o dönemini, adamlar tembel spermi alip uykucu yumurtanin icine koyduklari icin birlesmek zorunda kaliyorlar :roflol: Boyutu hepsinin zaten farkli farkli o önemli degil iclerinde güzel yerismis mutlaka oluyo. kaydirigubbakcemile2benimkiler 12 , 14 ,18 ,26, 32 idi.:jeyyar:
Transfer zaten hic hissetmiyon yani asilamayla ayni.zemuszemus
Kiz simdi cok ayip olacak ama söylüyeyim bari hani bazen esinle beraber olunca canin yanarya hah iste transferde o kadarini bile hissetmiyon.:kedi:
Kiz incecek katether ( Türkcede böylemi bilmiyom anacim) :uhm: yani bizler neler görmedik demi kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe :kedi: kovdurcaksiniz leyn beni kk dan.:mymeka: Acik acik konusuyom bide. Canikom yani kisaca hic acimiyo merak etme. Baska sorun varsa sor hayatim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasayim sana sende yaz

Acaba bazen belirtisi olmuyomu :uhm:cünkü benim tanidiklarimin hepsinde bayagi bir belirtiler vardi. Neyse canim en azindan neyle savasacagini ögrendin demi herseyin bir caresi var canim Şeniz

iyi canım ya.. çalışamadım (yani iş çalışması başka bi çalışma değil :) ) bende yaprak dökümünü izliyorum, bir yandan da kk ya bakıyorum.. sen nasılsın şeker..

Calikusuum iyiyim canikom,cookie yiyip duruyorum bay geldi abartmismiyim nee :)
Esraben daha iyi misin bitanem?lekelenmen gecti insallah?
Elifim nerde ki,keseyi gorcekti en son.

LIMBURG cnm gelmissin tabiki özledik seni hosgeldin cnm

Seydam gozun aydin sebebin bilinmesi ne guzel...allah yardimcin olsun
Dinamisscim denizle Sana opucukler
Limburgcum sana da mucckkss
Kahvelokumcumm muckkks
Canlarim hepinize sevgiler opucukleeer
CANLARIM BIR SIZ GORMUSSUNUZ GELDIGIMI TESEKKUR EDERIM BENDE SIZI COK OPTUM BIDE BI SAYFA SEY YAZDIM GORUNMUYCEK GIBIMI AMA :umursamaz:
EVET CANIM YA ELIFTEN BIR HABER YOKMU

PAPATYACIM SEN NERELERDESIN IKI DAKKA GIRDE IYI HABERLERINIZI VER CANI MERAKTAYIZ HEPIMIZ

iyi canım ya.. çalışamadım (yani iş çalışması başka bi çalışma değil :) ) bende yaprak dökümünü izliyorum, bir yandan da kk ya bakıyorum.. sen nasılsın şeker..

Bosver canikom zemuszemus izle ohhh sefan olsun zaten bütün gün kosturmakla geciyo birazda kendine zaman ayir.opuyorumnanaktan
Bizde kocisle genis aileye baktik internetten ay cok komik bir dizi ben cok seviyom.
:roflol: kiz yeme benim gibi tombis olursun, sonrada vermeye ugrasirsin

Sahi elifi bende cok merak ediyom doktordan sonra haber vermedi demi.
Sülaldanda ses cikmadi Insallah kürtaji iyi gecmistir

Fistiklar iyi geceler size tatli rüyalar opuyorumnanaktan ben yatiyom yarin karanlikta ise gidiyom karanlikta geliyomm :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
DINAMISSCIM NASILSIN DENIZ'im NASIL?CANIM BIRSEY SORUCAM SEN DAHA BASLARDAYKEN ANANAS SUYUNDAN BAHSETMISTIN CANIM OZELLIKLERI NASIL OLMALI KENDINMI SUYUNU CIKARIYORSUN YOKSA HAZIRMI HANGI MARKA BIRDE NE ZAMAN KULLANMAYA BASLADIN BIR DEEE FAYDALARI NEYMIS CANIM KUSURA BAKMA COK SORU SORDUM CANIM YA:kedi:

Limburgum canikom sen geldin ama ben yatmak zorundayim :çok üzgünüm: yarin is var canikom görüsürüz öptümmmmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…