Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba
ben de site ile ilgili sorun yaşıyorum,hata veriyor
ozpor test sonucun nasıl
elif nerdesin
CLEXAN kullanan arkadaş,iğne yerlerinin morarması ve hafif şişmesi normal,doktorum beni uyarmıştı korkmamam için
ben en rahat göbekten yapıyorum,bir hafta kadar kollara geçtim,o arada göbekteki morluklar azaldı,geçen bacaktan deneyeyim dedim,denemez olaydım,hem çok acıdı,hem de diğer yerlerin iki katı kadar morardı ve şişti,bence endişelenme

canım merak etme ben de clexan kullanırken aynı şeyler oldu. sonra başka bir iğneye geçtim o daha az yaptı. ama asıl önemli olan damara gelmesin damara gelince morarıyor benim son 4 ay hemen hemen hiç morarmamıştı. öğrendikçe seninde morarmaların azalacak. iğneyi doğru tut ve çok hızlı ilacı ayrıca iğneyi çıkardıktan sonra bir sire bastırmaya devam et gün içinde de o bölgeye kolonyalı pamuk ile bir süre basılı tut ama bastırmadan..

sonuçların için birşey diyemiyorum çünkü her hastanenin referans aralığı farklı oluyor..

nergis60 çok teşekkür ederim desteğin için. bu arada izmirde hangi doktorun takibinde olumlu sonuç alan ve gen mutasyınları olarak bana yakın olanlar var. yani bizim gibilerin gebelik takibini yapabilen bir doktor tavsiyesi verebilirmisiniz?

bana söylenen doğum kontrol haplarının gizli kan hastalıkları ve pıhtılaşma gibi sorunları tetiklediği idi. şuan gittiğimiz hematoloğumuz doğum kontrol hapını ömrünün sonuna kadar unut dedi. ve benim başıma gelenden bir tek onu sorumlu bulabildiler. eğer gerçekten bir pıhtılaşma sorunun varsa. bence bunu araştır derim. bu pıhtı beyne ve kalbede atabiliyor. ozaman çok riske girmiş olursun bece.

pembe peri kullanıcısına
(özelden 50 mesaj rakamına ulaşmadığımdan atamıyorum)
dvt derken neyi kastettin anlamadım ama benim 2 düşüğüm olmuştu önceden ama araştırmamıştık bende kendimi doğum kontrol hapı ile dinlenmeye almıştım sonra 8 ay önce karaciğerim ve kalbim arasındaki damarlar tıkantı. 8 aydır tedavi görüyorum. kemik iliği biyopsisinden anlaşıldı ki bakılan 5 pıhtılaşma geninin 4 ü heterozigot. damardaki bu pıhtılşamanın nedenini kullandığım doğum kontrol hapının uyuyan genlerimi aktif etmesi olarak söylediler. şuan bana doğum kontrol hapı ömür boyu yasak.benimki de miralondu bu arada. markası farketmez bence etkinliği önemli olan. umarım senin genlerinde mutasyon yoktur. iyişallah güzel haberini verirsin. izmirdemisin sen de?

Seydam gozun aydin sebebin bilinmesi ne guzel...allah yardimcin olsun
Dinamisscim denizle Sana opucukler
Limburgcum sana da mucckkss
Kahvelokumcumm muckkks
Canlarim hepinize sevgiler opucukleeer
sagol cnm insallah herseyin hayirlisi versin allahim:teselli:

sagol sikma canini cnm herkesin acelesi vardir da görmediler diyelimma.s.

selam kızlar bugün pek durgun burası sanırım herkes benim gibi ulaşım sıkıntısı yaşıyor..herkes iyi mi??

canım sabahtan beri kk açık ama ne yazı yazabiliyorum nede mesajları güncelleyebiliyorum dünden beri sıkıntı var umarım biran önce geçer
aynen senin dileğin gibi umarım herkes iyidir :Saruboceq:

ege 09 geçmiş olsun benim doktorum ege üniversitesinden di.
tekekkür ederim nazli-03.Peki isim verebilirmisin. az önce 1 emine 1 kullanıcısının sayfasından bir sermet sağol ismi okudum. bizim gibilerin işi uzun ve meşaggatli. o sebeple hoca çok önemli. ben özel mesaj yazamıyorum yeni kullanıcı olduğumdan. yani bana bir isim lazım yazabilirmisin acaba. hematoloğum da egede bir prof. egede olması benim için çok daha iyi yani.

ege 09 geçmiş olsun benim doktorum ege üniversitesinden di.
tekekkür ederim canım.Peki isim verebilirmisin. az önce 1 emine 1 kullanıcısının sayfasından bir sermet sağol ismi okudum. bizim gibilerin işi uzun ve meşaggatli. o sebeple hoca çok önemli. ben özel mesaj yazamıyorum yeni kullanıcı olduğumdan. yani bana bir isim lazım yazabilirmisin acaba. hematoloğum da egede bir prof. egede olması benim için çok daha iyi yani.hihoyyyt

Calikusuum iyiyim canikom,cookie yiyip duruyorum bay geldi abartmismiyim nee :)
Esraben daha iyi misin bitanem?lekelenmen gecti insallah?
Elifim nerde ki,keseyi gorcekti en son.
şiiiii afiyet olsun deme öle cookie muki lülülülülülüiyiyim bitanem lekelenmem geçti.implantasyon kanaması olabileceğinden şüpheleniyorum..muckss

Kahvelokumum , esrabencigim ve Irazmetin, kizlar ne haber
iyidir canikom,seni sormalı sositososito

Nuraycım senin 250 adetini de yazdım,bende 250 mi bitirdim.yasemin,gülüş,krizantem in 250 lerini ve umut un 100 adetini bekliyorum.Onlarda bitirip sayılarını verirse bitmiş oluyor.

Nuraycım senin 250 adetini de yazdım,bende 250 mi bitirdim.yasemin,gülüş,krizantem in 250 lerini ve umut un 100 adetini bekliyorum.Onlarda bitirip sayılarını verirse bitmiş oluyor.

canım bitti benimki bu sabah ama seni göremeyince yazmadım kaçırmayasın diye inşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:

canım bitti benimki bu sabah ama seni göremeyince yazmadım kaçırmayasın diye inşallah dualarımız kabul olur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…