slm herkese arkadaşlar ben cleaxan kullanırken mosmor oluyo ve iğneyi yaptıgım yer kist gibi oluyo.bunun için pıhtılaşma zamanını gösteren test yaptırdım.sonuçlarıma yorum yapar mısınız.çünkü referans aralıgı belirtilmemiş.ve merak ediyorum
pt: 13.8
pt ınr: 1.07
pt% : 88
ege09 hoşgeldin ve çok büyük geçmiş olsun...lakin şimdi benim kafam karıştı bende çikolata kisti var 4cm. doktorum 1 ay doğum kontrol hapıyla bunu tedavi edebileceğini söyledi ama 2tane bebek kaybettim ben de ve pıhtılaşmadan şüpheleniyordu doktorum daha test de yapmadı beklemekteyim ama kafam hakikaten karışık....
sagol cnm insallah herseyin hayirlisi versin allahim:teselli:Seydam gozun aydin sebebin bilinmesi ne guzel...allah yardimcin olsun
Dinamisscim denizle Sana opucukler
Limburgcum sana da mucckkss
Kahvelokumcumm muckkks
Canlarim hepinize sevgiler opucukleeer
sagol sikma canini cnm herkesin acelesi vardir da görmediler diyelimma.s.CANLARIM BIR SIZ GORMUSSUNUZ GELDIGIMI TESEKKUR EDERIM BENDE SIZI COK OPTUM BIDE BI SAYFA SEY YAZDIM GORUNMUYCEK GIBIMI AMA :umursamaz:
EVET CANIM YA ELIFTEN BIR HABER YOKMU
PAPATYACIM SEN NERELERDESIN IKI DAKKA GIRDE IYI HABERLERINIZI VER CANI MERAKTAYIZ HEPIMIZ
selam kızlar bugün pek durgun burası sanırım herkes benim gibi ulaşım sıkıntısı yaşıyor..herkes iyi mi??
tekekkür ederim nazli-03.Peki isim verebilirmisin. az önce 1 emine 1 kullanıcısının sayfasından bir sermet sağol ismi okudum. bizim gibilerin işi uzun ve meşaggatli. o sebeple hoca çok önemli. ben özel mesaj yazamıyorum yeni kullanıcı olduğumdan. yani bana bir isim lazım yazabilirmisin acaba. hematoloğum da egede bir prof. egede olması benim için çok daha iyi yani.ege 09 geçmiş olsun benim doktorum ege üniversitesinden di.
tekekkür ederim canım.Peki isim verebilirmisin. az önce 1 emine 1 kullanıcısının sayfasından bir sermet sağol ismi okudum. bizim gibilerin işi uzun ve meşaggatli. o sebeple hoca çok önemli. ben özel mesaj yazamıyorum yeni kullanıcı olduğumdan. yani bana bir isim lazım yazabilirmisin acaba. hematoloğum da egede bir prof. egede olması benim için çok daha iyi yani.hihoyyytege 09 geçmiş olsun benim doktorum ege üniversitesinden di.
şiiiii afiyet olsun deme öle cookie muki lülülülülülüiyiyim bitanem lekelenmem geçti.implantasyon kanaması olabileceğinden şüpheleniyorum..muckssCalikusuum iyiyim canikom,cookie yiyip duruyorum bay geldi abartmismiyim nee :)
Esraben daha iyi misin bitanem?lekelenmen gecti insallah?
Elifim nerde ki,keseyi gorcekti en son.
iyidir canikom,seni sormalı sositosositoKahvelokumum , esrabencigim ve Irazmetin, kizlar ne haber
Nuraycım senin 250 adetini de yazdım,bende 250 mi bitirdim.yasemin,gülüş,krizantem in 250 lerini ve umut un 100 adetini bekliyorum.Onlarda bitirip sayılarını verirse bitmiş oluyor.
Nuraycım senin 250 adetini de yazdım,bende 250 mi bitirdim.yasemin,gülüş,krizantem in 250 lerini ve umut un 100 adetini bekliyorum.Onlarda bitirip sayılarını verirse bitmiş oluyor.
canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et iyi olmana sevindim :1hug:iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?