Limburgum canikom sen geldin ama ben yatmak zorundayim :çok üzgünüm: yarin is var canikom görüsürüz öptümmmmmm opuyorumnanaktan
DINAMISSCIM NASILSIN DENIZ'im NASIL?CANIM BIRSEY SORUCAM SEN DAHA BASLARDAYKEN ANANAS SUYUNDAN BAHSETMISTIN CANIM OZELLIKLERI NASIL OLMALI KENDINMI SUYUNU CIKARIYORSUN YOKSA HAZIRMI HANGI MARKA BIRDE NE ZAMAN KULLANMAYA BASLADIN BIR DEEE FAYDALARI NEYMIS CANIM KUSURA BAKMA COK SORU SORDUM CANIM YA:kedi:
Günaydın....hangi filme gittin bakem.... nasıldı bir yorum alalım:hulya:GÜnaydııınnn.
DÜn gİremedİm kk ya İŞler yoĞun bİde sİnemaya gİttİm.
AkŞama gİrermİyİm bİlemİom.
Şİmdİ okuyabİldİĞİm kadar geÇmİŞe bakıcam.byby
herkese günaydınnn......
herkese günaydınnn......
günaydınnnn
kız ne zaman tet yapcannn.
senin SAT nezamandı?
Size de günaydın kızlar ama ben tam da ayamadım vallahi(
"Uyku biraz daha uyku tüm isteğim buydu" diye bir şarkı var ya benim durumumu bu şarkı anlatıyor şu an...
Yaa işe gelmesek, şöyle öğlenlere dek uyusak ne hoş olurdu....
Bilgilerin icin saol canikom hangisi kolayima gelirse uygularim artikinopuyorumnanaktan
Canikom benim genel anastezi ile alindi hicbirsey hissetmiyonkafamçokkarıştı korkma :teselli: sadece islemden sonra böyle adet sancisi gibi birazcik oluyo ya agri kesici istersin. Ben istemedim doktor sicak su tulumu koy ara ara dedi yaptim ertesi gün gecti.delikafadulden
Yumurta sayisi 7 falan normal diyorlar yani benim 5 di ve birazcik azdi :çok üzgünüm:ama önemli olan kalitesi ve zaten iki tane koyuyorlar onlar döllensin tamam yeter. ICSI yaptirman cok yi canim Şeniz en azindan riske atmassin o dönemini, adamlar tembel spermi alip uykucu yumurtanin icine koyduklari icin birlesmek zorunda kaliyorlar :roflol: Boyutu hepsinin zaten farkli farkli o önemli degil iclerinde güzel yerismis mutlaka oluyo. kaydirigubbakcemile2benimkiler 12 , 14 ,18 ,26, 32 idi.:jeyyar:
Transfer zaten hic hissetmiyon yani asilamayla ayni.zemuszemus
Kiz simdi cok ayip olacak ama söylüyeyim barihani bazen esinle beraber olunca canin yanarya hah iste transferde o kadarini bile hissetmiyon.:kedi:
Kiz incecek katether ( Türkcede böylemi bilmiyom anacim) :uhm: yani bizler neler görmedik demi kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe :kedi: kovdurcaksiniz leyn beni kk dan.:mymeka: Acik acik konusuyom bide. Canikom yani kisaca hic acimiyo merak etme. Baska sorun varsa sor hayatim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yasayim sana sende yaz
Acaba bazen belirtisi olmuyomu :uhm:cünkü benim tanidiklarimin hepsinde bayagi bir belirtiler vardi. Neyse canim en azindan neyle savasacagini ögrendin demi herseyin bir caresi var canim Şeniz
aslıhannnnnnnnnnnnnn şekerim 368 tane okudum.the end......:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?