Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın reis nasılsın ben bugün daha erken kapatacağım neti dışarda işim var çıkmam lazım. görüşürüz. opuyorumnanaktan

slm herkese arkadaşlar ben cleaxan kullanırken mosmor oluyo ve iğneyi yaptıgım yer kist gibi oluyo.bunun için pıhtılaşma zamanını gösteren test yaptırdım.sonuçlarıma yorum yapar mısınız.çünkü referans aralıgı belirtilmemiş.ve merak ediyorum
pt: 13.8
pt ınr: 1.07
pt% : 88

günaydın kızlar
invaze canım inan bilmiyorum bana daha öyle bir test yapılmadı ama birazdan kızlar gelir onlar cevap verebilir sana

GÜnaydııınnn.
DÜn gıremedım kk ya ıŞler yoĞun bıde sınemaya gıttım.
AkŞama gırermıyım bılemıom.
Şımdı okuyabıldıĞım kadar geÇmıŞe bakıcam.byby

Canım benim sağolasın, işte biz suyumuzun biraz az olması dışında iyiyiz şükür..Umarım suyumuz da daha da azalmazsa başkaca bi derdimiz yok:)

Canım ben ananas suyunu kanamam olduktan sonra içmeye başlamıştım. 4. ay bitene de dek de içtim. Tadını hiç sevmemiştim, 4. aydan sonra bıraktım.
Ananas suyu bebeğin düşük tehlikesi olduğu zamanlarda içiliyrmuş, daha iyi tutunmasını sağlıyormuş diye duydum. Doktoruma da danışmıştım, o da bir sakıncası yok iç demişti. Doğal progestan etkisi yapıyor yani, hem hapı içiyordum hem ananas suyunu ben.
Kendim sıkmadım canım, Dimes in falan yüzde yüz meyve suları var ya onlardan alıp içiyordum.

Size de günaydın kızlar ama ben tam da ayamadım vallahi(

"Uyku biraz daha uyku tüm isteğim buydu" diye bir şarkı var ya benim durumumu bu şarkı anlatıyor şu an...

Yaa işe gelmesek, şöyle öğlenlere dek uyusak ne hoş olurdu....

günaydınnnn
kız ne zaman tet yapcannn.
senin SAT nezamandı?

dur kız test falan demeye baslamıssın erken daha cok erken
benım sat 29. bayrama denk gelıyo ıste bayramda yapamam test dıye 1veya 2 gun onceden ıdrar testıyle yaparım kan testı yaparmıyım bılmıyorum ama her ıkısı ıcınde erken daha sende yapma bak bekle bıraz daha.

canım sen ıste ben senın yerıne oglen yatar 2 saat uyurummirmirmirmir bende vakıt bollll

Canım verdiğin bilgiler için acayip teşekkür ederim,içim rahatladı inan,çok tedirgindim.İnşallah hayırlısı neyse o olur canım.

Nergiscim,tuluncum 250 adetlerinizi yazdım.Nergiscim sen kalan 368 adetide okuyacakmıydın?yanlışda hatırlıyor olabilirim

Benim reglimede 9 gun kaldı kızlar, goguslerimde bir hareket yok, kasıklarımda hafif bir agrı var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…