ah canım sağol sona kalıcamda bir beni bekliceksiniz diye ödüm koptu valla utandım :kedi:canım senin 250 adetinide ekledim. merak etme canım.
hadi bakıyım şeker bu ay senden güzel haberler bekliyoruz inşallah kuzuhayır mucocum değilim, son kaybımdan sonra korunmadığım ilk ay sayılır bu, bakalım beklemedeyiz kısmetse :Saruboceq:
sabah istanbuldan kuzenim ve bebği geldi 1,5 yaşında.ben böyle tatlı bir kız bebek görmedim, kocişle bana ne cilveler ne edalar.valla kociş doğurabilse benden önce doğurur, bakıyorum da benden hevesli hehehehehe delikafadulden
Kılzar siz hematoloğa mı,endokrinolojiyemi gidiyorsunuz,ve gittiğiniz dr nin neyi takip ettiğini,nasıl fayda sağladığını anlatırmısınız?ben tüp bebk yaptırıcAM bir kaç gün sonra,yumurta transfer işlemim olacak.Bu nedenle gerekli ise o dr ye de gidicem.
hadi bakıyım şeker bu ay senden güzel haberler bekliyoruz inşallah kuzu
canım hadi hayırlısı inşallah güzel yumuşların güzel bebişlere dönüşür... inşallah bitanem....
canim benim ALLAH razi olsun insallah canim insallahsağol canım benim umarım Allahım sana da biran önce sağlıklı bir bebiş verir ve tüm sıkıntılarını geçmişini unutursun bunu yürekten diliyorum canım arkadaşım
evet canim ya aynen oluyor bazen hic gereksiz yere cosuyor icim aglama krizinie giriom hele o gece yataga yatmasi yokmu gozlerimi kapatir kapatmaz onumde sanki RABBIM BIZEDE NASIP EDECEK INSALLAHcanım hoşgeldin hayırlısıyla sende sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın
nergis canım sanada geçmiş olsun iyi olmana sevindim
canım inşallah sorunsuz geçer ve bebeşine gidecek tüm yollar sana açılır
gez hayatım gez rahatla biraz ailenle hasret gider zaten kaç zamandır sayıklıyordun onları
limburg canım bitanem maalesef bu tür duyguları belirli bir süre yaşayacaksın hatta çok iyiyim dediğin bir zamanda bile ansızın aklına gelecek ve ağlayacaksın ama elden ne gelir bitanem meleklerimiz bizi bekliyor zamanı gelince yine onlarla olacağız :teselli:
günaydııınnn yine kimsecikler yok ben böle kendi kendime konuşurum artık lülülülülülü
kimse yok muuuuuuuu sırnaşık şey
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr............
Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
merhabalar canlargünaydın!!!!!!
dün 1 kez girebildim kk'ya okuldu evdi derken akşam 9da uyudum valla.
canim tabiki oluyor hele sen daha farklisin bizden duygularin hislerin cok normal canim uzme bakiyim annecigi DENIZ'imiziOf kızlar ya neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı bir sıkıntı...Halbuki canımı sıkacak bişe de olmadı..Öyle küçük küçük şeylere takılıp duruyorum...
Neden bazen bu kadar daralır ki insan...
İş de yapasım yok, ama işim de çok
Öyle uzanıp kitap okumak film izlemek istiyorum, sakin sakin...Bazen işden de çalışmaktan da nasıl sıkılıyorum...
Size de oluyor mu böyle?
insallah bu ay olur canim yaaaaaaakızlar bugün adetimin 23 günü test yapıcaktım ama vazgeçtim 25. günde falan yaparım.
acaba bu ay olucak mı.ya o kadar çok istiyorum ki...
kasıklarımda hafif sancılar var adet sancısı gibi galiba bu ayda olmıcak:gitme:
canim bencede en azindan cantani bi kenarda hazir tut insallah zamanli gelir ama nolur nolmaz canim kizzzzz insan coskuyla yapar onlari insallah su 3 hafta cabuk gecerde soyle ayaklarini uzatip yatar dinlenirsin evindeoffff aynı durumdayım bende 34.haftamdayım ve hala çalışıyorum ve çok yoruluyorum herkese herşeye çatasım var sırf doğumdan sonra bebeğimle fazla vakit geçiriyim diye 37.haftama kadar çalışcam offf ya şu bayram gelseydi bi tatil yapsaydık evdede zaten hazırlıklarımız bitmedi daha bebeğin odası falan hiçbişeyi hazır değil daha çantamı bile hazırlamadım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo :çok üzgünüm:
canim sakin boyle isyan etme RABBIM bizi siniyor bu bizim sinavimiz emin ol mukafatini vereck RABBIM yavrularimiza kavustarack bizi bir gun10 gün öncesi normal mi bilmiyorum canım ama benim 1 hafta önce kasık ağrılarım
ve göğsümde sızlamalar falan olur.
ama dediğin gibi hamileliktede aynı belirtiler oluşuyor.
benimde adet tarihim 24 kasım canım.bakalım nolcak.zaten pazar bi tane test yapıcam onda çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten yok demektir.
ama artık olmasını o kadar çok istiyorum ki mafoldumben neden bize böle ceza veriyor allah anlamıyorum ya mafoldumben mafoldumben
ben kimseye bi kötülükte etmedim.
nelerin kimlerin bebekleri oluyo mafoldumben mafoldumben
tabi allah beterinden saklasın ama herzaman bunu düşünemiyosun.
krizantem inşallah hamileyizdir ikimizde :Saruboceq: :Saruboceq:
canim insallah guzel hayirli haberler alirsin insallah embriyolar cok kaliteli olurlar ve cok iyi tutunurlar anneciklerineİnşallah canım,dualarınıza beni de katın,inşallah hepimizin bebişi olur.
ay canim yaa yerim onu ben fotosunu koyarmisin canim zahmet olmazsa.evet ya herkes opuyo cocuklari herkesin mikrobu gecio yavrucaklara opturme sen ama insan da dayanamiyor onlari gorunce canim yaaaa benim icin sen onu op annesilimburgcum canım beni sormuşsun iyiyim efe de iyi şükür teyzesi.. şu grip nedeniyle çok tedirginiz. gelen giden olacak diye ödüm kopuyo.. öpme diyemiyorsun kimseye adamda sevimli öptürüyo kendini paşa:)) sen nasılsın canım neler yapıyorsun
limburgcum dün beni sormuşsun canım.ben kursu bıraktım.daha doğrusu sıkıntı geldi.bide şans buya kursa gelenlerin çoğu hamile.onların hamilelikle ilgili konuşmaları beni çok gerdi.daha kurs iyi gelecek sırada beni büsbütün gerdi.bende bıraktım ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?