Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aslıhan,gülüş,limburg,nergis alah cumanızı hayırlı kılsın.allah hepimize bugünün hürmetine sağlıklı ,sıhatli bebek versin...

sağol bitanem allah tüm dualarımızı kabul etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlarlar nasip etsin :Saruboceq:
canım benim dayımda ankarada herhalde 30 yıldır bahçelide çiçekçilik yapıyor 16. sokakta

Canım ben lütüf beyin hastasıyım...Ben memnunum doktorumdan , en azından bilgisine güvendiğim bir doktor...
Gidince ilk olarak hikayeni dinliyor.Hacettepede yapılabilecek olan bütün testleri yaptırıyor...Problemi belirleyip tedavini şeklini belirliyor...

melek teşekkür ben 677 heterizigot sülalesindenim:)

Canım değerlerimiz aynı :)
tedavim şöyle ,
kalp atımını 6+1 de aldıktan sonra 0,3 ml fraxaparine iğneye başladım...Tabi asprin + folbiolde kullanıyorum...Asprin + folbiole hamile kalmadan 3 ay öncesinde başlamıştım...

canım benım o duyguyu okadar cok ıyı bılıyorumkı ınsalllah rabbım bızede nasıp eder ısteyen herkese hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp olsun ınsalllah

Son düzenleme:
melekciim şimdi hamilemisin yoksa bebeğinmi var bende 0,4 lük iğne demişti burdaki doktorum senin kaç düşük oldu ben yeniden sağlıklı bir hamillelik geçirebilcekmiyim acaba bazen olmuycakmış gibi geliyo bir anlık geri olcak diye düşünüyorum

çok net değil yüklerken sığmadı oynayınca bozuldu ayarları ama son halimiz bu:)) teyzesi
Canım maaşallah bebişine , çok tatlııııı...

Evet canım , hamileyim şu an 14+3 günlük...
Canım benim hiç düşüğüm olmadı ama ilk bebeğimi doğuma 2 gün kala karnımda kaybettim.37+5 de...Sebebi pıhtılaşma değil ama...
Bu ikinci hamileliğim ...
Canım tabiki sende sağlıklı bir hamilelik geçireceksin.Buna gönülden inan ki her şey yolunda gitsinn...
melek nerdesun şekerim yaaaa böyle yalnız bırkamaaaa moral kaynaklarımdan birisin
Geldim şekerimmm geldimmmm :)
Maalsef yazılırla uğraşıyorum şu sıralar , yoğundum , ondan giremedim...
Nasılsın canım , nasıl gidiyor ?

melek sen de lütfü hocanın hastasısın sanada sorayım... benim vajinal muayene etmişti gittiğimde herhangi bir sıkıntı olsa görürdü dimi. ve gereken şeyleri söylerdi... muayeden sonra eşime herşey yolunda demişti yani rahimde sorun olsa vajinal ultrasonografi ile görürdü tecrübeli neticede. ???????

melekcim sağol canımkaydirigubbakcemile3 inşallah senin bebişin fotolarını görcez aramıza katılınca tabi zaman bulabilirsen resim yüklemek için:))) şimdi uyuyo benimki ondan takılabiliyorum

melekcim sağol canımkaydirigubbakcemile3 inşallah senin bebişin fotolarını görcez aramıza katılınca tabi zaman bulabilirsen resim yüklemek için:))) şimdi uyuyo benimki ondan takılabiliyorum
İnşaallah canımm :) Büyük bir zevkle resimleri eklerim o zaman :)

Melekcim karşılaşamıyoruz ne zamandır? Nasılsın sen de bebiş de iyidir umarım:)

aslihan1806, büşra44, gelevera+, gulus27, mutluson sizler nasılsınız kızlar?

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederiz teyzeleri:))) malum burası bizim evimiz gibi oldu zamanında az dert yanmadık çok şey paylaştık biz bu sitede... umarım buradaki tüm arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalıp evlatlarınızı kucağınıza alır. hamile olan tüm arkadaşlarımda sağ salim yavrularına kavuşup bize güzel haberlerini veririler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…