aslıhan,gülüş,limburg,nergis alah cumanızı hayırlı kılsın.allah hepimize bugünün hürmetine sağlıklı ,sıhatli bebek versin...
sayfanızı sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum pek benim 2 boş kese 2 kimyasal gebeliğim var.. ANKARALI arkadaşlara sesleniyorum ben doktor konusunda çok muzdaribim. kime gitcemi bilemiyorum lütfü beye gitsemmi nasıl bi doktor???????
hamile kal gel derse.. moralim bozulur..
melek teşekkür ben 677 heterizigot sülalesindenim:)
kızlar kaç saatir komşumuzun oğluna bakıyorum.okadar güzelki.evim okadar neşelendiki.oysaki benim evimin bir çocuk sesine nekdar ihtiyacı varmış,aman ya!insan çok kötü oluyo.sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyo bazen..
ay canim yaa yerim onu ben fotosunu koyarmisin canim zahmet olmazsa.evet ya herkes opuyo cocuklari herkesin mikrobu gecio yavrucaklara opturme sen ama insan da dayanamiyor onlari gorunce canim yaaaa benim icin sen onu op annesi
çok net değil yüklerken sığmadı oynayınca bozuldu ayarları ama son halimiz bu:)) teyzesi
melek nerdesun şekerim yaaaa böyle yalnız bırkamaaaa moral kaynaklarımdan birisin
nazlı 03 maşallah tatlım yaa çok tatlı kuzucuk maşallah
Canım maaşallah bebişine , çok tatlııııı...çok net değil yüklerken sığmadı oynayınca bozuldu ayarları ama son halimiz bu:)) teyzesi
Evet canım , hamileyim şu an 14+3 günlük...melekciim şimdi hamilemisin yoksa bebeğinmi var bende 0,4 lük iğne demişti burdaki doktorum senin kaç düşük oldu ben yeniden sağlıklı bir hamillelik geçirebilcekmiyim acaba bazen olmuycakmış gibi geliyo bir anlık geri olcak diye düşünüyorum
Geldim şekerimmm geldimmmm :)melek nerdesun şekerim yaaaa böyle yalnız bırkamaaaa moral kaynaklarımdan birisin
İnşaallah canımm :) Büyük bir zevkle resimleri eklerim o zaman :)melekcim sağol canımkaydirigubbakcemile3 inşallah senin bebişin fotolarını görcez aramıza katılınca tabi zaman bulabilirsen resim yüklemek için:))) şimdi uyuyo benimki ondan takılabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?