evet canım sık giremedim...Okul çok yoğun şu sıralar...Melekcim karşılaşamıyoruz ne zamandır? Nasılsın sen de bebiş de iyidir umarım:)
aslihan1806, büşra44, gelevera+, gulus27, mutluson sizler nasılsınız kızlar?
Melekcim karşılaşamıyoruz ne zamandır? Nasılsın sen de bebiş de iyidir umarım:)
aslihan1806, büşra44, gelevera+, gulus27, mutluson sizler nasılsınız kızlar?
Ayy Melek canım ne heyecanlısındır şimdi..Ben de merak ettim şimdi kız mı erkek mi bakalım bebişimiz, gerçi sağlıklı olsun yeter ama insan yine de çok meraklanıyor:)
Üçlü testinde iyi çıkacaktır eminimki, hiç stres yapma tatlımopuyorumnanaktan
Biz de iyiyiz canım, ben de ya önümüzeki hafta ya d abayramdan sonra gideceğim tekrar kontrole..Böyle durumlar, bi aksilik yok çok şükür:)
Kılzar siz hematoloğa mı,endokrinolojiyemi gidiyorsunuz,ve gittiğiniz dr nin neyi takip ettiğini,nasıl fayda sağladığını anlatırmısınız?ben tüp bebk yaptırıcAM bir kaç gün sonra,yumurta transfer işlemim olacak.Bu nedenle gerekli ise o dr ye de gidicem.
ay canim yaa yerim onu ben fotosunu koyarmisin canim zahmet olmazsa.evet ya herkes opuyo cocuklari herkesin mikrobu gecio yavrucaklara opturme sen ama insan da dayanamiyor onlari gorunce canim yaaaa benim icin sen onu op annesi
çok net değil yüklerken sığmadı oynayınca bozuldu ayarları ama son halimiz bu:)) teyzesi
ayyyy maşallah yaa çok tatlı bişey bu insanın ısırası geliyo sevmelere doyamaz insan
herkese merhabalar cumalariniz mubarek gunahlariniz af dualariniz bir an once kabul olsun insallah canlarim
canim bencede en azindan cantani bi kenarda hazir tut insallah zamanli gelir ama nolur nolmaz canim kizzzzz insan coskuyla yapar onlari insallah su 3 hafta cabuk gecerde soyle ayaklarini uzatip yatar dinlenirsin evinde
canım gerçektende çok zevkli oluyo bebek için bişeyler hazırlamak allah isteyen herkese nasip etsin hamileliğimiz boyunca hep tedirgin olduğumuz için erkenden bişeyler yapmak istemedim sonra üzülmemek için bu seferde geç kaldım şimdide ağırlaştım elim çok yavaş bakalım hayırlısı olsun h.sonuna benim oğlan geliyim falan demezse çantamı hazırlıycam :Saruboceq:
ay canim yaa yerim onu ben fotosunu koyarmisin canim zahmet olmazsa.evet ya herkes opuyo cocuklari herkesin mikrobu gecio yavrucaklara opturme sen ama insan da dayanamiyor onlari gorunce canim yaaaa benim icin sen onu op annesi
çok net değil yüklerken sığmadı oynayınca bozuldu ayarları ama son halimiz bu:)) teyzesi
canim ya ALLAH'im nazarlardan saklasin yemin ederim cooooooook tatli cok guzel bir bebek esimede gosterdim bayildik ikimizde canim ya masallah ne kadar seker ya sen yolla onu bana minciklayayim azicik
Gelevera haklısın, relaksss olmak gerek ama bu ara herşeye sinirirm bozulur oldu benim
Son 1-2 gündür nedense böyle... Neyse bu halim de geçici biliyorum:)
Sen nasılsın tatlım, nasıl gidiyor dersler, kpss ye hazırlanıyorsun sen değil mi? Kolay gelsin valla, ben bu kpss ye girerken kendi kendimi hep bu son ders çalışışın olacak diye motive etmiştim:)
aminnnnnnnnnn insallahhepinize teşekkür ederiz teyzeleri:))) malum burası bizim evimiz gibi oldu zamanında az dert yanmadık çok şey paylaştık biz bu sitede... umarım buradaki tüm arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalıp evlatlarınızı kucağınıza alır. hamile olan tüm arkadaşlarımda sağ salim yavrularına kavuşup bize güzel haberlerini veririler..
evet canim haklisin bende katiliyorum sana bende yavrma birsey almamistim icim gittigi halde iyiki de oyle yapmisim simdi onlari gordukce cok zor gelirdi.artik annecigin falan yanindasa yardimci olur sana yavas yavas basla sen canim opuyorumherkese merhabalar cumalariniz mubarek gunahlariniz af dualariniz bir an once kabul olsun insallah canlarim
canim bencede en azindan cantani bi kenarda hazir tut insallah zamanli gelir ama nolur nolmaz canim kizzzzz insan coskuyla yapar onlari insallah su 3 hafta cabuk gecerde soyle ayaklarini uzatip yatar dinlenirsin evinde
canım gerçektende çok zevkli oluyo bebek için bişeyler hazırlamak allah isteyen herkese nasip etsin hamileliğimiz boyunca hep tedirgin olduğumuz için erkenden bişeyler yapmak istemedim sonra üzülmemek için bu seferde geç kaldım şimdide ağırlaştım elim çok yavaş bakalım hayırlısı olsun h.sonuna benim oğlan geliyim falan demezse çantamı hazırlıycam :Saruboceq:
celen35, denden, gelevera+, gulus27, roselenda, Sülal, yasemin-66 hanimlar nasilsinizzzza.s.
Gelevera tembellik yapma kız, gözün memurukta olmasın, öğetmen olarak atansan daha iyi..Valla ben eşime bi özeniyorum ki, hele yazın. ben sabahın körü kalkıp işe geliyorum o yatıyor öğlene dek:)
Çalış da branşındna atan canım benim, yaparsın sen :)
Limburg canım benim, sende iyisin değil mi? İnşallah daha da iyi olacaksın canım benim:)
Sülal canım çok geçmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:
Celen canım sen nasılsın? Tatlı kızın nasıl oldu, iyisiniz umarım ikinizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?