Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Melekcim karşılaşamıyoruz ne zamandır? Nasılsın sen de bebiş de iyidir umarım:)

aslihan1806, büşra44, gelevera+, gulus27, mutluson sizler nasılsınız kızlar?
evet canım sık giremedim...Okul çok yoğun şu sıralar...
İyiyim canım , beişte çok iyi çok şükür.Salı günü bebişimin cinsiyetini tam olarak öğrencem ve üçlü testi yaptırcamm
sen nasılsın canım ?

Ayy Melek canım ne heyecanlısındır şimdi..Ben de merak ettim şimdi kız mı erkek mi bakalım bebişimiz, gerçi sağlıklı olsun yeter ama insan yine de çok meraklanıyor:)
Üçlü testinde iyi çıkacaktır eminimki, hiç stres yapma tatlımopuyorumnanaktan

Biz de iyiyiz canım, ben de ya önümüzeki hafta ya d abayramdan sonra gideceğim tekrar kontrole..Böyle durumlar, bi aksilik yok çok şükür:)

çoooookkk heyecanlıyım :) Veeee meraklıyımmm..
İnşaalah üçlü testte iyi çıkar...
Canım senin de iyi olmana çok sevindimmm...İyi haberlerini bekliyoruz...Bu arada farkettin mi üst sıraya yerleşmişsin listede :)

Aslıhan cım canım nasıl gitsin işte..
ış ev arasında gidiyor hayat..ışten sıkılmakla geçiyor bu ara günlerim..Şu bayram tatili bir gelseydi biraz nefes alacaktım..
Aslında iznim var ama, doğum sonrası daha çok lazım olacak diye almıyorum da..
Böyle işte tatlım..

Canım bu konuda hiç bilgim yok, ancak güzel dileklerde bulunabiliyorum senin adına..
Ben sadece kadın doğumcuma gidiyorum.
Tüp bebekte de inşallah herşey yolunda gider tatlım:Saruboceq:

Gelevera haklısın, relaksss olmak gerek ama bu ara herşeye sinirirm bozulur oldu benim
Son 1-2 gündür nedense böyle... Neyse bu halim de geçici biliyorum:)

Sen nasılsın tatlım, nasıl gidiyor dersler, kpss ye hazırlanıyorsun sen değil mi? Kolay gelsin valla, ben bu kpss ye girerken kendi kendimi hep bu son ders çalışışın olacak diye motive etmiştim:)

canım benim olcak o kadar hamilelik sıkıntıları.... doğunca bitcek bütün sıkıntı stres huzur gelcek inşallah :ecrin_bebek:

vala bende kpss pek çalışmıyorum aslındahiç çalışamıyorum desem yeridir. çünkü kpss 2008 puanılma memurluk tercihi yaptım sanırım ona umutlanıyorum çalışmaya azimlenemiyorum... inşallah herhangi bir memurluk gelirde özel sektörden kurtulurum...

aminnnnnnnnnn insallah

Gelevera tembellik yapma kız, gözün memurlukta olmasın, öğetmen olarak atansan daha iyi..Valla ben eşime bi özeniyorum ki, hele yazın. ben sabahın körü kalkıp işe geliyorum o yatıyor öğlene dek:)
Çalış da branşındna atan canım benim, yaparsın sen :)

Limburg canım benim, sende iyisin değil mi? İnşallah daha da iyi olacaksın canım benim:)

Sülal canım çok geçmiş olsun, allahım bir daha yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

Celen canım sen nasılsın? Tatlı kızın nasıl oldu, iyisiniz umarım ikinizde :)

Son düzenleme:

saol bitanem ii olmaya calısıyoruz.kızım hasta teyzsi inşallah ii olucak :Saruboceq: sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…