Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kıyamam ona yaa
ınşallah iyileşir bir an önce:Saruboceq:

Ben de iyi sayılırım işte canım, klasik bir hamilelik sendromu yaşıyorum sanırım, herşeye pek bi çabuk sıkılıyorum ama allah başka dert vermesin..Aslında iyiyiz yani:)

Ve papatyadan hala haber alamadık, ben de merak içindeyim, inşallah iyidir.

cok sukur bugunumuze canim benim iyiyim.insallah RABBIM bana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip ederde daha bir iyi olurum bitanem
saol limburgcum sen nasılsın*papatydan hala haber yokmu

saol bitanem ii olmaya calısıyoruz.kızım hasta teyzsi inşallah ii olucak :Saruboceq: sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik :1hug:

canim cok saol iyiyim CEMRE'CIK hastami daha canim ya kiyamam gecer insallah biran once op benim icin

yaf ben bugün ne okuyabildim yazılanları ne bişiler yazabildim nasılsınız kızlar bugün benim için çok yoğun geçti :hulya:

canım ben dört yıldır ankarada oturuyorum.bana,bütün doktorların önerdiği tek isim lütfü bey oldu.bende gittim.çok iyi ve çok nazik davranıyo.beni muane etti.eşimden ve benden kromozom testi istedi.sonuçlar çıkınca tekrar.konuşuruz.gerekli açıklamaları ben size yaparım dedi.bence bi git...

Yaemincim özeline msj attım ama bazen gitmeyebiliyor.Sanada 250 adet dua verdim ve bir tek seninki kaldı seninkiyle beraber Dinamiss in duası tamamlanmış oluyor,Allah kabul eder inşallah. Bundan sonra tekrar dua başlayalım mı? ve başlarsak hangi arkadaşımız için olsun,bildiğim kadarı ile melek arkadaşımızda hamile,onunda sağlıkla kucağına alması için dua edebiliriz. Tabi ki bir öneri bu.sizler nasıl isterseniz öyle yaparız.
Eğer bu tekrar dua başlayacaksak paylaşarak yapalım çok daha çabuk bitiyor.

benim mthfr 677 TT homozigot mutaant..antitrombinIII 536..birde rahim normalden biraz küçük ve üst taraf içe eğimli,çentikli

slm kızlarrr..
zeynom naber canım. sende burdaymışsın Şeniz
ee ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

kızlar bana kendinizi tanıtın daha yeniyim malum deli gibi dolanıyorum sayfalarda

canım ben öğretmenim 30 yaşındayım.
3 düşüğüm var.ikisi kanamalı 3.sü kalbi durdu.
21 temmuzda en son kürtaj oldum.iki aydır korunmuyoruz gebe kalamadım.
bu ay 23.günüm deyim.
bu ayda hamile kalamazsam doktoruma gidicem.
normalde tutmama gibi bir durumum yoktur.
hiç çocuğum yok.eşim makine mühendisi.18 aylık evliyim.mili sporcuyum.dünya 2.liğim var.
kısaca böle işte.

seydam meraba canım seninde hayatta bir oğlun varmış galiba benimde 7 yaşında bir oğlum var oğlumdan sonra 3 düşük yaptım bana hikayeni anlatırmısın

bende kürtajlardan sonra normal yoldan hamile kalamaz oldum çocuk düşünmeye başladığımda yumurtlama tedavisi yapılacak

slm kızlarrr..
zeynom naber canım. sende burdaymışsın Şeniz
ee ne var ne yok kaydirigubbakcemile3

ilik valla deryacımm az önce bende bişiler yazmıştımm internet gitti kaybolduu yaaaasenağlamabende 1 haftadan beri yoktumm benim kociş pcyi cökermişş giremiodumm hep aklımdaydınızz ne oldu ne bitti hbrler varmıı hiç bilmiyorumm sayfalarda almış başını gitmişş zor okurum birzzzz kafamçokkarıştı
şimdi memelekette mis kokulu annemin yanındayımm artık annem beni bırakığı sürece burda sizlarle beraberimmmkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…