Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok bee deryacımm ne bebişi yolda gelirken gördüm kırmızılarıııı ama bu ayy hiç üzülmedimm olmıcaktı biliodummm sende ne var ne yokk kk nın çalışkan hatunuuuuu:hulya:

dinamiscim iyilik canım sen nasılsın stresliymişsin sakin canım relaxx

GELEVERA canım nasılsın. ne zman korunmayı bırakcan anacım.ben 23.günümdeyim bugün test yapmadım daha.

melekcim testin umarım iyi çıkar bu kez bebişini sağplıklıca alırsın kucağına.

canım ALLAH hepimize hayırlısını versin.aramızda senin gibi çok üzücü olaylar yaşayanlar var biliyorum.çok güçlü olmalıyız bana güç veriyorsunuz.

yok bee deryacımm ne bebişi yolda gelirken gördüm kırmızılarıııı ama bu ayy hiç üzülmedimm olmıcaktı biliodummm sende ne var ne yokk kk nın çalışkan hatunuuuuu:hulya:

ayy canım ya adet demek.
senin tutmama gibi durumun mu vardı yauuwww CADIARZU

bana bak pozüsyonda önemlimiş ha ona göre ..
benim 23.cü günüm pazar günü test yapıcam.ayy çok meraklıyım herkes beni rüyasında hamiş görüyo.valla bende elimle balık tuttum rüyamda ama.hayırlı olucaksa olsun demi ama.

heyy kızlarrrrr nerdesinizzzz geçmişlemi boğuşuyosunuzzz sizleri özledimmmmmmmmm benn yaaaa bak ben şimdi geçmişe dönersemm bidaha cıkaammmm haaaaaklava:

iyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
cnm iyi olduguna sevindim bundan sonra rabbim yüzünü güldürür ins
hosgeldin cnm durumumuz hemen hemen ayni benimde 5 düsügüm var birtane senin gibi 7 yasinda oglum var rabbim birdaha acilar yasatmasin yavrularimizi kardessiz birakmasin ins
bende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.

nereye gidiyorsun cnm ya zaten denk gelip giremiyorum özletme kendini insallah su annenin teyzesinede benzetmez rabbim bunlari fazla takma kafana simdi hersey ileri biliyorsun sende hic korkma ins sonunda yüzün gülecek cnm benim
allahim herseyin hayirlisini versin ins cnm
sen böyle isterken rabbim kucagini boy koymasin cnm benim :1hug:

inşlahh canımm inşlahh hamişsinsinnnn tabiki allahım hayırlısını versin hakkındaaaa:Saruboceq:
yok canımm ya bende anlamadım sende biliosun benim durumumu ilk dafada tutmuştu ilki ikinside korunmayı bıraktıktan hemn sonra tuttu ben buna anlam veremedim 1 yıl oldu hala tık yokkkkkkmafoldumben

heyy kızlarrrrr nerdesinizzzz geçmişlemi boğuşuyosunuzzz sizleri özledimmmmmmmmm benn yaaaa bak ben şimdi geçmişe dönersemm bidaha cıkaammmm haaaaaklava:
anammm okuyemm dedim başa çıkamadım.sanırım pek önemli işey yok.olsa kızlar söylerdi.
ben diziporttayım bide facebokk'ta bide kk'da kaydirigubbakcemile3

evet canım çok haklısın herşeyin hayırlısı en önemlisi.
hayırlı olacaksa olsun olmucaksa hiç olmasın.

ya ben pazara kadar nasıl beklerim yauww test yapmak için.
test aşağıda arabada torpido gözünde duruyor.
valla gidip yapmamak için zor tutuyom kendimi.
ama yapmasam daha iyi.
çünkü daha erken.23.günde çıkmaz sanırım.demiii!!!!!!

oyyy sülalimm küretajmı olduuuu:çok üzgünüm:
canımmm geçmiş olsunnn demek kalp atışlarını alamadın hakkında hayırlısıııı peki nedenmişş 08 lik iğnede vuruluodun galiba pıhtılaşma problemi değil seninkiiiiiii

seydam meraba sen ilk çocuğunda bir şey kullandınmı ben hiç birşey kullanmadan doğum yaptım senin ayrıca pıhtılaşmadan hariç bi rahatsızlığın varmı ben doğumdan hemen sonra romatizma oldum

canımm idrarda cıkmazdaa kanda yaptırr o cıkarr ben bu ay yaptırdımm 3 yerinden deştiler kolumu kan cıkartamadılarrrr ona rağmen negetifi görüncee okluma acıdım vallaaaaaaa

canderya neden kan tahlili vermedin canım

canım daha erken diye düşündüm.ayrıca okuldan sevk al tekrar geri ver.
valla müdür yardımcısına madara oluyom her seferinde .
"şüpheli gebelik!!!"yazıyo sonuçta
o nedenle bende kesinleşmeden kan tahlili yaptırmıcam canım.zaten idrarda da 60hcg değerinde çıkıyo sonuç.

seydam meraba canım seninde hayatta bir oğlun varmış galiba benimde 7 yaşında bir oğlum var oğlumdan sonra 3 düşük yaptım bana hikayeni anlatırmısın
slm cnm gecmisi okuyordum yeni fark ettim benimde 7 yasinda bir oglum var ilk hamileligim sorunsuz gecti oglum 3 yasina giripte kres dönemi baslayinca bizde ikinciyi düsündük artik hamile kalabiliyorum cok sükür o yönden bi problem yasamiyorum ama malesefki su 4 sene icerisindede 5 kaybim oldu 4 tanesini seninde oldugu gibi kalp atislari durdu bitaneside kanaman oldu ve kendigilinden düstü zaten son hamileligimden yeni kürtaj olsum eylül ayinda ona hamile kalmadanda ve daha öncedende testlerden gecmistim hic bi sorunolmadigi söylenildi sonuncu hamileligimde sadece protein s degerimin düsük oldugu bu yüzde kanpihtilasmasi oldugu söylenildi ve aspirin kullandim yeterli olmadi tabiki simdide yapilan testler sonucu ne hikmetse tamamen kan pihtilasmasinin ortadan kalktigi yumurtaliklarimda sorun (pco)oldugu ortaya cikti bunun arastirmalari devam ediyor bu aysonuna sonuclanacak tedavi seklim .....ins biraz uzun oldu cnm ama inan cok sey yasadim bu kisa bile kaliyor rabbim sana istedigin bebegi enkisa zamanda verir ins:1hug:

aslında ben kan testi yaptırmıcaktımm ama deryacımm ilk önce idrarda yaptırdım 1 2 dakika bekledim 2 ici cizgi cıkmadı bende sinirlendimm ölece cöpe attımmm sonraa çöpe başka bişi atarken gözüme çarptıı ve ikinci çizgi cıkmış bende hemn bi plikiliniğe koştummmm ve kan teti yaptırdımm boşu boşuna kocişide ümitlendirdimm arabada hasteneye giderken ne dualar etttiiii garibimmmmmafoldumben

canımm idrarda cıkmazdaa kanda yaptırr o cıkarr ben bu ay yaptırdımm 3 yerinden deştiler kolumu kan cıkartamadılarrrr ona rağmen negetifi görüncee okluma acıdım vallaaaaaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
geçen ayda benim öle olduya valla kolum öyle bir morardı ki normalde morarmaz dirseklerim karardı morluktan
acilde çalışan doktor arkadaşıma gösterdikte içimiz rahatladı.
kocam kız kangrenmi oldun ne doktora git dedi.
okadarrr yaneeee.akannehir :roflol:

seyda pco bendede var son hamileliğim o yüzden oldu pco hamile kalmakta güçlük yaşatıyo diye biliyorum düşüktemi yapıyo

seydamcımm sen napiosunnn canımmmm
yiyim cnm benim oglumun okulu arasinda mekik dokuyorum iste ders programi degisti bide fazladan ingilizce ve türkce dersi sectik ona gidiyor kosusturuyoruz bereber bakalim sen neler yapiyorsun cnm okudum biraz önce testte cikmamis olsun cnm canin sagolsun ins annelik duygusunu rabbim sitede yasatacak en kisa zamanda ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…