dinamiscim iyilik canım sen nasılsın stresliymişsin sakin canım relaxx
melekcim testin umarım iyi çıkar bu kez bebişini sağplıklıca alırsın kucağına.Canım maaşallah bebişine , çok tatlııııı...
Evet canım , hamileyim şu an 14+3 günlük...
Canım benim hiç düşüğüm olmadı ama ilk bebeğimi doğuma 2 gün kala karnımda kaybettim.37+5 de...Sebebi pıhtılaşma değil ama...
Bu ikinci hamileliğim ...
Canım tabiki sende sağlıklı bir hamilelik geçireceksin.Buna gönülden inan ki her şey yolunda gitsinn...
Geldim şekerimmm geldimmmm :)
Maalsef yazılırla uğraşıyorum şu sıralar , yoğundum , ondan giremedim...
Nasılsın canım , nasıl gidiyor ?
herkese merhabalar cumalariniz mubarek gunahlariniz af dualariniz bir an once kabul olsun insallah canlarim
canim benim ALLAH razi olsun insallah canim insallah
evet canim ya aynen oluyor bazen hic gereksiz yere cosuyor icim aglama krizinie giriom hele o gece yataga yatmasi yokmu gozlerimi kapatir kapatmaz onumde sanki RABBIM BIZEDE NASIP EDECEK INSALLAH
merhabalar canlar
canim tabiki oluyor hele sen daha farklisin bizden duygularin hislerin cok normal canim uzme bakiyim annecigi DENIZ'imizi
insallah bu ay olur canim yaaaaaaa
canim bencede en azindan cantani bi kenarda hazir tut insallah zamanli gelir ama nolur nolmaz canim kizzzzz insan coskuyla yapar onlari insallah su 3 hafta cabuk gecerde soyle ayaklarini uzatip yatar dinlenirsin evinde
canim sakin boyle isyan etme RABBIM bizi siniyor bu bizim sinavimiz emin ol mukafatini vereck RABBIM yavrularimiza kavustarack bizi bir gun
canim insallah guzel hayirli haberler alirsin insallah embriyolar cok kaliteli olurlar ve cok iyi tutunurlar anneciklerine
yok bee deryacımm ne bebişi yolda gelirken gördüm kırmızılarıııı ama bu ayy hiç üzülmedimm olmıcaktı biliodummm sende ne var ne yokk kk nın çalışkan hatunuuuuu:hulya:
cnm iyi olduguna sevindim bundan sonra rabbim yüzünü güldürür insiyi akşamlar kızlar salı günü oldum kürtajı gayet iyiyim herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
hosgeldin cnm durumumuz hemen hemen ayni benimde 5 düsügüm var birtane senin gibi 7 yasinda oglum var rabbim birdaha acilar yasatmasin yavrularimizi kardessiz birakmasin insgelevera hoşbulduk canım ben ilk hamileligimde romatizma falan yoktu doğumdan ongün sonra rahatsızlandım elim parmaklarım küçük ve büyük eklemlerim iltihaplandı yerimden zor kalkar hale gelmiştim allaha şükür şimdi iyiyi buda pa 1 geniyle alakalı imiş
bende iyiyim canım.benide memlekete gitme sevinci sardı.uzun süreden beri gitmiyorum.zonguldağa.ailemi çok özledim.gitmişken ablamada gidicem safranboluya.sanırım hakettim.gezmeyi.
nereye gidiyorsun cnm ya zaten denk gelip giremiyorum özletme kendini insallah su annenin teyzesinede benzetmez rabbim bunlari fazla takma kafana simdi hersey ileri biliyorsun sende hic korkma ins sonunda yüzün gülecek cnm benimkızlar,bunu annemden yeni duydum.benim anemin teyzesi tam 15 tane düşük yapmış,sadece bir tane dünya ya getirmiş,ama eskiden doktor bile yokmuş,kadında 80 yaşında ölmüş,galiba ben ona çekmişim.amannn.allah o kadar düşük göstermesin bana...
allahim herseyin hayirlisini versin ins cnmkızlar bugün adetimin 23 günü test yapıcaktım ama vazgeçtim 25. günde falan yaparım.
acaba bu ay olucak mı.ya o kadar çok istiyorum ki...
kasıklarımda hafif sancılar var adet sancısı gibi galiba bu ayda olmıcak:gitme:
sen böyle isterken rabbim kucagini boy koymasin cnm benim :1hug:kızlar kaç saatir komşumuzun oğluna bakıyorum.okadar güzelki.evim okadar neşelendiki.oysaki benim evimin bir çocuk sesine nekdar ihtiyacı varmış,aman ya!insan çok kötü oluyo.sanki hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyo bazen..
anammm okuyemm dedim başa çıkamadım.sanırım pek önemli işey yok.olsa kızlar söylerdi.heyy kızlarrrrr nerdesinizzzz geçmişlemi boğuşuyosunuzzz sizleri özledimmmmmmmmm benn yaaaa bak ben şimdi geçmişe dönersemm bidaha cıkaammmm haaaaaklava:
cnm iyi olduguna sevindim bundan sonra rabbim yüzünü güldürür ins
hosgeldin cnm durumumuz hemen hemen ayni benimde 5 düsügüm var birtane senin gibi 7 yasinda oglum var rabbim birdaha acilar yasatmasin yavrularimizi kardessiz birakmasin ins
nereye gidiyorsun cnm ya zaten denk gelip giremiyorum özletme kendini insallah su annenin teyzesinede benzetmez rabbim bunlari fazla takma kafana simdi hersey ileri biliyorsun sende hic korkma ins sonunda yüzün gülecek cnm benim
allahim herseyin hayirlisini versin ins cnm
sen böyle isterken rabbim kucagini boy koymasin cnm benim :1hug:
canderya neden kan tahlili vermedin canım
slm cnm gecmisi okuyordum yeni fark ettim benimde 7 yasinda bir oglum var ilk hamileligim sorunsuz gecti oglum 3 yasina giripte kres dönemi baslayinca bizde ikinciyi düsündük artik hamile kalabiliyorum cok sükür o yönden bi problem yasamiyorum ama malesefki su 4 sene icerisindede 5 kaybim oldu 4 tanesini seninde oldugu gibi kalp atislari durdu bitaneside kanaman oldu ve kendigilinden düstü zaten son hamileligimden yeni kürtaj olsum eylül ayinda ona hamile kalmadanda ve daha öncedende testlerden gecmistim hic bi sorunolmadigi söylenildi sonuncu hamileligimde sadece protein s degerimin düsük oldugu bu yüzde kanpihtilasmasi oldugu söylenildi ve aspirin kullandim yeterli olmadi tabiki simdide yapilan testler sonucu ne hikmetse tamamen kan pihtilasmasinin ortadan kalktigi yumurtaliklarimda sorun (pco)oldugu ortaya cikti bunun arastirmalari devam ediyor bu aysonuna sonuclanacak tedavi seklim .....ins biraz uzun oldu cnm ama inan cok sey yasadim bu kisa bile kaliyor rabbim sana istedigin bebegi enkisa zamanda verir ins:1hug:seydam meraba canım seninde hayatta bir oğlun varmış galiba benimde 7 yaşında bir oğlum var oğlumdan sonra 3 düşük yaptım bana hikayeni anlatırmısın
:roflol: :roflol: :roflol:canımm idrarda cıkmazdaa kanda yaptırr o cıkarr ben bu ay yaptırdımm 3 yerinden deştiler kolumu kan cıkartamadılarrrr ona rağmen negetifi görüncee okluma acıdım vallaaaaaaa
yiyim cnm benim oglumun okulu arasinda mekik dokuyorum iste ders programi degisti bide fazladan ingilizce ve türkce dersi sectik ona gidiyor kosusturuyoruz bereber bakalim sen neler yapiyorsun cnm okudum biraz önce testte cikmamis olsun cnm canin sagolsun ins annelik duygusunu rabbim sitede yasatacak en kisa zamanda insseydamcımm sen napiosunnn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?