aslında ben kan testi yaptırmıcaktımm ama deryacımm ilk önce idrarda yaptırdım 1 2 dakika bekledim 2 ici cizgi cıkmadı bende sinirlendimm ölece cöpe attımmm sonraa çöpe başka bişi atarken gözüme çarptıı ve ikinci çizgi cıkmış bende hemn bi plikiliniğe koştummmm ve kan teti yaptırdımm boşu boşuna kocişide ümitlendirdimm arabada hasteneye giderken ne dualar etttiiii garibimmmmmafoldumben
cnm bu tehis bana yeni konuldu hic bi bilgim yok ama bende arastirdim kesinlikle bende ne belirtisi var nede ben hamile kalmakta zorlaniyorum acaba son düsüktemi ortaya cikti bilmiyorumm.....seyda pco bendede var son hamileliğim o yüzden oldu pco hamile kalmakta güçlük yaşatıyo diye biliyorum düşüktemi yapıyo
valla benim ölümüm bu stajerlerin elinden olceeeekkkkk valla hala acıyo kolum iğneyi içine sokuyo bide deşio maynakkk o yetmez bıçak getirim onunla deş dedimm napim damarların belli oolmuo dedii kolum bem beyazz ben apacık görüyom damarın nerden geçtiğinii o göremiooooo:mymeka:
yiyim cnm benim oglumun okulu arasinda mekik dokuyorum iste ders programi degisti bide fazladan ingilizce ve türkce dersi sectik ona gidiyor kosusturuyoruz bereber bakalim sen neler yapiyorsun cnm okudum biraz önce testte cikmamis olsun cnm canin sagolsun ins annelik duygusunu rabbim sitede yasatacak en kisa zamanda ins
kıyamam ya ay ne üzüldüm.
wayy şerrefsizler ya bu testleri niyee düzgün yapmıyolar.
arada öle yanlışlıkla çıkıyomuş testlerde.
walla kan testi yaptırmamış olsan üstüne mi görüyon derdim yanee...
Limburgcum sağol canım benim inşallah bizde oğlanla senin bebişinin fotolarına bakarız en kısa zamanda... dualarımız seninle...
celen nasılsın canım ya özledim .. geçende sana mesaj attım sanırım gelmedi.. öptüm çok
evet ya teyzesi birden fazla agir gelmez insallah severek isteyerekte gidiyor bakalim allahim onu bana bagislasiin ins sizlerede enkisa zamanda nasip etsinnn...inşlahh canım inşlahh inşlahhh bekliyoruzz iştee gelmesiniiii başkada yapılacak bişi kalmadııı
oyy zavallım okumayı söktüde ek olarak ingilizce türkçe dersimi görüyoo oğluşunnnn
bende öle sanırdım canımm ama 1.9 cıktı beta hcg napalımmm bu ay kociş yanımda yok ya bebiş telaşıda yokk ohh kafam rahattt annişkom iyi geldi banaaaa
burda bi dr.a gitsem diyorum erciyes'e sonra giderim tedavim yarım kalırr ama ordada iyi bi dr yok napim bilemdimm bu dr konusunuuuu:bbo:
oyy teyzesii yesin cokacimcoooksenin oğlusunuuu geçenlerde resmini koymuşsun ben göremedim amaa cok merak ediyorumm vallah bidaha koyarmısınnnn bi bakimmm paşayaaa
23 müü ben yanlışmı duydummmm
benim bildiğim kadarıyla şuan doğum telaşııı varrr onda hamiştiiii
celen meraba ben yeni üye oldum ama sizi 1.5 2 senedir takip ediyorum siz bana umut oldunuz kızında çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?