bende bian sok oldum allah allah diyorum demekki varmis kaydirigubbakcemile3düzelttim zeynom ya 2 düşük yerine 23 yazmışım
alla allaa kaydirigubbakcemile3
valla bende ya 40 yada 400 lü sayfalarda olcam orda biyerdeyim ama nickim birz değişik şifresini unutmuştum bunu aldım yerineeee
bende bian sok oldum allah allah diyorum demekki varmis kaydirigubbakcemile3
evetya bendede cok oluyor aslinda oldabilir benim doktorumun 17 kere kürtaj olmus hastasi varmiss yanii:sm_confused::roflol: :roflol:
ya hızlı yazarken oluyo bian öle hatalar kaydirigubbakcemile3
maşşallahzeynommm oglusum avatradaa
kızım ben sana diyorum bursaya ünv. hastanesine git diye.
bandırmaya yakın hem orası.
cnm burdakilere ayip olur diye koymak istemiyorum ama koyuyuom geri kaldiririm ozaman
evetya bendede cok oluyor aslinda oldabilir benim doktorumun 17 kere kürtaj olmus hastasi varmiss yanii:sm_confused:
bursada osman hoca varmış galbaaa onamı gidimm osamnnn dur ben bi gidimde bandırmaya bu sefer savsaklamıcam dr. dr gezcem vallahhhh
sagol cnm allahim isteyen herkese eh kisa zamanda versin bunu bütün kalbimle diliyorummmaşşallah
delikanlı olmuş yau bu yakışıklı.
allah uzun ömürler versin.tabee olmıyanlarada :dance:
cnm resim su yukarda yarali linkler kismi var oraya girip sol tarafta acilan avatarini degistir kismi var ordan bilgisayarindan yükleyeceksin cnm dedigim gibi bende hic belirtisi yok cok cabuk hamile kalip 7 haftaya kadar sorunsuz geciyor hamileligim bu tedavi sekli nasil olur bilemiyorum ama burdan yazarim muhakkakseydam bu resim nasıl konuluyor canım bide benim doktorum pco hamile kalmayı güçleştirir demişti yumutlama tedavisiyle hamile kaldım ben 7-8 ay sürdü amA şimdi gözüm kesmiyo gene aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor
muco cum hoşgeldin canım..umarım aradığın butun sorulara ve dostluklara burda rastlarsın..inan aramızda o kadar ii insanlar varki dostluklarından vazgecemşiyorsun opuyorumnanaktan
ve tanımadıım birine bilmeden umut olabilmek ne kadar güzel..dualarımdasın canım..ha kızıma yaptığın iltifat için teskr ederim teyzesi :asigim:
cnm öylede herkes aynisini düsünmeyebilir ben gözlerine sokmus gibi olmayayim kirmak istemem kimseyi tabiki allahim herkese versin insallahbursada osman hoca varmış galbaaa onamı gidimm osamnnn dur ben bi gidimde bandırmaya bu sefer savsaklamıcam dr. dr gezcem vallahhhh
canımm kaldırıp kldrıp kaldırmamayı sen bilirsindee ne ayıp olacakk sankimmm biz daha cok sevinirizzz kalbimize kötü bişi gelmezz sadece iç geçirir allaım bu güzelikten bizlerede nasip et diye dua ederizzzz
bende dedim ve sonrada kendi istegiyle hamile kalmis ve dogurmuss rusyali bi bayanmis bu....yuhhhhhhhhhh akannehir diom başkada bişey demiom.
celen ben eğer sağlıklı doğum yapmış olsaydım sılayayla aynı haftalardaydık zaten benim üstüme herkes dokuz doğurdu
valla ben hiç hatırlamıyom.
ne farkederki.
bide burda bazıları "senden önce ben vardım sen yenisin"
felen lafları dönüyo nedenseakannehir.anlamış değlimmm.
ne farkederki ha şimdi üye ol ha 20 sene önce.sahibi değil ki kimse forum'un deymi ammmaaa
:roflol: :roflol:
ya hızlı yazarken oluyo bian öle hatalar kaydirigubbakcemile3
evetya bendede cok oluyor aslinda oldabilir benim doktorumun 17 kere kürtaj olmus hastasi varmiss yanii:sm_confused:
ah nazlım bana izmir deme senağlama o kadar özledim ki memleketimi senağlama neyse haftaya bahar gelicek delikafadulden bana gevrek ve sardalya getiricek cokacimcoook bir kavanozada izmir havasını tepiştiricek delikafadulden biz gelemzsek siz gelin eşinle bi istanbul turu yaparız hepberaber kaydirigubbakcemile5 basımızın üstünde yeriniz var buyrunnnnnnnnnsağol celenim babası duymasın:)))kaydirigubbakcemile3 insan kendi kendine benzetemiyor:)) çok geçmiş olsun size de kıyamam ben minik prensese büyümüştür güzellik.. izmire gelsen keşke de görüşsek yine
celenim ya selam verdim galiba kacirdin ben yine vereyimde icim rahat etsinnna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?