Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sağol celenim babası duymasın:)))kaydirigubbakcemile3 insan kendi kendine benzetemiyor:)) çok geçmiş olsun size de kıyamam ben minik prensese büyümüştür güzellik.. izmire gelsen keşke de görüşsek yine

valla bende ya 40 yada 400 lü sayfalarda olcam orda biyerdeyim ama nickim birz değişik şifresini unutmuştum bunu aldım yerineeee

valla ben hiç hatırlamıyom.
ne farkederki.
bide burda bazıları "senden önce ben vardım sen yenisin"
felen lafları dönüyo nedenseakannehir.anlamış değlimmm.
ne farkederki ha şimdi üye ol ha 20 sene önce.sahibi değil ki kimse forum'un deymi ammmaaa

seydam bu resim nasıl konuluyor canım bide benim doktorum pco hamile kalmayı güçleştirir demişti yumutlama tedavisiyle hamile kaldım ben 7-8 ay sürdü amA şimdi gözüm kesmiyo gene aynı şeyleri yaşamak beni çok korkutuyor

kızım ben sana diyorum bursaya ünv. hastanesine git diye.
bandırmaya yakın hem orası.

bursada osman hoca varmış galbaaa onamı gidimm osamnnn dur ben bi gidimde bandırmaya bu sefer savsaklamıcam dr. dr gezcem vallahhhh

cnm burdakilere ayip olur diye koymak istemiyorum ama koyuyuom geri kaldiririm ozaman

canımm kaldırıp kldrıp kaldırmamayı sen bilirsindee ne ayıp olacakk sankimmm biz daha cok sevinirizzz kalbimize kötü bişi gelmezz sadece iç geçirir allaım bu güzelikten bizlerede nasip et diye dua ederizzzz

maşşallah
delikanlı olmuş yau bu yakışıklı.
allah uzun ömürler versin.tabee olmıyanlarada :dance:
sagol cnm allahim isteyen herkese eh kisa zamanda versin bunu bütün kalbimle diliyorumm
cnm resim su yukarda yarali linkler kismi var oraya girip sol tarafta acilan avatarini degistir kismi var ordan bilgisayarindan yükleyeceksin cnm dedigim gibi bende hic belirtisi yok cok cabuk hamile kalip 7 haftaya kadar sorunsuz geciyor hamileligim bu tedavi sekli nasil olur bilemiyorum ama burdan yazarim muhakkak

celen ben eğer sağlıklı doğum yapmış olsaydım sılayayla aynı haftalardaydık zaten benim üstüme herkes dokuz doğurdu

cnm öylede herkes aynisini düsünmeyebilir ben gözlerine sokmus gibi olmayayim kirmak istemem kimseyi tabiki allahim herkese versin insallah
yuhhhhhhhhhh akannehir diom başkada bişey demiom.
bende dedim ve sonrada kendi istegiyle hamile kalmis ve dogurmuss rusyali bi bayanmis bu....

celen ben eğer sağlıklı doğum yapmış olsaydım sılayayla aynı haftalardaydık zaten benim üstüme herkes dokuz doğurdu

kıyamam sana :teselli: bitanem vardır rabbimin bir bildiği :Saruboceq: ben inanıyorum senin meleğin bzie yukarıdan bakıyor ve en yakın zamanda göbüşüne gelicem annecim :kedi: diyor :asigim: ayyy gözümün önüne geldide fazla fantastik biliyorum ama hayal işte
buarada sılaya demişken haber varmı?

ewt canımm bişi farketmez tabikideee sadece yazdığımı bende bulamamıştımm yorumları fln okuyamamıştım kaybeymiştim nere yazdığımıı o yüzden bende orarlara bi yerlere yazmıştım diyorummm

:roflol: :roflol:
ya hızlı yazarken oluyo bian öle hatalar kaydirigubbakcemile3

ewt canımm oluo ama gerçek olanda varrrrr

evetya bendede cok oluyor aslinda oldabilir benim doktorumun 17 kere kürtaj olmus hastasi varmiss yanii:sm_confused:

benimde 16 kere düşük yapmışşş tanıdığım biri varr
seydamcımm oğluşunun maşşalahı varr o ne yakışıklılık öle maşalah maşşalhhh ayy benim bi an önce kız doğurmam lasımmmm bu yakışıklı paşa kaçmazzŞeniz

ah nazlım bana izmir deme senağlama o kadar özledim ki memleketimi senağlama neyse haftaya bahar gelicek delikafadulden bana gevrek ve sardalya getiricek cokacimcoook bir kavanozada izmir havasını tepiştiricek delikafadulden biz gelemzsek siz gelin eşinle bi istanbul turu yaparız hepberaber kaydirigubbakcemile5 basımızın üstünde yeriniz var buyrunnnnnnnnn

celenim ya selam verdim galiba kacirdin ben yine vereyimde icim rahat etsinnna.s.

seydam Şeniz görmedim ama bende tam sana seslenicektim kaydirigubbakcemile5 güzel gzlü güzel yürekli arkadasım benm nasılsın?oğlus nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…