vallahi allahim bize yasatmasin inskafamçokkarıştıne rahimmiş yaa.
17 kürtaj ha.
vayyy
demmeki varmis sasirmiycam bundan sonra insallah kizin olsunda kapina dayaniriz bak unutmaa sözünüü:1hug:ewt canımm bişi farketmez tabikideee sadece yazdığımı bende bulamamıştımm yorumları fln okuyamamıştım kaybeymiştim nere yazdığımıı o yüzden bende orarlara bi yerlere yazmıştım diyorummm
ewt canımm oluo ama gerçek olanda varrrrr
benimde 16 kere düşük yapmışşş tanıdığım biri varr
seydamcımm oğluşunun maşşalahı varr o ne yakışıklılık öle maşalah maşşalhhh ayy benim bi an önce kız doğurmam lasımmmm bu yakışıklı paşa kaçmazzŞeniz
slm cnm biz iyiyiz insallah faydasini görürsün cnmcanderya200+, celen35, muco509, nazli_03, seydam, zeynom_10
kızlar herkese merhaba.kaç zamandır kk ya gelemiyorum.özledim valla.sizden ne haber.
bu arada ben lütfü önderoğluna mail attım.durumumu anlattım .pıhtılaşmanın cok az seviyede olduğunu şuan aspirin ,b vitamini ve folbiol kullanmamı yazdı.hemen başladım tabi.gebe kalıncada devam et iğneye gerek yok yazmış.iğne kullanmama fikri biraz sevindirdi birazda büşündürdü.bayramdan sonra burda bir profa gidecem .hadi hayırlısı.
sizlerde bir gelişme varmı.hamiş olan ,doğuran var mı?
canderya200+, celen35, muco509, nazli_03, seydam, zeynom_10
kızlar herkese merhaba.kaç zamandır kk ya gelemiyorum.özledim valla.sizden ne haber.
bu arada ben lütfü önderoğluna mail attım.durumumu anlattım .pıhtılaşmanın cok az seviyede olduğunu şuan aspirin ,b vitamini ve folbiol kullanmamı yazdı.hemen başladım tabi.gebe kalıncada devam et iğneye gerek yok yazmış.iğne kullanmama fikri biraz sevindirdi birazda büşündürdü.bayramdan sonra burda bir profa gidecem .hadi hayırlısı.
git tabi.sen memnun kalırsan bende giderim.nasısa yakın buraya
cnm öylede herkes aynisini düsünmeyebilir ben gözlerine sokmus gibi olmayayim kirmak istemem kimseyi tabiki allahim herkese versin insallah
bende dedim ve sonrada kendi istegiyle hamile kalmis ve dogurmuss rusyali bi bayanmis bu....
cok iyi allaha sükür teyzesi okul kres ve arasinda gidip geliyoruz iste oda bende cok yoruluyoruz güzel iltifatlarin icin tesekkür ederim cnm benim cemre nsl yerim ayy bu kizin ismini aninca yerim demek geliyor icimde ne güzel isiyor o elmayi öyle face de ayyah nazlım bana izmir deme senağlama o kadar özledim ki memleketimi senağlama neyse haftaya bahar gelicek delikafadulden bana gevrek ve sardalya getiricek cokacimcoook bir kavanozada izmir havasını tepiştiricek delikafadulden biz gelemzsek siz gelin eşinle bi istanbul turu yaparız hepberaber kaydirigubbakcemile5 basımızın üstünde yeriniz var buyrunnnnnnnnn
seydam Şeniz görmedim ama bende tam sana seslenicektim kaydirigubbakcemile5 güzel gzlü güzel yürekli arkadasım benm nasılsın?oğlus nasıl?
sılaya doğum yapmadımı ben yaptı diye biliyordum
sende öyle cnm bende seni öpüyorumma.s.tatmam şekerimm giderim bii sonra sonuçları sana bildiririm hoşuma giderse sanada söylerim sende gidersin inşallahta gitmeye gerrk kalmazz bu ay hamiş kalırsınnnnn
canımm cok incesinnn öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız kaç gündür gelemedim nasılsınız
yok canım yaaa :çok üzgünüm: böyle habersiz kalınca aklımıza hep kötü seyler geliyor maalesef :çok üzgünüm: ama eminim papatyacım cok yoğundur minik prensesiyle o yuzden bize zaman ayıramamstır yerimseniben ii düşünelim ii olsun :Saruboceq:celen papatya süreyyadan haber varmı canım onun durumuda biraz risklidiya aklıma kötü kötü şeyler geliyor
:kedi: en buyuk dostumuz elma ve armut seydamcım :lepi: gerci suara gripten dolayı istahı yok..bunuda atlattıkmı eskiye dönücez inşallah :Saruboceq:cok iyi allaha sükür teyzesi okul kres ve arasinda gidip geliyoruz iste oda bende cok yoruluyoruz güzel iltifatlarin icin tesekkür ederim cnm benim cemre nsl yerim ayy bu kizin ismini aninca yerim demek geliyor icimde ne güzel isiyor o elmayi öyle face de ayyisirmak geldi icimden masallahhhh...
zeynom özeline mj attım bakıver canım
canderya200+, celen35, muco509, nazli_03, seydam, zeynom_10
vallahi allahim bize yasatmasin inskafamçokkarıştı
demmeki varmis sasirmiycam bundan sonra insallah kizin olsunda kapina dayaniriz bak unutmaa sözünüü:1hug:
slm emine bende sana yazıcaktım şimdi.
değerlerin neydi.iğne kullanmaman doğru olurmu acaba.endişe ettim şimdi sen bence izmirde bir prof'a daha gözük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?