Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canderya200+, celen35, muco509, nazli_03, seydam, zeynom_10
kızlar herkese merhaba.kaç zamandır kk ya gelemiyorum.özledim valla.sizden ne haber.
bu arada ben lütfü önderoğluna mail attım.durumumu anlattım .pıhtılaşmanın cok az seviyede olduğunu şuan aspirin ,b vitamini ve folbiol kullanmamı yazdı.hemen başladım tabi.gebe kalıncada devam et iğneye gerek yok yazmış.iğne kullanmama fikri biraz sevindirdi birazda büşündürdü.bayramdan sonra burda bir profa gidecem .hadi hayırlısı.
sizlerde bir gelişme varmı.hamiş olan ,doğuran var mı?

ne rahimmiş yaa.
17 kürtaj ha.
vayyy
vallahi allahim bize yasatmasin inskafamçokkarıştı
demmeki varmis sasirmiycam bundan sonra insallah kizin olsunda kapina dayaniriz bak unutmaa sözünüü:1hug:

slm cnm biz iyiyiz insallah faydasini görürsün cnm

slm emine bende sana yazıcaktım şimdi.
değerlerin neydi.iğne kullanmaman doğru olurmu acaba.endişe ettim şimdi sen bence izmirde bir prof'a daha gözük.

git tabi.sen memnun kalırsan bende giderim.nasısa yakın buraya

tatmam şekerimm giderim bii sonra sonuçları sana bildiririm hoşuma giderse sanada söylerim sende gidersin inşallahta gitmeye gerrk kalmazz bu ay hamiş kalırsınnnnn

cnm öylede herkes aynisini düsünmeyebilir ben gözlerine sokmus gibi olmayayim kirmak istemem kimseyi tabiki allahim herkese versin insallah

bende dedim ve sonrada kendi istegiyle hamile kalmis ve dogurmuss rusyali bi bayanmis bu....

canımm cok incesinnn öpüyorum seniiiopuyorumnanaktan

cok iyi allaha sükür teyzesi okul kres ve arasinda gidip geliyoruz iste oda bende cok yoruluyoruz güzel iltifatlarin icin tesekkür ederim cnm benim cemre nsl yerim ayy bu kizin ismini aninca yerim demek geliyor icimde ne güzel isiyor o elmayi öyle face de ayy isirmak geldi icimden masallahhhh...

sende öyle cnm bende seni öpüyorumma.s.

acaba hamişmiyim acaba değilmiyim.pöff pöff pöfff.
işte en zor geçen zaman 20.günden sonraki.24. güne gircem 2-3 saate kadar.
pöff pöffffffffffff

arkadaşlar bende resmi koyarken çok düşünmüştüm tabiki amacımız kimseyi kırmak değil asla..Allahım her isteyene evlat sevgisini yaşatsın. tam tersi ben şenin ve celenin kızlarını görünce ne çok seviniyordum hamileliğimde..umarım alınan olmamıştır..

celen papatya süreyyadan haber varmı canım onun durumuda biraz risklidiya aklıma kötü kötü şeyler geliyor
yok canım yaaa :çok üzgünüm: böyle habersiz kalınca aklımıza hep kötü seyler geliyor maalesef :çok üzgünüm: ama eminim papatyacım cok yoğundur minik prensesiyle o yuzden bize zaman ayıramamstır yerimseniben ii düşünelim ii olsun :Saruboceq:
:kedi: en buyuk dostumuz elma ve armut seydamcım :lepi: gerci suara gripten dolayı istahı yok..bunuda atlattıkmı eskiye dönücez inşallah :Saruboceq:

zeynom özeline mj attım bakıver canım

cvp verdim hayatımm bende aynen öle anlamıştım vallaaa

sanada merhabalar canımm iyi akşamlarrr
ewt canımm deryacımında dediği gibiii sen profa görünmeden kendini teşhis koymaaa

vallahi allahim bize yasatmasin inskafamçokkarıştı

demmeki varmis sasirmiycam bundan sonra insallah kizin olsunda kapina dayaniriz bak unutmaa sözünüü:1hug:

yok hayatım unuturmuyumm ama hemen doğurayımda inşlahh aralarında fazla yaş uçurumu olmasın ama demii nasıl olsa sende kayseriliymişsinnn memleketlime öle öle veririm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

]

slm emine bende sana yazıcaktım şimdi.
değerlerin neydi.iğne kullanmaman doğru olurmu acaba.endişe ettim şimdi sen bence izmirde bir prof'a daha gözük.

tabiki canderyam mail ile iş yaparmıyım.bayramdan sonra gidecem.bende faktor 13,fibrojen birde gpııa heterozigot.egedeki genetikçide bir aspirinli işin var demişti inanmaıştım .şimdi de lütfü bey öyle yazınca içim rahatladı amaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…