]
tabiki canderyam mail ile iş yaparmıyım.bayramdan sonra gidecem.bende faktor 13,fibrojen birde gpııa heterozigot.egedeki genetikçide bir aspirinli işin var demişti inanmaıştım .şimdi de lütfü bey öyle yazınca içim rahatladı amaCADIARZU
celen gecmis olsun cnm enkisa zamanda atlatir inscok güzel meyveyle arasi olmasi ben ogluma cokacimcoookfazla yediremiyorumm ..
sağol kızlar bekliiyorum adet mi olacam hamile miyim bilmiyorum
kan testi verdim ama sonucu alamadım makine bozulmuş idrar yaptım ama negatif ilaç kullandım bi de çatlatma iğnesi oldum o geciktirdi heralde
ben de erken öğrenir tedaviye başlarız dedim
aranızda adet gününde progesteron hormonu baktıran var mı ya
kan testi verdim ama sonucu alamadım makine bozulmuş idrar yaptım ama negatif ilaç kullandım bi de çatlatma iğnesi oldum o geciktirdi heralde
acaba hamişmiyim acaba değilmiyim.pöff pöff pöfff.
işte en zor geçen zaman 20.günden sonraki.24. güne gircem 2-3 saate kadar.
pöff pöffffffffffff
selam kızlar nasılsınız kaç gündür gelemedim nasılsınız
arkadaşlar bende resmi koyarken çok düşünmüştüm tabiki amacımız kimseyi kırmak değil asla..Allahım her isteyene evlat sevgisini yaşatsın. tam tersi ben şenin ve celenin kızlarını görünce ne çok seviniyordum hamileliğimde..umarım alınan olmamıştır..
dur bakalım sen işini kesinlerştir.öle tedavini uygula canım
Hep aklimdasiniz cnm rabbim hayirli güzel yazilar yazsin yavrularimiza, evet cnm bende öyle yapiyorum ama nar i hic sevmiyor yalniz basina, karistirmaya calisiyorum ama zorlarsam ancak biraz icirebiliyorum bizimki huysuzz bu konuda!:sm_confused:inşallah teyzesi dularını eksik etme :Saruboceq:
seydamcım eğer meyve yemiyorsamutlaka sularından içir.ama kendin evde hazrla.ve mutlaka içinde nar suyu olsun yerimseniben
zeynom bizde seve seve aliriz kizini cnm insallah rabbim o güzel gönlüne göre versina.s.
ben baktırdım canım ama adete kaç gün varddı bilmiom adete yakındı ama.sanırım 6 küsür çıktı.gidip bakmam gerek kesin sonuç istersen
ewt canımm yaaa cok zor geçio yaklaşıncaa ama bundan sonra telaş yapmıcam kızım kafasına göre bırakim nezamn canı isterse osamn gelsinnnn ama cokta bekletmesinnnsenağlama ben stresten bi halt yiyemiommmm
QUOTE]
valla eskisi gibi sitres yok bende ama şu bir iki gün çok zor
walla bak abla sözü dinle hımmm :mymeka:haklısın galibaklava:
kızzzzzzzz kaç yaşındasın ayol.abla dedik amaCADIARZU
zeynom sağol valla akşam akşam dert olcaktı bana :))
anam bu bebiş ne şeker ya tüh tühnazar değmesin.
yer onu teyzesi cokacimcoook kaydirigubbakcemile3
yok yok sadece koklarım ben onu Şeniz
allah hepimize nasip etsin böle bireryo yok ikişer hatta.....neyse bir tane olsunda allahtan daha ne isteriz dimi ama kaydirigubbakcemile3
zeynom sağol valla akşam akşam dert olcaktı bana :))
kizlar ben cIKIyorum hepinizi öpüyorumm
canderyacım bakabilir misin zahmet olmasın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?