Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

celen gecmis olsun cnm enkisa zamanda atlatir ins cok güzel meyveyle arasi olmasi ben ogluma cokacimcoookfazla yediremiyorumm ..

sağol kızlar bekliiyorum adet mi olacam hamile miyim bilmiyorum
kan testi verdim ama sonucu alamadım makine bozulmuş idrar yaptım ama negatif ilaç kullandım bi de çatlatma iğnesi oldum o geciktirdi heralde
ben de erken öğrenir tedaviye başlarız dedim
aranızda adet gününde progesteron hormonu baktıran var mı ya

dur bakalım sen işini kesinlerştir.öle tedavini uygula canım

celen gecmis olsun cnm enkisa zamanda atlatir ins cok güzel meyveyle arasi olmasi ben ogluma cokacimcoookfazla yediremiyorumm ..

inşallah teyzesi dularını eksik etme :Saruboceq:
seydamcım eğer meyve yemiyorsamutlaka sularından içir.ama kendin evde hazrla.ve mutlaka içinde nar suyu olsun yerimseniben

ben baktırdım canım ama adete kaç gün varddı bilmiom adete yakındı ama.sanırım 6 küsür çıktı.gidip bakmam gerek kesin sonuç istersen

inşallah hamişsindir memleketlim.

acaba hamişmiyim acaba değilmiyim.pöff pöff pöfff.
işte en zor geçen zaman 20.günden sonraki.24. güne gircem 2-3 saate kadar.
pöff pöffffffffffff

ewt canımm yaaa cok zor geçio yaklaşıncaa ama bundan sonra telaş yapmıcam kızım kafasına göre bırakim nezamn canı isterse osamn gelsinnnn ama cokta bekletmesinnnsenağlama ben stresten bi halt yiyemiommmm

selam kızlar nasılsınız kaç gündür gelemedim nasılsınız

ilik canımm senden ne var ne yokkk

nazlıcım tabiki kendi adıma konuşuyorumm ne alınmasıı kıssss bende seviniyorum böle tatlı şeyleri görünce hırslanıyorummm benimde olacak diyorumm dua ediyorumm eminim buradaki arkadaşlarımda öle düşünüyodurr sizleri ve çekiserliğinizide anlıyorum bunuda iyi kalpliliğinize veriyorummm yoksa böle düşündüğünüz için kızarımm haaaaaklava:

inşallah teyzesi dularını eksik etme :Saruboceq:
seydamcım eğer meyve yemiyorsamutlaka sularından içir.ama kendin evde hazrla.ve mutlaka içinde nar suyu olsun yerimseniben
Hep aklimdasiniz cnm rabbim hayirli güzel yazilar yazsin yavrularimiza, evet cnm bende öyle yapiyorum ama nar i hic sevmiyor yalniz basina, karistirmaya calisiyorum ama zorlarsam ancak biraz icirebiliyorum bizimki huysuzz bu konuda!:sm_confused:

canderya sanırım 21.gün veya 24.gün olabilir bugün adetimin 27. günündeyim
şimdi ben adetin 20 günü gitmiştim cuma günü cuma bak dedi hormona yoksa ben mi anladım ya

zeynom bizde seve seve aliriz kizini cnm insallah rabbim o güzel gönlüne göre versina.s.

inşlahh canımm inşlahhhh

inşlah bu ay gelir canımm bak elifte catlatma iğnesi yaptırdığı ay hamiş kaldıı sahi eliften hbr varmıı kalp atışlarını alabilmişmiiii

ben baktırdım canım ama adete kaç gün varddı bilmiom adete yakındı ama.sanırım 6 küsür çıktı.gidip bakmam gerek kesin sonuç istersen

progestanmı o neymişşkiiiiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…