Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu yumurtlamanın oranını ölçüyordu yüksek çıkarsa hamilellik düşünülebilir sanırsam

canım sağol:)) Allahım isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin bizde sizinkileri yiyelim:))) bir arkadaşım geçende bana yerim ben seni deme oğluna dedi. kız psikolog.. neden dedim kendilerini yenecek birşey sanıyorlarmış daha soyut düşünce olmadığı için..ahahaha:))) zira benimki ellerini yemeye başlamıştı. çocuğa yerim seni diye diye:))))

canım yaaa opuyorumnanaktan bi bilseler onların iiliği için yapıyoruz :dilcikar: Şeniz

hepinize ii geceler canlarım opuyorumnanaktan allaha emanet olun :Saruboceq:

bu yumurtlamanın oranını ölçüyordu yüksek çıkarsa hamilellik düşünülebilir sanırsam
evet doğru

olsun ben genede yerim onun ballarını naniknanik minik kuşşş Şeniz

kızz özlemim iyiym canımmm memleketeyimm daha öncede kociş pc yi bozmuşş giremiodumm sen napionn bakalımm bende sizleri özledimm vallaaaa

NOLDU GIIIIIIIIIIII NE GÜLÜON BİŞİMİ KAÇIRDIM kaydirigubbakcemile3

ne gülmesi gızzzzz ağlıyom ben.25 de evlendim .her önüne gelen anlaşmış gibi bana" sen hemen bir cocuk yap sonra ne olacağı belli olmaz demişti.ben de onlara aman ne olabilirki diyordum.aman şimdi keşke büyük sözü dinleseydim diyorum.hiç yoktan yaşım genç diyebilirdim.şimdiye tedavimi olmuş belkide doğurmuş olurdum.işte bazen içimi böyle pişmanlıklar kaplıyor.
offff anam offfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…