anamm ozpor napıon kızzzzzzzz?
geçen aklımdan sen geçion.ozpor ne demek diye düşündüm.
ne demk kız??
ne gülmesi gızzzzz ağlıyom ben.25 de evlendim .her önüne gelen anlaşmış gibi bana" sen hemen bir cocuk yap sonra ne olacağı belli olmaz demişti.ben de onlara aman ne olabilirki diyordum.aman şimdi keşke büyük sözü dinleseydim diyorum.hiç yoktan yaşım genç diyebilirdim.şimdiye tedavimi olmuş belkide doğurmuş olurdum.işte bazen içimi böyle pişmanlıklar kaplıyor.
offff anam offfff.
himm ÖZLEM.canım ya kadınlar kulübüne kayıt işlemlerini eşim ben yokken beni kayıt etmiş,bende bilmiyom anlamını sadece öz.benim başımın ilk harleri özlem...
kaydirigubbakcemile3 kızzz gece gece beni güldürdün ayolll
yauww olsun ben senin ablan sayılırım genede ben 30 yaşındayım.gene de istersem kızarımklava: ama sonrada severim :asigim:
sen üzülme canım.ya 30unda evleneydinde şimdi 35inde olsadın nolcaktı demi ama.
sen bu arda öğretmensin sanırım demi.ne öğretmenisin
ewt neşeliyim tabii niye olmayayım kii annemin yanımdayım canım ondandır nerden anladınki seen
himm ÖZLEM.
eşimin vefaat eden ablasının adı da özlemmiş.
belki kızım olursa adına özlem koyarım.
ozpar[/B]slm canım.benimde haftaya annem geliyor.delikafadulden
allahh işin zor 1.Sınıflarla.hemde 29 taneeeeeeeee.evet ablacığım öğretmenim.mini mini birleri okutuyorum.elalemin cocuklarıyla çocuk özlemimi gideriyorum.ellerinden öperler 29 tane .
bugünde bir 29 dur gidiyor haaaa.
hayırdır inşallah.
ii geceler...kızlar iyi geceler uykum geldi yarın burdayım
koyma canım özlemlerin kaderi pek iç açıcı değil.ben adımdan hiç memnun değilim...
y akızlar hiç mi beni merak etmiyosunuz.fecebokta kayıtlıyım bakın bana zeynom gördü beni ayrıca bana arkadaşlık isteğini kabul ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?