Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kan testiyle genelde adetin 21.ve 24.günde isteniyor ama benimki 28.günde oldu bakalım ne olacak

anamm ozpor napıon kızzzzzzzz?
geçen aklımdan sen geçion.ozpor ne demek diye düşündüm.
ne demk kız??

canım ya kadınlar kulübüne kayıt işlemlerini eşim ben yokken beni kayıt etmiş,bende bilmiyom anlamını sadece öz.benim başımın ilk harleri özlem...

kaydirigubbakcemile3 kızzz gece gece beni güldürdün ayolll
yauww olsun ben senin ablan sayılırım genede ben 30 yaşındayım.gene de istersem kızarım klava: ama sonrada severim :asigim:
sen üzülme canım.ya 30unda evleneydinde şimdi 35inde olsadın nolcaktı demi ama.
sen bu arda öğretmensin sanırım demi.ne öğretmenisin

canım ya kadınlar kulübüne kayıt işlemlerini eşim ben yokken beni kayıt etmiş,bende bilmiyom anlamını sadece öz.benim başımın ilk harleri özlem...
himm ÖZLEM.
eşimin vefaat eden ablasının adı da özlemmiş.
belki kızım olursa adına özlem koyarım.

evet ablacığım öğretmenim.mini mini birleri okutuyorum.elalemin cocuklarıyla çocuk özlemimi gideriyorum.ellerinden öperler 29 tane .
bugünde bir 29 dur gidiyor haaaa.
hayırdır inşallah.

aaa çalıkuşuda burdaymış,,,çalıkuşum nasılsın?bak,havamdayım bana bi sarı kafa gönderirsin artık.

evet ablacığım öğretmenim.mini mini birleri okutuyorum.elalemin cocuklarıyla çocuk özlemimi gideriyorum.ellerinden öperler 29 tane .
bugünde bir 29 dur gidiyor haaaa.
hayırdır inşallah.
allahh işin zor 1.Sınıflarla.hemde 29 taneeeeeeeee.
allah kolaylık versin sana

kızlar iyi geceler uykum geldi yarın burdayım
ii geceler...

ZEYNOOMMM ALBÜMÜNE BAKTIM.
KIZ SEN DAHA MİNİCİKSİN YA.ÇITIR SENİ PEK ŞEKERSİN Şeniz

y akızlar hiç mi beni merak etmiyosunuz.fecebokta kayıtlıyım bakın bana zeynom gördü beni ayrıca bana arkadaşlık isteğini kabul ederim.

koyma canım özlemlerin kaderi pek iç açıcı değil.ben adımdan hiç memnun değilim...

ya koymıyayım mı?
benim eşimin ablası 31 yaşında kolon kanserinden ölmüş.
kolonu patladığında 7 aylık gebemiş.
bebeği acilen almışlar.
4-5 ay soorada kadınccaaz ölmüş mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…