Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya zeynom ben seni yerim ya!ne kadar güzel çıkmışsın öyle fotoraflarda.ay!bu daha çok küçük ya kıyamam ben sana...

ravza napıyon.karar verdin mi sermet beye mi gelecen .sende bayramdan sonrayı bekliyordun değil mi.allahım bir gitsemde her şeye bastan başlasam.ben baya toparlandım.ruhen yeni mücadeleye hazırım.sende durum nedir.

merhaba arkadaşlar...
benim en sonu 2.5 sene olmak üzere 3 tane düşüğüm oldu...
o zamanlar benim bu konularda çok bir bilgim yoktu...
araştırma ve üniv hastanesine gittik bize yapılması gereken testleri yazdılar bizde yatırmıştık...
ama hangi test ne için yapılır hiç bilmiyordum...
şimdi az çok daha iyi anlıyorum...
ama tabi yinede bilmediğim şeyler var...
bu yüzden sizlere sormak istiyorum...
ilk olarak kan pıhtılaşması için yapılan testleri yine tekrar etmek gerekirmi...
o zaman benim testlerime bakan dr normal olduğunu söylemişti...
birde bu testlerin tam olarak adını söylermisiniz...ben de bakayım eksik testim varmı...

hepinize hayırlı gecelera.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
rest yaptım silik ikinci çizgi çıktı.

Son düzenleme:
canderya kız seni tebrik edrim hadi gözün aydın.kaydirigubbakcemile2

seni ekledim facebook tan.
ya çok heycanlandım.p.tesi kan tahlili yaptırıcam.inşallah yanlış alarım değildir.akşama bi test dfaha alıp yaparım.ama yanılmaz heralde yaCADIARZU

kızlar ben şimdi çıkıom.ablamdayım.ufaklık yeğen var 18 aylık ona bakmam gerek.
ablamda temizlik yapıcak.daha sonra gene uğrarım.

hadi inşallah canım..

merhaba herkese..iyi hafta sonları..

ayy inşallah ya.adetime 3 gün var ondan silik çıktı 2.gebeliğimde de böle olmuştu ama o zaman adetimin olca gün yapmıştım silik çıkmıştı ve 6-7 haftalık düşmüştü.
inşallah bu sefer hayırlısı olcaksa doğcaksa olsun diye dua ettim hep.inşallah yarabbim bidaha bu acıları hiç kimseye yaşatmasın...

merhaba kızlar burdayım ama yazamıyorum kaç gündür nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir umarım
cannderyaaaaaaaaaaaa canım inşallah hamilesindir canım yaaaa hihoyyyt hihoyyyt

merhaba kızlar burdayım ama yazamıyorum kaç gündür nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir umarım
cannderyaaaaaaaaaaaa canım inşallah hamilesindir canım yaaaa hihoyyyt hihoyyyt

ayy inşallah.zeynom gibi oılmasın bide hafif silik çıkıp sonra kanda çıkmamış onunda.
ayy akşama bidaha yapıcam test.bakalım ondada çıkarsa tamamdır:lepi:

ayy inşallah.zeynom gibi oılmasın bide hafif silik çıkıp sonra kanda çıkmamış onunda.
ayy akşama bidaha yapıcam test.bakalım ondada çıkarsa tamamdır:lepi:

aslında kan testi daha iyi sonuç verir ya ptesi yaptırırsın artık yaa peki sen ne hissediyorsun ben hamile olduğumu hissetmiştim yani içime doğmuştu ya inşallah inşallah iyi haber alırız senden :Saruboceq:

gözün aydın canım inş. hamilesindir bende adetim 1 gün geçince yaptığım testte 2.çizgi silik çıkmıştı ama hamileymişim 34.haftayı bitirdik bile inş. sende hamilesindir zemuszemus

ayy allahım o haftaları bana da göstersin :Saruboceq:

ben artık ruhsuzlaştım canım.şimdi bile hiçbişey hissetmiom.fiziksel olarak sadece 1 kilo artış var.oda vücudum adetten önce su toplar benim onun gibi.başkada kasık ağrısı göğüslerde sızlama var hafif.başkada bişey yok.ha birde bacaklarıma kramp giriyo arada.

canderyacım gozun aydın saglıkla sıhhatle in sallah canımmm
canım senin belirtilerin nelerdi

benimde reglime 7 gun var gecen cuma yani 13 kasımda dr baktıgında 20 mm olmus yumurtan catlamak uzere demisti, bugun kasık agrılarım daha arttı sanki yumurtalıklarımı top gibi hissediyorum kasıklarımda ama goguslerde belirgin bisi yok cok hafif bir sızlama hissettim sadece bugun, fakat dun sol baldırıma kramp girdi gerci bu kadar erken belirti verirmi acaba ya..

canım bende de öle ahım şahım bi belirti yok.
kasıklarda adet sancıları göğüslerde arada hafif sızlamalar var.
birde 1 kilo artışı var oda su toplamasından dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…