nasıl gececek yedi gun :)
canım inceledim eğer sorunsuz çalışırsa süper bi alet ama çinden falan gönderilecek yazıoooo bi mağza satışı falan var mı acaba en azından daha çok bilgi alabilirsinFETAL EL DOPPLERİ KALP RİTMİ LCD İZLEME #18359200 - sahibinden.com
kızlar şuna bi bakın ya bu tarz bişey alıcam
acaba eve ultrason cihazı mı alsak
ayy inşallah ya.adetime 3 gün var ondan silik çıktı 2.gebeliğimde de böle olmuştu ama o zaman adetimin olca gün yapmıştım silik çıkmıştı ve 6-7 haftalık düşmüştü.
inşallah bu sefer hayırlısı olcaksa doğcaksa olsun diye dua ettim hep.inşallah yarabbim bidaha bu acıları hiç kimseye yaşatmasın...
:roflol::roflol::roflol:
valla bence de.alkisalkisalkis:roflol:
ayy inşallah.zeynom gibi oılmasın bide hafif silik çıkıp sonra kanda çıkmamış onunda.
ayy akşama bidaha yapıcam test.bakalım ondada çıkarsa tamamdır:lepi:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
rest yaptım silik ikinci çizgi çıktı.
hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy hadı hayırlısı ınsallah hamılesındır canım ya bana sorarsan hamılesın benımde sılık cıkmıstı hamıleydım o zaman sen nıye pazartesı beklıon gıt yaptır kan testını bu arada bu alaet burda cok yaygın ama e cok hastane ve dr larda var ben hastanede yatarken sabah aksam bununla dınlıorlardı bebegımı hem bunda sayının kac oldugunu gosterıyor eger dusunuyorsan kesınlıkle bu aletten al bırde angel sound dıye var bu angeldan cok daha ıyı ve cok daha net sesıfetal el doppleri kalp ritmi lcd izleme #18359200 - sahibinden.com
bu arada herlese selam kızlar.. Aslihan1806, calikusu1978, celen35, gulus27, lımburg1985..herkes iyimi??
bu arada herlese selam kızlar.. Aslihan1806, calikusu1978, celen35, gulus27, lımburg1985..herkes iyimi??
bu arada herlese selam kızlar.. aslihan1806, calikusu1978, celen35, gulus27, LIMBURG1985..herkes iyimi??
iyiyim nurayım sagol sen nasılsın dunya guzelim
limburgcum senle bi karsılasamadık
baktım canım gerçekten süper bişey bu cihazı daha güvenilir yerlerden alabiliriz hamiş olunca.....FETAL EL DOPPLERİ KALP RİTMİ LCD İZLEME #18359200 - sahibinden.com
inşallah canım bak bu ay saymadın melek geldi göbüşüne .....hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
, hemotoloğun benden istediği testler şunlardı...merhaba arkadaşlar...
benim en sonu 2.5 sene olmak üzere 3 tane düşüğüm oldu...
o zamanlar benim bu konularda çok bir bilgim yoktu...
araştırma ve üniv hastanesine gittik bize yapılması gereken testleri yazdılar bizde yatırmıştık...
ama hangi test ne için yapılır hiç bilmiyordum...
şimdi az çok daha iyi anlıyorum...
ama tabi yinede bilmediğim şeyler var...
bu yüzden sizlere sormak istiyorum...
ilk olarak kan pıhtılaşması için yapılan testleri yine tekrar etmek gerekirmi...
o zaman benim testlerime bakan dr normal olduğunu söylemişti...
birde bu testlerin tam olarak adını söylermisiniz...ben de bakayım eksik testim varmı...
hepinize hayırlı gecelera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?