Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar ya ben şu anne karnında bebeğin nabzının dinlendiği aletlerden alıcam bilgisi olan var mı?

canım benım sılık cıktıysa hamıssındır demek hadı gozunaydın rabbım kucagına alamayıda nasıp etsın ınsalllah kan tahlılı yaptırsana.....

ayy inşallah.zeynom gibi oılmasın bide hafif silik çıkıp sonra kanda çıkmamış onunda.
ayy akşama bidaha yapıcam test.bakalım ondada çıkarsa tamamdır:lepi:

canım bence akşama değilde,yarın sabah ilk idrarınla yap..ilk idrar herzaman daha doğru sonuç verir..hem aradan 1 gün daha geçmiş olur..yerimseniben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
rest yaptım silik ikinci çizgi çıktı.

hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyyy hadı hayırlısı ınsallah hamılesındır canım ya bana sorarsan hamılesın benımde sılık cıkmıstı hamıleydım o zaman sen nıye pazartesı beklıon gıt yaptır kan testını bu arada bu alaet burda cok yaygın ama e cok hastane ve dr larda var ben hastanede yatarken sabah aksam bununla dınlıorlardı bebegımı hem bunda sayının kac oldugunu gosterıyor eger dusunuyorsan kesınlıkle bu aletten al bırde angel sound dıye var bu angeldan cok daha ıyı ve cok daha net sesı
bu arada herlese selam kızlar.. Aslihan1806, calikusu1978, celen35, gulus27, lımburg1985..herkes iyimi??

ooooooohhhhhh maşallah herkesler burda da muhabbet yok huuu kızlar nasılsınız
aslıhancım bitti dimi neye karar verdiniz kimin için okuyacaz bu sefer

iyiyim nurayım sagol sen nasılsın dunya guzelim
limburgcum senle bi karsılasamadık

EVET CANIM YA BIR TURLU OLMADI NASILSIN BAKIYORUM HEYECAN ARTMMIS AZ KALDI CANIM GECICEK.BAK SANA BIRSEY SOYLIYEYIM SABRET HERSEYDEN ONCE.BEN HASTANEYE 22+2DE YATTIM BANA DEDILER KI 25 26 OLMASINI BEKLIYCEZ (o zaman en azindan yasma sansi varmis)TABI BEBEK GELMEZSE BEN ONCE HAFTA SAYMASYA BASLADIM SONRA KAN ALDILAR ENFEKSIYON OLMUS BEBEK GELEBILIR DEDILER(hastanedeyken oldu bu enfeksiyon yani evde degilim en guvenli yerdeyim artik nasil oluyorsa) BEN O ZAMAN GUN SAYMAYA BASLADIM HER GECEN GUNUN ARDINDAN BAK BIR GUN DAHA ATLATTIK DIYE DUSUNUYODUM SONRA SANCILARIM BASLADI SAAT HESABI YAPMAYA BASLADIM SONRA ILERLEYEN SAATLERDE DAKIKA HESABI YAPMAYA BASLADIM COK UZUN SURDU 16 SAATTI.ZAMANSIZ BIR DOGUM OLDUGU ICIN DR BU KADAR AGRILI VE ZOR OLUYOR DEDI ZAMANI GELSEYMIS RAHIM KENDINI GEVSETIYORMUS BOYLEYKEN DAHA SIMSIKI DEDI.AYYYYY KUSURA BAKMA COK UZUN OLDU AMA BEN SUNU OGRENDIM SABRETMEYI VE GELECEK PLANI YAPMAMAYI CUNKU BIR GUN SONRA NE OLACAK BILEMIYORUZ RABBIM HERSEYIN HAYIRLISYLA KARSILASTIRSIN CUMLEMIZIopuyorumnanaktan

baktım canım gerçekten süper bişey bu cihazı daha güvenilir yerlerden alabiliriz hamiş olunca.....
hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah canım bak bu ay saymadın melek geldi göbüşüne .....
, hemotoloğun benden istediği testler şunlardı...

GENEL TARAMA: Glu ,tot, PR , BUN, Cr , ALT ,AST, GGT, ALP, Bil. T. , Na, Ca , P, ürik asit, Alb , K

LİPİD PROFİLİ-1 : CHL , TRG , HDL , LDL , VLDL

METABOLİT: HOMOSİSTEİN ( HPLC)

HORMON: TSH , SERBEST T3 , SERBEST T4 ,FERRİTİN

LİPİD : LİPOPROTEİN (a)

OTOİMMÜN SEROLOJİ: ANTİTROGULOBİLİN ANTİKOR

RADYOİMMUNASSAY: : ANTİ-TPO Ab

VİTAMİN: FOLAT , VİTAMİN B12

PERİFERİK KAN : hemogram ( 22 param ) , periferik yayma

İNFEKSİYON SEROLOJİSİ : Brucelle Agglütinasyonu

OTOİMMÜN SEROLOJİ : kardiolipin ıgM , kardiolipin ıgG , Anti- dsDNA , Anti-Nükleer antikor ( ANA )

MOLEKÜLER GENETİK : POLİMERAZ ZİNCİR REAKSİYONU ( PCR ) , PCR-RFLP ,DNA DİZİ ANALİZİ

MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK TETKİKLERİ : DNA ELDESİ ( Kan )

MOLEKÜLER GENETİK : FV LEİDEN + P20210A + MTHFR

KOAGULASYON TESTLERİ : PROTROMBİN ZAMANI , AKTİVE PTT , AKTİVE PTTLa , TROMBİN ZAMANI ( TT ) , FİBRİNOJEN , D DİMER , PROTEİN C AKTİVİTESİ , PROTEİN S AKTİVİTESİ , ANTİTROMBİN 3 AKTİVİTESİ , AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI ( APC)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…