ooooooohhhhhh maşallah herkesler burda da muhabbet yok huuu kızlar nasılsınız
aslıhancım bitti dimi neye karar verdiniz kimin için okuyacaz bu sefer
aminnncanım benım sılık cıktıysa hamıssındır demek hadı gozunaydın rabbım kucagına alamayıda nasıp etsın ınsalllah kan tahlılı yaptırsana.....
:roflol: walla doğru dion kızaynı şehirde olsak valla para biriktirir alırdık offf ne süper olurduuuuuuu delikafadulden
evet doğru ama ben çatlarım meraktan.sonuç doğrumu değilmi onu merak ediyommcanım bence akşama değilde,yarın sabah ilk idrarınla yap..ilk idrar herzaman daha doğru sonuç verir..hem aradan 1 gün daha geçmiş olur..yerimseniben
evet alıcam sanırım.gerekli bizim için.ayyyyy hadı hayırlısı ınsallah hamılesındır canım ya bana sorarsan hamılesın benımde sılık cıkmıstı hamıleydım o zaman sen nıye pazartesı beklıon gıt yaptır kan testını bu arada bu alaet burda cok yaygın ama e cok hastane ve dr larda var ben hastanede yatarken sabah aksam bununla dınlıorlardı bebegımı hem bunda sayının kac oldugunu gosterıyor eger dusunuyorsan kesınlıkle bu aletten al bırde angel sound dıye var bu angeldan cok daha ıyı ve cok daha net sesı
ayy evet.ama akşama bi test daha yapıcam bakalım oda silik falan çıkarsa var demektir kesinbaktım canım gerçekten süper bişey bu cihazı daha güvenilir yerlerden alabiliriz hamiş olunca.....
inşallah canım bak bu ay saymadın melek geldi göbüşüne .....
canım ıyıyız cok sukur sen nasılsın cok calısıosun sen yaa yazık sana bırazcık zaman ayır kendıne
bende iyiyim canım..kocisi bekliyoprum..dışarı çıkacağız..inşallah fikrini değiştirmemişse:hulya:hosgeldın canım ıyıyım sen nasılsın?
yolunda şimdilik..sorunlar hamile kalınca başlıyor bizde..kafamçokkarıştıslm nuraycım nasılsın :1hug: heresey yolunda umarım yerimseniben
olabilir canım..ama bu hafta bayram haftası herkes okuyabilirmi bilemem..bayramdan sonra başlasak..??sanırım ASLIHAN tüp bebek için transfer yaptırcak bu aralar eğer daha acil ihtiyacı olan yoksa ve eğer isterse aslıhana mı okusak??????
AYY INANAMIORUM YA NE BICIM INSAN BUNLAR NIYE BIRAZCIK ANLAYISLI DAVRANMIORLAR HELE OYLE ZOR BI ANINDA NAPALIM CANIM HAYIRLISI HERSEYIN SEN HAFTA SONUMUDA MI CALISIYORSUN?:) sağol bitanem bende kendime zaman ayırmak istiyorum ama nafile özel sektör işte...
doğum yaptığım gün sancıdan çlüyordum ama müdürden nasıl izin alayımda dr ye gideyim diyede düşünüyordum sancı çeke çeke müşteriye araba teslim etmiştim :hulya: :hulya:
ayyyy ben heyecanlandım yaaaaa.....varya işte bu heyecan sanırım artık bende hazırım çalışmaya başlayabilirimi işaret ediyor....bende istiyommmm yaaaaa
AYY INANAMIORUM YA NE BICIM INSAN BUNLAR NIYE BIRAZCIK ANLAYISLI DAVRANMIORLAR HELE OYLE ZOR BI ANINDA NAPALIM CANIM HAYIRLISI HERSEYIN SEN HAFTA SONUMUDA MI CALISIYORSUN?
ISTE BU BASALA HAYATIM SENDE NEYI BEKLIORSUN ONEMLI OLAN KENDINI IYI VE HAZIR HISSETMEN.AYYYY INSALLAH 2010 DA BURDAKI KIZLARIN HEPSI DOGURUR SAGLKLI BEBISLERIYLE OLURLARzemuszemuszemuszemuszemuszemus
evet canım cteside çalışıyorum 5e kadar hatta ocak ayından itibaren 2 haftada bir pazar günleride çalışabilir mişiz söylenti öyle eh şimdi müdürün eşide hamile olduda dr gitmek için izin alınca ses çıkarmıyor kimse başına gelmeden karşıdakini anlamıyo kii :sm_confused:
evet canım cteside çalışıyorum 5e kadar hatta ocak ayından itibaren 2 haftada bir pazar günleride çalışabilir mişiz söylenti öyle eh şimdi müdürün eşide hamile olduda dr gitmek için izin alınca ses çıkarmıyor kimse başına gelmeden karşıdakini anlamıyo kii :sm_confused:
arkamda duran arabalardan satıyorum canım bir eğitimde o arabayı kullanmıştım yani mercedes' teyim daha doğrusu antep bayisindeayyyyyyy cok zor allah kolaylık versın canım sakıncası yoksa hangı markadasın?kesınlıkle halısın kımse basında gelmeden anlamıor
mucuks kızlar ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..iyi haftasonları
gerçekten insafsız bunlar yaaaa....Allah onları ıslah etsin..inşallah daha da anlayışlı olurlar....
Kızlarrrrrrrrrrr merhaba,
nasılız bugün . ben biraz grip oldum.o nedenle işe gitmedim dinleniyorum. Sanırım ptesi yumurta toplama işlemi yapılacak,gribimin artmasından korkuyorum.inşallah artmaz.
Canderyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa; hamişmisin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,Allahım sen deryamın bebişini koru bu sefer sağlıkla kucağına alabilsin.Lütfennnnnnnnnnnn.Aminnnnnnnnn.
Kızlar duayı benim için okumayı önermişsin,çok tatlısınız sizlerrrrrrrrrrrrrrr.Okunsada okunamasada şimdiden çok teşekkür ediyorum.Allah henizden razı olsun.
gecmıs olsun canım ınsallah alınanlar cok saglıklı bırer embrıyo olurlar canım ınsallah annecıklerının yuzunu guldururler oraya sımsıkı tutunupkızlarrrrrrrrrrr merhaba,
nasılız bugün . Ben biraz grip oldum.o nedenle işe gitmedim dinleniyorum. Sanırım ptesi yumurta toplama işlemi yapılacak,gribimin artmasından korkuyorum.inşallah artmaz.
Canderyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa; hamişmisin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,allahım sen deryamın bebişini koru bu sefer sağlıkla kucağına alabilsin.lütfennnnnnnnnnnn.aminnnnnnnnn.
Kızlar duayı benim için okumayı önermişsin,çok tatlısınız sizlerrrrrrrrrrrrrrr.okunsada okunamasada şimdiden çok teşekkür ediyorum.allah henizden razı olsun.
arkamda duran arabalardan satıyorum canım bir eğitimde o arabayı kullanmıştım yani mercedes' teyim daha doğrusu antep bayisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?