merhaba
ben de site ile ilgili sorun yaşıyorum,hata veriyor
ozpor test sonucun nasıl
elif nerdesin
CLEXAN kullanan arkadaş,iğne yerlerinin morarması ve hafif şişmesi normal,doktorum beni uyarmıştı korkmamam için
ben en rahat göbekten yapıyorum,bir hafta kadar kollara geçtim,o arada göbekteki morluklar azaldı,geçen bacaktan deneyeyim dedim,denemez olaydım,hem çok acıdı,hem de diğer yerlerin iki katı kadar morardı ve şişti,bence endişelenme
kızlar hadi hızlı okuyun geçmişiii....
Kızlarrrrrrrrrrr merhaba,
nasılız bugün . ben biraz grip oldum.o nedenle işe gitmedim dinleniyorum. Sanırım ptesi yumurta toplama işlemi yapılacak,gribimin artmasından korkuyorum.inşallah artmaz.
Canderyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa; hamişmisin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,Allahım sen deryamın bebişini koru bu sefer sağlıkla kucağına alabilsin.Lütfennnnnnnnnnnn.Aminnnnnnnnn.
Kızlar duayı benim için okumayı önermişsin,çok tatlısınız sizlerrrrrrrrrrrrrrr.Okunsada okunamasada şimdiden çok teşekkür ediyorum.Allah henizden razı olsun.
nergis 60 sen neler yapıyosun.
tebrik ederim...hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cevabınız için çok çok sağolun..., hemotoloğun benden istediği testler şunlardı...
GENEL TARAMA: Glu ,tot, PR , BUN, Cr , ALT ,AST, GGT, ALP, Bil. T. , Na, Ca , P, ürik asit, Alb , K
LİPİD PROFİLİ-1 : CHL , TRG , HDL , LDL , VLDL
METABOLİT: HOMOSİSTEİN ( HPLC)
HORMON: TSH , SERBEST T3 , SERBEST T4 ,FERRİTİN
LİPİD : LİPOPROTEİN (a)
OTOİMMÜN SEROLOJİ: ANTİTROGULOBİLİN ANTİKOR
RADYOİMMUNASSAY: : ANTİ-TPO Ab
VİTAMİN: FOLAT , VİTAMİN B12
PERİFERİK KAN : hemogram ( 22 param ) , periferik yayma
İNFEKSİYON SEROLOJİSİ : Brucelle Agglütinasyonu
OTOİMMÜN SEROLOJİ : kardiolipin ıgM , kardiolipin ıgG , Anti- dsDNA , Anti-Nükleer antikor ( ANA )
MOLEKÜLER GENETİK : POLİMERAZ ZİNCİR REAKSİYONU ( PCR ) , PCR-RFLP ,DNA DİZİ ANALİZİ
MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK TETKİKLERİ : DNA ELDESİ ( Kan )
MOLEKÜLER GENETİK : FV LEİDEN + P20210A + MTHFR
KOAGULASYON TESTLERİ : PROTROMBİN ZAMANI , AKTİVE PTT , AKTİVE PTTLa , TROMBİN ZAMANI ( TT ) , FİBRİNOJEN , D DİMER , PROTEİN C AKTİVİTESİ , PROTEİN S AKTİVİTESİ , ANTİTROMBİN 3 AKTİVİTESİ , AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI ( APC)
KIZLAR şimdi eşimle dışarı gidiyoz gelince yine grş....
ASLIHANcım inşallah sağlıklı bir şekilde işlemin tamamlanır.herşey yolunda gider inş... daha bayrama var eğer kızlarda kabul ederse paylaştıralım tefriciyeleri.....almak isteyenlerede 100, 250,500 hangisini almak isterse ona göre paylaşalım...
ilk ben alıyorum 500 tane okuyacam....ok
hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
acaba eve ultrason cihazı mı alsak[/B
kız allah iğliğini versin güldürdün beni.ama süper bir fikir.delikafadulden delikafadulden
ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:yuppiiiiiiiiiii.:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canım benim inşallah hamişliğin kesinleşir (ama bence kesin)allahta sağlıkla sonuna ulaştırır.AMİN
ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:
ama sağlıklı olsun ya..
hiç inanamıyorum olcakmış gibi gelmiyo hiç hayyaller kuramıom:gitme:
napıyım özlemcim rahim filmimde temiz çıktı...aralık ayından sonra çalışmaya başlarım diyordum ama acaba şimdimi b aşlasam....
bu gün soğan kürüne başladım 15 gün kullanacam.rahimi güçlendirip bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyormuş.
ozporcum sen 10 aralıktaki sonucuna göremi çalışma zamanını ayarlıycan...
yazılarına yansımış güzelim.kız benide sardı.annemi görme hevesi haftaya allah nasip ederse bende zonguldaktayım...zemuszemus
allahh işin zor 1.Sınıflarla.hemde 29 taneeeeeeeee.
allah kolaylık versin sana
ii geceler...
ZEYNOOMMM ALBÜMÜNE BAKTIM.
KIZ SEN DAHA MİNİCİKSİN YA.ÇITIR SENİ PEK ŞEKERSİN Şeniz
ya zeynom ben seni yerim ya!ne kadar güzel çıkmışsın öyle fotoraflarda.ay!bu daha çok küçük ya kıyamam ben sana...
hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:
ama sağlıklı olsun ya..
hiç inanamıyorum olcakmış gibi gelmiyo hiç hayyaller kuramıom:gitme:
canım salati tefriciye okuyoruz...okumak istersen sanada verelim...nergis ne okuyorsunuz?
nergiscim sen napiosun canım geçmişimi okuousunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?