Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım testimin bitanesi çıktı daha temiz çıktı.benim korktuğum kromozom testleri onlarda 10 aralıkta çıkacak bekliyoruz canım.

KIZLAR şimdi eşimle dışarı gidiyoz gelince yine grş....
ASLIHANcım inşallah sağlıklı bir şekilde işlemin tamamlanır.herşey yolunda gider inş... daha bayrama var eğer kızlarda kabul ederse paylaştıralım tefriciyeleri.....almak isteyenlerede 100, 250,500 hangisini almak isterse ona göre paylaşalım...
ilk ben alıyorum 500 tane okuyacam....ok

canım sanırım hamileyim 24. günüm bugün ve silik 2. çizgi çıktı:lepi:
duan için allah razı olsun.çok saol.allah hrpimize sağlıklıca versin

nergis 60 sen neler yapıyosun.

napıyım özlemcim rahim filmimde temiz çıktı...aralık ayından sonra çalışmaya başlarım diyordum ama acaba şimdimi b aşlasam....
bu gün soğan kürüne başladım 15 gün kullanacam.rahimi güçlendirip bebeğin tutunmasınada yardımcı oluyormuş.
ozporcum sen 10 aralıktaki sonucuna göremi çalışma zamanını ayarlıycan...

hamileyim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tebrik ederim...
rabbim sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin...

cevabınız için çok çok sağolun...
şuan acil dışarı çıkmam lazım...
bir ara bu testlerle benim testleri karşılaştırırım...
eğer kafama takılan birşey olursa yine size sorarım...
tekrar çok sağolun...

herkese hayırlı hafta sonları diliyoruma.s.

canım çok teşekkür ederim,bende okuyabildiğim kadar kendim için okurum.İnşallah bayrama kadar bitiririz. Zaten arife günü yumurta transferim var,Allahım sen yardım et yarabbim.

kızlar ben bidaha test yaptım oda çoooookkk silik çıktı.
demek bir gebelik var ikisinde de çok silik çıktı ama olsun
yarın sabah bida yapcam.
testleri 1.5liraya buldum aldım bisürü kaydirigubbakcemile3

yuppiiiiiiiiiii.:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canım benim inşallah hamişliğin kesinleşir (ama bence kesin)allahta sağlıkla sonuna ulaştırır.AMİN

acaba eve ultrason cihazı mı alsak[/B

kız allah iğliğini versin güldürdün beni.ama süper bir fikir.delikafadulden delikafadulden

yuppiiiiiiiiiii.:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
canım benim inşallah hamişliğin kesinleşir (ama bence kesin)allahta sağlıkla sonuna ulaştırır.AMİN
ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:
ama sağlıklı olsun ya..
hiç inanamıyorum olcakmış gibi gelmiyo hiç hayyaller kuramıom:gitme:

ama sağlıklı olsun ya..

inan inan alıştır kendini .tabiki hamile kalmakla iş bitmiyor yolun sonu için 8 ay daha beklemen lazım.önemli olan sağlıkla sona ulaşmak.o günleride hep beraber göreceğiz inşallah.

evet canım eğer herşey yolunda giderse lütfü beyde bize ocak ayında korunmayı bırakın dedi...

yazılarına yansımış güzelim.kız benide sardı.annemi görme hevesi haftaya allah nasip ederse bende zonguldaktayım...zemuszemus

inşlah canımm gitte gör anneni ben dizinin dibinden ayrılmıyom valla nereye giderse bende oraya gidiyorum cokk özlemişimmmmmmmmopuyorumnanaktan

allahh işin zor 1.Sınıflarla.hemde 29 taneeeeeeeee.
allah kolaylık versin sana

ii geceler...

ZEYNOOMMM ALBÜMÜNE BAKTIM.
KIZ SEN DAHA MİNİCİKSİN YA.ÇITIR SENİ PEK ŞEKERSİN Şeniz

minicikmiyimm allah seni bildiği gibi yapsınnn kızzzz 23 yaşındayımm canımm miyon tipliyim göstermiyrum yaşımııkaydirigubbakcemile2

ya zeynom ben seni yerim ya!ne kadar güzel çıkmışsın öyle fotoraflarda.ay!bu daha çok küçük ya kıyamam ben sana...

kıyma bana özlemcimmm

ay inşalhh canımm yaa ama iki tanesindede silik cıkmışş bu ay bebiş kesin gelio sana hayırlısıylaaa:Saruboceq:

ama sağlıklı olsun ya..

canımm hiç öle düşünme bencee olacak ve sen sağsağlim alacaksın kucağınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…