Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kızlaar benim ev bayağıdır misafir dolu bir süre daha varlar galiba gibi ama umarım çok sürmez biraz yoruldum ) geçmişe hızlıca baktım, yeni hamişlere tebrik, bebişlerimizi de allah korusun diyorum.

Güzel dileğin için sağol Geleveracım ama kısmet....bakalım, günleri kaçırdık mı kaçırmadık mı hiçç bi bilgim olmadığı için bir şüphem de yok o olacağı zamanı benden iyi bilir :1rolleyes: hayırlısı :Saruboceq:

hepinizi öptümmm :a015:

ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:
ama sağlıklı olsun ya..
hiç inanamıyorum olcakmış gibi gelmiyo hiç hayyaller kuramıom:gitme:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çoooook sevindimmm canımm.İnşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn...

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyleeeeyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Çoooook sevindimmm canımm.İnşaallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsınn...

inşallahhh:Saruboceq: çok korkuyorum mafoldumben

inan inan alıştır kendini .tabiki hamile kalmakla iş bitmiyor yolun sonu için 8 ay daha beklemen lazım.önemli olan sağlıkla sona ulaşmak.o günleride hep beraber göreceğiz inşallah.

inşallah daha çok erken yarın sabah test yapıcam gene bakalım bu sefer daha koyu çıkar heralde

zeynom bidaha ki aya senden bekliom inşallah ama kociş yanında yok sonraki aya inşallah.

Aslihan icin okunacakmis galiba yanlis okumadiysam kizlar.
Listeyi kim tuttuyo bilmiyom ama bende 1000 tane okurum ezberledim zaten.
Abdest alinmadanda okunacagi icin cumaya kadar okurum.
Simdiden Allahim kabul etsin

Canderya gözün aydin.
Silikte ciksa hamilesindir. Allahim kucagina almayida nasip etsin.
Rabbim kimseyi bu yolda oyalamadan isteyen dileyen herkese versin Insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…