Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Calenim lidyosum sizler ne yapiyonuz fistiklar

canım papatyanın son yazdığı msjı okudum.9unda msj yazmıs.10 unda son kez girmiş.bende mail adresi vardı.bi umut msj attım şimdi..umarım biri geri döner :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
inşallah ii haberlerle gelir..bebeğide sağlıklıdır umarım ama bu kadar habersiz kalnca bebeği gectim kendi ii haberini versin mafoldumben :Saruboceq:

Bende korkmaya basladim valla

aynen :çok üzgünüm: en son msjında 0,6 lık iğneyi 2 katına cıkarttığını ve bir doktorun bu kadar sulanmıs kanla doğumu yaptıramıycağını yazmıs :1no2: dediğim gibi inşallah bebek için de ii haberler alırız ama önce annenin sağlığı :çok üzgünüm: allahım korktuğumuza uğratmasın :Saruboceq:

Lidyosum evet yaa inan kac günden beri aklimda gün gectikcede korkularim artiyo.
Cünkü papatya ne olursa olsun haber verirdi mutlaka

tel. nosunu budum.fakat büro numarası..yarın şansımı deniycem.kimse cıkmazsa ptesiye kalıcak

Dogumun ustundan bi on gun gecti di mi yaklasik?
Bence en azindan doguma giden arkadaslar telini versin kendi de isterse,doGumdan once tabii gerek yok paylsmak istemeyebilir ama dogum baska...

çok haklısın lidyoşş valla çok merak ettim.papatya en son yazdığında üzün süre giremeyeceğini ima etmiş ama bu kadar da uzun sürmezdi...keşke tlf olsaydı

şimdi ben bu no yu buldum ya uyuyamam butun gece ( offf yarında pazar ( ptesiye kadar saatler gecmez artık (

aslıhanın tefriciyesinide ben hesaplayım bariii
çalıkuşum sana 1000 tane yazıyorum.bu arada seni kıskandım bende 1000 okuyacam.
geri kalanlarınıda paylaştırırım.almak isteyenler haber versin ki ona göre dağıtyım.bu sefer önceden sayısını ayarlayıp 100 veya 250 yada okuyabileceği kadar tek seferde dağıtalım diyorum...ne dersiniz.. arife günü aslıhanın transferi yapılacakmış.inşallah tüplü bebeği sağlıcakla kucağına alır:roflol:

güzel haber..yarın baro acık olabilirmiş.ordan numarasını alabilirmişim

canım bana da 500 yaz.erken bitirirsem yine alırım..

canım çok teşekkür ederim,bende okuyabildiğim kadar kendim için okurum.İnşallah bayrama kadar bitiririz. Zaten arife günü yumurta transferim var,Allahım sen yardım et yarabbim.
hayırlısı olsun canım.dualarımız seninle..

ben 2.kez test yaptım ondada silik çıktı kesin hamileyim:CüvCüv:
ama sağlıklı olsun ya..
hiç inanamıyorum olcakmış gibi gelmiyo hiç hayyaller kuramıom:gitme:

ooooo şimdiden başlama bakalım kötü düşüncelere..önünde çook uzun bir zaman var..aklına kötü şeyler getirme..iyi düşün,iyi olsun..:hulya:

şimdi ben bu no yu buldum ya uyuyamam butun gece ( offf yarında pazar ( ptesiye kadar saatler gecmez artık (
offf beklemek çok zor..iyi haberler ver bize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…