ok canım..dediğim gibi erken bitirebilirsem yine alırım..ok nuraycım 500 yazdım sanada....
amin canım.ii geceler bayanlar..dualarınız tüm zorda olan insanlara ve papatyaya olsun..
sanada canım iyi geceler..herkese iyi geceler
günaydın kızlar...
canderya , hamileliğin kesinleşti :) çok sevindim canım , iğneni yapman da iyi olmuş...Ama pazartesi mutlaka doktora git , iğne dozunu konuş...Ben kalp atışından sonra başlamıştım iğneye....
Kızlar günaydın,
deryacım kanama pıhtılaşma zamanı testi(laboratuvardan laboratuvara ismi değişebliyor) çok basit ve ucuz bi test,bence bugün dahi herhangi bi özel lab. ta yaptırabilirsin.Bence ğneye başlaman iyi olmuş ama dozu konusunda sıkıntı yaşamamak için bu test iyi olur bence.
Kızlar bende kendi duam için dua edicem ama niyet edildi mi?Edildiyse bende hemen başlıyayım.Şimdiden herkesten Allah razı olsun.
Papatya için iyi düşünelim iyi olsun kızlar,İnanıyorum ki bebişiyle uğraşmaktan bze vakti kalmıyor.Allahım inşallah bebişi ve o çok ama çok iyidir.
tamam canim yaz bana şakkıdı bitirince ben sana haber veririm tatliskomaslıhanın tefriciyesinide ben hesaplayım bariii
çalıkuşum sana 1000 tane yazıyorum.bu arada seni kıskandım bende 1000 okuyacam.
geri kalanlarınıda paylaştırırım.almak isteyenler haber versin ki ona göre dağıtyım.bu sefer önceden sayısını ayarlayıp 100 veya 250 yada okuyabileceği kadar tek seferde dağıtalım diyorum...ne dersiniz.. arife günü aslıhanın transferi yapılacakmış.inşallah tüplü bebeği sağlıcakla kucağına alır:roflol:
merhaba,
çalışmaktan kafam kazan gb oldu, gözümden uyku akıyor ve hala duruyor çalışma, yarında okulda olcacağım.. son 4 gündür burda neler oluyor bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
papatyayı bende çok merak ediyorum.. inş ii haberler alırız..
canderya, ikinci çizgiyi görmüşsün tebrik ederim... sağlıkla inş..
canım hayırlı olsun ...sakın stres yapma sen bişeyleri eksik yapmamak için titiz davranıyosun ama o sana stres oluyo.rahat ol bence o cihazıda şimdilik alma..kızlar herkese günaydın
ben bu sabah erken kalktım çünkü dün gece erken yattım.
az önce bir tahlil daha yaptım ilk tuvalet daha iyi olur diye ve dünkünden daha koyu çıktı sonuç.
allahım hamile olduğuma inanamıyorum:CüvCüv:
dün akşam ilk iğnemi yaptım ben.iyi ettimmi ki?
doktora sormadan yaptım valla evde vardı.0.4lük kleksan kullanıyodum ben.
doktorda tedavi şekli bu dozaj arttırılmıycak demişti ama "bukonuyu araştırmam gerek de demişti"
doçent ya bu doktor daha pek bilmiyo.
acaba araştırdı mı?
ya ben çok korkuyorum kızlar bana önerilerde bulunun buna çokk ihtiyacım var.
pıhtı tahlili falan nasıl oluyor? bunları bilmem gerek.
ayrıca bebek nabzının dinlendiği aletlerdende alıcam.ama bunları kısa sürede yapmam geerek.
tabi en önemlisi kese ve kalp atışlarını görmek.sanırım 15 gün içinde herşey belli olur.
teşekkür ederim canım ekledim senide.kızlar aslıhan için 250 tane okurum ben...
tamam canim yaz bana şakkıdı bitirince ben sana haber veririm tatliskomli:
evet bir gebelik var iki gündür yaptığım testler bunu gösteriyor.
ama ben çok korkuyorum artık herşeyden.allah sabır versin de biran önce atlatayım bu korkuları :Saruboceq:
p.tesi günü de doktora gidicem hemen
Kızlar günaydın,
deryacım kanama pıhtılaşma zamanı testi(laboratuvardan laboratuvara ismi değişebliyor) çok basit ve ucuz bi test,bence bugün dahi herhangi bi özel lab. ta yaptırabilirsin.Bence ğneye başlaman iyi olmuş ama dozu konusunda sıkıntı yaşamamak için bu test iyi olur bence.
Kızlar bende kendi duam için dua edicem ama niyet edildi mi?Edildiyse bende hemen başlıyayım.Şimdiden herkesten Allah razı olsun.
Papatya için iyi düşünelim iyi olsun kızlar,İnanıyorum ki bebişiyle uğraşmaktan bze vakti kalmıyor.Allahım inşallah bebişi ve o çok ama çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?