Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gece kuşları.ay ne güzel herkes burda kimse uyumamış.napiyonuz bakim.yazdıklarınızı okudum papatyaya akşam yatarken dua edelim kızlar.allah esirgesin onu ve bebişini.:Saruboceq:

ii geceler bayanlar..dualarınız tüm zorda olan insanlara ve papatyaya olsun..

slm kizlar herkes iyidir insallah bi bakim dedim cokta yorgunum gözlerim kapaniyor sizlere slm vermeden cikmayim dedim deryacim cnm gözün aydin insallah hersey istedigin gibi olur öpüyorum hepinizi a.s.

merhaba,
çalışmaktan kafam kazan gb oldu, gözümden uyku akıyor ve hala duruyor çalışma, yarında okulda olcacağım.. son 4 gündür burda neler oluyor bilmiyorum ama umarım herkes iyidir.
papatyayı bende çok merak ediyorum.. inş ii haberler alırız..
canderya, ikinci çizgiyi görmüşsün tebrik ederim... sağlıkla inş..

kızlar herkese günaydın
ben bu sabah erken kalktım çünkü dün gece erken yattım.
az önce bir tahlil daha yaptım ilk tuvalet daha iyi olur diye ve dünkünden daha koyu çıktı sonuç.
allahım hamile olduğuma inanamıyorum:CüvCüv:
dün akşam ilk iğnemi yaptım ben.iyi ettimmi ki?
doktora sormadan yaptım valla evde vardı.0.4lük kleksan kullanıyodum ben.
doktorda tedavi şekli bu dozaj arttırılmıycak demişti ama "bukonuyu araştırmam gerek de demişti"
doçent ya bu doktor daha pek bilmiyo.
acaba araştırdı mı?
ya ben çok korkuyorum kızlar bana önerilerde bulunun buna çokk ihtiyacım var.
pıhtı tahlili falan nasıl oluyor? bunları bilmem gerek.
ayrıca bebek nabzının dinlendiği aletlerdende alıcam.ama bunları kısa sürede yapmam geerek.
tabi en önemlisi kese ve kalp atışlarını görmek.sanırım 15 gün içinde herşey belli olur.

günaydın kızlar...
canderya , hamileliğin kesinleşti :) çok sevindim canım , iğneni yapman da iyi olmuş...Ama pazartesi mutlaka doktora git , iğne dozunu konuş...Ben kalp atışından sonra başlamıştım iğneye....

evet bir gebelik var iki gündür yaptığım testler bunu gösteriyor.
ama ben çok korkuyorum artık herşeyden.allah sabır versin de biran önce atlatayım bu korkuları :Saruboceq:
p.tesi günü de doktora gidicem hemen

Kızlar günaydın,
deryacım kanama pıhtılaşma zamanı testi(laboratuvardan laboratuvara ismi değişebliyor) çok basit ve ucuz bi test,bence bugün dahi herhangi bi özel lab. ta yaptırabilirsin.Bence ğneye başlaman iyi olmuş ama dozu konusunda sıkıntı yaşamamak için bu test iyi olur bence.

Kızlar bende kendi duam için dua edicem ama niyet edildi mi?Edildiyse bende hemen başlıyayım.Şimdiden herkesten Allah razı olsun.
Papatya için iyi düşünelim iyi olsun kızlar,ınanıyorum ki bebişiyle uğraşmaktan bze vakti kalmıyor.Allahım inşallah bebişi ve o çok ama çok iyidir.

saol canım.yarın bir doktorumla konuşayım ben bu konuyu.bakalım o ne dicek.
belki üniversite hstanesinde de yapılıyordur.yapılıyorsa iyi olur benim doktor ünv. de doktor.

canderyacım bence o aleti alma hergün yapama gereği duyarsın inana.psikolojin bozulur.bence rahat ol.zaten bişey olursa olacağına varıyo.sen nekadar rahat olursan bebek te okadar rahat olur...

tamam canim yaz bana şakkıdı bitirince ben sana haber veririm tatliskom

Canim benim yaa bu saatlere kadar calisiyon yazik sana:teselli:

canım hayırlı olsun ...sakın stres yapma sen bişeyleri eksik yapmamak için titiz davranıyosun ama o sana stres oluyo.rahat ol bence o cihazıda şimdilik alma..
kızlar aslıhan için 250 tane okurum ben...
teşekkür ederim canım ekledim senide.

tamam canim yaz bana şakkıdı bitirince ben sana haber veririm tatliskomli:

ok canım :lepi:

hadı canım gozunaydın ınsallah hamılelıgın kesınlesır hersey sorunsuz ılerler.

benim bu ay ümidlerım bıttı maalesef adet oldum hemde hıc beklemıyordum 8 gun once oldu hıc boyle erken olmazdım nıye oldu anlayamadım cok moralım bozuldu bu ay cok heyecanlıydım hüsrana ugradım acaba sogan suyununmu etkısı oldu dıye dusunuyorum calıkusum sogan suyu adetı erken getırırımı bı bılgın varmı?

bu ay zıhınsel olarak dınlenmeye ıhtıyacım oldgunu dusunuyorum bır muddet buraya ugramıycam ınsallah butun arkadaslarımın butun ıstedılerı gerceklesır hepınızı opuoyrummmmopuyorumnanaktan

canim nasilsin?benim icinde sidilk 250 yazin erken bitirirsem yine alirim bende boyle paylastirilmasi cok iyi olmus.birde nasil basliyacagiz namaz veya dua ilemi bilgilendirirsen sevinirim opuyorum canim insallah dualarimiz kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…