Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım gözün aydın çok ugraştın ve başardın allah tamamına erdirsin dogum haberlerinide allah almayı nasip etsin canım Şeniz

canderyacım çok sevindim baaaaaaakkkkk dediğimi yapınca oluyormuş stres yok gün sayma yokkk rahat olunca oluyor demekki. :lepi: :lepi: kan tahlilini ve sonra kalp atışlarını duyalım daha çok sevinelim inşallah...

Aynen canim benimde yaptigim ayda tam 1 hafta önce geldi adetim acayip etkisi var şakkıdı Benim normalde cok düzenlidir

gülay sen nasılsın canım neler yapıyorsun ? bebiş nasıl.. iyidir inşallah?

canım eskileri okuyordum benim başım tansiyonla dertte yükseliyor kan sulandırıcı kullandıgım içinde daha çok riksliymiş beyin kanaması yapar diyor doktor dikkat etmezsem tuz diyeti yapıyorum tansiyon dışında şükür iyiyiz bebekte bende ayın 1de cinsiyetide belli olacak allahın izniyle bende böyle sen nasılsın umarım hayatında herşey yolundadır Şeniz

Fistik gelevera ,fistik gelevera kaydirigubbakcemile2 leyn valla erkek olsam seni hic kacirmazdim delikafadulden kaydirigubbakcemile Masallah canim sanaopuyorumnanaktan

canım benim dikkat et sürekli ölç tansiyonunu aman allah korusun... ayy canım yaa senin oğlun olcak sanki hayırlı ve sağlıklı olsunda artık... canım benim bende değişen birşey yok... kürtajdan sonra reglimin gelmesini bekliyorum bakalım hayırlısı...
Fistik gelevera ,fistik gelevera kaydirigubbakcemile2 leyn valla erkek olsam seni hic kacirmazdim delikafadulden kaydirigubbakcemile Masallah canim sanaopuyorumnanaktan

:kedi: yaaaa utandırma beniiiiiiii...

tefriciyeler
çalıkuşu. 1000
nergis: 1000
nuray_dyn:500
melek76: 250
limburg: 250
aslıhan: 750
toplam:3750 tanesi dağıtıldı.geriye kaldı:694
canım geriye kalanlarıda almak isteyen arkadaşlara dağıtacam..
krizantem sanada yazmadan gidemiycem. sakın böyle düşünme tatlım senin güzel haberlerini de mutluluğunuda paylaşacaz.hani eskiden kötü günümde bana destek çıkacak dost lazım derlerdi ya . şimdi öyle değil.hem kötü gününe hemde mutluluğunu paylaşacak kişiler lazım.bu ay dinlen önümüzdeki ay inşallah senin mutlu haberini canı gönülden en az senin kadar sevinerek paylaşacam...seni ta kalbimde hissederk dualar edecem....çok öpüyorum seni canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…