kızlar herkese günaydın
ben bu sabah erken kalktım çünkü dün gece erken yattım.
az önce bir tahlil daha yaptım ilk tuvalet daha iyi olur diye ve dünkünden daha koyu çıktı sonuç.
allahım hamile olduğuma inanamıyorum:CüvCüv:
dün akşam ilk iğnemi yaptım ben.iyi ettimmi ki?
doktora sormadan yaptım valla evde vardı.0.4lük kleksan kullanıyodum ben.
doktorda tedavi şekli bu dozaj arttırılmıycak demişti ama "bukonuyu araştırmam gerek de demişti"
doçent ya bu doktor daha pek bilmiyo.
acaba araştırdı mı?
ya ben çok korkuyorum kızlar bana önerilerde bulunun buna çokk ihtiyacım var.
pıhtı tahlili falan nasıl oluyor? bunları bilmem gerek.
ayrıca bebek nabzının dinlendiği aletlerdende alıcam.ama bunları kısa sürede yapmam geerek.
tabi en önemlisi kese ve kalp atışlarını görmek.sanırım 15 gün içinde herşey belli olur.
Aynen canim benimde yaptigim ayda tam 1 hafta önce geldi adetim acayip etkisi var şakkıdı Benim normalde cok düzenlidirbenim bu ay ümidlerım bıttı maalesef adet oldum hemde hıc beklemıyordum 8 gun once oldu hıc boyle erken olmazdım nıye oldu anlayamadım cok moralım bozuldu bu ay cok heyecanlıydım hüsrana ugradım acaba sogan suyununmu etkısı oldu dıye dusunuyorum calıkusum sogan suyu adetı erken getırırımı bı bılgın varmı?
bu ay zıhınsel olarak dınlenmeye ıhtıyacım oldgunu dusunuyorum bır muddet buraya ugramıycam ınsallah butun arkadaslarımın butun ıstedılerı gerceklesır hepınızı opuoyrummmmopuyorumnanaktan
gülay sen nasılsın canım neler yapıyorsun ? bebiş nasıl.. iyidir inşallah?
canım benim dikkat et sürekli ölç tansiyonunu aman allah korusun... ayy canım yaa senin oğlun olcak sanki hayırlı ve sağlıklı olsunda artık... canım benim bende değişen birşey yok... kürtajdan sonra reglimin gelmesini bekliyorum bakalım hayırlısı...canım eskileri okuyordum benim başım tansiyonla dertte yükseliyor kan sulandırıcı kullandıgım içinde daha çok riksliymiş beyin kanaması yapar diyor doktor dikkat etmezsem tuz diyeti yapıyorum tansiyon dışında şükür iyiyiz bebekte bende ayın 1de cinsiyetide belli olacak allahın izniyle bende böyle sen nasılsın umarım hayatında herşey yolundadır Şeniz
Fistik gelevera ,fistik gelevera kaydirigubbakcemile2 leyn valla erkek olsam seni hic kacirmazdim delikafadulden kaydirigubbakcemile Masallah canim sanaopuyorumnanaktan
nergis bu tefriciye kim için okunuyor benim pek vaktim olmuyor ama içtenlikle 150 tane okurum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?