Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ok aslıhancıma allah yardımcı olsun inşaaaaalllllllllaaaaaaaahhhhhhhh emekleri boşa çıkmasın inşallah rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün...

inan çıkacaktım papatyayı görünce çıkmadım o yazana kadar bekleyeyim...en azından bu gece huzurlu uyurum..

Kızımmm ,

Küçük pembe çiçeğim benim ,
Yavrum , güvercinim , bebeğim benim ,
Hepsinin üstünde , hepsinden önemlisi ,
En doğal , en insanca emeğim benim...

Canm arkadaşlarım , canlarım , sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim ..12.11.2009 perşembe günü , Allahımın hediyesi , mucizem , meleğim , tatlişkom , canım , kanım , herşeyim kızım BİHTER e kavuştum..Allahıma binlerce kere şükürler olsun..

Doğum hikayeme gelince . Kısaca yazayım , sonra uzun yazmaya çalışırım.Bebeğim genel anestezi altında sezaryenle dünyaya geldi , doğumdan sonra narkoza bağlı solunum güçlüğü yaşadı , 1 gün yenidoğan bakım ünitesinde gözlem altında kaldı. O gece kabus gibi geçti , sabaha kadar ağladım .Doktorumuz sezeryan doğumlarda olabilen bişey tedbir amaçlı gözlem altında tutuyoruz dediyse de , eşim de ben de çok üzüldük. 1 günün sonunda çok şükür bi sorun olmadığı anlaşıldı , bütün tetkikleri güzel çıktı çok şükür. Cumartesi günü hastaneden taburcu olduk. İlk günler çok sıkıntılı geçti. Bebeğim hala narkoz etkisinde gibiydi , emerken çok yoruluyordu , uyuyakalıyordu , sütüm kesilmesin , sütten mahrum kalmasın diye pompayla çekip süt verdim. göğüslerim şişti , süt kanalları tıkandı , geceleri ağrı , ateş , üşüme , titreme yaptı, uçları çatladı , kanadı.Bi taraftan sezeryan ağrıları , bi taraftan bebeğimi yeterince besleyememe endişesi. Tabii acayip bir de ziyaretçi akını vardı eve , hala da öyle. O yüzden yazamadım canlarım. Beni merak ettiğinizi biliyorum. İnanın benim de içim içimi yedi , bir an önce sizlere iyi olduğumuzu yazayım diye . Ama dediğim gibi şu 3 gündür anca kendimize geldik diyebilirim. Sezeryan bana çok ağır geldi , 1 hafta şiddetli ağrı devam etti , hala da var ama çok şükür azaldı. Neyseki ben de bebeğim de biraz toparlandık .Çektiğim sıkıntıların hepsi kızıma helali hoş olsun diyorum. Herşeye değermiş gerçekten de. Alahım buradadaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tattırsın inşallah. Doğuma giderken isim isim değil de buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.

Hepinizi çok seviyorum. Kızıma kavuşma yolculuğumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çoookkk teşekkür ediyorum..Hepiniz Allaha emanet olun. Gene yazmaya çalışacağım .Öpüyorum herkesi.

canim benim ya meraktan olduk valla ama cok sukur hersey yolundaymis bu herseye deger inan canim ALLAH hayirli saglikli anali babali buyutsun yavrunu hayirli ve sizli omurler nasip etsin sen cok sukur kavustun yavruna RABBIM bizlere de nasip eder insallahhhh

MERABA ARKADASLAR
benım ıkı dusugum var.ılkını 3.5 aylık kaybettım.ıkıncısının kalp atıslarını bıle duyamadım.tum tahlıllerımı tatamaladım.sonuc olarak kan pırtılasması cıktı.sımdı doktorum bırdahakı hamılelıgımde ıgne vurunmama gerektıgını soyluyor.nasıl olacak bılemıyorum.ıgne ıle hamılelık gecırenler varmı aranızda.yada benımle aynı sorunu olanlar.ne yapacagımı bılmıyorum su anda bana yardımcı olursanız sevınırım.

canım hayırlı uğurlu olsun allah anneli babalı büyütsün inşallahkaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemus

şimdi internet sayfasını actım mersin barosunu ve seni arıycaktım :umursamaz: nerdesin sen :umursamaz: meraktan öldük dimi :çok üzgünüm: korkudanda :çok üzgünüm: cok şükür rabbime.son kez baktım haber varı die görünce mesajını içimden sıcacık bir sey aktı :Saruboceq: sanki seneerdir görmediim insan karsımdaydı mafoldumben
bitanem canım papatyam gözlerin aydın olsun..minik prensesin uğur getirsin..mis kokulunu güle güle büyütmeyi nasip etsin yaradanım :Saruboceq: allaha emanet olun :Saruboceq:
kızlar herkese günaydınlar bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gunaydın herkesssssssssssss :) :) :)
günaydın buyrunnnnnnnnn

canımm merakla senden haber bekliyoduk gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

merhaba arkadaşlar uzun zamandır pc giremiyordum belki beni hatırlayan vardır bendede kan pıhtılaşması var tüp bebek tedavisiyle hamileyim çok şükür........................bir sorum olacaktı inşallah cevaplayan çıkar..................... ben göbekten iğne oluyorum şu anda 20.haftadayız.......................... iğneyi göbekten yaptığım içih bebeğe bir zararı olurmu hani bir yerine batma gibi................................ doğuma kadar iğneyi göbekten olan varmı?benim iğnemin ismi fragmin 5000 ünite.

nergis canım bende 250 tane okurum ama başlatan oldumu ki gerçi aslıhan bayağı bi okumuş

canım umarım herşey beklediğin ve dilediğin gibi gerçekleşir ve göbüşünde bebişin büyür bir kerelik iğnenin sorun yaratacağını düşünmüyorum hadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz senden kaydirigubbakcemile3
lütfen bitanem böyle yapma ama yani sağlıklı bireyler dahi hiçbir dışardan müdahale olmadan 1ile 6 ay arasında hamile kalabilirmiş daha fazlası düşündürücüymüş hadi amaa biraz kafanı dağıtıyorsun bak burda işte hem öyle yılmak yok çalışmalara devammm :hulya:
yazdın dimi benim 250 yi :dance:

canımm Allah analı babalı büyütsün seni kızına kızını sana bağışlasın bizede aynı mutluluğu nasip etsin çok sevindim çok :teytey: :teytey: :teytey:

Papatya canım benim nasıl sevindim nasıl mutlu oldum bilemezsin.
Allahım inşallah sağlıkla büyütmeyi, hep mutluluklarını görmeyi nasip eder
:Saruboceq:

Canderya canım seni de çok tebrik ederim, inşallah sonuna kadar sağlıkla gidersin tatlım:)
Stres yapma, sakin ol tamam mı, oluruna bıraktın geldi meleğin, sen gene oluruna bırak inşallah kucağına da gelecektir:)

Aslıhan ve tüm arkaaşlarım dualarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim, ağzınıza yüreğinize sağlık, allahım inşallah edilen tüm duaları kabul eder, hepimiz sağlıkla anne olur, babalarla beraber mutlulukla büyütürüz yavrularımızı:Saruboceq:

benimde 5 gun kaldı reglime kasık agrımdan baska belirtim yok dualarınızı eksik etmeyin kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…