benimde 5 gun kaldı reglime kasık agrımdan baska belirtim yok dualarınızı eksik etmeyin kızlar..
Kızımmm ,
Küçük pembe çiçeğim benim ,
Yavrum , güvercinim , bebeğim benim ,
Hepsinin üstünde , hepsinden önemlisi ,
En doğal , en insanca emeğim benim...
Canm arkadaşlarım , canlarım , sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim ..12.11.2009 perşembe günü , Allahımın hediyesi , mucizem , meleğim , tatlişkom , canım , kanım , herşeyim kızım BİHTER e kavuştum..Allahıma binlerce kere şükürler olsun..
Doğum hikayeme gelince . Kısaca yazayım , sonra uzun yazmaya çalışırım.Bebeğim genel anestezi altında sezaryenle dünyaya geldi , doğumdan sonra narkoza bağlı solunum güçlüğü yaşadı , 1 gün yenidoğan bakım ünitesinde gözlem altında kaldı. O gece kabus gibi geçti , sabaha kadar ağladım .Doktorumuz sezeryan doğumlarda olabilen bişey tedbir amaçlı gözlem altında tutuyoruz dediyse de , eşim de ben de çok üzüldük. 1 günün sonunda çok şükür bi sorun olmadığı anlaşıldı , bütün tetkikleri güzel çıktı çok şükür. Cumartesi günü hastaneden taburcu olduk. İlk günler çok sıkıntılı geçti. Bebeğim hala narkoz etkisinde gibiydi , emerken çok yoruluyordu , uyuyakalıyordu , sütüm kesilmesin , sütten mahrum kalmasın diye pompayla çekip süt verdim. göğüslerim şişti , süt kanalları tıkandı , geceleri ağrı , ateş , üşüme , titreme yaptı, uçları çatladı , kanadı.Bi taraftan sezeryan ağrıları , bi taraftan bebeğimi yeterince besleyememe endişesi. Tabii acayip bir de ziyaretçi akını vardı eve , hala da öyle. O yüzden yazamadım canlarım. Beni merak ettiğinizi biliyorum. İnanın benim de içim içimi yedi , bir an önce sizlere iyi olduğumuzu yazayım diye . Ama dediğim gibi şu 3 gündür anca kendimize geldik diyebilirim. Sezeryan bana çok ağır geldi , 1 hafta şiddetli ağrı devam etti , hala da var ama çok şükür azaldı. Neyseki ben de bebeğim de biraz toparlandık .Çektiğim sıkıntıların hepsi kızıma helali hoş olsun diyorum. Herşeye değermiş gerçekten de. Alahım buradadaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tattırsın inşallah. Doğuma giderken isim isim değil de buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.
Hepinizi çok seviyorum. Kızıma kavuşma yolculuğumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çoookkk teşekkür ediyorum..Hepiniz Allaha emanet olun. Gene yazmaya çalışacağım .Öpüyorum herkesi.
canım hoşgeldin geçmişolsun hayırdır dr neden böyle birşeye gerek duydu CADIARZUselam kızlar 1 haftadır yoktum,geçen pazartesi doktorun lüzum görmesi üzerine amniyosentez oldum.sonuçların çıkmasına 2 hafta kaldı.o yüzden giremedim foruma evde dinlendim.geçmiş sayfaları da okuyamadım,işler çok yoğun.umarım forumda herşey yolundadır.
canım hoşgeldin geçmişolsun hayırdır dr neden böyle birşeye gerek duydu CADIARZU
canım içini ferah tut arkadaşımda hemen hemen aynı sorunu yaşadı amniyosentez testi yaptırdı sonuç temiz çıktı şimdi oğluşunu büyütüyorcanım bebişin ense pilisi en fazla 0,60 cm. olması lazımken bizimkinin 0,61 cm. çıktı.
yoksa 2'li ve 4'lü testlerimizde riskimiz çok düşüktü.
canım içini ferah tut arkadaşımda hemen hemen aynı sorunu yaşadı amniyosentez testi yaptırdı sonuç temiz çıktı şimdi oğluşunu büyütüyor
canım hayırlısıyla bebişini sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın cinsiyeti neydi simgecimsağol canım inşallah bizimkilerde iyi çıkar.21 haftalık kocaman da olduk.
canım hayırlısıyla bebişini sağlıklı sıhhatlı kucağına alırsın cinsiyeti neydi simgecim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?