Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aslıhan cım bu arada bugün yumurtaların toplanıyordu değil mi?
ınşallah tüm işlemlerin ağrısız sancısız geçer ve güzel sonuçlarını çabucak alırsın tatlım
:Saruboceq:

Aslıhan cım bu arada bugün yumurtaların toplanıyordu değil mi?
İnşallah tüm işlemlerin ağrısız sancısız geçer ve güzel sonuçlarını çabucak alırsın tatlım
:Saruboceq:

günaydınnn canlarım öncelikle...

insan hiç görmediği tanımadığı kişiler için bu kadar üzülebilir mi ya da sevinebilir mi?? evet hem dibine kadar üzülüp hemde sonsuz bir çoşkuyla sevinebilirmiş, bu topicikte öğrendim arkadaşlar....

papatya süreyya arkadaşımız ilk sayfalardan beri yazıştığımız hepimiz gibi defalarca sıkıntılı badirelerden geçmiş bir arkadaşımız... ne zamandır mutlu haberi bekliyorduk,çok şükür aldık güzel haberi...ağlıyorum şu anda, ama bu defa sevinçten,inşallah bundan sonra hep sevinçten ağlarız...

papatyam, kendi bebeğimi kucağıma almış olduğum anı yaşadım şu an, rabbim küçük bihtere sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah, vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun, yüzü hep gülsün, güzellikler iyilikler çıksın yoluna ömrü boyunca, kötülük nedir bilmesin...kokla bizim için minik kuzuyu...

bu arada kızçelerin doğum günü çok yakın oldu bak demiştim sana gün gelicek birlikte doğum günlerini kutluycaz diyeopuyorumnanaktan

ve ve yaşadığın sıkıntıların çok benzerlerini yaşadım doğum sonrası ama azıcık büyüyüp minicik kollarıyla sıkı sıkı boynuna sarıldığında tüm çektiklerini unutuyorsun...

öpüyorum canım, kolaylıklar sabırlar diliyorum bebişini büyütürken....darısı buradaki tümmm isteyen arkadaşlarımıza olsun...

papatyam bu arada birkaç güne kadar bakabilir misin buraya bilmiyorum ama eğer bakabilirsen sana özelden mesaj yazıcaktım ama özelin kapalı...
bayram tatilinde sizin tarafa gelme durumumuz var bi aksilik olmazsa, gelirsek bihter bebeği ve seni görmek isterim, nasıl haberleşicemizi bilemiyorum ama, benim özelim açık sen oraya yazarsın görürsen tabii bu mesajı birkaç güne kadar...

güzel bir gün diliyor ve kaçıyorum hazırlanmam lazım okul için kahveci güzelimi ve burdaki tüm arkadaşlarııı

Meraba Şen ben yenı Üye oldum sanada soracaĞım Şeyler vardı ama ÇıkıyormuŞsun uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum ama yenı yazma fırsatı buldum

selam kızlar 1 haftadır yoktum,geçen pazartesi doktorun lüzum görmesi üzerine amniyosentez oldum.sonuçların çıkmasına 2 hafta kaldı.o yüzden giremedim foruma evde dinlendim.geçmiş sayfaları da okuyamadım,işler çok yoğun.umarım forumda herşey yolundadır.

canım hoşgeldin geçmişolsun hayırdır dr neden böyle birşeye gerek duydu CADIARZU

merhaba arkadaslar
ben pek yazmıyorum ama takıpteyım devamlı
2. bebegmı kaybettıkten sonra gelmıstım bu topiğe
1.5 yıldan fazla zman gectı
ılk ıkısıde normaldı ama 3. ye kandım hamıle kalamadım
tup bebek yaptırdık olmadı sımdı ıkıncıye deneyecegız ınsallah 1 aralık gıbı baslayacagız
bu arada benımde kan pıhtılasması sorunum var
bu sefer gebelık gerceklesırse ıgnelere devam edecegız
yolumuz uzun ve mesakkatlı ama ne yapalım herkes herseyı kolay yapıyor olsaydı hayatın anlamı kalmazdı herkesın ımtıhanı farklı
hamıle arkadaslarımı tebrık edıyorum bebısı doganlarıda tebrık edıyorum
benım gıbı yolu uzunlara saglık sıhhat yavrularımıza kavusmamız ıcın azım ve sabır dılıyorum
dualarımız musterek ınsallah:)

canım bebişin ense pilisi en fazla 0,60 cm. olması lazımken bizimkinin 0,61 cm. çıktı.
yoksa 2'li ve 4'lü testlerimizde riskimiz çok düşüktü.
canım içini ferah tut arkadaşımda hemen hemen aynı sorunu yaşadı amniyosentez testi yaptırdı sonuç temiz çıktı şimdi oğluşunu büyütüyor

ASLIHAN ıÇıN TEFRıCıYELER
çalıkuşu. 1000
nergis: 1000
nuray_dyn:500
melek76: 250
limburg: 250
aslıhan: 750
gelevera: 150
gülüş: 250 (ekledim gülüşcüm)
toplam:4150 tanesi dağıtıldı. GERıYE SADECE 294 TANE KALDI....
1 gönüllü gerekiyo bu 294 vereyim....

simgecim inşallah sonuçların temiz çıkacak.benim arkadaşımdanda istediler kıza o günler zehir oldu... çok yıprattı kendini ama bin şükür sonucu temiz çıktı.zaten taramalar temiz olunca buda temiz olurmuş.şimdi çok tatlı bebeği 1.5 yaşında opuyorumnanaktan
sen sakın stres yapma çook öpüyorum ...
papatya Allah daha da sağlık sıhhat versin bihtere ve sana....
ipek bu zor yollarda birbirimize tam destek için dualarda buluşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…