Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ellerine sağlık canım başlayalım bakalım
kızım olcak inşallah canım.
allahım esirgesin

öncelikle herkese merhabalar..
papatyasüreyyacığımm..inan ne çok sevindim bilemezsin..güle güle büyüt bebeğini canım..

hoşgeldin..buradaki herkes seninle aynı durumda canım..takib et yazılanları..eminim göreceksin..burada birbirimizden çok şey öğreniyoruz..

ipekçiğim..canım uzun zamandan sonra merhaba.beni hatırladınmı bilmiyorum ama özelden falan çok yazışmıştık...seninle aynı dönemde kaybetmiştik bebeklerimizi..bende şimdi hamile kalmaya çalışıyorum..bende de kan pıhtılaşması çıktı ..bir de rahim anaomalisi..allah yardımcın olsun canım..

öf canım hem de ne stres yaptım sorma.amniyosentez yaptracağım gün hele baya bi tekme hisseettim bebeğimden.sıkıntım ona da yansıdı sanırım.ben bakamadım da,babası seyretmiş elini kolunu savurmuş iğne karnımdayken,sonra umursamamış.yavrum ya.

papatya canım çektiğin sıkıntıları unutmuşsundur artık ne güzel.allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere olsun.

hatırladım nuraycım ne kadar dıkkatlısın canım
sendemı hamıle kalamadın
cok tesekkur ederım canım ınsallah en kısa zmanda kavusuruz yavrularımıza cok opuyorum

Ay kızlar bugün işe gitmedim sabah proğramını açıp sizi okuyordum...ve ne duydum biliyomusunuz....
kibariye bebeğini düşürmüş...hani forumda konuşmuştuk özlem falan....kısmet

nergis canım kalan 294 ü ben okuyabilirim. her zaman giremiyorum ama hangi güne kadar okuyacağımızı yazarsan okurum inş.opuyorumnanaktan

yok gülüş üm öle kafa izni yapıyom yarında gitmiycem...yıllık iznim seneye aktarılamıyor.4/b liyim. o yüzden iznim yanmasın diye kullanıyorum.

tefriciyeler
çalıkuşu. 1000
nergis: 1000
nuray_dyn:500
melek76: 250
limburg: 250
aslıhan: 750
gelevera: 150
gülüş: 250
tulun: 294
CANLARIM ASLIHANIN TEFRıCıYESı TAMAMI DAĞITILDI.
bayrama kadar bitirmeye çalışacaz....

hatırladım nuraycım ne kadar dıkkatlısın canım
sendemı hamıle kalamadın
cok tesekkur ederım canım ınsallah en kısa zmanda kavusuruz yavrularımıza cok opuyorum

evet canım..gerçi biz korunuyorduk..çok olmadı korunmayı bırakalı..umarım normal yolla hamile kalabilirm..sen niye kalamadın..daha çnceki hamileleiklerin normaldi diye biliyorum..

canım ben daha bitiremedimm.ama bitirince buradan yazacağım..yazamazsan da merak etmeyin çünkü bazen giremiyorum ve yazamıyorum..kilitleniyor..bayrama kadar kesin biter allahın izniyle..arife günü memlekete gideceğim..orada pc yok..yani acaba okuyamadımı diye düşünmeyin..

canım tamam bayramdan önce okurum ben inşallah. rabbim dualarımızı kabul etsin.:Saruboceq:

canım arkadaşım gözün aydın allah analı babalı büyütsün :Saruboceq:

papatya çok sevindik huzurlu uzun sağlıklı ömürler versin Allah yavrunuzla size
canderya tebrik ederim,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin
ozpor facebook ta ismin ne bende eklemek isterim seni izin verirsen
benim bu aralar tansiyonum çıkıyo arkadaşlar
benim için ideaolan 10/6 iken 12/7 falan oldu,perşembe kontrolüm var söyliycem doktora offff ve de poffffff

papatya çok sevindik huzurlu uzun sağlıklı ömürler versin Allah yavrunuzla size
canderya tebrik ederim,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin
ozpor facebook ta ismin ne bende eklemek isterim seni izin verirsen
benim bu aralar tansiyonum çıkıyo arkadaşlar
benim için ideaolan 10/6 iken 12/7 falan oldu,perşembe kontrolüm var söyliycem doktora offff ve de poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…