papatya çok sevindik huzurlu uzun sağlıklı ömürler versin Allah yavrunuzla size
canderya tebrik ederim,hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin
ozpor facebook ta ismin ne bende eklemek isterim seni izin verirsen
benim bu aralar tansiyonum çıkıyo arkadaşlar
benim için ideaolan 10/6 iken 12/7 falan oldu,perşembe kontrolüm var söyliycem doktora offff ve de poffffff
canım benim senin adına öyle sevindim ki.. ne yapayım iş iş iş...gülüşcüm beni sormuşsun ben allaha şükür çok iyiyim canım.bayramda gidicem ya!ütü felen yapıyorum.eee.sen nasılsın bakayım?
Ay kızlar bugün işe gitmedim sabah proğramını açıp sizi okuyordum...ve ne duydum biliyomusunuz....
kibariye bebeğini düşürmüş...hani forumda konuşmuştuk özlem falan....kısmet
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:evet canım ya!bende gazete öğrendim.ve şöyle demiş,yine denemeye devam edecem demiş,eşim de gazeteti oku diye gözüme sokuyo.sen diyo bazen pes ediyosun diyo.gördünmü kadını diyo 50 yaşında ve de yine ısrarla denemek istiyo.benim anlamadığım şey,bu kadın daha menepoza girmemiş mi ya!
canım benim senin adına öyle sevindim ki.. ne yapayım iş iş iş...
yahu ben senin şu yeşil gömlekli halini iyice merak ettim bu arada sengözlerimebaksanab
ki kabul etmiyo söyle baklım kimmiş o :tomato: :tomato: :tomato:ay canım güldürdün beni ya!çok özlem saka old.için öyle yazma gereği duydum.aslında burayada fotoraflarımı koymak istiyorum.ama benim fotoraflarımı kabul etmiyo.sadece yeğenimi fotorafını koyabildim.buyrunnnnnnnnn
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım..gerçi biz korunuyorduk..çok olmadı korunmayı bırakalı..umarım normal yolla hamile kalabilirm..sen niye kalamadın..daha çnceki hamileleiklerin normaldi diye biliyorum..
Simge cim canım çok geçmiş olsun, hiç canını sıkma sen, eminim temiz gelecektir sonuçların:)
Eğer bişi olsa ikili üçlü testte de çıkardı şüphe uyandıracak durumlar..Sen hiç canını sıkma sen de bebiş de hep iyi olun inşallah:Saruboceq:
Smgecim ben de çarşamba günü öğleden sonra kontrole gideceğim, suyumuz normale dönmüştür umarım, tek canımı sıkan şey bu suyun biraz az olması..Dilerim bu kontrolde iyi çıkar..Bunun dışında iyiyiz ço kşükür, 27 . haftadayız, büyüyoruz hızla:)[/QU
amin canım inşallah iyi çıkar sonuçlarım.senin de suyun artmıştır umarım.
ya bişey sorcam benim doktorumun ultrasonu fazla ayrıntılı,yani bebeğin gözünde katarakt olmadığını,yarık dudak olmadığını bile gördü.sizde de bunlara bakılmış mıydı?çok inceliyo bu durumda ondan sanırım.
canım beniiimmmm neye gülebilirim ki menepoz olayına tabiiki sen merak etme 60 yaşında bile doğuran var kaydirigubbakcemile3tatlışkom niye güldün,ama haklı değilmiyim.aman kendi derdimi unuttum kibariyenin derdine düştüm.
Simge cim canım çok geçmiş olsun, hiç canını sıkma sen, eminim temiz gelecektir sonuçların:)
Eğer bişi olsa ikili üçlü testte de çıkardı şüphe uyandıracak durumlar..Sen hiç canını sıkma sen de bebiş de hep iyi olun inşallah:Saruboceq:
Smgecim ben de çarşamba günü öğleden sonra kontrole gideceğim, suyumuz normale dönmüştür umarım, tek canımı sıkan şey bu suyun biraz az olması..Dilerim bu kontrolde iyi çıkar..Bunun dışında iyiyiz ço kşükür, 27 . haftadayız, büyüyoruz hızla:)
özlem ekledim seni yüzündeki tebessüm iç eksik olmasın çok tatlısın : ))
dinamiss inşallah suyun normaldir az kaldı hayırlısıyla adaşımı kucağına alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?