Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

veriyim canım ekle beni fecebokka.adım ozlem saka yeşil gömlekli olan benim sanırım ilk sıradayım.önün noktaları yok canım...

gülüşcüm beni sormuşsun ben allaha şükür çok iyiyim canım.bayramda gidicem ya!ütü felen yapıyorum.eee.sen nasılsın bakayım?

Simge cim canım çok geçmiş olsun, hiç canını sıkma sen, eminim temiz gelecektir sonuçların:)
Eğer bişi olsa ikili üçlü testte de çıkardı şüphe uyandıracak durumlar..Sen hiç canını sıkma sen de bebiş de hep iyi olun inşallah:Saruboceq:

Smgecim ben de çarşamba günü öğleden sonra kontrole gideceğim, suyumuz normale dönmüştür umarım, tek canımı sıkan şey bu suyun biraz az olması..Dilerim bu kontrolde iyi çıkar..Bunun dışında iyiyiz ço kşükür, 27 . haftadayız, büyüyoruz hızla:)

gülüşcüm beni sormuşsun ben allaha şükür çok iyiyim canım.bayramda gidicem ya!ütü felen yapıyorum.eee.sen nasılsın bakayım?
canım benim senin adına öyle sevindim ki.. ne yapayım iş iş iş...
yahu ben senin şu yeşil gömlekli halini iyice merak ettim bu arada sengözlerimebaksanab

Ay kızlar bugün işe gitmedim sabah proğramını açıp sizi okuyordum...ve ne duydum biliyomusunuz....
kibariye bebeğini düşürmüş...hani forumda konuşmuştuk özlem falan....kısmet

evet canım ya!bende gazete öğrendim.ve şöyle demiş,yine denemeye devam edecem demiş,eşim de gazeteti oku diye gözüme sokuyo.sen diyo bazen pes ediyosun diyo.gördünmü kadını diyo 50 yaşında ve de yine ısrarla denemek istiyo.benim anlamadığım şey,bu kadın daha menepoza girmemiş mi ya!

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım benim senin adına öyle sevindim ki.. ne yapayım iş iş iş...
yahu ben senin şu yeşil gömlekli halini iyice merak ettim bu arada sengözlerimebaksanab

ay canım güldürdün beni ya!çok özlem saka old.için öyle yazma gereği duydum.aslında burayada fotoraflarımı koymak istiyorum.ama benim fotoraflarımı kabul etmiyo.sadece yeğenimi fotorafını koyabildim.buyrunnnnnnnnn

ki kabul etmiyo söyle baklım kimmiş o :tomato: :tomato: :tomato:

evet canım..gerçi biz korunuyorduk..çok olmadı korunmayı bırakalı..umarım normal yolla hamile kalabilirm..sen niye kalamadın..daha çnceki hamileleiklerin normaldi diye biliyorum..

nuraycım ben ıkısıne de normal yolla hemde ılk denemelerde kalmıstım ıkıncı kurtajdamı oldu bılemıyoruum tupumun bırı kapalıymıs, sonra fsh hormonum yukseldı, sonra esımde problem cıktı vs vs vs yanı hıcbr sorun yokken tup bebege kadar geldık anlayacagın. ınsallah hemen kalırsın canım guzel haberlerını beklıyorum :)

kızlar,geçmişi daha iyi bilenler.papatya arkadaşımızın kaç düşüğü vardı.acaba nasıl bir tedavi uygulandıki.bilen varmı.?

özlem ekledim seni yüzündeki tebessüm iç eksik olmasın çok tatlısın : ))
dinamiss inşallah suyun normaldir az kaldı hayırlısıyla adaşımı kucağına alacaksın

amin canım inş. senin de suyun normale dönmüştür.

Selam kızlar,

Beni soranlara sormayanlara herkeslere öpücükkk.
Yazmıştım misafirim var diye dünya tatlısı bir bebiş ve kuzenim; yani evde işler yoğun )
iş yerinde derseniz New York'tan bize teftiş geldi, yoğun ki ne yoğun ) uğramaya çalışıyorum arada bir okuyorum sizi hızlıca. Muhasebeci pıhtıdaşlarım bilir şimdi en yoğun zamanlarımız finans olarak, ocağa kadar bu iş böyle, seneyi kapıcaz hayırlısıyla terrtemizz hesap kitap )

byeee ve muuccckkkk

özlem ekledim seni yüzündeki tebessüm iç eksik olmasın çok tatlısın : ))
dinamiss inşallah suyun normaldir az kaldı hayırlısıyla adaşımı kucağına alacaksın

tşk ederim canım.bende seni görmek isterdim ama .koymamışsın fotoraf.önemli değil...inşl birgün bebeğim olunca allah yüzümü güldürür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…