Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım ya benim doktorumun ultrasonu bu kadar ayrıntılı değil ama ben de 21. haftada zaten Ankara daki neredeyse en iyi dedikleri uzmana ayrıntılı ultrasona gittim, anamoli taraması yaptırdım.
Allaha şükür bişi çıkmadı şimdilik.
Ama işte bu suyumuz birazcık dert bizim de

Ama lütfen stres yapma canım, sonuçlarının güzel olacağına inan, eminim öyle de gelecek:)

sağol canım,bakalım ilk sonuçlarımız iyi çıktı şükür.down sendromu yok yani,en riskli 5 kromozomda hızlı çalışma yaptılar,onlar sorunsuz allaha şükür.umarım diğerleri de temiz çıkar.

canim gözün aydin cok merak ettik seni arkadaslarin dedigi gibi ama iyi haberle dönmen bizi rahatlatti yavrunu rabbim korusun yaninda saglikla büyümesini nasip etsin insallah bizde seni öpüyoruzz
Ay kızlar bugün işe gitmedim sabah proğramını açıp sizi okuyordum...ve ne duydum biliyomusunuz....
kibariye bebeğini düşürmüş...hani forumda konuşmuştuk özlem falan....kısmet
evet yaa oda bizim gibi cok isteyenlerden 2. kez anne olmaya onada rabbim tekrar nasip etsin ins
ara ara giriyorum girincede uzun kalamiyorum yaa kacirdim ama muhakkak daha sonrakilere okuycam ins
kiz beni umuttun sen iyice burdada face dede denk gelemiyoruz bi gecmise bak sana mesaj yaziyorum ömrümü yedinnn özlemmmmmmmmmmm:hulya:

papatyam allah sağlıklı kılsın maşallah bihterciğe maşallah kuzuya ... allah mutluluğunuzu daim etsin.. böyle güzel haberleri duymayı nasip etsin inşallah hep... son zamanlarda duyduğumuz kötü haberlerden dolayı haber vermediğin her geçen gün elim yüreğimde korku endişe ve tabiki duayla bekledim haberlerini... şükürler olsun herşey iyiymiş... maşallaaaaahhhhhhh

KIZLAR ELıF ŞAFAK AŞK KıTABINI OKUMUŞUNUZDUR PEK ÇOĞUNUZ AMA BEN 40 KURALDAN BURADA BıZLERE UYAN YADA BıZLERı BıRAZ DÜŞÜNMEYE ıTECEK OLANLARI SEÇıP PAYLAŞMAK ıSTEDıM...
"Başkalarında saygı, ilgi ya da sevgi bekliyorsan, önce kendine borçlusun bunları. Kendini sevmeyen birinin sevilmesi mümkün değildir. Sen kendini sevdiğin hâlde dünya sana diken yolladı mı, sevin. Yakında gül yollayacak demektir.”

" Şu hayatta tek başına inzivada kalarak, sadece kendi sesinin yankısını duyarak, Hakikat’i keşfedemezsin. Kendini ancak bir başka insanın aynasında tam olarak görebilirsin."

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! ıstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir"

"Sabretmek öyle durup beklemek değil, ileri görüşlü olmak demektir. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gülbeşeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir."

"Ebe bilir ki sancı çekilmeden doğum olmaz, ana rahminden bebeğe yol açılmaz. Senden yepyeni ve taptaze bir “Sen” zuhur edebilmesi için zorluklara, sancılara hazır olman gerekir."

"Hakk’ın karşısına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın.” Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir “diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?"

"Allah, içte ve dışta her an hepimizi tamama erdirmekle meşguldur. Tek tek hepimiz tamamlanmamış bir sanat eseriyiz. Yaşadığımız her hadise, attığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır. Rab noksanlarımızla ayrı ayrı uğraşır çünkü beşeriyet denen eser, kusursuzluğu hedefler.”

"Yolun ucunun nereye varacağını düşünmek beyhude bir çabadan ibarettir. Sen sadece atacağın ilk adımı düşünmekle yükümlüsün. Gerisi zaten kendiliğinden gelir"

"Yaşadığımız hayat elimize tutuşturulmuş rengarenk ve emanet bir oyuncaktan ibaret. Kimisi oyuncağı o kadar ciddiye alır ki ağlar, perişan olur onun için. Kimisi eline alır almaz şöyle bir kurcalar oyuncağı, kırar ve atar. Ya aşırı kıymet verir, ya kıymet bilmeyiz.
Aşırılıklardan uzak dur. Sufi ne ifrattadır ne tefritte. Sufi daima orta yerde…"

"Şu dünya bir dağ gibidir, ona nasıl seslenirsen o da sana sesleri öyle aksettirir. Ağzından hayırlı bir laf çıkarsa, hayırlı bir laf yankılanır. Şer çıkarsa, sana gerisin geri şer yankılanır.
Öyleyse kim ki senin hakkında kötü konuşur, sen o insan hakkında kırk gün kırk gece sadece güzel sözler et. Kırk günün sonunda göreceksin her şey değişmiş olacak. Senin gönlün değişirse, dünya değişir."

"Kader, hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten” ne yapalım kaderimiz böyle “ deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamı değil sadece yol ayırımlarını verir. Güzergah bellidir ama dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatın hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin."

"’Yaşadığım hayatı değiştirmeye, kendimi dönüştürmeye hazır mıyım?’ diye sormak için hiçbir zaman geç değil. Kaç yaşında olursak olalım, başımızdan ne geçmiş olursa olsun, tamamen yenilenmek mümkün.
Tek bir gün bile tıpatıp aynıysa yazık. Her an her nefeste yenilenmeli. Yepyeni bir yaşama doğmak için ölmeden önce ölmeli. "

Son düzenleme:
papatyacığım asıl senin için girmiştim foruma yazmadan çıkıvermişim.

Canım, allah analı babalı büyütsün, yavrunu saklasın esirgesin inşallah.

Sabrının karşılığını aldın şimdi de güzel günlerini görme zamanı, sıkıntıları unutma zamanı.

Tebrik ediyorum tatlım opuyorumnanaktan

cnm gelevera yazdiklarin cok güzel cokta dogru bence özellikle kader konusunda bende hep bunu savunmusumdur tabiki anlatmaya calistiklarim cokta güclü kisiler degil bu elimizde degil diyen kisisler tabiki biyere kadar gelen öyle güzel geliyorki sira sira ama dur demekte bizden bitiyor ben cok denedim ve sonucunuda öyle güzel aldimki israrla uymaliyiz diyorumm öpüyorum cnm senii

Seydam zaman zaman hepımız bÖyle demıŞızdır kader ya da ısyan etmıŞızdır hanı Şu oyuncak meselesınde olduĞu gıbı... Ama durup bı dÜŞÜnÜnce ne kadar yanlıŞ olduĞunu hergÜn yenılenmenın gereklı olduĞunu anlamamız en gÜzel kısmı sanırım ıŞın....

merhaba herkese..geleveracım paylaşımın çok güzel teşekkürler...

üzüldüm canım..demek kürtajdan sonra böyle problemler olabiliyor..umarım bir an önce hamile kalırsın..tabi ben ve tüm uğraşanlarda..ama en önemlisi hamileliğimizi sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek..güzel haberler yakında inşallah ümidimizi kaybetmek yok..kaydirigubbakcemile5

papatyacım çok çok çok tebrik ederim. geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın. bebeğini de allah anneli babalı büyütsün, uzun ömürlü etsin inşallah. sağlıklı sıhhatli, hayırlı bir evlat olsun. darısı bizlerin ve isteyen herkesin başına inşallah.
tekrar tebrikler..

celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam

merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.

kahve lokum meraba sen lupuslumusun canım bana hastalığını biraz anlatırmısın banada romatoit artrit teşhisi konmuştu lütfü beyde lupustan şüphelendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…