amin canım inşallah iyi çıkar sonuçlarım.senin de suyun artmıştır umarım.
ya bişey sorcam benim doktorumun ultrasonu fazla ayrıntılı,yani bebeğin gözünde katarakt olmadığını,yarık dudak olmadığını bile gördü.sizde de bunlara bakılmış mıydı?çok inceliyo bu durumda ondan sanırım.
Canım ya benim doktorumun ultrasonu bu kadar ayrıntılı değil ama ben de 21. haftada zaten Ankara daki neredeyse en iyi dedikleri uzmana ayrıntılı ultrasona gittim, anamoli taraması yaptırdım.
Allaha şükür bişi çıkmadı şimdilik.
Ama işte bu suyumuz birazcık dert bizim de
Ama lütfen stres yapma canım, sonuçlarının güzel olacağına inan, eminim öyle de gelecek:)
canim gözün aydin cok merak ettik seni arkadaslarin dedigi gibi ama iyi haberle dönmen bizi rahatlatti yavrunu rabbim korusun yaninda saglikla büyümesini nasip etsin insallah bizde seni öpüyoruzzKızımmm ,
Küçük pembe çiçeğim benim ,
Yavrum , güvercinim , bebeğim benim ,
Hepsinin üstünde , hepsinden önemlisi ,
En doğal , en insanca emeğim benim...
Canm arkadaşlarım , canlarım , sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim ..12.11.2009 perşembe günü , Allahımın hediyesi , mucizem , meleğim , tatlişkom , canım , kanım , herşeyim kızım BİHTER e kavuştum..Allahıma binlerce kere şükürler olsun..
Doğum hikayeme gelince . Kısaca yazayım , sonra uzun yazmaya çalışırım.Bebeğim genel anestezi altında sezaryenle dünyaya geldi , doğumdan sonra narkoza bağlı solunum güçlüğü yaşadı , 1 gün yenidoğan bakım ünitesinde gözlem altında kaldı. O gece kabus gibi geçti , sabaha kadar ağladım .Doktorumuz sezeryan doğumlarda olabilen bişey tedbir amaçlı gözlem altında tutuyoruz dediyse de , eşim de ben de çok üzüldük. 1 günün sonunda çok şükür bi sorun olmadığı anlaşıldı , bütün tetkikleri güzel çıktı çok şükür. Cumartesi günü hastaneden taburcu olduk. İlk günler çok sıkıntılı geçti. Bebeğim hala narkoz etkisinde gibiydi , emerken çok yoruluyordu , uyuyakalıyordu , sütüm kesilmesin , sütten mahrum kalmasın diye pompayla çekip süt verdim. göğüslerim şişti , süt kanalları tıkandı , geceleri ağrı , ateş , üşüme , titreme yaptı, uçları çatladı , kanadı.Bi taraftan sezeryan ağrıları , bi taraftan bebeğimi yeterince besleyememe endişesi. Tabii acayip bir de ziyaretçi akını vardı eve , hala da öyle. O yüzden yazamadım canlarım. Beni merak ettiğinizi biliyorum. İnanın benim de içim içimi yedi , bir an önce sizlere iyi olduğumuzu yazayım diye . Ama dediğim gibi şu 3 gündür anca kendimize geldik diyebilirim. Sezeryan bana çok ağır geldi , 1 hafta şiddetli ağrı devam etti , hala da var ama çok şükür azaldı. Neyseki ben de bebeğim de biraz toparlandık .Çektiğim sıkıntıların hepsi kızıma helali hoş olsun diyorum. Herşeye değermiş gerçekten de. Alahım buradadaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tattırsın inşallah. Doğuma giderken isim isim değil de buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.
Hepinizi çok seviyorum. Kızıma kavuşma yolculuğumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çoookkk teşekkür ediyorum..Hepiniz Allaha emanet olun. Gene yazmaya çalışacağım .Öpüyorum herkesi.
evet yaa oda bizim gibi cok isteyenlerden 2. kez anne olmaya onada rabbim tekrar nasip etsin insAy kızlar bugün işe gitmedim sabah proğramını açıp sizi okuyordum...ve ne duydum biliyomusunuz....
kibariye bebeğini düşürmüş...hani forumda konuşmuştuk özlem falan....kısmet
ara ara giriyorum girincede uzun kalamiyorum yaa kacirdim ama muhakkak daha sonrakilere okuycam instefriciyeler
çalıkuşu. 1000
nergis: 1000
nuray_dyn:500
melek76: 250
limburg: 250
aslıhan: 750
gelevera: 150
gülüş: 250
tulun: 294
CANLARIM ASLIHANIN TEFRİCİYESİ TAMAMI DAĞITILDI.
bayrama kadar bitirmeye çalışacaz....
kiz beni umuttun sen iyice burdada face dede denk gelemiyoruz bi gecmise bak sana mesaj yaziyorum ömrümü yedinnn özlemmmmmmmmmmm:hulya:evet canım ya!bende gazete öğrendim.ve şöyle demiş,yine denemeye devam edecem demiş,eşim de gazeteti oku diye gözüme sokuyo.sen diyo bazen pes ediyosun diyo.gördünmü kadını diyo 50 yaşında ve de yine ısrarla denemek istiyo.benim anlamadığım şey,bu kadın daha menepoza girmemiş mi ya!
nuraycım ben ıkısıne de normal yolla hemde ılk denemelerde kalmıstım ıkıncı kurtajdamı oldu bılemıyoruum tupumun bırı kapalıymıs, sonra fsh hormonum yukseldı, sonra esımde problem cıktı vs vs vs yanı hıcbr sorun yokken tup bebege kadar geldık anlayacagın. ınsallah hemen kalırsın canım guzel haberlerını beklıyorum :)
Cheryyy nasıl gİdİyor canım hamİlelİk....
celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam
merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?