Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

muco509 sen sivastan kalkıp lütfü beyemi geldin.ay!çok uzak kız.benim ayağımın altında ben bile gitmeye üşeniyorum.bak halime şükredeyim.

evet canım burada okuduklarımdan yola çıkarak adresini filan aldım ve gittik gitmişken bide hematoloğa gitseymişim bilemedim ayrıca lütfü beyin hemşiresi ondan daha havalı doktorun erkek olduğunu bilmesem biran karıştıracaktım hangisi doktor

ama işinin ehli.napıcaksın canım suyundan gidicen.bizim için önemli olan lütfü hocanın hastalarına davranışı.ama o çoknazikbir insan inşlh hepimize yardımcı olur.boşver gerisini.

pa 1 homozigot bende ve annemde sistemik lupus vardı galiba kahve lokumda lupuslu

a.s

amin canım.. efemiz pek karizma bir erkek olacağa benziyor ya, küçük fındık..
nasılsın? ne oldu işlerin?

cnm burdakilere ayip olur diye koymak istemiyorum ama koyuyuom geri kaldiririm ozaman

seydam, bu düşünceni bir kaç defa daha dile getirmişsin ve açıkcası ve her okuyuşumda daha da fazla rahatsız oldum... sizin mutluluğunuzun burdaki kimseyi rahatsız edeceğini düşünmüyorum..

canderya, form elbetteki kurucusundan başka kimsenin değil.. ama paylaşımları fazla olan, burda bir çok arkadaşımıza destek olmuş, umut olmuş, teselli olmuş arkadaşlarımız var. haliyle onların birazda daha fazla emeği var gibi burda.. ben buraya ilk girdiğimde telaşlı sorularıma cevap veren, beni rahatlatan bir çok insan oldu.. ve bu kişiler formdaki herkese aynı şekilde davranıyorlar.. bir nevi danışmanımız gib oluyorlar (daha uygun bir tanım bulmak isterdim ama vaktim çok kısıtlı) .. kısaca demek istediğim hepimiz burda paylaşım yapıyoruz ve hepimizin katkısı çok değerli.. o yüzden lütfen kimseyi kırmayalım..
bu arada haber var mı senden diye baktım ama ses çıkmamış.. umarım her şey yolundadır... iyi haberlerle gel inş..

ah papatya ah... nasıl merakta bıraktın bizi.. tüm gsm şirketlerini ayağa kaldıracaktım bugün ama neyse ki maillime gelen kk mesajından senin yazdıklartını gördüm da yüreğime su serpildin..
canım, nasıl mutlu oldum anlatamam.. gözün aydın, gözümüz aydın.. Rabbim Bihter'in acısını hiç göstermesin sana..Tahtı da bahtıda açık olsun..
lütfen daha sık yaz bize..
ha bu arada, bizi bu kadar merak da bıraktın, küçük hanım bir resmini gönderirsin artık di mi :)

kahvem lokumum gördüm seni...
zemuszemus ah canım, okula gelir gelmez açtım sayfayı ama hiç okuma fırsatım olmadı, 2 saattir de okuyorum geçmişi, valla çalışmam lazımdı o bile kaldı...:kedi:

güzel bir gün diliyor ve kaçıyorum hazırlanmam lazım okul için kahveci güzelimi ve burdaki tüm arkadaşlarııı
a.s.

simge iyi çıkar sonuçlar inş canım..

kız kahvelokum yine eski sayfalarlamı mücadele ediyon balkalım.

ozpor sorma tatlım ya.. oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3

celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam

merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.

be iyiyim, tşekkürler. ya sen?

kahve lokum meraba sen lupuslumusun canım bana hastalığını biraz anlatırmısın banada romatoit artrit teşhisi konmuştu lütfü beyde lupustan şüphelendi

merhaba muco, geçmiş olsun, aramıza hoş geldin..
lupus bir bağ doku hastalığı. bağışıklık sisteminin fazla çalışmasına neden oluyor. dolayısıyla mikroplarla savaşması gereken antikorlar, yani vucudun savunma hücreleri, organlara saldırmaya başlıyor. sen nerak ettikleri sor bana özelden ben de sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım..

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 1 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................3 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................1 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................26 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........24 haftalık (kız)
nilüfersahh....................23 haftalık (erkek)
kardelen86....................20 haftalık
simge...........................20 haftalık (kız)
aslgkh..........................19 haftalık
gülsummmm.................19 haftalık
gulsummm....................18 haftalık
_beray_........................17 haftalık
göbete..........................16 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................16 haftalık (erkek)
gülay30.........................15 haftalık
melek76........................15 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................14 haftalık
kelebek01......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................11 haftalık
hummu85.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................9 haftalık
elifim...............................5 haftalık
esraben...........................5 haftalık

Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:23 Kasım)
(celen35)............. CEMRE'MıZ .... 1 yaşındaaaa..........Rabbim sağlıklı, güzel bir ömür versin.. maşallah...
(şen)................... Pelinsu.............1 Yaşında ... küçük hanımın doğumgünü 1 kasımmış kimse hatırlatmadı... Rabbim bahtınıda tahtınıda güzel eylesin...
(yaren76)..............Ecesu ..............8 aylık (maaşallah)
(lal82)...................Ege..................7 aylık (17nisan dogumlu) (maaşallah)
(Marguerite)..........Azat..................6 aylık (maaşallah)
güneş5.................Selin ................6 aylık (maşallah)
gelgit)...................Yağız............... 3 aylık (27 temmuz doğumlu) (maşallah)
nazlı03..................Efe...................3 aylık (maaşallah)
seybay................... ???
29selvihan.............ıpek selin..........2 aylık (20 ağustos doğumlu) (maşallah)
ecesem................Bora .................2 aylık (10 eylül)
sido .....................Doruk ...............2 aylık (11 eylül)
eserizmir...............Poyraz .............2 aylık (15 Eylül)
meryemmeryem.....Hakan ............. 1 aylık (25 eylül)
çiçeklara...............Ecrin Naz...........1 aylık (8 Ekim)
funda1980............. Efe Berk.............3 haftalık (20 Ekim)
bkale (bahar)......... Doğa ................ 2 haftalık (27 Ekim)
papatyasüreyya......Bıhter................1 haftalık (12 kasım) (Bihter hanım hoşgeldin.. hayat sana hep gülsün..)

annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
sılaya...........................40 haftalık (erkek) (sılayadan haber var mı?)
smmm06.....................33 haftalık (erkek)
Dinamiss.....................26 haftalık (kız)
umutsevgim.[sibel]........24 haftalık (kız)
nilüfersahh....................23 haftalık (erkek)
kardelen86....................20 haftalık
simge...........................20 haftalık (kız)
aslgkh..........................19 haftalık
gülsummmm.................19 haftalık
gulsummm....................18 haftalık
_beray_........................17 haftalık
göbete..........................16 haftalık (erkek)
umutluyuz ....................16 haftalık (erkek)
gülay30.........................15 haftalık
melek76........................15 haftalık ( çookk çalıştı, başardı.. sizlerde örnek olsun hanımlar..!!!)
hatice0666.....................14 haftalık
kelebek01......................13 haftalık (kalp atışları duyuldu )
Cherry76........................11 haftalık
hummu85.......................11 haftalık (kalp atışları duyuldu maşallah)
denden............................9 haftalık
elifim...............................5 haftalık
esraben...........................5 haftalık
canderya200....................4 haftalık

kahvelokum cnm senin rahatsiz olup olmaman sanirim digerlerinin nasil düsünecegini etkilemez benim düsüncem bu ve koymakta istemiyorum tabiki bunu bikackere dile getirmissin diyosun illaki bu konuyu acmak gibi bi cabam yok " oglunun resmini koymussun" dedi arkadaslar "bidaha koyarmisin "denildi ve bende koydum" neden kaldiriyorsun "denilince yanit verdim ben bu konuda hassasim ve bu düsüncemden ötürüde resmi kaldirdim bidahaki sefere yinede yazarim cünkü yazdigimiz kisiler farkli sende farkindasin bunun elestirilecek rahatsiz olacakta bi konu oldugunu zannetmiyorum burda daha dikkat ceken konular var yani , seninde bunu konu etmem acikcasi beni rahatsiz etti

evet cnm cok haklisin bizim kaderimizide rabbim güzel yazsin ins isyan ettirmesin !
celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam

merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.
iyiyim cnm sen nasilsin?

Kızlar tekrar merhaba, sonunda test sonuçlarımı aldım, buna göre mthfr 677c heterezigot çıktı, aspirin, folbiol ve becozymc kullanıyorum, sizlerin bu durumda kullandığı nedir hamile kalmadan yardım eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…