evet canım burada okuduklarımdan yola çıkarak adresini filan aldım ve gittik gitmişken bide hematoloğa gitseymişim bilemedim ayrıca lütfü beyin hemşiresi ondan daha havalı doktorun erkek olduğunu bilmesem biran karıştıracaktım hangisi doktor
napıym çalışıyom ben acıyın banaaa :çok üzgünüm:gülüşüm kıyamam sana hala çalışıyonmu sen...
napıym çalışıyom ben acıyın banaaa :çok üzgünüm:
napalım özel sektör işte :sm_confused:
güle güle bitanemmm :gitme:haklısın canım ya allahkolylık versin sana ben kaçarım.eşim gelmekk üzere hepinizi kocaman öptm.opuyorumnanaktan
pa 1 homozigot bende ve annemde sistemik lupus vardı galiba kahve lokumda lupuslu
hepinize teşekkür ederiz teyzeleri:))) malum burası bizim evimiz gibi oldu zamanında az dert yanmadık çok şey paylaştık biz bu sitede... umarım buradaki tüm arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalıp evlatlarınızı kucağınıza alır. hamile olan tüm arkadaşlarımda sağ salim yavrularına kavuşup bize güzel haberlerini veririler..
cnm burdakilere ayip olur diye koymak istemiyorum ama koyuyuom geri kaldiririm ozaman
valla ben hiç hatırlamıyom.
ne farkederki.
bide burda bazıları "senden önce ben vardım sen yenisin"
felen lafları dönüyo nedenseakannehir.anlamış değlimmm.
ne farkederki ha şimdi üye ol ha 20 sene önce.sahibi değil ki kimse forum'un deymi ammmaaa
Kızımmm ,
Küçük pembe çiçeğim benim ,
Yavrum , güvercinim , bebeğim benim ,
Hepsinin üstünde , hepsinden önemlisi ,
En doğal , en insanca emeğim benim...
Canm arkadaşlarım , canlarım , sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim ..12.11.2009 perşembe günü , Allahımın hediyesi , mucizem , meleğim , tatlişkom , canım , kanım , herşeyim kızım BİHTER e kavuştum..Allahıma binlerce kere şükürler olsun..
Doğum hikayeme gelince . Kısaca yazayım , sonra uzun yazmaya çalışırım.Bebeğim genel anestezi altında sezaryenle dünyaya geldi , doğumdan sonra narkoza bağlı solunum güçlüğü yaşadı , 1 gün yenidoğan bakım ünitesinde gözlem altında kaldı. O gece kabus gibi geçti , sabaha kadar ağladım .Doktorumuz sezeryan doğumlarda olabilen bişey tedbir amaçlı gözlem altında tutuyoruz dediyse de , eşim de ben de çok üzüldük. 1 günün sonunda çok şükür bi sorun olmadığı anlaşıldı , bütün tetkikleri güzel çıktı çok şükür. Cumartesi günü hastaneden taburcu olduk. İlk günler çok sıkıntılı geçti. Bebeğim hala narkoz etkisinde gibiydi , emerken çok yoruluyordu , uyuyakalıyordu , sütüm kesilmesin , sütten mahrum kalmasın diye pompayla çekip süt verdim. göğüslerim şişti , süt kanalları tıkandı , geceleri ağrı , ateş , üşüme , titreme yaptı, uçları çatladı , kanadı.Bi taraftan sezeryan ağrıları , bi taraftan bebeğimi yeterince besleyememe endişesi. Tabii acayip bir de ziyaretçi akını vardı eve , hala da öyle. O yüzden yazamadım canlarım. Beni merak ettiğinizi biliyorum. İnanın benim de içim içimi yedi , bir an önce sizlere iyi olduğumuzu yazayım diye . Ama dediğim gibi şu 3 gündür anca kendimize geldik diyebilirim. Sezeryan bana çok ağır geldi , 1 hafta şiddetli ağrı devam etti , hala da var ama çok şükür azaldı. Neyseki ben de bebeğim de biraz toparlandık .Çektiğim sıkıntıların hepsi kızıma helali hoş olsun diyorum. Herşeye değermiş gerçekten de. Alahım buradadaki tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla tattırsın inşallah. Doğuma giderken isim isim değil de buradaki tüm arkadaşlarım için dua ettim.
Hepinizi çok seviyorum. Kızıma kavuşma yolculuğumda beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çoookkk teşekkür ediyorum..Hepiniz Allaha emanet olun. Gene yazmaya çalışacağım .Öpüyorum herkesi.
zemuszemus ah canım, okula gelir gelmez açtım sayfayı ama hiç okuma fırsatım olmadı, 2 saattir de okuyorum geçmişi, valla çalışmam lazımdı o bile kaldı...:kedi:kahvem lokumum gördüm seni...
a.s.güzel bir gün diliyor ve kaçıyorum hazırlanmam lazım okul için kahveci güzelimi ve burdaki tüm arkadaşlarııı
selam kızlar 1 haftadır yoktum,geçen pazartesi doktorun lüzum görmesi üzerine amniyosentez oldum.sonuçların çıkmasına 2 hafta kaldı.o yüzden giremedim foruma evde dinlendim.geçmiş sayfaları da okuyamadım,işler çok yoğun.umarım forumda herşey yolundadır.
kız kahvelokum yine eski sayfalarlamı mücadele ediyon balkalım.
celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam
merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.
kahve lokum meraba sen lupuslumusun canım bana hastalığını biraz anlatırmısın banada romatoit artrit teşhisi konmuştu lütfü beyde lupustan şüphelendi
arada unutuğum birileri varsa lütfen hatırlatsın..
EVET BENİ UNUTTUNN
YARIN 4 HAFTA DOLUYOOOOO
AMMADA BÜYÜMÜŞTÜR BENİMKİ DÜŞÜNSENİZE 4 HAFTA :roflol:
evet cnm cok haklisin bizim kaderimizide rabbim güzel yazsin ins isyan ettirmesin !Seydam zaman zaman hepİmİz bÖyle demİŞİzdİr kader ya da İsyan etmİŞİzdİr hanİ Şu oyuncak meselesİnde olduĞu gİbİ... Ama durup bİ dÜŞÜnÜnce ne kadar yanlıŞ olduĞunu hergÜn yenİlenmenİn gereklİ olduĞunu anlamamız en gÜzel kısmı sanırım İŞİn....
iyiyim cnm sen nasilsin?celen35, gelevera, gulus27, kahvelokum, nuray_dyn, seydam
merhaba arkadaşlar nasılsınız? epeydir giremiyorum. geçmişi de okuyamadım. umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?