Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canııım merhaba nasılsın?? iyiyim ya çok şükür herşey yolunda maşallah...
sende ne var ne yok?opuyorumnanaktan
canım maşallah iyi olmana sevindim.. bende aynı değişen birşey yok....
ya aşkolsun kızlar ya, kaç gündür girmiyorum ve bir kişi bile kopyalayıp koymamış şuraya listeyi...
bıt bıt bıt nasılda kızarmış bak şu lokumlukahveme bizene canım gelde kutsal görevine sahip çık opuyorumnanaktan

evet cnm cok haklisin bizim kaderimizide rabbim güzel yazsin ins isyan ettirmesin !

iyiyim cnm sen nasilsin?
tatlım kahvelokuma alınmışsın ama bunda kırılacak birşey yok bende aynı şeyi söyliycektim gerçekten hani insanlar senin çocuğunu görünce üzüleceklerini düşünmüşsün ve bunu birkaç kez söyledin... canım sokaktada birsürü çocuk var her çocuk gördüğümüzde üzüldüğümüzümü sanıyorsun sen.. allah herkesin evladını kendine bağışlasın... üstelik burdaki her hamile her doğum herkese umut oluyor pıhtılaşma sorunu olan insanlarında bebeği olabiliyor diye... mesela muco geldi onun çocuğunun varlığı beni ve tedavisiz sahip olması beni inanılmaz heyecanlandırdı... o yüzden böyle söyleyerek konuya daha çok dikkat çekiyorsun... umarım anlatabilmişimdir... vereliniortak

cnm değerin düşükmüş sevindim kullandığın ilaçlarda doğru canım herkes onları kullanıyor...

gelevera sokaktaki cocuklari gördügünüzde üzülüyorsunuz veya benim cocugumu gördügünüzde üzüleceksiniz diye birsey söylemiyorum ben a.sanliyormusun nasil yazisirken illaki oluyor senin yine bi cocugun var biz neyapalim diyen cok oldu bunu duya duya nasil koyabilirim ben burda herkes birbirinin yazdigini sorun edecekse anlamiyorum bu kadar ters mi geliyor:uhm: size burdaki arkdasligimizdan sonra hamile kalip dogurursamki insallah sizlerde dogursunuz iste ozaman gönül rahatligiyla koyarim bu benim düsüncem ve saygi duyarsaniz sevinirim :1rolleyes:

LIMBURG1985+, nergis60, ravza1818, seydam

eeeeeee anlatın hadi nasılsınız neler yapıyorsunuz....

canim sende yazmissin iiyiz cok sukur cumartesi cok kotudum yine esimin dedesi vefat etmisti ikinci yili mevlut oldu oraya gitti ilk kez o kadar cok kalabaliga gittik yine esimin dayisinin kizida hamileydi ayniydik ben ondan 3 gun onceydim yani onu gorucem orda ve eve gelemeyen herkesi gorucem yine sorucaklar yine anlaticam gerginligiyle aglaya aglaya gittim zaten esim gitme istersen dedi ama bu seferde millet yok ESIN le karsilasacak diye gelmedi yok dedesine saygisi yokmu bi suru laf yapicaklar diye gittim ve aynen tahmin ettiklerim oldu tum gece agladim orda gozlerim sisti yazik ESINcik de ben geldim diye mutfaktan cikamadi kiz ama sonunda gordum karnini cok kotuydu beeeeeee

seydam neyse canım sen bizim söylemek istediğimizi anlamıyorsun... neyse boşver istediğin gibi takıl... off lafı uzatmayı hiç sevmem... takıl sen kafana göre boşver söylemedik birşey......

seydam neyse canım sen bizim söylemek istediğimizi anlamıyorsun... neyse boşver istediğin gibi takıl... off lafı uzatmayı hiç sevmem... takıl sen kafana göre boşver söylemedik birşey......
bende hic sevmem bencede burda bitsin !anlamak size özel degil sanirim ,sende takil off cekme cnm bosver

ahhhhh guzel ALLAH'im nolur YA RABBIM bizede hayirli saglikli evlatlar nasip eyle de gecsi su gonlumuzun yangini.ne zaman sonecek yada sonecekmi acaba bizde ferahlara cikacakmiyiz cok iyiyim artik geciyor dedigim zamanlarda niye boyle YA RABBIM.........

canım benim yaa kendine farklı uğraşlar bul lütfen takmamaya çalış çok fazla.. hani şu var onu görcem yok öbürü görür ne der gidersem ne olur gitmezsem ne olur diye hiççççç düşünme... içinden ne geliyorsa öyle yap canım... ben öyle yapmaya başladım kafam çok rahat.. bebek konusunu düşünmüyorum... zayıflamak kendime bakmak en büyük hedefim... tarih konularını gözden geçiriyorum... yaza bir dershaneyle anlaşcam öğrencilerimi özledim.... sende böyle yap canım mutlaka bi ilgi alanın vardır onlara yoğunlaş... seviyorum seni hiçbirşey sıkılmaya gelmez... bir iki sayfa geride yazdığım kurallar var onları okumanı tavsiye ederim....

Kızlar nolur kızmayın bana ama ınanın ıcımde bıseyler yanıyo sankı ama boyle manevı degıl sankı resmen dısardan hıssedıyorum onu?sızlerınde moralını bozuyorum nolur hakkınızı helal edın

cnm insallah gececek bakmissin ki kucaginda bebegin insallah rabbim sanada en kisa zaman da taddirsin annelik duygusunu :1hug:

var ya allah herkesden razı olsun amaaa allah kımseye yasatmasın kımse basına gelmeden anlayıs gosteremıyor ben bunu anladım ve bız bu kadar zor durumdayız bırde mıllet ne dedı ne dıyecek bunlar daha kotu yapıyor ınsanı.ben daha 23 gun olmus yavrumu kaybedelı daha cok yenı yaaaaaaa ama mıllet benden uzerınden seneler gecmıs gıbı davranmamı beklıyor.haklısın benı ne mutlu edıyorsa onu yapmalı ve oralarda bulunmalı canım arkadasım

cnm insallah gececek bakmissin ki kucaginda bebegin insallah rabbim sanada en kisa zaman da taddirsin annelik duygusunu :1hug:

ınsallah guzelım ınsallah rabbım hepımızın dualarını kabul eylesın ve ısteyen gonlunde olan herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…