Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

limburg canım ben 3. düşüğü yaptığımda eşim yıpratma kendini diyordu.ve ben gece sahura kalkınca yemek hazırlamadan önce bi posta ağlıyordum yemek yiyemiyordum... en yakın arkadaşım artık yeter diyordu ama o benim ne yaşadığımı anlamıydu bile...ağlayıp acımı sonuna kadar yaşadım ama sonunda kendimi toparlayıp yenilendim...ama tabi bu 3 ayımı aldı.....

hoşcakalın kızlar kaçtım ben limburgcum kimseden anlayış bekleme zaten göstermezler onların farklı bir dünyadan olduklarını düşün sadece kaydirigubbakcemile3

şen canım selamlar... sanada selam verip çıkayımmm

evet ya bu aglamak cok ıyı bısey sankı ıcımdekı lavlar dısarı cıkıo sankı rahatlıom ınsallah canım gecıcek bu gunlerde rabbım yuzumuzu guldurecek

limburg sen beni üzdün ya!aman güzelim ya!sanmaki sadece sen böyle şeyler yaşıyosun.hepimiz bunları yaşıyoruz.artık ben alıştım.allah büyük sabradelim ne olur.duamızıda edelim.bizlerde anne olucaz..hadi gül biraz ha!şöyle..al sana sarı kafakaydirigubbakcemile5

iyiyim canım.allahıma binlerce şükürler olsun.sen nasılsın neler yapıyosun.
ne olsun biraz cnm sIKKIN yanlis anlasildim galiba gecmisi okursan oglumun resmini koymuyordun sende biliyorsun imrenen olur diye gelevera ve kahvelokum u rahatsiz etmisim

KUSURA BAKMA CANIM NOLUR BAZEN COSUYOR ICIM BOYLE AL BENDEN DE SANA BIR SARI KAFA:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…