insallah cnm benimmınsallah guzelım ınsallah rabbım hepımızın dualarını kabul eylesın ve ısteyen gonlunde olan herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın
ozpor seni facede ekledim ama daha kabul etmedin..mafoldumben
evet seker nasilsin?seydam yakaladım senikaydirigubbakcemile
limburg canım ben 3. Düşüğü yaptığımda eşim yıpratma kendini diyordu.ve ben gece sahura kalkınca yemek hazırlamadan önce bi posta ağlıyordum yemek yiyemiyordum... En yakın arkadaşım artık yeter diyordu ama o benim ne yaşadığımı anlamıydu bile...ağlayıp acımı sonuna kadar yaşadım ama sonunda kendimi toparlayıp yenilendim...ama tabi bu 3 ayımı aldı.....
evet seker nasilsin?
ne olsun biraz cnm sIKKIN yanlis anlasildim galiba gecmisi okursan oglumun resmini koymuyordun sende biliyorsun imrenen olur diye gelevera ve kahvelokum u rahatsiz etmisimiyiyim canım.allahıma binlerce şükürler olsun.sen nasılsın neler yapıyosun.
hoşcakalın kızlar kaçtım ben limburgcum kimseden anlayış bekleme zaten göstermezler onların farklı bir dünyadan olduklarını düşün sadece kaydirigubbakcemile3
şen canım selamlar... Sanada selam verip çıkayımmm
ne olsun biraz cnm sIKKIN yanlis anlasildim galiba gecmisi okursan oglumun resmini koymuyordun sende biliyorsun imrenen olur diye gelevera ve kahvelokum u rahatsiz etmisim
limburg sen beni üzdün ya!aman güzelim ya!sanmaki sadece sen böyle şeyler yaşıyosun.hepimiz bunları yaşıyoruz.artık ben alıştım.allah büyük sabradelim ne olur.duamızıda edelim.bizlerde anne olucaz..hadi gül biraz ha!şöyle..al sana sarı kafakaydirigubbakcemile5
öpüyorum cnm seniiCanlar ben cıktım kendınıze ıyı bakın hayırlı aksamlar
nergiscin canım çok güzel çıkmışsınız.bir ömür boyu mutluluklar dilerim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?